ēšanas paradumi.

Apskatām 161 - 200 no 251 vārdam 'ēšanas paradumi'

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Avalon Hotel & Conferences» vadītāja Dmitrija Smetaņina

«Avalon Hotel & Conferences» vadītājam Dmitrijam Smetaņinam ir svarīgi veidot ap sevi kolektīvu, kas viņa teikto labi saprot...

Pētījums: Cilvēkiem, kas ceļas vēlāk, ir lielāks risks agrāk nomirt

Ar visai bēdīgu statistiku nācis klajā kāds Lielbritānijā veikts pētījums - cilvēkiem, kas iet gulēt vēlu vakarā un vēlu arī pamostas...

Bauskā jau otro gadu norisināsies «Vimbu svētki»

Bauskā, vienā no populārākajām vimbu makšķerēšanas pilsētām Latvijā, 15. aprīlī jau otro reizi norisināsies pasākums visai ģimenei...

Eksperte: Klātienes tikšanās ir veiksmīga biznesa atslēga

Iestājoties tehnoloģiju ērai, vairums pētnieku un tehnoloģiju entuziastu paredzēja, ka ar laiku izzudīs arī nepieciešamība...

Praktiski degvielas taupīšanas padomi no Renault

Kā zināms, grozījumi likumā «Par akcīzes nodokli» ir cēluši akcīzes nodokli degvielai, cigaretēm un...

Zemgalē ar maršrutu un reisu pārskatīšanu vien nebūs līdzēts

Ņemot vērā, ka valstī no jauna aktualizētas problēmas sabiedriskā transporta pakalpojumu nodrošināšanā pilsētās un laukos...

Ventspils OC aicina uz atlētisko vingrošanu - ikvienam piemērotu sporta veidu

Janvāra mēnesis ir īpašs ar to, ka šajā mēnesī cilvēki ir visapņēmīgākie. Tiek izvirzīti jauni mērķi un uzdevumi...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ceļojumu aģentūras «Ceļojumu bode» vadītāja Kaspara Gēgera

Kaspars Gēgeris pirmais Latvijā izveidoja ceļojumu aģentūru, kuras mājaslapā ir iespējams atrast...

Pētījums: 67% Latvijas iedzīvotāju, ceļojot pa Latviju, ietur maltīti ātrās ēdināšanas restorānos

67% latviešu atzīst, ka, dodoties braucienos uz citām Latvijas pilsētām, ietur maltīti ātrās ēdināšanas restorānos...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ceļojumu tehnoloģiju uzņēmuma «Travelport» vadītājas Baltijas valstīs Irinas Florinskas

Ceļojumu tehnoloģiju uzņēmuma Travelport vadītāja Baltijas valstīs Irina Florinska darba specifikas dēļ labi redz...

Madonā līdz nākamā gada martam skatāma izstāde «Kulinārais mantojums, tradīcijas un godu saimnieces novadā»

Mārtiņdienā Madonas novadpētniecības un mākslas muzeja izstāžu zālēs (Skolas iela 10a )tika atklāta muzeja garšīgākā...

Valmieras muzeja pagalmā – viduslaiku noskaņa

Valmieras muzeja pagalmā 9.septembrī no plkst.12.00 starptautiskās iniciatīvas "Eiropas kultūras mantojuma dienas 2017"...

Motivācija būt fiziski aktīvam – kādas ir biežākās Latvijas iedzīvotāju atrunas nesportot; kā un kāpēc sevi pārvarēt?

Liela daļa Latvijas iedzīvotāju joprojām ir samērā kūtri fizisko aktivitāšu īstenotāji, atrodot tam visdažādākos attaisnojumus...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcu tīkla «Mogotel» vadītājas Jeļenas Stirnas

Viesnīcu tīkls «Mogotel» ļoti strauji attīstās, tam ir ambiciozi plāni, kuram līdzās jau esošajām 11 viesnīcām tuvākajos piecos gados taps vēl astoņas jaunas...

Turpina augt pieprasījums pēc augstvērtīgas maizes un jaunumiem

Latvijas maizes tirgus ir stabilizējies: turpina pieaugt pieprasījums pēc maizes ar augstu pievienoto vērtību, neliels pieaugums vērojams arī...

Uzzini, kuras pasaules pilsētas ir draudzīgākās vegāniem un veģetāriešiem

Cilvēkiem, kuri ikdienā piekopj veģetāriešu vai vegānu ēšanas paradumus, ceļošana var izvērsties par visai satraucošu

Top jauns gastronomiskā tūrisma maršruts Vidzemē: TasteHanseatica

Pēdējos pāris gadus tūrisma maršruts "Via Hanseatica" tika popularizēts, izmantojot iepriekš īstenotā projekta partneru Latvijā brīvprātīgu līdzfinansējumu, taču nu pienācis brīdis, lai mērķtiecīgi izmantotu Eiropas Savienības finansiālo a

Par aktuālo valūtas maiņas procesos - intervija ar SIA «Tavex» valdes locekli Andri Arhipenko

Ceļojot uz citām valstīm - īpaši ārpus Eiropas, bieži nākas saskarties ar nepieciešamību pēc ārvalstu valūtas. Lai noskaidrotu jaunākās valūtas maiņas tendences Latvijā un arī pasaulē, kā arī labāk izprastu valūtas maiņu tie

Latviešu čarter-lidojumu aviosabiedrība «SmartLynx» pērn palielinājusi ieņēmumus līdz 108 miljoniem eiro

Lidsabiedrības audits par 2016.gadu liecina, ka tās ienākumi palielinājušies par 18%. No audita secināms, ka 53,3% no uzņēmuma biznesa sastāda lidmašīnu izīrēšanas pakalpojumi, savukārt čarter-lidojumu nodrošināšana – 45,5%...

Aptauja: 92% vasaras sezonā grilē gaļu

Pašmāju lielākā gaļas pārstrādes uzņēmuma “Forevers” veiktajā aptaujā par gaļas grilēšanas paradumiem 92% aptaujāto atzinuši, ka...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcu komunikācijas platformas «Guestjoy» līdzdibinātājas Annikas Ulem

Igaunijā bāzētā uzņēmuma "Guestjoy" viesnīcu platforma palīdz viesnīcām iesaistīties komunikācijā ar viesi vēl pirms tas ir ieradies viesnīcā. Tāpat platforma palīdz viesnīcām palielināt savus ienākumus, aktīvi piedāvājot un pār

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Hotel TIA» direktores Ingas Cinītes

Hotel TIA direktore Inga Cinīte viņas vadītajai trīszvaigžņu viesnīcai ir atradusi savus klientus, nodrošinot stabilu noslodzi visam gadam. Protams, vasarā ceļotāju ir vairāk, bet nesezonā savu pienesumu sniedz tuvumā eso

Latvijā top unikāla vides izglītības infrastruktūra – dabas un tehnoloģiju parks «URDA»

Atklājot tēlnieka Matiasa Jansona veidotu saules pulksteni, šī gada 22. maijā, Starptautiskā bioloģiskās daudzveidības dienā...

7 ieteikumi gan ceļošanai, gan ikdienai no Sjūzanas Harmsvortas – «ESPA» dibinātājas

"ESPA" ir ekskluzīvs pieczvaigžņu SPA zīmols. Šobrīd uzņēmums darbojas vairāk kā 30 valstīs tostarp arī Latvijā. Š.g. 10.maijā Radisson Blu Latvija telpās SPA nozares profesionāļiem un citiem interesentiem bija unikāla iespēja k

Kāpēc apvienot komandējumu ar atpūtas dienām: TOP 5 ieguvumi

Vasaras tuvošanās lielai daļai iedzīvotāju iezīmējas ar atvaļinājuma plāniem. Tomēr pastāv iespēja, kas, bieži pat neizmantojot atvaļinājuma dienas, ļauj apvienot patīkamo ar lietderīgo jeb darba komandējumam oficiāli pievienot dažas atpūt

Uzzini, kādas pasaules vēstures atblāzmas manāmas tavā pusdienu šķīvī!

Par garlaicību kulinārijas jomā mūsdienās nudien būtu grēks sūdzēties. Ja vien vēlamies, varam pirmdienā ēst...

Viedoklis: Vai Tūrisma informācijas centri komunicē sociālajos tīklos? (Papildināts, 9 viedokļi)

Tuvojoties siltajai sezonai, Latvijas iedzīvotāju vidū tradicionāli palielinās interese par dzimtās zemes apceļošanu.

Rīgas mākslas telpa aicina iepazīt keramikas attīstību Eiropā

No 7. aprīļa līdz 18. jūnijam izstāžu zālē “Rīgas mākslas telpa” būs skatāmas divas apjomīgas un izzinošas izstādes...

Parūpējies par automašīnu pirms pavasara iestāšanās

Lai arī tuvojas pavasaris, pilsētas ielās joprojām jūtamas ziemas atstātās pēdas. Sāls un smilšu maisījums, dubļainie ceļi un bedres, kas klāj lielākus un mazākus..

2016. gadā autobusos pārvadāti 29,84 miljoni pasažieru

Pērn vairāk nekā 1500 reģionālo maršrutu autobusos tika pārvadāti 29,84 miljoni pasažieru. Neskatoties uz to, ka pasažieru skaits ir...

Pašreiz ir podagras uzliesmojumu laiks – kā slimību atpazīt?

Ziemassvētku un Jaungada svinības ar bagātīgi klātiem galdiem izraisa cilvēkiem podagras uzliesmojumus. Dažiem pārmērīga pārtikas uzņemšana rada...

Latvijā arvien vairāk cieņā – maize ar pievienoto vērtību

Latvijā puse jaunu cilvēku vecumā no 18-24 gadiem ikdienā patērē rudzu un kviešu maizes ar sēklām, klijām, graudiem un citām piedevām, liecina...

Pētījums: par Latvijas iedzīvotāju ēšanas paradumiem un tendencēm

Lai veiktu izvēli par labu vienam vai otram ātrās ēdināšanas restorānam, Latvijas iedzīvotāji par galvenajiem kritērijiem atzīst ēdiena garšu, pasniegšanu un...

Maize ikdienas pārtikas grozā ir 81% Latvijas iedzīvotāju

Kā liecina Fazer Latvija un SKDS veiktais pētījums par maizes lietošanas paradumiem Latvijā, 81% Latvijas iedzīvotāju ēd maizi katru dienu vismaz...

Tikai puse no ceļotājiem regulāri iegādājas ceļojumu apdrošināšanu

Visaktīvākais Latvijas iedzīvotāju ceļošanas laiks ir jūnijs un jūlijs. Tomēr pēdējos gados arvien vairāk iedzīvotāju tieši vasaras beigās un...

Ar grandiozām svinībām tiek svinēti «Rīgas svētki 2016», kas veltīti kino tēmai

No 12. līdz 14. augustam Rīgas dome aicina rīdziniekus un pilsētas viesus apmeklēt Rīgas svētkus, kas šogad būs..

"Rīgas svētki 2016" būs veltīti kino tēmai

No 12. līdz 14. augustam Rīgas dome aicina rīdziniekus un pilsētas viesus apmeklēt Rīgas svētkus, kas šogad būs veltīti kino tēmai. Svētku tēma izvēlēta, lai...

LIELĀ INTERVIJA ar Vladislavu Korjaginu, «Baltic Travel Group» valdes priekšsēdētāju

Darījumu braucieni aktīvi turpinās neatkarīgi no traģiskajiem notikumiem pasaulē, turklāt ar aktīvāku pieeju būtu jāstrādā, lai...

Viedoklis: Kāds ir latviešu iecienītākais deserts?

Saldais ēdiens bieži tiek dēvēts par svarīgāko maltītes daļu, kurā tiek palutinātas garšas kārpiņas, kas liek...

LIELĀ INTERVIJA ar Leonīdu Močeņevu, tūroperatora «Novatours» direktoru

Lielajā intervijā tūroperatora Novatours direktors Leonīds Močeņovs atklāj, ka aktuālākie galamērķi tagad meklējami...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::4.77156901sec.