jauna pārtika.

Apskatām 161 - 200 no 460 vārdam 'jauna pārtika'

Strādājošie vairs nav tik aizrautīgi par darbu no mājām un būšanu kopā ar bērniem

Cik ļoti mēs šodien novērtējam darbu no mājām, būšanu kopā ar saviem bērniem un iepirkšanos klātienē?...

Kur dosimies 2021. gadā? Ceļojumu horoskops

Varam ticēt vai neticēt, bet izlasīt vienmēr ir interesanti...

«Audi» un «Volkswagen» 2020: rekordgads elektroauto pārdošanas rādītājos

Audi automašīnu Latvijā un Lietuvā, kā arī Volkswagen pasažieru un komerctransporta importētājs Baltijas valstīs 2020. gadu aizvadījis elektromobilitātes un digitalizācijas zīmē...

«Pica Lulū» picām arvien vairāk izvēlas izejvielas no vietējiem ražotājiem

Pica Lulū regulāri iepērk izejvielas no vietējiem Latvijas lauksaimniekiem...

Automatizēti veikali, viedie iepirkšanās ratiņi, 5G roboti - kas mazumtirdzniecību Latvijā sagaida nākotnē?

Jau tuvā nākotnē mūs sagaida 5G tīkls, kas var revolucionāri mainīt mūsu iepirkšanās paradumus...

Stingrāki ierobežojumi Latvijā spēkā jau no 3. decembra

Maskas nēsāsim visur, izņemot mājas...

Ja paliekam mājās: Krāšņa izlase decembra mājas kino vakariem

Decembrī Shortcut piedāvājums skatītājus pārsteigs ar dažnedažādiem jaunumiem...

Pasaules Dabas Fonds iesaka, kā pareizi nokārtoties dabā

Mums jābūt atbildīgiem un jāatceras par to, kādu ietekmi individuāli un visi kopā atstājam, dodoties dabā...

Pavārs Mārtiņš Sirmais pievērsies sviestmaizēm

Tapis pirmais “Forevers” veikals Latvijā, kurā tiek uzsākta uz vietas gatavotu sviestmaižu tirdzniecība...

Četri Vidzemes piedāvājumi starp finālistiem konkursā «Veiksmīgākais jaunais tūrisma produkts 2020»

Četri Vidzemes piedāvājumi starp finālistiem konkursā «Veiksmīgākais jaunais tūrisma produkts 2020»...

Arī Latvijā šogad atzīmēs Pasaules Olu dienu

Arī Latvijā šogad atzīmēs Pasaules Olu dienu...

Rīgas reģiona īpašā garša atrodama mazo ražotāju saimniecībās

Tieši mazie uzņēmēji un mājražotāji Baltijas nozīmīgākajā pārtikas izstādē “Riga Food 2020” Rīgas plānošanas reģiona...

Izstādē «Riga Food 2020» var iepazīt Latvijas ražotāju jaunākos produktus

Burciņmaize, latviešu gelato vafeļu glāzītē, sīpolu standziņas, cidoniju čipsi… tie ir tikai daži no...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Septembris uzņēmis apgriezienus un ierāvis lielu daļu cilvēku steigas virpulī. Koku lapas lēnām...

Izstādē «Riga Food 2020» ir plaši pārstāvēts arī Rīgas reģions

Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiekošajā Baltijas nozīmīgākajā pārtikas izstādē "Riga Food 2020"...

Mārtiņš Rītiņš radījis neparastu recepti bez gaļas

Atzīmējot Zviedru tradicionālo gaļas bumbiņu dienu, ko svin 23. augustā, pazīstamais šefpavārs...

Izbaudi jaunas garšas izstādē «Riga Food 2020»!

No 9. līdz 12. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde “Riga Food 2020”, kas...

Latvijas tūrisma, viesmīlības un pasākumu organizatoru nozares pārstāvji tiekas Prezidenta pilī

Tikšanās laikā tika apspriesti jautājumi, ko nozare aktualizēja mēneša sākumā Latvijas Valsts prezidentam...

«Lauku ceļotājs» aicina uz pasākumu «Atvērtās dienas laukos 2020»!

"Atvērtās dienas laukos" ir lauku apceļošanas un iepazīšanas pasākums, kas šīs vasaras izskaņā noritēs jau...

«Paulig» klimata mērķus apstiprina organizācija «Zinātnē balstīto mērķu iniciatīva»

Paulig kļuvis par pirmo pārtikas un dzērienu uzņēmumu Somijā un par vienu no lielākajiem uzņēmumiem...

5 vasarīgu uzkodu un ēdienu idejas

Vasarā ir aktuālas vieglas maltītes, dažādas uzkodas un atspirdzinoši dzērieni, kā gatavošanai nav...

5 praktiskas mobilās lietotnes ērtākai ceļojuma plānošanai

Ceļošana ir viena no daudzajām dzīves baudām – ne velti ir teiciens, ka pasaule ir kā grāmata un, ja...

5 interesanti fakti par Kaņepju muzeju Latgalē

Latgales saimniecībā tika atklāts Latvijā pirmais Kaņepju muzejs, kura mērķis ir sniegt...

Vidzemē sāk tūrisma kampaņu #AtklājVidzemiDroši

Kampaņas nolūks ir aicināt ceļot un apmeklēt mazāk populāras vietas Vidzemē, tāpēc ceļotājus aicina...

Zemgalē tūrisma nozares atlabšana ir sākusies

Lai apmainītos ar pandēmijas laika jaunāko informāciju un iezīmētu darba pašreizējās aktualitātes...

«Paulig» izvirza ambiciozus stratēģiskos mērķus ilgtspējības jomā līdz 2030. gadam

Paulig galvenais mērķis ir kļūt par vienu no ilgtspējīgas attīstības līderiem pārtikas un dzērienu...

7 lieliskas idejas, kā vari iegūt jaunas ēdienu garšas

Daudzās mājsaimniecībās pašreiz ēst gatavošana ir daudz aktīvāka, jo laiks pamatā tiek pavadīts mājās...

Gruzijā ļaudis pagaidām ir pozitīvi, tomēr jūtams arī satraukums par savu drošību

Ceļotāja no Latvijas ar savu ģimeni marta sākumā devās sen izsapņotā atvaļinājumā uz Gruziju, tomēr...

Uzņēmēja Gundega Skudriņa: par sajūtām un darbiem, kad esi 7 dienas pašizolācijā

Vesela nedēļa jau pagājusi. Septiņas dienas pašizolācijā un pustermiņš garām.
Tā kā līdzās neviena nav, tad nointervēšu sevi pati...

Cilvēki visā Norvēģijā vienlaicīgi velta minūti ilgus aplausus mediķiem

Latviete Inga Statkus ar ģimeni jau vairākus gadus dzīvo Olesunnas komūnā, Norvēģijā. Arī šo...

Wolt saviem klientiem piedāvā izvēlēties bezkontakta piegādi

Īstenojot papildu drošības pasākumus apstākļos, kad apkārt izplatās vīruss COVID-19, uzņēmums Wolt...

Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 pārceļ izstādes

Izstāžu centrā Ķīpsalā no 13. marta līdz 14. aprīlim izstādes nenotiks. Šajā laikā iepriekš plānotās izstādes tiks pārceltas...

Aivars Mackevičs: Latvijas tūrisma bizness koronvīrusa gaidās sāk sastingt

Cilvēki Latvijā var justies laimīgi, jo koronvīruss šobrīd Latvijas vārdu gandrīz nav skāris. Rīdzinieki un pilsētas viesi izbauda...

Uzzini, kuri ir TOP 10 Tallinas restorāni

Kārdinoši sezonas ēdieni, kurus pagatavojuši starptautiskos konkursos godalgoti šefpavāri, ir tas, ko...

XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki būs klimatam draudzīgi

XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki tiks rīkots kā klimatam draudzīgs notikums...

Lietuvā darbojas unikāls etnokosmoloģijas muzejs (video)

Lietuvas Etnokosmoloģijas muzejs ir vienīgais šāda veida muzejs Baltijas valstīs. Tā mērķis...

Kas slēpjas dažādu Latvijā iecienītu burgeru sastāvā?

Sabiedrībā un arī uztura jomas speciālistu vidū valda viedoklis, ka ātrās uzkodas kā burgeri ir bagāti ar...

Itāliete Karlota Servidžio: Katra diena Latvijā sniedz emocijas un pārsteigumus

Pirms studiju uzsākšanas es nekad nebiju bijusi Latvijā, bet nodomāju, kāpēc neizmantot izdevību paviesoties...

Kāds būs Jaunais Baltās Metāliskās Žurkas gads?

Žurka ir dzimusi zem šarma un agresivitātes zīmes. No pirmā acu uzmetiena viņa šķiet mierīga...

Pārsteigums uz svētku galda: ēdiens kā dekoratīvs elements

Ziemassvētki un Jaunais gads ir laiks, kad jāuzbur svētku noskaņa it visur – jo īpaši pie svinību galda...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.95816803sec.