viesmīļi.

Apskatām 121 - 141 no 141 vārdam 'viesmīļi'

Hercogs Mārupe,

Šīs nedēļas profesija - viesmīlis. Intervija ar Gitu Zariņu no restorāna Taverna

No šodienas Travelnews.lv veido rakstu sēriju ar ieskatu tūrisma nozares populārākajās profesijās...

Iepazīsti Kaļķu vārtu personālu dzērienkartē

Paturpinot rudens noskaņu radošo kokteiļu ieteikumus no Latvijas bāriem un restorāniem, mums iepatikās restorāna Kaļķu vārti...

Aptauja: cik lielu dzeramnaudu atstāt ārzemēs?

Interneta ceļojumu portāls Tripadvisor veicis aptauju par dzeramnaudas maksāšanas ieradumiem ārzemēs un ceļotāju pieredzi šai jomā...

Iepazīstiet dzeramnaudas etiķeti

Ziemassvētki ir brīnišķīgais laiks ceļojumiem, atpūtai un izklaidei. Daudzi no Jums šajā periodā droši vien dosies kādā braucienā, uzturēsies viesnīcā...

Šefpavārs Andis Aldersons pārsteidz Old City restorānā Vecrīgā

Četrzvaigžņu viesnīcas Old City restorāna, Vecrīgā lepnums ir šefpavārs Andis Aldersons. Old City savā...

Latvijā ir atklāts jauns unikāls projekts – Vakariņas Tumsā

Vai esat jebkad iepriekš baudījuši vakariņas 100% tumsā, neredzot, ko tieši Jūs ēdat? Latvijā tika atklāts...

«Rīga Food 2011» ietvaros noteiks Latvijas labāko vīnzini

Šonedēļ jau sesto reizi notiks ikgadējais Latvijas Vīnziņu konkurss, kurā noteiks labākos sava amata...

Hotel Pegasa pils un «Jaunais vilnis» diskriminē žurnālistus

Pirms kāda laika savā Facebook profilā rakstīju par viena Rīgas restorāna atklāšanas pasākumu, kurā viesmīļi...

Relaks Tūre: Piedzīvojums ar 100 kilometriem Čīles sirdī - VI daļa

Ar piedzīvoto Andu kalnos Travelnews.lv lasītājus turpina iepazīstināt Hardijs Madzulis, Relaks Tūre vadītājs...

TEZ TOUR atklāj Turcijas noslēpumus tūristu acīm – Otrais stāsts

7.05.2011 pēcpusdienā mūsu lidmašīna veiksmīgi nolaidās Antaljas lidostā. Pie lidostas izejas mūsu grupu jau...

Restorāna Kaļķu vārtu šefpavārs Raimonds Zommers iesaka karstos dzērienus svētkiem

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicināja Raimondu Zommeru, mūsdienu latviešu virtuves restorāna...

Par jaunumiem restorānā Kaļķu vārti vēsta šefpavārs Raimonds Zommers

Mēs esam mūsdienu latviešu virtuves restorāns un uzsvars tiek likts Latvijas izcelsmes produktiem...

Kas ceļotājam jāzina, dodoties uz Bulgāriju

Dodoties uz svešām valstīm, jāpatur prātā, ka dažas sadzīviskas lietas, ko mājās uztveram par pašsaprotamām, ārzemēs var būt citādas...

Kā pareizi uzvesties Ķīnā?

2010. gadā liela daļa tūristu izjūt interesi par Ķīnu, jo tur no maija līdz oktobrim norisinās pasaules izstāde World Expo 2010. Dodoties...

Vampīru pielūdzēji no visas pasaules dodas uz Volterru

Toskānas pilsētiņa Volterra (Itālijā) ir gleznaina vieta ar skaistu zvanu torni, mūri no etrusku laikiem, šaurām ieliņām un šarmantu...

Pēc Jaungada ballītes iesnigušā krogā pavada trīs dienas

Par ilgāko Jaungada sagaidīšanas pasākumu britu avīzes pasludinājušas kādu ballīti, kur sniega vētras dēļ viesi pavadījuši trīs dienas, atslēgti no ārpasaules. Pilnīgi iesniegušais Tan Hill Inn krogs Jorkšīrā atrodas augstumā 518 metrus virs jūra

Intervija ar ceļotāju - Aiju Lakševicu

Noteikti ieteiktu cilvēkiem doties uz jebkuru vietu, kur vēl nav būts. Vajag tikai īsto attieksmi, pirms došanās ceļā, jo vienmēr un visur var atrast kaut ko interesantu ...

Oficiantu vietā tehnika

Vācijā Nurnbergā ir atvērts restorāns, kas patiks tiem apmeklētājiem, kam nepatīk atstāt dzeramnaudu ...

BM Māra viesmīļi
Ēģipte (Egypt)

Ēģipte visos laikos ir bijusi kontrastu zeme: smilšainie Āfrikas tuksneši, putekļainie un nabadzīgie līdzenumi pret raženo Nīlas ieleju, trūcīgie beduīnu ciematiņi pret grandiozajām faraonu svētnīcām.

“Smaragda sala” aicina tūristus

Tā sauc Īriju, valsti, kuras ir bagāta ar tūrisma resursiem. Īrijā ir fantastiska daba un daudz tūristu piesaistes objektu ...

Atpakaļ

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.60381985sec.