gatavošana.

Apskatām 1921 - 1960 no 2687 vārdam 'gatavošana'

Šefpavārs Vladislavs Gerke par garšām, ko var noķert restorānā Boulevard 33

Rīgas centrā, tieši pretī tirdzniecības centram Origo, atrodas viesnīca Opera Hotel & Spa un restorāns...

Lido šefpavāre iesaka gavēņa laikam atbilstošu sautējuma recepti

Lido šefpavāre Ilga Joma iesaka gavēņa laikam atbilstoša ēdiena recepti, kas paplašinās katra...

Seši īpaši noderīgi sadzīves priekšmeti, ko der iemest ceļasomā

Nav svarīgi, kurp plānojat doties, vienmēr vērts nedaudz piedomāt pie ceļasomas satura. Lai ceļojums...

Sanktpēterburgā atvērts spoguļu labirints

Sanktpēterburgas centrā atvērta jauna atrakcija - Spoguļu labirints. Labirinta garums ir 586 metri, kas ļauj to uzskatīt par...

Gavēnis - veselības uzlabošanas laiks

5. martā, pavasarim tuvojoties, sākās Lielais gavēnis. Tā laikā cilvēki aizvien biežāk izvēlas mainīt ēšanas paradumus...

RA travel: Ēšana Itālijā jeb mangiare in Italia

Pirmoreiz sastopoties ar ēšanas paradumiem Itālijā, esi viegli šokēts. Tomēr apzinoties, ka tie ir daļa no itāļu kultūras, nāk...

Uzsāk darbību Lido Uztura skola ar mērķi izglītot bērnus par kvalitatīvu ēdienu

Ceturtdien, 27. februārī, AS LIDO atklāj LIDO Uztura skolu ar mērķi jau no mazotnes veicināt bērnu izpratni...

Veronā uzstādīs bojātās Džuljetas statujas repliku

Leģendārās Šekspīra lugas varones Džuljetas bronzas statuja Itālijas pilsētā Veronā ievērojami cietusi tūristu dēļ, kuri...

Valmiera ir īsts gardēžu galamērķis

Valmiera ir īsts Latvijas gardēžu galamērķis. Šeit iespējams nobaudīt maltītes jebkurai gaumei. Valmieras Tūrisma informācijas centrs...

Lido skaidro, kas ir Masļeņica

Daudzas ģimenes iecienījušas pankūkas ikdienas un svētku maltītēs, taču ne visi zina seno pankūku vēsturi un to, ka septiņas dienas pirms...

Kā restorāna Upe īpašniece Taizemē baudīja bambusa kāpurus, skorpionu un citus neierastus ēdienus

Āzija ir vieta, kur ierastie dzīvesveida, savstarpējo attiecību un kulinārijas uzskati apgriežas...

Recepte: Cīsiņi kartupeļu mīklā

Šis ēdiens piemērots bērniem un nedaudz atgādina hotdogu.
Pagatavošanai nepieciešams. 30g cīsiņu, glāze miltu, 2 olas...

Recepte: Avokado salāti

Vārītu vistas fileju sagriež strēmelītēs. Avokado notīra, izņem kaulu un sagriež šķēlītēs. Gurķi sagriež šķēlītēs. Sīpolus sagriež gredzenos...

Lido šefpavāre iesaka recepti veselīgu biešu salātu pagatavošanai

AS Lido šefpavāre Ilga Joma iesaka recepti veselīgu biešu salātu pagatavošanai. Sastāvdaļām nepieciešama viena..

Vīna bārs Garage iesaka drēgnajā laikā sasildīties ar vitamīniem bagātu dzērienu (recepte)

Vīna bārs Garage drēgnajā laikā iesaka sasildīties ar gardu, vitamīniem bagātu un krāsainu dzērienu...

Recepte: Vistas kotletes ar sieru

Vistu atdala no kauliem, ādu atstāj. Samaļ gaļas mašīnā kopā ar sīpoliem. Pievieno olu dzeltenumus, sarīvētu sieru, zaļumus, sāli...

Vērtīgā biete: kā un kāpēc tā jāēd?

Biete ir dārzenis, kuru iecienījuši pavāri, jo to iespējams pagatavot visdažādākajos veidos, un pareizi uzglabājot tas pagrabā pieejams...

Notiks makšķerēšanas sacensības "Zelta zivtiņa"

15. februārī Vīlandes ezerā notiks lielākās ziemas makšķerēšanas sacensības Baltijas valstīs - "Zelta zivtiņa". Sacensības, kas aizsākās...

Infografika: šokolādes nozīme Valentīndienā

Šokolāde ir viena no biežāk dāvinātajām Valentīndienas dāvanām. Lai noskaidrotu, kā šī tradīcija aizsākusies, LIDO apkopojis interesantākos faktus...

Viesnīca Segevold noslēgusi dalību izstādē Balttour 2014

No 7. līdz 9. februārim Rīgā, izstāžu centrā "Ķīpsala” norisinājās 21. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus...

Lido: Valentīndienā palīdzēs iemīlēties mīlestības cepumi ar afrodiziaku

Valentīndienā par godu visiem mīlētājiem un tiem, kuri savu mīlestību vēl tikai meklē, LIDO...

7 izplatīti mīti par Parīzi, kas var traucēt tās apmeklējumam

Stereotipi, subjektīvi viedokļi vai kaimiņa izklāstītais atgadījums – par Parīzi ceļotājiem nākas dzirdēt...

Recepte: Krēms no baltās šokolādes un iebiezinātā piena

Uz lēnas uguns izkausē sviestu. Pievieno šokolādi un nepārtraukti maisot izkausē. Pievieno iebiezināto...

Izbaudi mūsdienu Latvijas garšu izstādē Balttour 2014

Kaņepju uzpūtenis, ozolzīļu saldējums, cidoniju putas... Tik gardi, ka siekalas saskrien mutē? Labāk vienreiz nogaršot nekā simtreiz...

Restorānā Granāts par tradīciju kļuvušas uzbeku plova dienas

Jūrmalas restorānā Granāts ceturtdienās un svētdienās tiek rīkotas uzbeku plovas dienas...

10 ievērojamākie notikumi, kas jāizbauda Balttour 2014!

Tikai izstādē aviobiļetes un prāmju biļetes, autobusu un vilcienu biļetes, ceļojumi uz ierastiem un pavisam jauniem...

Costa Concordia vraka izcelšanas operācijā iet bojā nirējs

Piedaloties sagatavošanas darbos avarējušā kruīzu kuģa Costa Concordia vraka pārvietošanai, bojā gājis kāds spāņu...

Recepte: Kartupeļi ar mednieku desiņām podiņā

Notīrītu kartupeli sagriež kubiņos vai šķēlītēs, sadala pa podiņiem, pievieno sagrieztas mednieku desiņas...

Recepte: Kokosriekstu konfektes Bounty

Sajauc iebiezināto pienu ar kokosriekstu skaidiņām, pievieno pūdercukuru un vaniļas cukuru...

Recepte: Krāsnī cepti ziedkāposti

Vispirms notīra ziedkāpostu un ievieto mērcēties sālītā ūdenī. Patur apmēram 7 minūtes. Pēc tam noskalo, sadala...

Recepte: Kokteilis Banānu paradīze

Uzsilda pienu, bet nevāra. Lej blenderī, pievieno banānu, kafiju, iebiezināto pienu un visu sablenderē aptuveni 2 minūtes...

Lido: Fakti, ko Tu, iespējams, nezināji par burkāniem

Visi zina, ka burkāns ir oranžs, taču ne visi zina, ka vēsturiski tā oriģinālā krāsa ir purpursarkana un oranžo krāsu tas ieguva...

Izraēlā arheologi uziet 300 000 gadu senu virtuvi

Cilvēks uguni ēdiena gatavošanai, domājams, izmantojis jau simtiem tūkstošu gadu. Taču cik ilgi pārtikas uzglabāšana, gatavošana...

Pirmās ledus skulptūras Jelgavā jau ir izveidotas

Jelgavā Uzvaras parkā, motorzāģu rūkoņai skanot, ierodas smagās mašīnas ar ledus blokiem, sniega pūtēji pūš sniegu, tiek kalts un slīpēts...

Daugavpilī notiks starptautisks folkloras festivāls

2014. gada 31. janvārī – 1. februārī Daugavpilī norisināsies X Daugavpils Starptautiskais folkloras festivāls. Festivāla laikā...

Restorāna C.U.T. šefpavārs atgādina, ka ziemā var atļauties uzturā lietot nedaudz treknākus ēdienus

Vienalga, vai aukstās ziemas dienās sildies zem segas, ļaujies ziemas priekiem vai dodies sevi iepriecināt...

Recepte: Biezpiena plācenīši ar iebiezināto pienu

Biezpienam pievieno mannu, cukuru, olas un sajauc mīklu priekš plācenīšiem. Vārītā iebiezinātajā pienā iejauc saldo...

Rīgā 30.janvārī notiks brīvdabas karnevāls uz ledus

Lai turpinātu senču aizsāktās maskošanās tradīcijas un suminātu sniega ienākšanu pilsētā, LIDO Atpūtas centrā notiks...

Restorāna Piramīda šefpavārs uzskata, ka garšīga ēdiena priekšnoteikumi ir mīlestība un talants

Ko iecienījuši restorāna Piramīda viesi, ko ieteicams ēst ziemas periodā, kā pagatavot garšīgu maizīti un citus...

Seši somas kravāšanas stili (un ko tie liecina par ceļotāju)

Mantu kravāšana pirms došanās ceļojumā ir gan nīsts, gan mīlēts rituāls. Tas uzskatāms par obligāti veicamu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.15908599sec.