garšīgi.

Apskatām 201 - 240 no 350 vārdam 'garšīgi'

Uzzini, ko vērts nobaudīt Latvijas reģionos

Pavasarim iestājoties, ģimeņu un draugu izbraukumi brīvdienās kļūst par regulāru un iecienītu aktivitāti daudziem...

LIELĀ INTERVIJA ar Tatjanu Kozačuku, Krāslavas Tūrisma informācijas centra vadītāju

Travelnews.lv redakcijas neklātienes viesis ir Krāslavas Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Tatjana Kozačuka, kura ir arī...

SPA – tā ir labākā dāvana pavasara svētkos

Esam noilgojušies pēc saules un košām emocijām, kuras tik ļoti pietrūka pelēkajos ziemas mēnešos.  Tādēļ vislabākā dāvana gaidāmajos pavasara...

Viedoklis: Ko savos novados iesaka apmeklēt tūrisma speciālisti 2017. gadā? (Papildināts, 15 viedokļi)

„Balttour 2017” izstādes ietvaros, Travelnews.lv redakcija aptaujāja dažādus Latvijas tūrisma informācija centru pārstāvjus, lai noskaidrotu, ko interesantu...

Latvijas tūrisma piedāvājums – nīderlandiešiem, kaimiņiem lietuviešiem un somiem

Pirmais darba posms spraigajā izstāžu sezonā ir bijis veiksmīgs un izpelnījies patīkamu ievērību. Nacionālo stendu...

Viedoklis: Kādi ir veselīgākie ēdieni, kurus lietot uzturā ziemas periodā?

Pavasaris vairs nav aiz kalniem, taču šis, Janvāra, periods ir laiks, kad ļoti daudzi cilvēki slimo. Vēlējāmies noskaidrot, kā no tā izvairīties?...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru

Ar kvalitatīvu ēdienu uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...

Ar nacionālo stendu – jau nākamnedēļ uz Nīderlandi

No 10.līdz 15. janvārim, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Tūrisma departaments organizēs nacionālo stendu starptautiskajā tūrisma izstādē...

Ar kādu dzērienu pievilināt Ziemassvētku vecīti jeb Ziemassvētki tavā glāzē

Kad kalendārs ziņo par ziemas saulgriežu strauju tuvošanos, mūsu apziņā pavisam nemanot iezogas svētku gaidīšanas sajūta. Ziemassvētkus mēģinām...

LIAA Tūrisma departaments: Latvijas tūrisma nozarē aizvadām veiksmīgu gadu

Izdevies ne tikai kompensēt tūristu plūsmas samazinājumu no lielās kaimiņvalsts, bet arī turpināt stabilu nozares attīstību...

Viedoklis: Kā tūrisma speciālisti plāno svinēt 18. novembri? (Papildināts, 9 viedokļi)

Valsts svētki ir jau rīt un vel pēdējo reizi vēlējāmies uzzināt, kā dažādi tūrisma speciālisti paši domā sagaidīt valsts svētkus. Visi viedokļi ir...

Ceļotāja stāsts: Vienas dienas brauciens uz Biržai un Akničiai pilsētām Lietuvā

Raimonds Rozenfelds šim braucienam iepriekš negatavojās! Apmēram nedēļu pirms brauciena internetā atradu tūrisma kompānijas...

Pieci ieteikumi, kā bez stresa sagatavoties brīvdienām

Brīvdienas ir domātas, lai atpūstos no ikdienā radītā stresa, taču ne vienmēr to izdodas izdarīt. Taču, nekas nav neiespējams, tāpēc...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Jansonu, restorāna «Bibliotēka No1» šefpavāru

Vērmaņdārza ieskautais restorāns "Bibliotēka No1", Rīgas centrā piecos gados šefpavāra Māra Jansona vadībā kļuvis par...

Klajā laists Gardēžu ceļvedis

Jau pēc dažiem mēnešiem Rīgas-Gaujas reģions kļūs par Eiropas Gastronomijas reģionu, un jaunais izdevums tad vēl jo vairāk noderēs. Šāda izdevuma iepriekš nav bijis, tāpat kā nebijis ir...

CEĻOTĀJA INTERVIJA ar Laumu Sprulu, kura piepilda sapni un apmeklē Ņujorku

ASV ir valsts, kuras kultūras ietekmi var just vairākās pasaules malās un arī pie mums. Aizvien plašāk tiek svinēti svētki, kas...

CEĻOTĀJA INTERVIJA ar skolotāju Aneti Začu, kura iemīlējusi Apvienotos Arābu Emirātus

Dažkārt ceļošanas prieks vai piedzīvojumu gars ir tik liels, ka kādā valstī sanāk aizķerties uz ilgāku laiku. Anete Zača ir viena no...

LIELĀ INTERVIJA ar Vadimu Muhinu, «Mogotel» valdes priekšsēdētāju

Viesnīcu operatoru kompānija "Mogotel" valdes priekšsēdētāja Vadima Muhina vadībā piedzīvo strauju...

Zviedru emuāristes Rīgā ciemojas, nogaršo un bauda

Diāna Flobekere šo iepazīšanās braucienu nopelnīja ar uzvaru ideju konkursā emuāristu sarīkojumā “The Travellink Blog Event” Stokholmā pagājušajā rudenī, kad...

Jēkabpils aicina nogaršot īpašo delikatesi - Daugavas samu

Daugava Jēkabpilī jau izsenis bijusi iecienīta zvejas vieta. Te mīt tādas zivis kā asari, ālanti, karūsas, karpas, līdakas...

LIELĀ INTERVIJA ar Sandru Sirmaci, restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektori

Latvijas restorānu apmeklētāja prasīgums un reizē atkarība no tūristu pieplūduma aizvadītajos gados veicinājusi...

Travelnews.lv ielūkojas L-Ekspreša restorāna vagonā - Foto

15 bildes. Ceļojumu laikā uz Maskavu un Sanktpēterburgu iespējams garšīgi paēst restorānvagonā...

Viedoklis: Kas jauns šovasar Latgales tūrismā? (papildināts)

Latgalei piemīt sava garša un netverams dabas skaistums. Tajā mīt sirsnīgi un atsaucīgi cilvēki, kas allaž...

8 produkti, kurus nevajadzētu ēst pirms lidojuma

Lai lidojums būtu komfortabls, tad ir izveidots produktu apkopojums, kurus neiesaka ēst...

Japānas tūroperatori viesojās Latgalē

18. maijā, no Helsinkiem Rīgā ieradās grupa Japānas tūrisma operatoru, lai klātienē iepazītos ar mūsu valsts tūrisma piedāvājumu. Braucienu organizējis...

Āraišu arheoloģiskajā muzejparkā varēs vērot dzīvi aiz ezerpils durtiņām

Ar neparastiem stāstiem, dažādām aktivitātēm un vērošanu varēs līdziesaistīties ikviens liels un...

Vai zini, kā garšīgi nofotografēt ēdienu?

Ja pirms neilga laika pusdienu šķīvja fotografēšanai tika veltīti dažādi joki, tad šodien šis fenomens kļuvis par nopietnu...

Rīgā tiks izgatavota lielākā ledene Baltijas valstīs

Tās svars būs aptuveni 20 kg, bet augstums – 1,5 metri. Tiks sniegta iespēja milzu karameli ne tikai aplūkot, bet arī...

Baudi romantiku Gulbenē - mīlestības simbola gulbja pilsētā

Gulbenes simbols ir gulbis – kā zināms, gulbis simboliski vēsta par skaistu un sirsnīgu...

Latgales kulinārā mantojuma centrs saņem balvu Briselē

Svinīgā ceremonijā Eiropas Komisijas mītnē Briselē pasniegtas projekta "Eiropas izcilākie...

Kā notievēt ātri, garšīgi un ar prieku?

Kā notievēt ātri un efektīvi? Šis jautājums rūp gandrīz katru sievieti.
Šodien ir tik daudz dažādu diētu: ābolu, arbūzu...

Ēdiens lidmašīnas biznesa klasē

Bieži vien aviosabiedrību pasniegtajām maltītēm ir slikts izskats un tie nav pārāk garšīgi, bet ne vienmēr lidmašīnās pasniegtie...

Dodies svinēt Ābolu balli uz Liepāju

Šī ir sezonas noslēdzošā garšas balle, tādēļ, lai sarīkotu jestrāku svinēšanu, šajā reizē paralēli Zaļam tirdziņam un bērnu radošajai...

Viedoklis: kādi latviešu virtuves ēdieni ārzemniekiem garšo vislabāk un kādi nē?

Arvien vairāk ārzemju tūristi dodas uz Latviju, lai izbaudītu šeit piedāvātās garšas. Bet kuri no latviešu...

Stambulas garšas piezīmes

Šovasar devāmies uz Stambulu ar nolūku iepazīt tās gardo pusi un atrast ieteicamas pieturvietas gardēžiem. Nedēļas laikā mēs...

Nīderlandes žurnālisti stāstīs par Latviju savas valsts velotūristiem

Ar Tūrisma attīstības valsts aģentūras (TAVA) gādību šobrīd Latvijā strādā divi žurnālisti no Nīderlandes...

Uzzini, kur Amerikas Savienotajās Valstīs var nobaudīt gardākos burgerus

Neskatoties uz Vācijas pilsētas Hamburgas mānīgo nosaukumu, visiem skaidri zināms...

Latvijas iedzīvotāji mācās baudīt ēdienu

Pēc bagātīga svētku mielasta bieži vien nākas cīnīties ne tikai ar pārēšanās sajūtu, bet arī ar sirdsapziņas pārmetumiem par lieki uzņemtajām...

Desmit ģimenēm draudzīgi brīvdienu galamērķi Eiropā

Ja esi sācis plānot ģimenes brīvdienas, tad zini, ka viena no labākajām vietām, kur to pavadīt, ir Eiropa. Tā piedāvā plašas iespējas - pasaku piļu...

Pilsētas, kurās ceļotājiem zūd laika izjūta

Ceļojuma sākumā tev bija ieplānots konkrētā vietā pavadīt dažas dienas – tieši tik daudz, lai apskatītu templi, par kuru lasīji, kaulētos vietējā tirgū...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.75561094sec.