161.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorānu grupas «Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola
(03/05/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
«Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu
grupas CEO Pētera Ozola ambīcija ir šogad ar franšīzes palīdzību atklāt
vēl vismaz divus...
162.
Islandes Augstākā tiesa atstāj spēkā likumu, kas importētiem čipšiem piemēro 76% nodokli
(24/01/2018 06:12)
[lv]
Skatīt vairāk
Islandes Augstākā tiesa nesen pieņēmusi lēmumu, ka likums, kas nosaka
dažādus importa preču nodokļus, tostarp...
163.
Cik pusdienas maksā pasaules dārgāko viesnīcu restorānos?
(12/01/2018 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Raugoties uz Rīgas pusdienu cenām, zinām - visdrīzāk, vismaz pieci eiro
par tām būs jāatstāj. Tomēr cik pusdienas varētu...
164.
Lielbritānijā uz trim dienām tika atvērts ceptu kartupeļu restorāns
(11/12/2017 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Katram kārtīgam latvietim, protams, garšo kartupeļi. Īpaši cepti. Bet,
izrādās, cepti kartupeļi nav tikai latviešu iecienīts ēdiens...
165.
«800 km atpakaļ pie sevis» - 20. diena: izvirtības maķītī un meitenes šopingā - Ceļotāja stāsts
(10/11/2017 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Nesen mums parādījās
lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu ceļotājas vienu no mūža...
166.
«800 km atpakaļ pie sevis» - 2. diena: ilgais ceļš kāpās un Džo Dasēna plate - Ceļotāja stāsts
(18/10/2017 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Nesen mums parādījās lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu ceļotājas vienu no mūža...
167.
5 alkoholiskie dzērieni, kas noteikti jānomēģina Eiropā
(09/10/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai arī Eiropā populārākie dzērieni ir
vīns un alus, mūsu skaistajā kontinentā meklējami vēl...
168.
Meklējot tapas Seviļā...
(07/09/2017 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Esot Spānijā - un īpaši Seviļā, jāaizmirst par "Mišelin" zvaigznēm
apbalvotiem restorāniem...
169.
Ko brokastīs piedāvā Rīgas restorāni?
(06/09/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Kā saka – brokastis ir katras dienas svarīgākā ēdienreize, jo tā dod sparu visai dienai, palīdzot uzsākt darba...
170.
Ceļotāja stāsts: Turcija - valsts, kas ar katru dienu liekas normālāka - 1.daļa
(06/09/2017 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Teikšu godīgi. Turcija nekad nav bijusi mana favorītvalsts. Iespējams, tas ir turku komunikācijas veida dēļ...
171.
Kas vislabāk garšoja princesei Diānai - sirsnīgas un smeldzīgas viņas bijušā pavāra atmiņas
(31/08/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Laiks skrien neticami ātri – šodien aprit jau divdesmit gadi, kopš tautā mīļotās princeses Diānas traģiskās nāves window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { window.postMessage({type:"isT
172.
Ēdieni, kas jāpamēģina ASV
(28/08/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Turpinām lūkoties pasaules gastronomiskajā piedāvājumā! Šoreiz paskatīsimies uz Amerikas Savienotajām valstīm... window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { window.postMessage({type:"isT
173.
Kādus gardumus Jūrmalas restorāni piedāvās restorānu nedēļas ietvaros?
(11/08/2017 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Nākamnedēļ, no 14.08 līdz 21.08 augustam Jūrmalā norisināsies Jūrmalas restorānu nedēļa, kuras ietvaros...
174.
Travelnews.lv izmēģina: Omulīga vieta pašā Rīgas sirdī: restorāns – klubs «Sezona»
(02/08/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
«Sezonai» garām iets bieži – kā nu ne, šīs terašveidīgais restorāns
atrodas pašā Vecrīgas sākumā – Audēju un Kalēju ielu krustojumā, blakus
visiem zināmajai...
175.
Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 28.07.2017 - 30.07.2017
(28/07/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi
informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā...
176.
Viedoklis: Ko restorānos iecienījuši bērni?
(25/07/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Kad runājam par restorāniem, tad pirmais, kas nāk prātā nav bērni. Tomēr
tās arī nav divas nesavienojamas lietas - un, protams, ja vien iemesls,
lai dotos uz restorānu, nav tieši tas - pabūt bez atvasēm, cilvēki
savus bērnus nereti mīl ņemt l
177.
Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 14.07.2017 - 16.07.2017
(15/07/2017 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi
informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā...
178.
«Gastrobārs T73» - vieta, kur atzīmēt jubilejas
(11/07/2017 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Izdomāt un ieteikt vietu, kur varētu diezgan forši atzīmēt dzimšanas dienu kādam no "bandas",
nav nemaz tik viegli. Jāapsver vairāki faktori – lai būtu daudz maz
ērta vieta, lai būtu interesants un plašs piedāvājums – jo svinēt tač
179.
Ņujorka vietējo acīm - vērtīgi padomi, kas padarīs tās apmeklējumu pilnvērtīgāku - 2.daļa
(10/07/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Jūs taču noteikti ziniet šos krāsainos divstāvu autobusus ar vaļējo augšējo platformu, kas uzstājīgi aicina tūristus
180.
Vasaras un rudens spilgtākie notikumi Eiropā
(07/07/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Svētais Augustīns reiz ir sacījis, pasaule ir kā grāmata, un tie, kas
neceļo, visu mūžu lasa tikai vienu lapu. Ceļošana ļauj iepazīt jaunas
kultūras un tradīcijas, atklāj neredzētu dabas krāšņumu un emocionāli
bagātina...
181.
Vasaras piedāvājums Jelgavas gardēžiem «Izgaršo vietējo»!
(28/06/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Jelgavas pilsētas un
Jelgavas novada ēdināšanas uzņēmumiem no 1.jūlija līdz 30.septembrim
aicina gardēžus baudīt piedāvājuma "Izgaršo vietējo!" ietvaros tapušos
ēdienus...
182.
Krāšņi un emocionāli saulgriežus svin arī Skandināvijā
(20/06/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vasaras saulgriežu svinēšanas tradīcijas ir raksturīgas daudzām Eiropas tautām, jo sevišķi valstīs, kas atrodas tālāk uz
183.
Viedoklis: Kā restorāni veido savu porciju izmērus?
(15/06/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Uz restorānu dodamies paēst – ierasts ne tā kārtīgi pierīties, kā pie
omītes Ziemassvētkos, bet tomēr, lai ejot prom no restorāna, kurā
atstāta zināma naudas summa, nejustu izsalkumu. Tomēr cilvēki ir dažādi –
un arī viņu ēstgrib
184.
Viedoklis: Cik gatavus ēdienus un to sastāvdaļas saņem restorāni?
(08/06/2017 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Domājot par restorāniem, prātā nāk
kartupeļu mizotājs, kas aktīvi atbrīvo tupeņus no mizām - tomēr vai tā
ir arī šodienas realitāte? Vai restorānā vēl kāds mizo dārzeņus un
augļus - vai viss tiek iepirkts vakuumā (vai jau pat izvārīts)?
185.
Iepazīsti kārdinošo Latgales virtuvi - 2.daļa «Kas ir kas?»
(31/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Latgaliešu virtuve un neizmērojamā viesmīlība noteikti ir tā vērti, lai mērotu daudzus kilometrus un iepazītu
186.
Kā pārdzīvot paģiras dažādās pasaules malās
(29/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Reizēm ballītes izvēršas pārlieku jautras, pat, ja tas nemaz nav
plānots. Iespējams, viss rit savu gaitu – ceļojumu atzīmē ar pusdienām,
glāzi alkohola un var pat nepamanīt, ka pulkstens vietējā krogā sit jau
vēlu vakara stundu un tiek c
187.
Dodieties iepazīt Latgales kulināro mantojumu – 1.daļa
(22/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Latgales reģions ir īpašs – ar savām unikālajām dabas ainavām, daudzajiem ezeriem un Daugavas lokiem, no
188.
5 Rīgas restorāni, kur biznesa pusdienās piedāvā gardēžu cienīgas maltītes
(12/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Biznesa pusdienu piedāvājumi ir gandrīz katrā sevi cienošā kafejnīcā un restorānā. Savā labākajā izpildījumā
189.
Vai Jaungvinejā tiešām joprojām dzīvo kanibāli?
(05/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai cik neticami tas nebūtu, uz zemeslodes ir atrodamas dažas vietas, kur dzīve joprojām rit kā akmens laikmetā,
190.
Gastronomiskais ceļojums pa Francijas reģioniem – 2.daļa
(02/05/2017 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Katram kaut reizi mūžā ir vērts nobaudīt pasakainos franču virtuves labumus tieši to dzimtenē, kopā ar pievilcīgo...
191.
airBaltic uzsāk lidojumus no Rīgas uz Kazaņu
(28/04/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2017.gada 26.aprīlī uzsāka lidojumus jaunā maršrutā starp Rīgu un Kazaņu Krievijā...
192.
Uzzini, ko vērts nobaudīt Latvijas reģionos
(07/04/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Pavasarim iestājoties, ģimeņu un draugu izbraukumi brīvdienās kļūst par regulāru un iecienītu aktivitāti daudziem...
193.
Mišelina restorānu eksperts «piešķir» zvaigzni restorānam Rīgā
(24/02/2017 05:38)
[lv]
Skatīt vairāk
Mišelina restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler) pagājušajā nedēļā viesojās Rīgā, kur piedalījās Reaton rīkotājās...
194.
Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā palielinājās par 2,9 %
(13/02/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā, palielinājās par 2,9 %, liecina jaunākie Centrālās statistikas pārvaldes dati...
195.
«Stinšu svētkiem» par godu Liepājā tiek gatavoti īpaši zivju ēdieni
(21/01/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
21.janvārī Liepājā notiks pasākums ģimenēm un bērniem “Stinšu svētki”,
kas apmeklētājus pulcēs jau trešo gadu pēc kārtas. Lai liepājniekiem un
pilsētas...
196.
Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā? (Papildināts, 6 viedokļi)
(16/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:
197.
Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā?
(13/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:
198.
Kādus ēdienus baudīt pēc jaungada svinību laikā iegūtām paģirām?
(30/12/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Ne visi lieto alkoholu, taču liela daļa cilvēku, visticamāk, svinēs
2017. gada iestāšanos ar vismaz vienu glāzi šampanieša vai citiem
dzērieniem. Un viena...
199.
Viedoklis: Kādi ēdieni būtu ziemā jāēd, lai uzlabotu veselību?
(05/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziema, ir periods, kad par veselību ir jādomā vairāk, nekā citas
sezonas. Pajautājām dažādiem restorāniem, kādi ēdieni būtu ziemā jāēd,
lai uzlabotu...
200.
Viedoklis: Kā rīkoties, ja esiet veģetārietis vai vegāns un gribat ceļot grupā? (Papildināts)
(25/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Turpinot tēmu par vegāniem un Novembri kā vegānu mēnesi, uzdevām šo jautājumu arī ceļojumu aģentūrām:Kā rīkoties, ja esiet veģetārietis vai vegāns un gribat ceļot grupā?....