161.
Noteikti 30 labākie restorāni Latvijā 2019
(05/04/2019 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Novērtējot sešdesmit dažādus restorānus visā Latvijā, ārvalstu ekspertu žūrija noteikusi 30 labākos restorānus Latvijā 2019.gadā...
162.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa
(21/02/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...
163.
Parīze un Londona uzsāk vēl nebijušu tūrisma sadarbību
(14/02/2019 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Parīze un Londona 2019. gada 12. februārī paziņojušu par kādu iepriekš vēl nebijušu sadarbību, kuras ietvaros...
164.
10 lietas, kuras noteikti jāizdara ceļojot pa Ķīnu
(01/02/2019 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Ķīnā sadzīvo sena pagātne, tagadne un nākotne, milzīgas, modernas pilsētas, impēriskās pagātnes...
165.
Jaunais «Porsche» prezentē «718 Cayman GT4 Clubsport» ar dabiskas šķiedras virsbūves daļām
(10/01/2019 06:00)
[lv]
Skatīt vairāk
Trīs gadus pēc pirmā Cayman GT4 Clubsport izlaišanas tagad Porsche iepazīstina ar tā...
166.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie luksus viesnīcas «Dome Hotel & SPA» īpašnieka Gundara Ozola
(24/08/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Viesnīcas Dome Hotel & SPA īpašnieks Gundars Ozols kopš pavasara pats aktīvi iesaistījies tās vadībā un tālākajā...
167.
Rada braukšanas garšu ‒ Hyundai atklāj jauno i30 N līniju
(20/07/2018 06:00)
[lv]
Skatīt vairāk
Pēc pirmās saražotās automašīnas ar augstas veiktspējas nozīmīti N – i30
N veiksmīgas...
168.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas restorāna «Prospekts 55» šefpavāra Reiņa Čerņajeva
(05/07/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Reinis Čerņajevs savos 26 gados ieguvis pavāra pieredzi gan Latvijā, gan Spānijā gan Norvēģijā...
169.
Ar vērienīgām svinībām oficiāli atklāta pirmā pieczvaigžņu dizaina viesnīca Rīgā «Grand Poet Hotel»
(04/06/2018 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
31. maijā, ar grandiozu pasākumu īpaši svinīgā un muzikālā gaisotnē
oficiāli tika atklāta pirmā pieczvaigžņu dizaina viesnīca Rīgā “Grand
Poet Hotel”....
170.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorānu grupas «Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola
(03/05/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
«Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu
grupas CEO Pētera Ozola ambīcija ir šogad ar franšīzes palīdzību atklāt
vēl vismaz divus...
171.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ģimenes restorānu «Hercogs» vadītāja Andra Rūmīša
(15/02/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Ģimenes restorānu «Hercogs» vadītājs un līdzīpašnieks Andris Rūmītis aktīvi strādā, lai drīzumā trim...
172.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Gutenbergs» direktora un līdzīpašnieka Sanda Solima
(01/02/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Sandis Solims ir gan Vecrīgā meklējamās viesnīcas “Gutenbergs”
direktors, gan līdzīpašnieks. Biznesā joprojām...
173.
Ar sapni par savu restorānu – jurisprudences studentes Montas stāsts
(03/11/2017 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
“Esmu pilnīgi droša, ka tuvāko piecu gadu laikā atvēršu savu restorānu,”
ar smaidu sejā apgalvo Monta Meiere...
174.
Īsts gardums auto entuziastiem - atklāj ekskluzīvus un jaudīgus BMW
(02/10/2017 06:00)
[lv]
Skatīt vairāk
Bavārijā dzimušais BMW ir viens no ievērojamākajiem automašīnu zīmoliem pasaulē ar vairāk nekā 100 gadu...
175.
Valmiermuižā viesojas «Michelin» zvaigžņoto restorānu pavāri no Nīderlandes
(14/09/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
12. septembrī, Valmiermuižā notika ēdienu meistarklase par godu
“Michelin” restorānu pavāru vizītei. Pavāri tika iepazīstināti ar...
176.
Ak, šie saldie grēciņi jeb kur meklējamas gardākās kūkas Rīgā
(07/07/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Mēs dzīvojam laikmetā, kura viena no iezīmēm ir tiekšanās pēc arvien veselīgāka dzīves veida un pārtikas,
177.
Interesanti galamērķi dažādiem ceļotāju tipiem - 1.daļa.
(05/07/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Mēs visi esam tik dažādi, un tikpat dažādi ir mūsu priekšstati par ideālu atvaļinājumu. Kādam nepieciešams ķert
178.
8 lietas, kas jāzina pirms došanās uz Dubaiju
(04/07/2017 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Dubaija ir viena no pasaulē visvairāk apmeklētajiem galamērķiem - un
arī mājvieta daudziem pasaules mēroga rekordiem - no pasaulē augstakā
torņa līdz pat aizņemtākajai starptautiskajai lidostai. Un ne tikai to -
Dubaijā ir daudz kas cits, ko red
179.
Dodies ekskursijā kā Portugāļu karaļi pirms 120 gadiem - arī šogad Portugālē kursēs ekskluzīvs vilciens
(20/06/2017 06:13)
[lv]
Skatīt vairāk
Karaliskais vilciens, kas smalkas atpūtas cienītājiem piedāvā ekskursiju
cauri Portugāles skaistākajām vietām: no ostas pilsētas Porto līdz
Douro ielejai, arī šogad...
180.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes
(15/06/2017 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru
un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski
izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst
181.
Aicina pieteikties jauniešus pirmajam Baltijas mēroga kulinārijas šovam – Samsung Galaxy Dream Chef
(15/06/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Jaunieši, kuru sirdslieta ir ēdiena gatavošana, baudīšana vai
izzināšana, līdz 28. jūnijam ir aicināti pieteikties pirmajam Baltijas
mēroga kulinārijas šovam – Samsung Galaxy Dream Chef...
182.
14. un 15. jūnijā tiks noskaidrots World Class Baltija uzvarētājs - labākais bārmenis Baltijā
(09/06/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau pēc nedēļas, 14. un 15. jūnijā, norisināsies World Class Baltijas
posma fināls, kur varēsim uzzināt, kurš no triju valstu bārmeņiem
pārstāvēs Baltiju pasaules bārmeņu konkursā World Class Meksikā. Kādi
būs pārbaudījumi dalībniek
183.
Vai zināji, kurp savā medusmēneša ceļojumā devusies Pipa Midltone?
(07/06/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Neilgu laiku atpakaļ katrs sevi cienošs medijs steidza ziņot, ka 20.maijā ar savu izredzēto, uzņēmēju Džeimsu Metjūsu,
184.
LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru
(23/03/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...
185.
Parādījies vēl viens iemesls, lai apmeklētu ainaviskās Fēru salas
(10/03/2017 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Fantastiskā Fēru salu ainava ir iedvesmojusi daudzus ceļotājus. Tās ir
salas, kur cilvēki var aizmirsties no ikdienas un tiesām izbaudīt savus
atvaļinājumus...
186.
Noskaidroti 2016. gada Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā
(24/02/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceturto gadu pēc kārtas atzīti ārvalstu eksperti noteikuši 2016.gadā
labākos Latvijas restorānus un kāroto „Ekselence labākā restorāna
Latvijā 2016” titulu...
187.
Jaunums «Erotā» – Lounge club karstām dejām. Nāc un izballējies!
(17/02/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Šogad “Erotā” varēs ne tikai vērot erotiskus šovus un iegādāties
rotaļlietas mīlas dzīves atsvaidzināšanai, bet arī kārtīgi izdejoties!
Laundžā atmosfēru...
188.
Dodies uz Horvātiju, lai izbaudītu valsts pirmo Michelin Star restorānu
(09/02/2017 06:13)
[lv]
Skatīt vairāk
Michelin Guide inspektori, kuri piešķir savu atzinību tikai
prestižākajiem pasaules restorāniem, pirmo reizi ir piešķīruši zvaigzni
kādam Horvātijas...
189.
Pasaulslavenais Mišelina restorānu kritiķis ierodas Latvijā uz HoReCa Profesionāļu Dienām
(07/02/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasaulē plaši pazīstamais restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy
Hayler), kurš vienīgais pasaulē apmeklējis visus trīszvaigžņu Mišelina...
190.
Romantikas pilnas vietas otrajam medus mēnesim
(25/01/2017 06:12)
[lv]
Skatīt vairāk
Otrais medus mēnesis ir ideāls veids, kā uzkurināt romantiku jūsu attiecībās. Vai svinat lielu jubileju, paaugstinājumu darbā vai jūsu bērna došanos uz koledžu: tie visi ir lieliski iemesli, lai stiprinātu savstarpējās attiecības. Ja meklējat brīv
191.
Eksperti: Izcilu restorānu viesmīļiem ar valodu prasmēm vien nepietiek
(23/01/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Četru gadu laikā, kamēr norisinās “Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā” saraksta veidošana, Latvijā viesojušies vairāk kā...
192.
LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru
(05/01/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar kvalitatīvu ēdienu
uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā
Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...
193.
Iepazīsti Sublimotion – pasaules modernāko restorānu (Video)
(19/12/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Sublimotion restorāna idejas autors ir šefpavārs Paco Roncero, kurš ir
ieguvis divus Michelin zvaigžņu apbalvojumus. 2014. gadā Paco Roncero
atvēra...
194.
Ingas Bukovskas pētījums par Rīgas restorāniem: Bon Appetite, mon Ami!
(21/10/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Atliek tikai paiet garām kādam „šikākam” restorānam, lai taptu pilnīgi
skaidrs, ka ieturēt maltīti nenozīmē tikai paēst. Kas agrāk bija
izsalkuma remdēšana...
195.
LIELĀ INTERVIJA ar Māri Jansonu, restorāna «Bibliotēka No1» šefpavāru
(25/08/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Vērmaņdārza ieskautais restorāns "Bibliotēka No1", Rīgas centrā piecos gados šefpavāra Māra Jansona vadībā kļuvis par...
196.
LIELĀ INTERVIJA ar Viktoru Ravdive, restorānu grupas «Restau-Rateur» vadītāju
(11/08/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorānu grupas "Restau-Rateur" valdes loceklis Viktors Ravdive Rīgā un Jūrmalā atklāj vienu restorānu pēc otra, ienesot...
197.
Pasaules slavenais «Dinner in the Sky» ir atgriezies Latvijā
(11/08/2016 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasākumā dalību ņems dažādi augstākās raudzes šefpavāri. Vakariņu laikā "dienas šefpavārs" pats personīgi pievienosies...
198.
LIELĀ INTERVIJA ar Sandru Sirmaci, restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektori
(16/06/2016 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas restorānu apmeklētāja prasīgums un reizē atkarība no tūristu pieplūduma aizvadītajos gados veicinājusi...
199.
«Vīna studija» gardēžiem dāvina burvīgas vakariņas ar Michelin šefpavāru - Foto
(03/05/2016 06:29)
[lv]
Skatīt vairāk
30 bildes. 28. aprīļa vakarā «Vīna studija» Stabu ielā 30 norisinājās gardēžu vakariņas ar Michelin šefpavāru Jeremi Fontin no Francijas...
200.
Briselē, braucot tramvajā, var baudīt mūsdienu Latvijas virtuves vakariņas
(29/04/2016 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas kā gastronomijas galamērķa mārketinga kampaņas ietvaros Briseles tramvaja restorānā "Brussels Tram Experience" varēs baudīt...