ātrā ēdināšana.

Apskatām 121 - 160 no 288 vārdam 'ātrā ēdināšana'

Rīgā plāno atklāt «Burger King» restorānus

Baltijas valstis ir vienas no tām retajām valstīm Eiropā, kurās šobrīd nav ikoniskās ķēdes restorāni...

Izstādē «Riga Food 2019» varēs nobaudīt daudzus jaunus produktus

Saldā torte no kabačiem, mārrutku etiķis ar čili, alus ar pienu, visātrāk pagatavojamais olu kultenis...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma aģentūras «Estravel Latvia» vadītājas Antas Jokstes

Tūrisma aģentūras «Estravel Latvia» vadītāja Anta Jokste novērojusi, ka uzņēmumi aktīvi iegādājas...

Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā palielinājās par 3,0 %

2019. gada jūnijā, salīdzinot ar 2018. gada jūniju, vidējais patēriņa cenu līmenis palielinājās par 3,0 %, liecina jaunākie...

No Kauņas uz Nidu atsāks kursēt ātrgaitas pasažieru kuģis

Pēc astoņu gadu pārtraukuma tūristi atkal varēs izbaudīt braucienu ar ātrgaitas pasažieru...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja vadītājas Intas Šoriņas

Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja vadītāja Inta Šoriņa ir Latvijas tūrisma...

7 dīvainākie mīti par atvaļinājumu un ceļošanu

Ceļojumu organizētāji pastāvīgi dzird dažādus mītus un bailes, kas saistīti ar ceļošanu. Gadās dzirdēt...

Zelta loks, geizeri un ziemeļu eksotika - ko ceļotājiem piedāvā Islande?

Ja pavasara ceļojumā noteicošais nav siltums un sauļošanās sezonas atklāšana, bet dabas skaistuma...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

«Hesburger» šogad Latvijā plānoti 3 jauni restorāni

Lielākā Somijas un Baltijas ātrās ēdināšanas restorānu ķēde "Hesburger" 2019. gadā paredz atvērt 3 jaunus restorānus Latvijā...

Ventspilī aicina izbaudīt Ziemassvētku noskaņu

Ventspilī aicina pavadīt laiku, baudot Ziemassvētku noskaņu. Īsto Ziemassvētku sajūtu vislabāk...

Latvieši maz pievērš uzmanību ēdienkartes daudzveidībai ātrās ēdināšanas iestādēs

Vērtējot kritērijus, kas klientiem svarīgi, apmeklējot ātrās ēdināšanas uzņēmumus, Latvijas iedzīvotāji atzīst, ka...

Klepus, kuru paša spēkiem neizārstēt: bīstamā pneimonija jeb plaušu karsonis

Plaušu karsonis ir akūta slimība, kam raksturīgs straujš sākums – cilvēks sūdzas par paaugstinātu temperatūru, klepu...

Hesburger jaunā restorāna izveidē Jūrmalā ieguldītās investīcijas sasniegušas 1 miljonu

Baltijā un Somijā lielākā ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger”, turpinot mērķtiecīgu tīkla paplašināšanu, atvērusi...

Ieplāno skolēnu brīvlaika aktivitātes Salaspilī!

Nemanot pienācis skolēnu brīvlaiks! Kā saturīgi pavadīt laiku un ko darīt skolēnu brīvlaikā 

Aizvadīta Ventspils tūrisma jomā strādājošo uzņēmēju tikšanās

26. septembrī Piejūras kempingā, Ventspils tūrisma informācijas centrs aizvadīja tikšanos ar pilsētas tūrisma jomā...

Investējot 2,3 miljonus eiro, Hesburger atklāj savu pirmo restorānu Juglā

Baltijā un Somijā lielākā ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger”, turpinot mērķtiecīgu tīkla paplašināšanu, atvērusi...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Bellevue Park Hotel Riga» direktores Ievas Ozolas

Katra vadītāja veiksmes atslēga ir kopīgs mērķis, ko skaļi definē kopā ar komandu. Mūsu viesnīcā ir izteikts komandas darbs...

Stereotipus par darba vides risku novēršanu Valsts darba inspekcija lauž ar bezmaksas digitālo rīku

Jau 2014. gadā Eiropas uzņēmumu apsekojums par jaunajiem un nākotnes riska veidiem atklāja - jo mazāks uzņēmums, jo...

Florencē aizliedz ēst uz ielām

Vienā no skaistākajām Itālijas (un Eiropas) pilsētām - Florencē, atsevišķās ielās turpmāk aizliegts...

Viedokļi: Ko Latvijas restorāni dara ar ēdiena pārpalikumiem?

Pasaulē arvien attīstas "zaļā domāšana", respektīvi censties pēc iespējas mazāk izniekot...

Izsludināts konkurss «Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2018»

Ventspils pilsētas domes Tūristu informācijas centrs izsludina konkursu “Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2018”, kurā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Pica Lulū» līdzīpašnieka Elmāra Taņņa

Pica Lulū līdzīpašnieks Elmārs Tannis pusi sava mūža nodzīvojis un veltījis Latvijas sabiedriskās...

Zaubes savvaļas kulinārais festivāls aicina - košs un aizraujošs

14. jūlijā Zaubes savvaļas kulinārais festivāls jau trešo reizi aicina ikvienu izbaudīt KOŠO DABAS GARŠU...

Pētījums: Nabadzīgās vietās ir teju piecas reizes vairāk "fast food"

Lielbritānijā veikts pētījums norāda uz problēmu, kas, visdrīzāk, attiecināma arī uz vietām ārpus Lielbritānijas...

Mērces un marinādes, kas noder maltītei dārzā un piknikiem brīvā dabā

Grilēt var dažāda veida gaļu, zivis, dārzeņus un pat augļus, bet katram no šiem produktiem izteiktu garšu var piešķirt...

Turpinās aktīvs darbs pie «Green Railways» maršruta izveidošanas

8.maijā Valgā tikās Igaunijas – Latvijas pārrobežu programmas „Zaļie Dzelzceļi” projekta partneri. Iestājoties siltākam laikam, arī...

Hesburger aplikācijas lejupielāžu skaits Latvijā pusgada laikā sasniedzis 174 tūkstošus

Ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger” pagājušā gadā spēra svarīgu soli tehnoloģiju nozarē, ieviešot mobilo aplikāciju Latvijā...

Noteiktas aviosabiedrības ar visaugstāko klientu apkalpošanas līmeni

Reizēm ceļošana nav tikai par labākajām un lētākajām aviobiļetēm. Reizēm tā ir tieši par labāko pieredzi!

INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: Dace Freimane ir sajūsmā par Japānu

Dace Freimane ir vadības konsultante-biznesa trenere, un viņu sastopam pirms kārtējā ceļojuma, kurā viņa jau nākamajā dienā uz Centrālameriku...

Francijā bagetes aizstāj ar burgeriem

Lai arī ir grūti amerikāņu klasisko burgeri asociēt ar Franciju, statistika nemelo - 2017.gads ir bijis pirmais gads vēsturē...

Ideālās pannas meklējumos: saruna ar «Arkolat Kafe» saimnieku Jāni Rozīti

Virtuves preču un ēdināšanas nozarē jaunumi pārsteidz ik uz soļa katrā sezonā. Preču piedāvājums nemitīgi tiek papildināts ar jauniem...

«Ryanair» komercdirektors: Par neērtībām sūdzas tikai tie, kas nav lidojuši ar «Ryanair»

Jaunās Īrijas lidsabiedrības «Ryanair» politikas - kā piemēram, lūgums rokassomas nodot kā nododamo bagāžu bez maksas...

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš: Burrata siers ir romantisks un to var ēst daudz

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš “Reaton” Pārtikas Profesionāļu dienās, kas norisinājās 13. un 14. februārī Rīgā, pavārmākslas...

Lielbritānijas «KFC» piedzīvo vistu trūkumu, tāpēc uz laiku slēdz savus restorānus

Populārā Amerikas Savienoto Valstu ātrās ēdināšanas ķēde "Kentucky Fried Chicken" jeb "KFC" pirmdien...

«Hesburger» šogad Baltijā plāno investēt 11,5 miljonus eiro

Lielākā Somijas un Baltijas ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger” Baltijas valstīs šogad plāno investēt aptuveni...

Mājīgā lidostas viesnīca «Māra» darbu turpinās kā neatkarīga viesnīca

«Airport Hotel Māra» ir mājīga un omulīga viesnīca, kas jau 21 gadus uzņem viesus. Tā ir  iekārtota Kanādas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie kafejnīcu tīkla «Cup&Cino» direktores Ineses Vīcupas

Rīgas iepirkšanās centrā Sky&More esošās kafejnīcas Cup&Cino viena no otras atšķiras ar savu konceptu...

Pētījums: 67% Latvijas iedzīvotāju, ceļojot pa Latviju, ietur maltīti ātrās ēdināšanas restorānos

67% latviešu atzīst, ka, dodoties braucienos uz citām Latvijas pilsētām, ietur maltīti ātrās ēdināšanas restorānos...

Piemērs: Reklāmas izsūtīšana vēstkopā / Example: Sending an advertisement in a mailing list

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.14472008sec.