161.
Bistro un konditoreja Silva Jelgavā par ābolu izmantošanu ēdienu gatavošanā
(30/08/2013 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Ir sācies ābolu laiks, kad bērni steidz baudīt svaigos ābolus, saimnieces gatavo ābolu krājumus ziemai...
162.
"Sliņķu recepte": Rudens ābolu salāti
(28/08/2013 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Sastāvdaļas paredzētas četrām personām, pagatavošanas laiks - 10 minūtes. Vidēja lieluma bļodā sajauc visas nosauktās...
163.
Vienkāršas ābolkūkas recepte (+foto)
(13/08/2013 06:12)
[lv]
Skatīt vairāk
Visas sastāvdaļas sajauc kopā, ieklāj cepamajā veidnē, cep 200 grādos aptuveni 30 minūtes. Ja ir vēlēšanās, var veidot kūkas glazūru...
164.
Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna šefpavārs piedāvā vasarīgu salātu recepti
(12/08/2013 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna Boulevard 33 šefpavārs Vladislavs Gerke "netur sveci zem pūra"...
165.
Recepte: ķiploku un garšaugu kartupeļu čipsi
(12/08/2013 06:13)
[lv]
Skatīt vairāk
Ievietojiet kartupeļus lielā katlā ar aukstu ūdeni, pievienojiet divas ēdamkarotes sāls un vāra, līdz kartupeļi ir mīksti, bet vēl stingri...
166.
Restorāns Upe piedāvā: recepte kokteilim "Dzirkstošā upe"
(05/08/2013 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorān UPE Liepājā (Lielā iela 11) dalās kokteiļu gatavošanas pieredzē. Šoreiz tiek piedāvāta kokteiļa...
167.
Restorāns Taverna piedāvā: deserta "Meža vilinājums" recepte
(02/08/2013 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna Taverna pavāre Daiga Smilga dalās ar vasarīgu recepti "Meža vilinājums" jeb meža ogu muss...
168.
Recepte - augļu pica ar mellenēm, kivi, nektarīniem, avenēm un zemenēm
(31/07/2013 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Uzkarsē krāsni. Bļodiņā sajauc kopā miltus, cepamo pulveri un sāli, pievieno saputotu sviestu ar...
169.
Kur Rīgā nopērkams dārgākais un arī lētākais Mojito
(19/07/2013 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Par Mojito izcelsmi klīst dažādas leģendas, tomēr Kubu uzskata par šī kokteiļa dzimteni. Mohito bija iemīļots rakstnieka Ernesta Hemingveja...
170.
Apkopota apetīti rosinoša informācija par Latvijas melno zeltu - mellenēm
(11/07/2013 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Mellenes ievērojami uzlabo redzi tumsā, pastiprina redzes asumu un novērš acu nogurumu...
171.
Aicinām restorānus un kafejnīcas piedalīties otrajā Gastronomijas festivālā
(28/06/2013 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Šogad no 31. augusta līdz 8. septembrim notiks otrais Gastronomijas
festivāls, kurā ir aicināti piedalīties...
172.
Recepte: Grilēts arbūzs ar zilo sieru un prošuto
(26/06/2013 06:14)
[lv]
Skatīt vairāk
Uzsildīt grilu līdz vidēji karstai temperatūrai. Sagriezt arbūzu 1 cm biezos trijstūrīšos. No abām pusēm apsmērē arbūza šķēlītes...
173.
Recepte zemeņu laikam: Aukstais zemeņu - sālsstandziņu pīrāgs
(25/06/2013 06:12)
[lv]
Skatīt vairāk
Samaisiet kopā pirmās trīs sastāvdaļas, cieši piespiediet masu pa malām viegli ietaukotā cepamajā...
174.
Recepte: Glazēta balzamiko vistas krūtiņa
(24/06/2013 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Visas marinādei vajadzīgās sastāvdaļas sajauc bļodā. Vistu apber ar sāli un pipariem. Uzlikt grilēties vistu ar ādu uz leju. Cept 10 minūtes...
175.
Recepte zemeņu laikam: Nutellas un zemeņu piena kokteilis
(20/06/2013 06:13)
[lv]
Skatīt vairāk
Blenderī sajauc pienu, zemenes, vaniļas saldējumu un Nutella. Blenderē līdz viendabīgai konsistencei...
176.
Rabarberu laiks turpinās. Recepte - vārīts rabarbers ar ingvera un pekanriekstu drupačām
(29/05/2013 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Katliņā ielej 1/3 glāzes auksta ūdens, apelsīnu sulu un cukuru, vāra mērenā...
177.
Recepte no Melnā Kaķa Mājas Restorāna pūra
(24/05/2013 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Melnā Kaķa Mājas Restorāna šefpavārs Andrejs Kudravecs piedāvā deserta
"Cukura cepumi ar balsamico marinētām zemenēm un zemeņu sorbertu"...
178.
Recepte pavasara garšu mīļotājiem: Rabarberu un olu krēma kūka
(23/05/2013 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Vispirms apgrauzdē rabarberus, uzmanīgi nolej sulu pirms ļauj tam atdzist. Kūkas formu apsmērē ar sviestu...
179.
Pasažieri Ķīnā uzsāk skandālu ar lidostas darbiniekiem
(17/05/2013 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Grupa nervozu pasažieru, neparedzēta avioreisa kavēšanās un "neizpalīdzīgi" lidostas darbinieki, šķiet, ir recepte pamatīgai ķildai...
180.
Lieldienu recepte no Tavernas pūra - Raibais zaķu laika kārtojums
(01/04/2013 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Par godu Lieldienām tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv piedāvā recepti svētku galdam...
181.
Travelnews.lv apkopojis lielā olu krāsošanas konkursa receptes
(01/04/2013 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv ir apkopojis lasītāju iesūtītās receptes olu krāsošanas konkursam...
182.
Caviar Club šefpavārs: Dažādu lapu salāti ar apsvilinātu, olīveļļā izturētu tunci un bez čaumalas vārītu olu
(01/04/2013 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Baltic Beach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs...
183.
Caviar Club šefpavārs: Baltvīnā tvaicēta menca ar cukurzirņu biezeni
(28/03/2013 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Turpinām informēt par Lieldienu ēdienu receptēm, ko piedāvā Baltic Beach
Hotel restorāna...
184.
Restorāns Umami piedāvā pavasarīgi krāsainu un gardu recepti
(26/03/2013 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Labu garšu un krāsainu ēdienu cienītājiem mājīgais restorāns Umami
piedāvā patiesi krāsainu ēdiena...
185.
Caviar Club šefpavārs: Truša kāja sautēta baltvīnā ar olīvām, pasniegta ar saceptiem penne makaroniem
(26/03/2013 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties Lieldienām, Baltic Brach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs Kristaps Jokmanis piedāvā receptes...
186.
Konkurss: Gatavosimies lielajai olu krāsošanai kopā
(25/03/2013 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Dalies ar savu olu krāsošanas recepti, noslēpumu vai padomu un laimē Travel RSP dāvanu
karti Lieldienu braucienam...
187.
Sātīga recepte gavēņa laikam no bistro Silva
(25/02/2013 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Bistro un konditoreja Silva Jelgavā pabaros ikviena izsalkušā vēderu un
iepriecinās ar gardajiem un estētiski baudāmajiem konditorejas...
188.
Recepte: Tavernas kabaču zupa gavēņa laikam
(14/02/2013 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Ir sācies 40 dienu ilgs gavēņa laiks, kad iespējams daudzi, atsacīsies no dažādiem pārtikas produktiem. Latviešu tradicionālo ēdienu...
189.
Kā pasaulē cīnās ar paģirām: brīnumlīdzekļu ABC
(31/12/2012 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Jaunā gada sagaidīšanas svinības tuvojas milzīgiem soļiem, un pienācis pēdējais brīdis, lai sarūpētu receptes paģiru mazināšanai...
190.
Zivju restorāns Le Dome dalās pieredzē, lai ēdiens būtu tik īpašs kā restorānā
(24/12/2012 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziemas saulgrieži jau klauvē pie durvīm, un ikvienā ģimenē tiek plānots,
ko celt svētku galdā un jūtamas rūpes par īpašu svētku noskaņu...
191.
Leģendārā konfekte ''Serenāde'' svin 75 gadu jubileju
(06/11/2012 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Tradīcijām senākā šokolādes fabrika AS "Laima" leģendārās konfektes Serenāde 75 gadu jubilejā papildina produktu portfeli ar jaunumu...
192.
Ko ziemā baudīt virs Rīgas jumtiem - Skyline bārā
(02/11/2012 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Vienīgais kokteiļu bārs debesīs ar labāko skatu pilsētā atrodas Radisson Blu Hotel Latvija 26. stāvā, Elizabetes ielā 55. Turpinot rudens noskaņu...
193.
Nobalso par "Monin" gadsimta kokteili
(16/09/2012 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Kompānija Monin organizē konkursu, lai noskaidrotu Monin gadsimta kokteili! Par dalībnieku var kļūt ikviens bārmenis...
194.
Gastronomijas festivāls pārsteidz gardēžus
(08/09/2012 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgā notiek Gastronomijas festivāls, kurā vairāk nekā 40 Rīgas restorāni, kafejnīcas un bāri piedāvā nebijušas akcijas un pārsteigumus...
195.
Recepte: Kas varētu būt labāks kā īstens Vidzemes kartupeļu "stūķis" jūlijā
(13/07/2012 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Kas gan vēl varētu būt labāk šajā laikā, kad tirgus pilns ar jaunajiem
kartupeļiem un mežā lasītām gailenītēm...
196.
Eksperti dalās ar īpašu zemeņu kūkas recepti
(07/06/2012 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Līdz ar maija izskaņu sākas arī izlaidumu laiks. Lai desertā sveicējus varētu pārsteigt ar gardu un veselīgu mājās gatavotu kūku...
197.
8. martā pārsteidz mīļoto ar paša radītu kulinārijas brīnumu
(08/03/2012 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Šī nedēļa ir Sieviešu dienas zīmē, un kādēļ gan nepalutināt savu sirdsdāmu ar paša gatavotām vakariņām...
198.
Jaunais Rīgas Melnais balzams upeņu kokteilis – «Black Rita»
(07/03/2012 06:14)
[lv]
Skatīt vairāk
AS Latvijas balzams sadarbībā ar Black Magic bar piedāvā Jūsu svētku galdam jauno Rīgas Melnais balzams...
199.
Virtuves klasika: sātīgs ungāru gulašs aukstai ziemas dienai
(01/02/2012 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Aukstajās dienās nekas nesasildīs labāk par gardu, sātīgu gulašu, jo īpaši, ja tā recepte nākusi no Ungārijas...
200.
Divas idejas, kā izmantot neapēstās svētku piparkūkas
(06/01/2012 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Svētki pagājuši, bet cepumu traukā joprojām kalst pašu
ceptās un sadāvinātās piparkūkas. Lūk, divas idejas, kā pagatavot garšīgus
saldos no...