deserts.

Apskatām 161 - 192 no 192 vārdam 'deserts'

Novembris Ķīpsalā sāksies ar skaistuma svētkiem – izstādi "Baltic Beauty 2013"

No 1. līdz 3. novembrim Ķīpsalā notiks krāšņākais un iedvesmojošākais skaistuma industrijas pasākums...

Rezervē galdiņu Rudens Rīgas restorānu nedēļai

Jau nākamajā nedēļā, no 14. līdz 20. oktobrim, gardēži pulcēsies Rīgas restorānos, kur norisināsies Rudens Rīgas restorānu nedēļa...

Gruzija tiem, kas novērtē sniega priekus

REKLĀMRAKSTS. Tuvojas laiks, kad kaislīgāko sniega prieku baudītāji jau sāk nepacietībā berzēt rokas – kaut agrāk uzsnigtu...

Bistro un konditoreja Silva Jelgavā par ābolu izmantošanu ēdienu gatavošanā

Ir sācies ābolu laiks, kad bērni steidz baudīt svaigos ābolus, saimnieces gatavo ābolu krājumus ziemai...

Restorāns Colombo aicina nobaudīt īpašo Gastronomijas festivāla ēdienkarti

Jau šajā nedēļas nogalē, no 31. augusta līdz 8. septembrim, pārtikas izstādes "Riga Food 2013"...

Jau drīz restorāni vērs durvis "Vasaras Rīgas restorānu nedēļai"

Jau trešo reizi no 5.-11.augustam norisināsies Rīgas restorānu nedēļa, kuras laikā labākie Rīgas restorāni...

Apkopota apetīti rosinoša informācija par Latvijas melno zeltu - mellenēm

Mellenes ievērojami uzlabo redzi tumsā, pastiprina redzes asumu un novērš acu nogurumu...

Izbaudiet pēdējās zemenes Valmierā

Vasaras ogas ir ne tikai gardas, bet arī ļoti veselīgas! Tāpēc aicinām jūs izgaršot un sajust pēdējās zemenes Valmierā...

Aicina iepazīt Jelgavu Smilšu skulptūru festivāla laikā

2013. gada 15. un 16.jūnijā Jelgavā norisinās ikgadējais Smilšu skulptūru festivāls. Jelgavas reģionālais tūrisma...

Recepte no Melnā Kaķa Mājas Restorāna pūra

Melnā Kaķa Mājas Restorāna šefpavārs Andrejs Kudravecs piedāvā deserta "Cukura cepumi ar balsamico marinētām zemenēm un zemeņu sorbertu"...

Restorāns Menora iepazīstina ar ebreju ēdieniem

Restorāns Menora piedāvā ebreju virtuves ēdienus – aukstās uzkodas, karstās uzkodas, zupas, otros ēdienus un saldos ēdienus...

Restorāna Gourmand šefpavārs pārsteidz ar jaunu ēdienkarti

No pagājušās ceturtdienas, 2013. gada 14. februāra viesnīcas Elizabete restorāns Gourmand...

Nobaudi ekskluzīvus ēdienus no restorāna Kaļķu vārti jaunās degustācijas kartes

Pavisam nesen restorānā Kaļķu vārti pieejama jaunā degustācijas karte, kas jau iemantojusi restorāna...

Travelnews.lv lasītāja Ilze Viļuma stāsta par savu ceļojumu uz Romu

Baudiet Itāliju nesteidzoties... Smaidiet, sveicinieties, esiet draudzīgi, un Itālija iespējams kļūs par vietu kur...

Jelgavas Tornī notiks Eduarda Aivara «Dzejpārslu deserts»

6.janvārī Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī norisināsies Eduarda Aivara dzejas vakars „Dzejpārslu...

Modernā Latviešu virtuve viesnīcas Gallery Park Hotel restorānā Renomme

Renommé  jaunās ēdienkartes fundaments ir latviešu virtuves nezūdoša klasika - jaunā un izsmalcinātā veidolā...

Jauna tendence restorānu biznesā: Latvijas tirgu iekaro uzbeku virtuve

Pieaugot interesei par Vidusāzijas valstu kultūru, Latvijā arvien populārāka kļūst arī šo valstu virtuve...

Kannu kinofestivālā noslēguma vakariņās ēd mālos ceptus kartupeļus

64. Kannu kinofestivāla noslēguma vakariņās festivāla žūrija ēda baltajos mālos ceptus jaunos kartupeļus ar...

Rīgā sāk darboties gaisa restorāns

Rīgas iedzīvotāji un viesi jau no trešdienas, 15. jūnija, var apmeklēt gaisa restorānu Dinner in the Sky®, kas tiks uzstādīts pilsētas centrā...

Īpašie Lieldienu piedāvājumi no Travelnews.lv sadarbības partneriem

Tuvojas Lieldienas – laiks, kad atvilkt elpu no ikdienas steigas, un atpūsties kopā ar draugiem un ģimeni...

Aicina uz pusdienām ar kultūru Siguldā

24.10.2010 plkst. 15.00 Siguldas pilsētas kultūras namā (Pils ielā 10) notiks jaunās sezonas atklāšanas pasākums\Pusdienas ar kultūru, kurā piedalīsies...

Viesojoties Kanāriju salu virtuves pasaulē

Kaut arī mūsdienās gandrīz visos ceļojumu piedāvājumos uz Kanāriju salām ietilpst arī lieliskas maltītes viesnīcās, ir vērts vismaz vienu...

Svinam martu restorānā Neiburgs

REKLĀMRAKSTS. Ziema mums jau ir apnikusi. Vasara vēl šķiet tālu. Tāpēc mēs restorānā Neiburgs aicinām jūs baudīt arvien gaišākās un arvien garākās dienas...

Pieklājīgiem cilvēkiem jāzina, kā mainās uzvedības noteikumi

Laiks iet un pasaule mainās, tāpēc ir dabiski, ka daži uzvedības noteikumu reizēm zaudē aktualitāti, bet to vietā nāk jauni. Izrādās, nav pieklājīgi ar karotīti ēst putas no Latte Macchiato virspuses. Latte Macchiato...

Bagātīgajā itāļu virtuvē īpaši svarīgi ir svaigi produkti

Itālijas virtuves raksturīgākais produkts ir pasta, makaroni visdažādākajās formās un krāsās. Tos gan jau sen vairs neražo tikai ar rokām, bet vēl tagad Itālijā vietām iespējams iegādāties rokām gatavotu pastu. Cits raksturīgs produkts ir Parmas š

Iedvesmojies savam kāzu tērpam no 3. līdz 5. aprīlim Ķīpsalā!

Visas līgavas, līgavu māsas, vedējmātes un ikviena sieviete, kas vēl tikai sapņo par savām kāzām, aicināta uz Ķīpsalu, kur aprīļa sākumā izstādē “Intertextil Balticum” būs vēl nebijis JAUNUMS – modes pasaules krāšņākais veikums un ikviena

Pavasara modes skates un idejas kāzām – izstādē "Intertextil Balticum 2009"

No 3. līdz 5. aprīlim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks 14. starptautiskā tekstila, apģērbu, ādas izstrādājumu un ražošanas iekārtu izstāde “Intertextil Balticum 2009”, kas piedāvās daudzveidīgu preču un pakalpojumu ekspozīciju, m

airBaltic piedāvā internetā pasūtīt karsto ēdienu pirms lidojuma

No šī gada 1. septembra airBaltic ir ieviesis jaunu pakalpojumu savu klientu labsajūtas uzlabošanai lidojuma laika, piedāvājot interneta www.airbaltic.lv pasūtīt karsto ēdienu. Pagaidām šis pakalpojums ir pieejams pasažieriem, kuri iegādājas biļetes lidoj

Šveices Lucerna piedāvā gardēžu tūri

Pēc Šveices Lucernas tūrisma biroja paziņojuma, trīs kulinārijas „Mekas” šajā pilsētā ir sagatavojuši interesantu piedāvājumu gardēžiem. 17. jūlijā, 14. augusta un 25. septembrī visiem interesentiem būs iespēja novērtēt labāko restorānu izsma

Saldās šokolādes naktis

Sākot ar šī gada aprīli, viesnīca Baltvilla saviem apmeklētājiem piedāvā unikālu divu dienu šokolādes piedzīvojumu – vietā, kur 20. gadsimta sākumā dzīvoja Latvijas saldumu karalis Vilhelms Ķuze. Šokolādes burvība rodas jau brīdī, kad viesi iek

Pagatavoti gigantiskākie ēdieni pasaules vēsturē

Dažkārt cilvēku izdomai un vēlmei sasniegt rekordus nav robežu. Ne tikai, izdomājot arvien jaunas garšu un smaržu kombinācijas, bet arī izvēloties uzsvaru likt uz izmēriem un proporcijām. Arī šos septiņus vislielākos ēdienus varētu uzlūkot kā brīnu

Ginesa rekorda deserts maksā 25 000 ASV dolāru

Jau vairākus gadus pavāri cīnās par dārgākā deserta slavu. Pašlaik Ņujorkas restorāns "Serendipity 3" prezentēja šokolādes krēmu, kurš restorāna viesim izmaksā 25 000 ASV dolāru. Desterta nosaukums ir "The Frrrozen Haute Chocolate" un tas ir dārgākai

Atpakaļ

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.63634586sec.