Recepte .

Apskatām 161 - 200 no 212 vārdam 'Recepte '

Kur Rīgā nopērkams dārgākais un arī lētākais Mojito

Par Mojito izcelsmi klīst dažādas leģendas, tomēr Kubu uzskata par šī kokteiļa dzimteni. Mohito bija iemīļots rakstnieka Ernesta Hemingveja...

Apkopota apetīti rosinoša informācija par Latvijas melno zeltu - mellenēm

Mellenes ievērojami uzlabo redzi tumsā, pastiprina redzes asumu un novērš acu nogurumu...

Aicinām restorānus un kafejnīcas piedalīties otrajā Gastronomijas festivālā

Šogad no 31. augusta līdz 8. septembrim notiks otrais Gastronomijas festivāls, kurā ir aicināti piedalīties...

Recepte: Grilēts arbūzs ar zilo sieru un prošuto

Uzsildīt grilu līdz vidēji karstai temperatūrai. Sagriezt arbūzu 1 cm biezos trijstūrīšos. No abām pusēm apsmērē arbūza šķēlītes...

Recepte zemeņu laikam: Aukstais zemeņu - sālsstandziņu pīrāgs

Samaisiet kopā pirmās trīs sastāvdaļas, cieši piespiediet masu pa malām viegli ietaukotā cepamajā...

Recepte: Glazēta balzamiko vistas krūtiņa

Visas marinādei vajadzīgās sastāvdaļas sajauc  bļodā. Vistu apber ar sāli un pipariem. Uzlikt grilēties vistu ar ādu uz leju. Cept 10 minūtes...

Recepte zemeņu laikam: Nutellas un zemeņu piena kokteilis

Blenderī sajauc pienu, zemenes, vaniļas saldējumu un Nutella. Blenderē līdz viendabīgai konsistencei...

Rabarberu laiks turpinās. Recepte - vārīts rabarbers ar ingvera un pekanriekstu drupačām

Katliņā ielej 1/3  glāzes auksta ūdens, apelsīnu sulu un cukuru, vāra mērenā...

Recepte no Melnā Kaķa Mājas Restorāna pūra

Melnā Kaķa Mājas Restorāna šefpavārs Andrejs Kudravecs piedāvā deserta "Cukura cepumi ar balsamico marinētām zemenēm un zemeņu sorbertu"...

Recepte pavasara garšu mīļotājiem: Rabarberu un olu krēma kūka

Vispirms apgrauzdē rabarberus, uzmanīgi nolej sulu pirms ļauj tam atdzist. Kūkas formu apsmērē ar sviestu...

Pasažieri Ķīnā uzsāk skandālu ar lidostas darbiniekiem

Grupa nervozu pasažieru, neparedzēta avioreisa kavēšanās un "neizpalīdzīgi" lidostas darbinieki, šķiet, ir recepte pamatīgai ķildai...

Lieldienu recepte no Tavernas pūra - Raibais zaķu laika kārtojums

Par godu Lieldienām tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv piedāvā recepti svētku galdam...

Travelnews.lv apkopojis lielā olu krāsošanas konkursa receptes

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv ir apkopojis lasītāju iesūtītās receptes olu krāsošanas konkursam...

Caviar Club šefpavārs: Dažādu lapu salāti ar apsvilinātu, olīveļļā izturētu tunci un bez čaumalas vārītu olu

Baltic Beach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs...

Caviar Club šefpavārs: Baltvīnā tvaicēta menca ar cukurzirņu biezeni

Turpinām informēt par Lieldienu ēdienu receptēm, ko piedāvā Baltic Beach Hotel restorāna...

Restorāns Umami piedāvā pavasarīgi krāsainu un gardu recepti

Labu garšu un krāsainu ēdienu cienītājiem mājīgais restorāns Umami piedāvā patiesi krāsainu ēdiena...

Caviar Club šefpavārs: Truša kāja sautēta baltvīnā ar olīvām, pasniegta ar saceptiem penne makaroniem

Tuvojoties Lieldienām, Baltic Brach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs Kristaps Jokmanis piedāvā receptes...

Konkurss: Gatavosimies lielajai olu krāsošanai kopā

Dalies ar savu olu krāsošanas recepti, noslēpumu vai padomu un laimē Travel RSP dāvanu karti Lieldienu braucienam...

Sātīga recepte gavēņa laikam no bistro Silva

Bistro un konditoreja Silva Jelgavā pabaros ikviena izsalkušā vēderu un iepriecinās ar gardajiem un estētiski baudāmajiem konditorejas...

Recepte: Tavernas kabaču zupa gavēņa laikam

Ir sācies 40 dienu ilgs gavēņa laiks, kad iespējams daudzi, atsacīsies no dažādiem pārtikas produktiem. Latviešu tradicionālo ēdienu...

Kā pasaulē cīnās ar paģirām: brīnumlīdzekļu ABC

Jaunā gada sagaidīšanas svinības tuvojas milzīgiem soļiem, un pienācis pēdējais brīdis, lai sarūpētu receptes paģiru mazināšanai...

Zivju restorāns Le Dome dalās pieredzē, lai ēdiens būtu tik īpašs kā restorānā

Ziemas saulgrieži jau klauvē pie durvīm, un ikvienā ģimenē tiek plānots, ko celt svētku galdā un jūtamas rūpes par īpašu svētku noskaņu...

Leģendārā konfekte ''Serenāde'' svin 75 gadu jubileju

Tradīcijām senākā šokolādes fabrika AS "Laima" leģendārās konfektes Serenāde 75 gadu jubilejā papildina produktu portfeli ar jaunumu...

Ko ziemā baudīt virs Rīgas jumtiem - Skyline bārā

Vienīgais kokteiļu bārs debesīs ar labāko skatu pilsētā atrodas Radisson Blu Hotel Latvija 26. stāvā, Elizabetes ielā 55. Turpinot rudens noskaņu...

Nobalso par "Monin" gadsimta kokteili

Kompānija Monin organizē konkursu, lai noskaidrotu Monin gadsimta kokteili! Par dalībnieku var kļūt ikviens bārmenis...

Gastronomijas festivāls pārsteidz gardēžus

Rīgā notiek Gastronomijas festivāls, kurā vairāk nekā 40 Rīgas restorāni, kafejnīcas un bāri piedāvā nebijušas akcijas un pārsteigumus...

Recepte: Kas varētu būt labāks kā īstens Vidzemes kartupeļu "stūķis" jūlijā

Kas gan vēl varētu būt labāk šajā laikā, kad tirgus pilns ar jaunajiem kartupeļiem un mežā lasītām gailenītēm...

Eksperti dalās ar īpašu zemeņu kūkas recepti

Līdz ar maija izskaņu sākas arī izlaidumu laiks. Lai desertā sveicējus varētu pārsteigt ar gardu un veselīgu mājās gatavotu kūku...

8. martā pārsteidz mīļoto ar paša radītu kulinārijas brīnumu

Šī nedēļa ir Sieviešu dienas zīmē, un kādēļ gan nepalutināt savu sirdsdāmu ar paša gatavotām vakariņām...

Jaunais Rīgas Melnais balzams upeņu kokteilis – «Black Rita»

AS Latvijas balzams sadarbībā ar Black Magic bar piedāvā Jūsu svētku galdam jauno Rīgas Melnais balzams...

Virtuves klasika: sātīgs ungāru gulašs aukstai ziemas dienai

Aukstajās dienās nekas nesasildīs labāk par gardu, sātīgu gulašu, jo īpaši, ja tā recepte nākusi no Ungārijas...

Divas idejas, kā izmantot neapēstās svētku piparkūkas

Svētki pagājuši, bet cepumu traukā joprojām kalst pašu ceptās un sadāvinātās piparkūkas. Lūk, divas idejas, kā pagatavot garšīgus saldos no...

Ziemassvētku ēdienkartē - sātīga karpas zupa

Sagaidot Ziemassvētkus, daudzi kristieši izvēlējušies gavēni. Tāpēc šodien piedāvājam sātīgas zupas recepti bez gaļas, kas Ziemassvētku vakara...

Pārbaudīta recepte īstam Ziemassvētku našķim – štolles cepumiem

Vācu Ziemassvētku štolle jācep vismaz mēnesi pirms svētkiem, bet arī šī brīnišķīgā cepumu recepte, kas nāk no...

Iepazīsimies, Itālijas dārgums - etiķis Balsamico

Balsamico etiķis tiek gatavots Emilia Romagna reģionā, kur gandrīz katrs iedzīvotājs nodarbojas ar šīs dārgā garšvielas ražošanu...

Kannu kinofestivālā noslēguma vakariņās ēd mālos ceptus kartupeļus

64. Kannu kinofestivāla noslēguma vakariņās festivāla žūrija ēda baltajos mālos ceptus jaunos kartupeļus ar...

Gavēņa laikam: domu grauds un ēdiena recepte katrai dienai

Sākot ar Pelnu trešdienu līdz pat Klusajai sestdienai, mājas lapā būs pieejams kalendārs Gavēņa laikam...

Iepazīsti Rīgas rātskungu dzīvi

Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja Kolonnu zālē ceturtdien, 24.02.2011 plkst. 16.00 notiks pasākums Pēcpusdiena Rīgas rātskunga...

Pavasara gaidās diedzējam bagātīgu vitamīna devu un koši zaļu noformējumu

Diedzētu sēkliņu asni gan iepriecina nepacietīgākos pavasara gaidītājus, gan ir vērtīgs vitamīnu avots gada...

Helovīns iekaro pasauli

Klusi un pakāpeniski Helovīna svinēšana visā pasaulē kļuvusi par salīdzinoši atzītiem svētkiem. Katrā ziņā brīnīšanās jau kļuvusi mazāka, kad Helovīna vakarā...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.87145901sec.