salāti.

Apskatām 161 - 200 no 467 vārdam 'salāti'

Via Vitalité,

Restorānu «Melnie Mūki» var droši dēvēt par vienu no Vecrīgas ilgdzīvotājiem

Rīgā nav daudz restorānu, kam durvis atvērtas jau vairāk kā piecpadsmit gadus. Viens no tādiem...

34% Latvijas iedzīvotāju ir svarīgi, lai ātrās ēdināšanas restorānos būtu pieejami veģetārie ēdieni

Ātrās ēdināšanas restorānu sortimentos veģetārie ēdieni ienāk pamazām, tomēr arvien vairāk ir jūtama šī dzīvesveida tālejošā....

Romantiskas idejas ikvienam, kurš nezina, kā pavadīt Valentīndienu

Visu mīlētāju dienā Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, Radisson Blu Elizabete...

Jaunmoku pilī aicina izbaudīt romantisku vakaru «Viņai un Viņam»

Klausoties saksofona melodijās, baudot vakariņas īpašā gaisotnē un piedaloties meistarklasēs, visu...

Marta Kive par «Valtera Restorāns»: Trīs stundu ceļojums Latvijas garšu pasaulē

Ja meklējiet labu ideju, kā pavadīt nedēļas nogales vakaru, viennozīmīgi varu ieteikt doties...

Ziemassvētku gaidās Jaunmoku pilī valda brīnišķīga noskaņa

Vēl brīdi pirms sācies lielais svētku drudzis, Jaunmoku pilī ielūdz baudīt šo brīnišķīgo laiku nesteidzīgā...

Marta Kive par restorānu «Bocca Buona»: Svētdienas branča izaicinājums

Mūsdienās, kad strauju popularitāti gūst dažādi kulinārie izaicinājumi, piemēram, milzīgas karbonādes vai...

Ar meistarklasēm, ballīti un pankūku rītiem Jaunmoku pilī pavadīs Adventes svētdienas

Ziemassvētku gaidās Adventes pirmajās svētdienās - 2019. gada 1. un 8. decembrī, Jaunmoku pilī...

Viesnīcā «Grand Hotel Kempinski Riga» aicina izbaudīt ziemas svētku burvību

Grand Hotel Kempinski Riga personāls uzskata, ka egles iedegšana ir brīnišķīgs gadskārtējs notikums. Lai atklātu...

7 gardi ceļojuma galamērķi siera mīļotājiem

Mūsdienās sieru "pasaule" ir ļoti daudzveidīga un šī produkta izmantošanas iespējas ir...

Rīgā pilnā sparā rit gardēžu iecienītā Rīgas restorānu nedēļa

Kā ierasts, Rīgas restorānu nedēļa, ir domāta ne vien izsmalcinātiem gardēžiem, bet ikvienam rīdziniekam un...

Uzzini, kādus kārdinošus gardumus jums sola Grieķijas virtuve

Viens no populārākajiem šīs vasaras ceļojumu galamērķiem ir Grieķija - gan kūrorti kontinentālajā daļā, gan daudzās

Rīgā sākas gardēžu iecienītā Rīgas restorānu nedēļa

Kā ierasts, Rīgas restorānu nedēļa, ir domāta ne vien izsmalcinātiem gardēžiem, bet ikvienam rīdziniekam un...

TOP 7 lietas, kas Latvijas tūristiem jāizbauda Lietuvas pilsētā Druskininkos

Lietuvas pilsētā Druskininkos paveikts liels darbs, lai ceļotājam izdotos daudzveidīga atpūta gan...

No mazo uzņēmēju un mājražotāju piedāvājuma pārtikas izstādē veido Rīgas reģiona garšu

Kazas siers, gelato (saldējums), zemeņu un ingvera želejkonfektes, pikanti čatniji, kaltēti bumbieri, deviņvīru spēka tēja, kadiķu...

Valmieras pusē lustīgi svinēs Tomātu svētkus

Tomāts – ne tikai dārzenis, bet arī sava veida brīnumlīdzeklis, ko zinātāji izmanto ne tikai kā pārtikas...

Izstādē «Riga Food 2019» varēs nobaudīt daudzus jaunus produktus

Saldā torte no kabačiem, mārrutku etiķis ar čili, alus ar pienu, visātrāk pagatavojamais olu kultenis...

Trīs idejas maltītēm, kuras ērti pagatavot dabā

Arvien aktuālāka kļūst brīvā laika pavadīšana svaigā gaisā – dārza ballītes un pikniki brīvā dabā ir viens no veidiem, kā pavadīt...

Trīs vasarīgas pastas salātu idejas maltītēm svaigā gaisā

Sākoties vasarai, pienācis īstais laiks ieviest jaunu ēšanas paradumu un doties baudīt...

Pļēds, sklandrauš, drupšiņzup un skābputr - tas viss būs nobaudāms Latvijā pirmajās Mājas kafejnīcu dienās

Šoreiz Slīteres ceļotāju dienu aktivitātes savīsies kopā ar vietējā kulinārā mantojuma baudīšanas...

Kā nepārēsties Baltā galdauta svētkos?

Tuvojas maija gaidīto brīvdienu laiks un skaistie Baltā galdauta svētki, kas pamazām kļūst par...

Ēdieni, kurus ieteicams ēst aprīlī un maijā

Zaļumos ir daudz fitoncīdu, ēterisko eļļu, fermentu, fitohormonu, minerālvielu, vitamīnu. Visā...

Vairāk kā 300 krāšņi tauriņi gaida ciemos dabas draugus

Dabas draugus sagaidīs skaists krāsu un sajūtu notikums, kas pulcēs vairākus simtus eksotisko...

Piedzīvojumu parkā atvēr jaunu kafejnīcu «Kuršu krogs BISTRO»

Ja reiz būs frī kartupeļi, tiem jābūt perfektiem!" uzskata Kuršu kroga saimniece Zane...

Valmieras Restorānu nedēļas ēdienkartē šonedēļ plaukst pavasaris

Viesiem tiks piedāvātas Latvijas dabas velšu un vitamīnu bagātas maltītes, lai garšīgi...

10 lieliski iemesli, kādēļ ēst sparģeļus

Pavasaris ir īstais laiks, kad ieviest uzturā sparģeļus un to ēdienus. Ja tu vēl neesi sācis to...

7 galamērķi, kur savas garšas kārpiņas var palutināt ceļotāji - gardēži

Lielākā daļa cilvēku apceļo pasauli, lai savām acīm skatītu neredzētas vietas un gūtu...

Restorānā «Memories» aicina uz Masļenicas svētku vēlbrokastīm

Svinīgā un mājīgā gaisotnē būs iespēja baudīt visgardākās pankūkas un piedevas. Rozā biešu...

Viedoklis: Kādas tendences vērojamas vēlo brokastu piedāvājumā?

Brančs (brunch) ir brokastu un pusdienu apvienojums jeb, latviski runājot, vēlās brokastis. Šis...

Daugavpils restorāni un kafejnīcas piedāvā īpašo Daugavpils ēdienkarti

Daugavpilij ir sava īpaša ēdienkarte, kuru var nogaršot tikai Daugavpilī. Daugavpils pilsētas...

Ādažos atver jaunu lielāko ģimenes restorānu «Hercogs»

Pašā Ādažu centrā  durvis ver jauns ģimenes restorāns "Hercogs". Pilnībā no jauna rekonstruētās...

Valentīna dienā ieplāno romantiskas vakariņas, jo mīlestība iet caur vēderu

Svētā Valentīna dienas svinīgās vakariņas tiek pavadītas ne tikai sirsnīgās sarunās divatā, baudot...

Kas pavisam noteikti jāapskata Tallinā ārpus vecpilsētas?

Tallinas vecpilsēta ir viena no skaistākajām vecpilsētām apkārtnē. Un, protams, tā arī...

Ģimenes restorānu tīkls «Hercogs» piedāvā īpašu «Čempionu ēdienkarti»

Nav jābūt sportistam, lai domātu kā čempions. Mūsu vidū ir gan labdarības, gan mākslas, gan...

Iepazīsti 7 populārākās Ziemassvētku sezonas garšvielas

Ziemassvētku laikā virtuvē smaržo pavisam citādi, un lielāko daļu no smaržām rada tieši garšvielas. Tāpat kā...

Indonēzijā atvērts pirmais «zero-waste» restorāns

"Zero Waste" ("nulles atkritumi", arī "nulles izšķiešana") kustība pasaulē radās pagājušā gadsimta...

Rīgā ieskandina Eiropas Ziemassvētkus

Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums bija izvēlēts kā 27. Ziemassvētku Eiropā...

100 gados Latvijas virtuvē ienākuši simtiem jaunu produktu, garšvielu un recepšu

100 gados ne tikai mainījusies Latvija, bet arī valstī pieejamie produkti, receptes, ēšanas kultūra. Pēc...

Toreiz un tagad: kā ir izmainījušies avioceļojumi kopš 50-tajiem gadiem

2017. gadā aviokompānijas pārvadāja gandrīz četrus miljardus pasažieru. Ja kāds šo faktu būtu minējis tālajos, pagājušā gadsimta...

5 lieliskas brokastu receptes enerģiskai dienai

Hei, vai sportiskai nedēļas nogalei gatavs? Jau šajā sestdienā, proti 29.septembrī, Eiropas sporta nedēļa piedzīvos kulmināciju...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::3.29982591sec.