deserts.

Apskatām 161 - 200 no 203 vārdam 'deserts'

Gulbenes novada īpašā ēdienkarte – jau trešo gadu

Pašvaldības aģentūra "Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs" sadarbībā ar vairākiem Gulbenes novada ēdināšanas uzņēmumiem arī šajā...

Interesanti un noderīgi fakti par Latvijas pieczvaigžņu viesnīcu restorāniem

Līdz 23. aprīlim portāli Travelnews.lv un Apollo.lv organizē vēl nebijušu konkursu savu Facebook lapu...

Bankrotē restorāns, kurā radīts slavenais deserts tiramisu

Itāļu restorāns, kurš uzskatāms par populārā deserta tiramisu dzimšanas vietu, jau šomēnes...

Le Dome šefpavārs cienā ar recepti «Vārīta krēma un ogu groziņpīrāgs»

Vecrīgas viesnīcas Dome Hotel & SPA zivju restorāna Le Dome šefpavārs Māris Astičs...

Restorāna Le Dome šefpavārs aicina pagatavot «Smiltsērkšķu krēma kūku ar bazilika saldējumu»

Vecrīgas viesnīcas Dome Hotel & SPA zivju restorāna Le Dome šefpavārs atklāj recepti...

RA travel: Ēšana Itālijā jeb mangiare in Italia

Pirmoreiz sastopoties ar ēšanas paradumiem Itālijā, esi viegli šokēts. Tomēr apzinoties, ka tie ir daļa no itāļu kultūras, nāk...

Idejas, kā pavadīt gada romantiskāko dienu - Valentīndienu

Restorāns Čarlstons Valentīndienas nedēļas nogalē piedāvā izbaudīt romantiskās vakariņas mirdzošu sveču...

Arī šogad notiks Rīgas restorānu nedēļas

Turpinot Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja (RTAB) sadarbībā ar Pavāru klubu aizsākto projektu "Gaumīgi Garšīgā Galvaspilsēta – Rīga"...

Čarlstona šefpavārs piedāvā ābolu, mandarīnu un lazdu riekstu kūkas recepti

Rīgas centra restorāna Čarlstons šefpavārs Travelnews.lv ir sagatavojis recepti īpašam Ziemassvētku...

Īpaši Travelnews.lv - brūkleņu parfē recepte no Ambiente šefpavāra krājumiem

Vecrīgas viesnīcas Konventa Sēta restorāns Ambiente ir izmeklēts jūgendstila restorāns...

Francijas garšas nedēļas ietvaros būs pieejams plašs pasākumu klāsts

No 2013. gada 20. līdz 27. novembrim Rīga norisināsies Francijas garšas nedēļa, kas veltīta Rīgas un Francijas...

Ķirsons Māja piedāvā jaunumu - kompleksās vakariņas

Pēdējos gados ļoti populāras ir kļuvušas biznesa pusdienas, ko piedāvā teju katra ēdināšanas iestāde...

Novembris Ķīpsalā sāksies ar skaistuma svētkiem – izstādi "Baltic Beauty 2013"

No 1. līdz 3. novembrim Ķīpsalā notiks krāšņākais un iedvesmojošākais skaistuma industrijas pasākums...

Rezervē galdiņu Rudens Rīgas restorānu nedēļai

Jau nākamajā nedēļā, no 14. līdz 20. oktobrim, gardēži pulcēsies Rīgas restorānos, kur norisināsies Rudens Rīgas restorānu nedēļa...

Bistro un konditoreja Silva Jelgavā par ābolu izmantošanu ēdienu gatavošanā

Ir sācies ābolu laiks, kad bērni steidz baudīt svaigos ābolus, saimnieces gatavo ābolu krājumus ziemai...

Restorāns Colombo aicina nobaudīt īpašo Gastronomijas festivāla ēdienkarti

Jau šajā nedēļas nogalē, no 31. augusta līdz 8. septembrim, pārtikas izstādes "Riga Food 2013"...

Jau drīz restorāni vērs durvis "Vasaras Rīgas restorānu nedēļai"

Jau trešo reizi no 5.-11.augustam norisināsies Rīgas restorānu nedēļa, kuras laikā labākie Rīgas restorāni...

Apkopota apetīti rosinoša informācija par Latvijas melno zeltu - mellenēm

Mellenes ievērojami uzlabo redzi tumsā, pastiprina redzes asumu un novērš acu nogurumu...

Izbaudiet pēdējās zemenes Valmierā

Vasaras ogas ir ne tikai gardas, bet arī ļoti veselīgas! Tāpēc aicinām jūs izgaršot un sajust pēdējās zemenes Valmierā...

Aicina iepazīt Jelgavu Smilšu skulptūru festivāla laikā

2013. gada 15. un 16.jūnijā Jelgavā norisinās ikgadējais Smilšu skulptūru festivāls. Jelgavas reģionālais tūrisma...

Recepte no Melnā Kaķa Mājas Restorāna pūra

Melnā Kaķa Mājas Restorāna šefpavārs Andrejs Kudravecs piedāvā deserta "Cukura cepumi ar balsamico marinētām zemenēm un zemeņu sorbertu"...

Restorāns Menora iepazīstina ar ebreju ēdieniem

Restorāns Menora piedāvā ebreju virtuves ēdienus – aukstās uzkodas, karstās uzkodas, zupas, otros ēdienus un saldos ēdienus...

Restorāna Gourmand šefpavārs pārsteidz ar jaunu ēdienkarti

No pagājušās ceturtdienas, 2013. gada 14. februāra viesnīcas Elizabete restorāns Gourmand...

Nobaudi ekskluzīvus ēdienus no restorāna Kaļķu vārti jaunās degustācijas kartes

Pavisam nesen restorānā Kaļķu vārti pieejama jaunā degustācijas karte, kas jau iemantojusi restorāna...

Travelnews.lv lasītāja Ilze Viļuma stāsta par savu ceļojumu uz Romu

Baudiet Itāliju nesteidzoties... Smaidiet, sveicinieties, esiet draudzīgi, un Itālija iespējams kļūs par vietu kur...

Jelgavas Tornī notiks Eduarda Aivara «Dzejpārslu deserts»

6.janvārī Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī norisināsies Eduarda Aivara dzejas vakars „Dzejpārslu...

Modernā Latviešu virtuve viesnīcas Gallery Park Hotel restorānā Renomme

Renommé  jaunās ēdienkartes fundaments ir latviešu virtuves nezūdoša klasika - jaunā un izsmalcinātā veidolā...

Jauna tendence restorānu biznesā: Latvijas tirgu iekaro uzbeku virtuve

Pieaugot interesei par Vidusāzijas valstu kultūru, Latvijā arvien populārāka kļūst arī šo valstu virtuve...

Kannu kinofestivālā noslēguma vakariņās ēd mālos ceptus kartupeļus

64. Kannu kinofestivāla noslēguma vakariņās festivāla žūrija ēda baltajos mālos ceptus jaunos kartupeļus ar...

Rīgā sāk darboties gaisa restorāns

Rīgas iedzīvotāji un viesi jau no trešdienas, 15. jūnija, var apmeklēt gaisa restorānu Dinner in the Sky®, kas tiks uzstādīts pilsētas centrā...

Īpašie Lieldienu piedāvājumi no Travelnews.lv sadarbības partneriem

Tuvojas Lieldienas – laiks, kad atvilkt elpu no ikdienas steigas, un atpūsties kopā ar draugiem un ģimeni...

Aicina uz pusdienām ar kultūru Siguldā

24.10.2010 plkst. 15.00 Siguldas pilsētas kultūras namā (Pils ielā 10) notiks jaunās sezonas atklāšanas pasākums\Pusdienas ar kultūru, kurā piedalīsies...

Viesojoties Kanāriju salu virtuves pasaulē

Kaut arī mūsdienās gandrīz visos ceļojumu piedāvājumos uz Kanāriju salām ietilpst arī lieliskas maltītes viesnīcās, ir vērts vismaz vienu...

Svinam martu restorānā Neiburgs

REKLĀMRAKSTS. Ziema mums jau ir apnikusi. Vasara vēl šķiet tālu. Tāpēc mēs restorānā Neiburgs aicinām jūs baudīt arvien gaišākās un arvien garākās dienas...

Pieklājīgiem cilvēkiem jāzina, kā mainās uzvedības noteikumi

Laiks iet un pasaule mainās, tāpēc ir dabiski, ka daži uzvedības noteikumu reizēm zaudē aktualitāti, bet to vietā nāk jauni. Izrādās, nav pieklājīgi ar karotīti ēst putas no Latte Macchiato virspuses. Latte Macchiato...

Bagātīgajā itāļu virtuvē īpaši svarīgi ir svaigi produkti

Itālijas virtuves raksturīgākais produkts ir pasta, makaroni visdažādākajās formās un krāsās. Tos gan jau sen vairs neražo tikai ar rokām, bet vēl tagad Itālijā vietām iespējams iegādāties rokām gatavotu pastu. Cits raksturīgs produkts ir Parmas š

Iedvesmojies savam kāzu tērpam no 3. līdz 5. aprīlim Ķīpsalā!

Visas līgavas, līgavu māsas, vedējmātes un ikviena sieviete, kas vēl tikai sapņo par savām kāzām, aicināta uz Ķīpsalu, kur aprīļa sākumā izstādē “Intertextil Balticum” būs vēl nebijis JAUNUMS – modes pasaules krāšņākais veikums un ikviena

Pavasara modes skates un idejas kāzām – izstādē "Intertextil Balticum 2009"

No 3. līdz 5. aprīlim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks 14. starptautiskā tekstila, apģērbu, ādas izstrādājumu un ražošanas iekārtu izstāde “Intertextil Balticum 2009”, kas piedāvās daudzveidīgu preču un pakalpojumu ekspozīciju, m

airBaltic piedāvā internetā pasūtīt karsto ēdienu pirms lidojuma

No šī gada 1. septembra airBaltic ir ieviesis jaunu pakalpojumu savu klientu labsajūtas uzlabošanai lidojuma laika, piedāvājot interneta www.airbaltic.lv pasūtīt karsto ēdienu. Pagaidām šis pakalpojums ir pieejams pasažieriem, kuri iegādājas biļetes lidoj

Šveices Lucerna piedāvā gardēžu tūri

Pēc Šveices Lucernas tūrisma biroja paziņojuma, trīs kulinārijas „Mekas” šajā pilsētā ir sagatavojuši interesantu piedāvājumu gardēžiem. 17. jūlijā, 14. augusta un 25. septembrī visiem interesentiem būs iespēja novērtēt labāko restorānu izsma

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::5.72368383sec.