recepte .

Apskatām 161 - 200 no 897 vārdam 'recepte '

Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības pieredzes stāsts – “Jēru kluba” saimnieki Ilze un Valters Mitāni

Ierodoties “Ķeiķu” sētā Skaņkalnes pagastā, pārņem miers un klusums - šeit mājvieta rasta aitkopības saimniecībai ar savdabīgu nosaukumu “Jēru klubs”...

Preiļu novads: Atklāta kulinārā mantojuma istaba Vārkavas novadpētniecības muzejā

2022.gada 30. septembrī Vārkavas novadpētniecības muzeja klēts 2. stāvā tika atklāta Vārkavas kulinārā mantojuma istaba, kurā ir apskatāma izstāde...

Rudens nogurums tuvojas! 4 lietotnes emocionālās veselības uzlabošanai

Dienām paliekot arvien īsākām un termometra stabiņam tuvojoties nulles atzīmei, daudzi no mums sāk izjust nogurumu, garastāvokļa pasliktināšanos un...

Travelnews.lv redaktore: Novēliet man atvaļinājumam labvēlīgu laiku

Jau vairāk nekā desmit gadus (pandēmijas laiku svītrojam) atvaļinājumā vienmēr dodos rudenī – septembra beigās/oktobra sākumā...

No tradicionāliem ēdieniem līdz neparastiem eksperimentiem: galamērķi Lietuvā ēdienu cienītājiem

Kaut arī mēs paši vēl iepazīstam savu nacionālo virtuvi un atklājam jaunas garšu kombinācijas, tas neliedz doties gardēžu brīvdienās pie mūsu kaimiņiem lietuviešiem...

Zemgale nāk klajā ar piedāvājumu gardēžiem

“Blondā grēka” valdzinājums, dažādi ogu un augļu vīni, kuģelis un pupaunieks, īstas mājas tortes un veselīgi čiekuru, cūku pupu našķi...

7 iemesli, kādēļ apmeklēt Mājas kafejnīcu dienu Veclaicenē

Sestdiena, 27. augusts. Latvijas Igaunijas pierobeža- Aizsargājamo ainavu apvidus “Veclaicene”...

27. un 28. augustā Balvu novadā norisināsies «Mājas kafejnīcu dienas»

Aicinām uz breineigu garšu un sajūtu piedzīvojumu Ziemeļlatgalē -  “Mājas kafejnīcu dienām 2022” Balvu novadā! 27. un 28. augustā Balvu novada saimnieces un saimnieki...

Aicina uz Tomātu svētkiem Brenguļos

Pirms sešiem gadiem pirmo reizi Latvijā aizsākās Tomātu svētku tradīcija Brenguļos. Sadarbībā ar Artūra Sildes Dārznieku entuziastu klubu “Tomāts” un...

Aicinām uz Kokmuižas svētkiem «Cilvēka dārzs»

Dārzs nemitīgi aug. Pat ziemā tas mieru krāj, lai spēks pavasarī zemē dunēt. No saknes galotnē, no galotnes saknē – viss pašu rokām un domām...

Neparastas sastāvdaļas kafijas tasē: kā ierastajam dzērienam dot jaunu garšu?

Piens, karamele, rieksti, šokolāde – ja kafija rīkotu ballīti, šie draugi noteikti būtu ielūgti. Tās ir klasiskas garšu kombinācijas, kas pazīstamas un iecienītas visā pasaulē...

Kas vērtīgs slavenajos kabačos?

Viens no pamanāmākajiem ražas laika dārzeņiem ir kabacis. To raža parasti ir bagātīga un šķiet, ka teju ikviens, tuvojoties vasaras noslēgumam, dāvanā saņem...

Padomi, kā nepārcept gaļu un vienkāršas grila receptes ikvienam

Siltas un saulainas dienas ir īstais brīdis, lai ar ģimeni vai draugiem izbaudītu vasaras gardāko pieredzi – dažādus grilējumus...

«Rudzu grauda receptes» atvēršana Maizes un Sidra svētkos 31. jūlijā

Maizes un Sidra svētkos Āraišu dzirnavās 31. jūlijā varēs baudīt maizi, sidru, un iegūt savā īpašumā jauno “Rudzu grauda recepšu izdevumu”, kurā...

Latvijas bārmeņi aicināti pieteikt dalību konkursā MONIN CUP LATVIA 2022

Kokteiļu konkurss MONIN CUP LATVIA kā tradīcija notiks 2022. gada 17. augustā GEMOSS teritorijā, Rīgā, Mūkusalas ielā 73. MONIN komanda aicina Latvijas bārmeņus vecumā no 18 līdz 27 gadiem...

Vasaras enerģijas eliksīrs – aukstā kafija

Arvien lielāku popularitāti iegūst aukstie kafijas dzērieni. Īpaši jau vasarā! Taču vai ledus latti tiešām var saukt par kafiju?...

Latvijas šefpavāri atklāj «Chef’s BOX» – restorānu tiem, kas ceļā

2022. gada 21.jūlijā, klātesot Latvijā plaši pazīstamiem šefpavāriem Laurim Aleksejevam (36.līnija), Mārim Jansonam (Kest), Mārtiņam Sirmajam (Ramen Riga), Andrim Rūmītim (Hercogs Garden) un Kristīnei Vīksnai (Tower Cafe)...

Latvijas dabas mūzika kā labas pašsajūtas recepte

Kopš seniem laikiem cilvēki zina par dabas skaņu dziedinošām īpašībām un izmanto tās savas pašsajūtas uzlabošanai...

Rubenē norisināsies Indriķa diena

10. jūlijā Rubenē norisināsies Indriķa diena, kas kļuvusi par ikgadēju pasākumu – šovasar tā tiks atzīmēta jau septīto reizi...

Aicina uz našķošanos Valmieras novada Mājas kafejnīcu dienās

Valmieras novada Mājas kafejnīcu dienas ir viena īpaša augusta nedēļas nogale. Tās laikā svešinieks kļūst par ciemiņu, mājas pagalms vai kafejnīcai neikdienišķa...

Ceļvedis plašajā saldējumu pasaulē

Par spīti tam, ka saldējumu pagatavot ir vienkārši, tas nebūt nav vienveidīgs – šis našķis ir pieejams visdažādākajās formās...

Saulesbrilles vasarā – kā izvēlēties sev piemērotākās?

Saulainā laikā, viena no lietām, par kuru nepieciešams atcerēties dodoties ārpus telpām, ir saulesbrilles. Tās ne vien padara ārā pavadīto laiku patīkamāku, bet arī aizsargā acis...

Aptauja: Cik daudzi spētu atpazīt depresiju?

Kopumā ¾ jeb 75% aptaujāto Latvijas iedzīvotāju snieguši atbildi, ka viņi spētu atpazīt depresijas pazīmes (jā – 23%, drīzāk jā – 52%), 18% atzīst, ka...

Vai no alus tiešām var izaugt «alus vēders»?

Būsiet pārsteigti, bet “alus vēders” mēdz būt ne tikai vīriešiem, bet arī sievietēm...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

Jūrmalas restorānu šefpavāri dalās ar receptēm gardākai Jāņu svinēšanai

Jūrmalai ir sava garša, kur dažādu gastronomijas kultūru tradīcijas savijušās tikai ar šeit rodamo unikālo dabas buķeti. Jūrmalas šefpavāri iesaka piecas receptes Līgo svētkiem...

Baudi Mājas kafejnīcu piedāvājumu Gulbenes novadā

Gulbenes novadā 9.jūlijā norisināsies Mājas kafejnīcu diena, kas apmeklētājiem būs kā lielisks piedzīvojums garšu pasaulē, apceļojot Gulbenes novadu un...

Gardēžus aicina uz Mājas kafejnīcu dienām 9. - 10. jūlijā Augšdaugavas novadā

Jau šā gada 9. un 10. jūlijā visi gardēži tiek aicināti doties uz Augšdaugavas novadu, lai baudītu īstus lauku labumus, mājas virtuvi, vietējos ēdienus, interesantu kultūrprogrammu un...

Šefpavārs Māris Jansons aicina nogaršot unikālus ēdienus no zviedru gaļas bumbiņām Bumbiņ’festā

Talantīgais šefpavārs Māris Jansons ir radījis unikālus ēdienus, izmantojot tradicionālās zviedru virtuves gaļas bumbiņas, un pasniegs tos...

«Atvērtās dienas laukos 2022» 4. jūnijā Balvu novadā

Atvērtās dienas laukos" ir Latvijas apceļošanas un iepazīšanas pasākums, kas jau kļuvis par tradīciju...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

National Geographic: Noslēpumiem apvītā Senā Roma

Senās Romas ietekme uz Rietumu civilizāciju ir neapšaubāma. Tās iedzīvotāji bija pazīstami ar savām militārajām, politiskajām...

Latvijā strauji aug vegānisko recepšu popularitāte

Ilgtspējīga dzīvesveida popularitāte pasaulē turpina pieaugt. Par to liecina arī Rimi lietotnes pārtikas atkritumu mazināšanai “Iztukšo savu ledusskapi”...

Uzņēmums «Paulig» ir pārdevis savu biznesu Krievijā

Starptautiskais pārtikas un dzērienu uzņēmums Paulig ir pārdevis savu biznesu Krievijā, kas ir kā turpinājums iepriekš pieņemtajam lēmumam par izstāšanos no Krievijas tirgus...

Seši tradicionālie īru ēdieni, ko ir vērts pagaršot

Kurš gan nav dzirdējis par īru kafiju un kartupeļu pīrāgu? Taču īru tradicionālā virtuve neaprobežojas tikai ar stipro dzērienu receptēm un kartupeļu ēdieniem...

Reinis Reinfelds: Izvēloties alu, vairums skatās uz tilpumu un cenu

Tradicionāli pieņemts uzskatīt, ka alus ir dzēriens, kas vairāk piemērots gada siltajam laikam, tomēr patiesībā alus nebūt nav sezonāls dzēriens un to var baudīt...

Palutini sevi ar kādu no brīnišķīgajiem itāļu saldumiem

Lieldienas mūs priecē ar četrām brīvām dienām. Un brīvdienām piestāv saldumi, tāpēc šoreiz piedāvājam...

Praktiski padomi, lai Lieldienas būtu košas un dabai draudzīgas

Katru pavasari mēs krāsojam olas, ļaujamies dažādām jautrām izdarībām un priecājamies no sirds, bet diemžēl gadās, ka svētkos mēdzam aizrauties...

Kā pateikt nē pagurumam pavasarī

Gadalaiku maiņas un ikdienas nestabilitātes radītajam pagurumam raksturīgais enerģijas trūkums izpaužas kā nogurums, miegainība vai apātija...

Visā Latvijā – «Satiec savu meistaru»

2022. gada 8., 9. un 10. aprīlī visā Latvijā jau četrpadsmito reizi notiks pasākums „Satiec savu meistaru!”. Šajā reizē aicinām apmeklēt meistarus visos Latvijas vēsturiskajos novados...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.67832994sec.