201.
Ņujorka vietējo acīm - vērtīgi padomi, kas padarīs tās apmeklējumu pilnvērtīgāku - 2.daļa
(10/07/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Jūs taču noteikti ziniet šos krāsainos divstāvu autobusus ar vaļējo augšējo platformu, kas uzstājīgi aicina tūristus
202.
Ak, šie saldie grēciņi jeb kur meklējamas gardākās kūkas Rīgā
(07/07/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Mēs dzīvojam laikmetā, kura viena no iezīmēm ir tiekšanās pēc arvien veselīgāka dzīves veida un pārtikas,
203.
Travelnews.lv redakcija pusdieno «Hercogs Mārupe»
(04/07/2017 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojas pusdienlaiks – 12:00 un visi
birojā kļūst nedaudz nemierīgāki kā parasti. Tas jau gan saprotams, jo
vēders liek par sevi manīt – tas ziņo, ka ir iztukšojis visas tās
rezerves, kuras tika uzņemtas jau pirms vairāk nekā četr
204.
Valmierā aicina ekskursijā, pārgājienā un velo braucienā
(04/07/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Valmieras pilsētas svētku laikā, kas norisināsies no 27.jūlija līdz 30.
jūlijam, Valmieras Tūrisma informācijas centrs (TIC) aicina doties
tematiskā ekskursijā, piedzīvojumu pārgājienā, kā arī aizraujošā
atjautības velo braucienā...
205.
Pagarini vasaru - kurp doties ceļojumā septembrī?
(30/06/2017 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Daudziem liekas, ka septembris pirmais mēnesis, kad jau jāsāk gatavoties
ziemai – tātad norakstāms. Tomēr septembris ir iespēju pilns – un arī
ideāls mēnesis ceļošanai, jo ir "noskrējis" lielais vairums tūristu –
tātad cenas gan lidojumiem,
206.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektores Sandras Sirmaces
(29/06/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorānu «Kaļķu vārti», Vecrīgā raksturo stabilitāte un spēja ne tikai vairāk nekā 15 gadus
pastāvēt galvaspilsētas restorānu saimē, bet arī izpilddirektores Sandras
Sirmaces vadībā būt aizvien vienam no labākajiem galvas
207.
Viedoklis: Vai ir ēdieni, kas Rīgas restorānos «nav aizgājuši»?
(27/06/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Mūsdienās restorānu izvēle, kā vairums citu lietu, ir ļoti liela.
Tas, savukārt noved pie tā, ka klientam ir lielas izvēles iespējas - un
lai piesaistītu viesus tieši savam restorānam, šefpavāriem ir jādomā
jaunas, inovatīvas
208.
5 Rīgas restorāni, kur pusdienas būs kā mazs ceļojums apkārt pasaulei
(02/06/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Kad šķiet, ka dzīve pārāk ieslīgusi rutīnā, un līdz nākamajam ceļojumam vēl, ai, cik tālu, labs veids kā dažādot
209.
Iepazīsti kārdinošo Latgales virtuvi - 2.daļa «Kas ir kas?»
(31/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Latgaliešu virtuve un neizmērojamā viesmīlība noteikti ir tā vērti, lai mērotu daudzus kilometrus un iepazītu
210.
5 Rīgas restorāni, kur pusdienās tikt pie gardēžu maltītes, neiztērējot vairāk par 8 eiro
(26/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Reizi pa reizei der izrauties no skrejošās ikdienas rutīnas, pie kuras diemžēl nereti pieder arī steigā ieturētas maltītes,
211.
Dodieties iepazīt Latgales kulināro mantojumu – 1.daļa
(22/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Latgales reģions ir īpašs – ar savām unikālajām dabas ainavām, daudzajiem ezeriem un Daugavas lokiem, no
212.
Preiļu pludmalē atklāta pludmales vasaras sezona
(19/05/2017 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Saulainajā 13.maijā Preiļu pludmalē notika pludmales vasaras sezonas
atklāšanas pasākumi. Diena sākās ar velo-foto orientēšanos Preiļu,
Riebiņu un Vārkavas novadu jauniešiem "Ar ričuku uz Stokholmu"...
213.
Uzzini, ko vērts nobaudīt Latvijas reģionos
(07/04/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Pavasarim iestājoties, ģimeņu un draugu izbraukumi brīvdienās kļūst par regulāru un iecienītu aktivitāti daudziem...
214.
LIELĀ INTERVIJA ar Tatjanu Kozačuku, Krāslavas Tūrisma informācijas centra vadītāju
(30/03/2017 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Travelnews.lv redakcijas neklātienes viesis ir Krāslavas Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Tatjana Kozačuka, kura ir arī...
215.
SPA – tā ir labākā dāvana pavasara svētkos
(06/03/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Esam noilgojušies pēc saules un košām emocijām, kuras tik ļoti pietrūka
pelēkajos ziemas mēnešos. Tādēļ vislabākā dāvana gaidāmajos pavasara...
216.
Viedoklis: Ko savos novados iesaka apmeklēt tūrisma speciālisti 2017. gadā? (Papildināts, 15 viedokļi)
(14/02/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
„Balttour 2017” izstādes ietvaros, Travelnews.lv redakcija aptaujāja
dažādus Latvijas tūrisma informācija centru pārstāvjus, lai noskaidrotu,
ko interesantu...
217.
Latvijas tūrisma piedāvājums – nīderlandiešiem, kaimiņiem lietuviešiem un somiem
(25/01/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Pirmais darba posms spraigajā izstāžu sezonā ir bijis veiksmīgs un izpelnījies patīkamu ievērību. Nacionālo stendu...
218.
Viedoklis: Kādi ir veselīgākie ēdieni, kurus lietot uzturā ziemas periodā?
(24/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Pavasaris vairs nav aiz kalniem, taču šis, Janvāra, periods ir laiks,
kad ļoti daudzi cilvēki slimo. Vēlējāmies noskaidrot, kā no tā
izvairīties?...
219.
LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru
(05/01/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar kvalitatīvu ēdienu
uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā
Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...
220.
Ar nacionālo stendu – jau nākamnedēļ uz Nīderlandi
(05/01/2017 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
No 10.līdz 15. janvārim, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras
(LIAA) Tūrisma departaments organizēs nacionālo stendu starptautiskajā
tūrisma izstādē...
221.
Ar kādu dzērienu pievilināt Ziemassvētku vecīti jeb Ziemassvētki tavā glāzē
(22/12/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Kad kalendārs ziņo par ziemas saulgriežu strauju tuvošanos, mūsu apziņā
pavisam nemanot iezogas svētku gaidīšanas sajūta. Ziemassvētkus mēģinām...
222.
LIAA Tūrisma departaments: Latvijas tūrisma nozarē aizvadām veiksmīgu gadu
(24/11/2016 05:35)
[lv]
Skatīt vairāk
Izdevies ne tikai kompensēt tūristu plūsmas samazinājumu no lielās kaimiņvalsts, bet arī turpināt stabilu nozares attīstību...
223.
Viedoklis: Kā tūrisma speciālisti plāno svinēt 18. novembri? (Papildināts, 9 viedokļi)
(17/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Valsts svētki ir jau rīt un vel pēdējo reizi vēlējāmies uzzināt, kā
dažādi tūrisma speciālisti paši domā sagaidīt valsts svētkus. Visi
viedokļi ir...
224.
Ceļotāja stāsts: Vienas dienas brauciens uz Biržai un Akničiai pilsētām Lietuvā
(19/09/2016 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Raimonds Rozenfelds šim braucienam iepriekš negatavojās! Apmēram nedēļu pirms brauciena internetā atradu tūrisma kompānijas...
225.
Pieci ieteikumi, kā bez stresa sagatavoties brīvdienām
(14/09/2016 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Brīvdienas ir domātas, lai atpūstos no ikdienā radītā stresa, taču ne vienmēr to izdodas izdarīt. Taču, nekas nav neiespējams, tāpēc...
226.
LIELĀ INTERVIJA ar Māri Jansonu, restorāna «Bibliotēka No1» šefpavāru
(25/08/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Vērmaņdārza ieskautais restorāns "Bibliotēka No1", Rīgas centrā piecos gados šefpavāra Māra Jansona vadībā kļuvis par...
227.
Klajā laists Gardēžu ceļvedis
(25/08/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau pēc dažiem mēnešiem Rīgas-Gaujas
reģions kļūs par Eiropas Gastronomijas reģionu, un jaunais izdevums tad
vēl jo vairāk noderēs. Šāda
izdevuma iepriekš nav bijis, tāpat kā nebijis ir...
228.
CEĻOTĀJA INTERVIJA ar Laumu Sprulu, kura piepilda sapni un apmeklē Ņujorku
(02/08/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
ASV ir valsts, kuras kultūras ietekmi var just vairākās pasaules malās un arī pie mums. Aizvien plašāk tiek svinēti svētki, kas...
229.
CEĻOTĀJA INTERVIJA ar skolotāju Aneti Začu, kura iemīlējusi Apvienotos Arābu Emirātus
(26/07/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Dažkārt ceļošanas prieks vai piedzīvojumu gars ir tik liels, ka kādā valstī sanāk aizķerties uz ilgāku laiku. Anete Zača ir viena no...
230.
LIELĀ INTERVIJA ar Vadimu Muhinu, «Mogotel» valdes priekšsēdētāju
(21/07/2016 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Viesnīcu operatoru kompānija "Mogotel" valdes priekšsēdētāja Vadima Muhina vadībā piedzīvo strauju...
231.
Zviedru emuāristes Rīgā ciemojas, nogaršo un bauda
(14/07/2016 05:40)
[lv]
Skatīt vairāk
Diāna Flobekere šo iepazīšanās braucienu nopelnīja ar uzvaru ideju
konkursā emuāristu sarīkojumā “The Travellink Blog Event” Stokholmā
pagājušajā rudenī, kad...
232.
Jēkabpils aicina nogaršot īpašo delikatesi - Daugavas samu
(06/07/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Daugava Jēkabpilī jau izsenis bijusi iecienīta zvejas vieta. Te mīt tādas zivis kā asari, ālanti, karūsas, karpas, līdakas...
233.
LIELĀ INTERVIJA ar Sandru Sirmaci, restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektori
(16/06/2016 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas restorānu apmeklētāja prasīgums un reizē atkarība no tūristu pieplūduma aizvadītajos gados veicinājusi...
234.
Travelnews.lv ielūkojas L-Ekspreša restorāna vagonā - Foto
(06/06/2016 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
15 bildes. Ceļojumu laikā uz Maskavu un Sanktpēterburgu iespējams garšīgi paēst restorānvagonā...
235.
Viedoklis: Kas jauns šovasar Latgales tūrismā? (papildināts)
(30/05/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Latgalei piemīt
sava garša un netverams dabas skaistums. Tajā mīt sirsnīgi un atsaucīgi
cilvēki, kas allaž...
236.
8 produkti, kurus nevajadzētu ēst pirms lidojuma
(30/05/2016 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai lidojums būtu komfortabls, tad ir izveidots produktu apkopojums, kurus neiesaka ēst...
237.
Japānas tūroperatori viesojās Latgalē
(23/05/2016 05:33)
[lv]
Skatīt vairāk
18. maijā,
no Helsinkiem Rīgā ieradās grupa Japānas tūrisma operatoru, lai klātienē
iepazītos ar mūsu valsts tūrisma piedāvājumu.
Braucienu organizējis...
238.
Āraišu arheoloģiskajā muzejparkā varēs vērot dzīvi aiz ezerpils durtiņām
(20/05/2016 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar neparastiem stāstiem, dažādām aktivitātēm un vērošanu varēs līdziesaistīties ikviens liels un...
239.
Vai zini, kā garšīgi nofotografēt ēdienu?
(29/04/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Ja pirms neilga laika pusdienu šķīvja fotografēšanai tika veltīti dažādi joki, tad šodien šis fenomens kļuvis par nopietnu...
240.
Rīgā tiks izgatavota lielākā ledene Baltijas valstīs
(09/04/2016 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Tās svars būs aptuveni 20 kg, bet augstums – 1,5 metri. Tiks sniegta iespēja milzu karameli ne tikai aplūkot, bet arī...