salāti.

Apskatām 161 - 200 no 446 vārdam 'salāti'

Valmieras Restorānu nedēļas ēdienkartē šonedēļ plaukst pavasaris

Viesiem tiks piedāvātas Latvijas dabas velšu un vitamīnu bagātas maltītes, lai garšīgi...

10 lieliski iemesli, kādēļ ēst sparģeļus

Pavasaris ir īstais laiks, kad ieviest uzturā sparģeļus un to ēdienus. Ja tu vēl neesi sācis to...

7 galamērķi, kur savas garšas kārpiņas var palutināt ceļotāji - gardēži

Lielākā daļa cilvēku apceļo pasauli, lai savām acīm skatītu neredzētas vietas un gūtu...

Restorānā «Memories» aicina uz Masļenicas svētku vēlbrokastīm

Svinīgā un mājīgā gaisotnē būs iespēja baudīt visgardākās pankūkas un piedevas. Rozā biešu...

Viedoklis: Kādas tendences vērojamas vēlo brokastu piedāvājumā?

Brančs (brunch) ir brokastu un pusdienu apvienojums jeb, latviski runājot, vēlās brokastis. Šis...

Daugavpils restorāni un kafejnīcas piedāvā īpašo Daugavpils ēdienkarti

Daugavpilij ir sava īpaša ēdienkarte, kuru var nogaršot tikai Daugavpilī. Daugavpils pilsētas...

Ādažos atver jaunu lielāko ģimenes restorānu «Hercogs»

Pašā Ādažu centrā  durvis ver jauns ģimenes restorāns "Hercogs". Pilnībā no jauna rekonstruētās...

Valentīna dienā ieplāno romantiskas vakariņas, jo mīlestība iet caur vēderu

Svētā Valentīna dienas svinīgās vakariņas tiek pavadītas ne tikai sirsnīgās sarunās divatā, baudot...

Kas pavisam noteikti jāapskata Tallinā ārpus vecpilsētas?

Tallinas vecpilsēta ir viena no skaistākajām vecpilsētām apkārtnē. Un, protams, tā arī...

Ģimenes restorānu tīkls «Hercogs» piedāvā īpašu «Čempionu ēdienkarti»

Nav jābūt sportistam, lai domātu kā čempions. Mūsu vidū ir gan labdarības, gan mākslas, gan...

Iepazīsti 7 populārākās Ziemassvētku sezonas garšvielas

Ziemassvētku laikā virtuvē smaržo pavisam citādi, un lielāko daļu no smaržām rada tieši garšvielas. Tāpat kā...

Indonēzijā atvērts pirmais «zero-waste» restorāns

"Zero Waste" ("nulles atkritumi", arī "nulles izšķiešana") kustība pasaulē radās pagājušā gadsimta...

Rīgā ieskandina Eiropas Ziemassvētkus

Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums bija izvēlēts kā 27. Ziemassvētku Eiropā...

100 gados Latvijas virtuvē ienākuši simtiem jaunu produktu, garšvielu un recepšu

100 gados ne tikai mainījusies Latvija, bet arī valstī pieejamie produkti, receptes, ēšanas kultūra. Pēc...

Toreiz un tagad: kā ir izmainījušies avioceļojumi kopš 50-tajiem gadiem

2017. gadā aviokompānijas pārvadāja gandrīz četrus miljardus pasažieru. Ja kāds šo faktu būtu minējis tālajos, pagājušā gadsimta...

5 lieliskas brokastu receptes enerģiskai dienai

Hei, vai sportiskai nedēļas nogalei gatavs? Jau šajā sestdienā, proti 29.septembrī, Eiropas sporta nedēļa piedzīvos kulmināciju...

Vai zini kādus ēdienus pasniegs pasaulē garākajā lidojumā?

Šī gada oktobrī Singapūras lidsabiedrība "Singapore Airlines" uzsāks jaunu lidojumu, kas būs ievērojams...

Mežaparka zaļajā oāzē izveidots jauns restorāns visai ģimenei

Beidzot ir vieta, kur iegriezties ar visu ģimeni pēc aktīvas atpūtas vai pastaigas pa Mežaparku...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Pica Lulū» līdzīpašnieka Elmāra Taņņa

Pica Lulū līdzīpašnieks Elmārs Tannis pusi sava mūža nodzīvojis un veltījis Latvijas sabiedriskās...

Gatavojoties svētkiem, aicina iepazīties ar padomiem kā iepirkties, uzglabāt un gatavot droši

Par to, lai iegādātos un celtu galdā tikai drošu pārtiku, jādomā ik reizi, dodoties iepirkties, taču īpaši aktuāli tas kļūst...

Pārbaudīti grilēšanas padomi

Sulīgi izcepta gaļa, zivs vai dārzeņi ir katra grilētāja lepnums, un Santa Maria BBQ skolā apkopoti daudzi knifi, lai...

Rīgā Starptautisko bērnu aizsardzības dienu atzīmēs ar daudzveidīgu pasākumu programmu

No 1. līdz 3. jūnijam ar daudzkrāsainu pasākumu programmu Rīgā svinēs Starptautisko bērnu aizsardzības dienu...

Vai ir vēl kāda lidsabiedrība, kas pasniedz brīvpusdienas?

Mūsdienās lidsabiedrības vairs nepiedāvā ēdienreizes, kas iekļautas lidojuma cenā. Kādreiz pirms pacelšanās dažās lidmašīnās...

Restorāns Hercogs Ķīpsalā atklāj terasi ar labāko skatu uz Vecrīgu

Pagājušajā nedēļā brīnišķīgā pavasara noskaņā tika atklāta ģimenes restorāna Hercogs vasaras terase Ķīpsalā. Plašā terase atrodas uz ūdens...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti…» vadītāja Jāņa Lipņicka

Restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti...» vadītājs Jāņis Lipņickis iepriekš Vecrīgas bāros un klubos uzkrāto bārmeņa pieredzi jau trešo gadu labi...

Vērtīgi triki pavasara skaistumkopšanai

Mati, nagi un āda ir kā vizītkarte labi funkcionējošam organismam. Pavasarī to stiprināšana un rūpīga kopšana ir...

Piecas atziņas pēc pirmā ceļojuma uz Krieviju

Aprīļa sākumā līdz Travelnews.lv no Krievijas tūrisma un "Rosa Khutor" kūrorta Sočos atnāca uzaicinājums uz četrām dienām...

INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: Dace Freimane ir sajūsmā par Japānu

Dace Freimane ir vadības konsultante-biznesa trenere, un viņu sastopam pirms kārtējā ceļojuma, kurā viņa jau nākamajā dienā uz Centrālameriku...

Cēsīs notiks Restorānu nedēļa «Garšas mostas»

No 26.marta līdz 2.aprīlim notiks pirmā Cēsu Restorānu nedēļa. Cēsniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja...

Iepazīsti 5 garšvielas sildošiem ēdieniem

Īpaši labi sildoši ēdieni noder gan pie vakariņu galda aukstākā laikā, gan rīkojot pavasara talkas un pirmos...

Valentīndienas ceļvedis «Radisson Blu» viesnīcu restorānos un bāros

Šogad Svētā Valentīna dienā Radisson Blu Elizabete Hotel restorāns CUT sadarbībā ar kinoprojektu...

10 ēdieni, kas noteikti jānogaršo Grieķijā

Katrai valstij ir raksturīgi ēdieni. Tomēr starp tiem ir arī ikonas - tādi ēdieni, kas ikvienam saistās ar šo valsti...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie kafejnīcu tīkla «Cup&Cino» direktores Ineses Vīcupas

Rīgas iepirkšanās centrā Sky&More esošās kafejnīcas Cup&Cino viena no otras atšķiras ar savu konceptu...

PVD atgādina – pārtikas produktus iegādājies, uzglabā un gatavo droši

Lai maltīte gan svētkos, gan ikdienā būtu droša, iegādājoties, uzglabājot un gatavojot pārtikas produktus, der atcerēties vienkāršas, taču...

Izveidots Valmieras garšu kalendārs 2018.gadam

Valmierieši vienmēr pratuši dzīvot ar smeķi, baudot pilsētas neatkārtojamo piedāvājumu. Dabas ieskautajā Valmierā, kur...

«800 km atpakaļ pie sevis» - 33. diena: bezemociju Santjago un pļāpas ar Noelu līdz pirmajiem gaiļiem - Ceļotāja stāsts

Nesen mums parādījās li

«800 km atpakaļ pie sevis» - 26. diena: griķu biezputra, krievu antibiotikas un māju sajūta - Ceļotāja stāsts

Nesen mums parādījās lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu

«800 km atpakaļ pie sevis» - 18. diena: kā es visiem dziedāju «Pūt, vējiņi!» un pašai savs policists - Ceļotāja stāsts

Nesen mums parādījās lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu ceļotājas vienu no mūža...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie dizaina viesnīcas «MaMa» direktores Ilzes Kikstes-Vaivaras

Jūrmalā meklējamās dizaina viesnīcas «MaMa» direktore Ilze Kikste-Vaivara saredz...

82% ēdienu piegādes veic uz mājām

Vadošā ēdienu piegādes un līdzņemšanas startup Baltijā Foodout.lv operatīvā informācija liecina, ka 82% pasūtījumu ēdienu piegādes tiek...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.88928509sec.