garšīgi.

Apskatām 201 - 240 no 362 vārdam 'garšīgi'

Ņujorka vietējo acīm - vērtīgi padomi, kas padarīs tās apmeklējumu pilnvērtīgāku - 2.daļa

Jūs taču noteikti ziniet šos krāsainos divstāvu autobusus ar vaļējo augšējo platformu, kas uzstājīgi aicina tūristus

Ak, šie saldie grēciņi jeb kur meklējamas gardākās kūkas Rīgā

Mēs dzīvojam laikmetā, kura viena no iezīmēm ir tiekšanās pēc arvien veselīgāka dzīves veida un pārtikas,

Travelnews.lv redakcija pusdieno «Hercogs Mārupe»

Tuvojas pusdienlaiks – 12:00 un visi birojā kļūst nedaudz nemierīgāki kā parasti. Tas jau gan saprotams, jo vēders liek par sevi manīt – tas ziņo, ka ir iztukšojis visas tās rezerves, kuras tika uzņemtas jau pirms vairāk nekā četr

Valmierā aicina ekskursijā, pārgājienā un velo braucienā

Valmieras pilsētas svētku laikā, kas norisināsies no 27.jūlija līdz 30. jūlijam, Valmieras Tūrisma informācijas centrs (TIC) aicina doties tematiskā ekskursijā, piedzīvojumu pārgājienā, kā arī aizraujošā atjautības velo braucienā...

Pagarini vasaru - kurp doties ceļojumā septembrī?

Daudziem liekas, ka septembris pirmais mēnesis, kad jau jāsāk gatavoties ziemai – tātad norakstāms. Tomēr septembris ir iespēju pilns – un arī ideāls mēnesis ceļošanai, jo ir "noskrējis" lielais vairums tūristu – tātad cenas gan lidojumiem,

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektores Sandras Sirmaces

Restorānu «Kaļķu vārti», Vecrīgā raksturo stabilitāte un spēja ne tikai vairāk nekā 15 gadus pastāvēt galvaspilsētas restorānu saimē, bet arī izpilddirektores Sandras Sirmaces vadībā būt aizvien vienam no labākajiem galvas

Viedoklis: Vai ir ēdieni, kas Rīgas restorānos «nav aizgājuši»?

Mūsdienās restorānu izvēle, kā vairums citu lietu, ir ļoti liela. Tas, savukārt noved pie tā, ka klientam ir lielas izvēles iespējas - un lai piesaistītu viesus tieši savam restorānam, šefpavāriem ir jādomā jaunas, inovatīvas

5 Rīgas restorāni, kur pusdienas būs kā mazs ceļojums apkārt pasaulei

Kad šķiet, ka dzīve pārāk ieslīgusi rutīnā, un līdz nākamajam ceļojumam vēl, ai, cik tālu, labs veids kā dažādot

Iepazīsti kārdinošo Latgales virtuvi - 2.daļa «Kas ir kas?»

Latgaliešu virtuve un neizmērojamā viesmīlība noteikti ir tā vērti, lai mērotu daudzus kilometrus un iepazītu

5 Rīgas restorāni, kur pusdienās tikt pie gardēžu maltītes, neiztērējot vairāk par 8 eiro

Reizi pa reizei der izrauties no skrejošās ikdienas rutīnas, pie kuras diemžēl nereti pieder arī steigā ieturētas maltītes,

Dodieties iepazīt Latgales kulināro mantojumu – 1.daļa

Latgales reģions ir īpašs – ar savām unikālajām dabas ainavām, daudzajiem ezeriem un Daugavas lokiem,  no

Preiļu pludmalē atklāta pludmales vasaras sezona

Saulainajā 13.maijā Preiļu pludmalē notika pludmales vasaras sezonas atklāšanas pasākumi. Diena sākās ar velo-foto orientēšanos Preiļu, Riebiņu un Vārkavas novadu jauniešiem "Ar ričuku uz Stokholmu"...

Uzzini, ko vērts nobaudīt Latvijas reģionos

Pavasarim iestājoties, ģimeņu un draugu izbraukumi brīvdienās kļūst par regulāru un iecienītu aktivitāti daudziem...

LIELĀ INTERVIJA ar Tatjanu Kozačuku, Krāslavas Tūrisma informācijas centra vadītāju

Travelnews.lv redakcijas neklātienes viesis ir Krāslavas Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Tatjana Kozačuka, kura ir arī...

SPA – tā ir labākā dāvana pavasara svētkos

Esam noilgojušies pēc saules un košām emocijām, kuras tik ļoti pietrūka pelēkajos ziemas mēnešos.  Tādēļ vislabākā dāvana gaidāmajos pavasara...

Viedoklis: Ko savos novados iesaka apmeklēt tūrisma speciālisti 2017. gadā? (Papildināts, 15 viedokļi)

„Balttour 2017” izstādes ietvaros, Travelnews.lv redakcija aptaujāja dažādus Latvijas tūrisma informācija centru pārstāvjus, lai noskaidrotu, ko interesantu...

Latvijas tūrisma piedāvājums – nīderlandiešiem, kaimiņiem lietuviešiem un somiem

Pirmais darba posms spraigajā izstāžu sezonā ir bijis veiksmīgs un izpelnījies patīkamu ievērību. Nacionālo stendu...

Viedoklis: Kādi ir veselīgākie ēdieni, kurus lietot uzturā ziemas periodā?

Pavasaris vairs nav aiz kalniem, taču šis, Janvāra, periods ir laiks, kad ļoti daudzi cilvēki slimo. Vēlējāmies noskaidrot, kā no tā izvairīties?...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru

Ar kvalitatīvu ēdienu uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...

Ar nacionālo stendu – jau nākamnedēļ uz Nīderlandi

No 10.līdz 15. janvārim, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Tūrisma departaments organizēs nacionālo stendu starptautiskajā tūrisma izstādē...

Ar kādu dzērienu pievilināt Ziemassvētku vecīti jeb Ziemassvētki tavā glāzē

Kad kalendārs ziņo par ziemas saulgriežu strauju tuvošanos, mūsu apziņā pavisam nemanot iezogas svētku gaidīšanas sajūta. Ziemassvētkus mēģinām...

LIAA Tūrisma departaments: Latvijas tūrisma nozarē aizvadām veiksmīgu gadu

Izdevies ne tikai kompensēt tūristu plūsmas samazinājumu no lielās kaimiņvalsts, bet arī turpināt stabilu nozares attīstību...

Viedoklis: Kā tūrisma speciālisti plāno svinēt 18. novembri? (Papildināts, 9 viedokļi)

Valsts svētki ir jau rīt un vel pēdējo reizi vēlējāmies uzzināt, kā dažādi tūrisma speciālisti paši domā sagaidīt valsts svētkus. Visi viedokļi ir...

Ceļotāja stāsts: Vienas dienas brauciens uz Biržai un Akničiai pilsētām Lietuvā

Raimonds Rozenfelds šim braucienam iepriekš negatavojās! Apmēram nedēļu pirms brauciena internetā atradu tūrisma kompānijas...

Pieci ieteikumi, kā bez stresa sagatavoties brīvdienām

Brīvdienas ir domātas, lai atpūstos no ikdienā radītā stresa, taču ne vienmēr to izdodas izdarīt. Taču, nekas nav neiespējams, tāpēc...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Jansonu, restorāna «Bibliotēka No1» šefpavāru

Vērmaņdārza ieskautais restorāns "Bibliotēka No1", Rīgas centrā piecos gados šefpavāra Māra Jansona vadībā kļuvis par...

Klajā laists Gardēžu ceļvedis

Jau pēc dažiem mēnešiem Rīgas-Gaujas reģions kļūs par Eiropas Gastronomijas reģionu, un jaunais izdevums tad vēl jo vairāk noderēs. Šāda izdevuma iepriekš nav bijis, tāpat kā nebijis ir...

CEĻOTĀJA INTERVIJA ar Laumu Sprulu, kura piepilda sapni un apmeklē Ņujorku

ASV ir valsts, kuras kultūras ietekmi var just vairākās pasaules malās un arī pie mums. Aizvien plašāk tiek svinēti svētki, kas...

CEĻOTĀJA INTERVIJA ar skolotāju Aneti Začu, kura iemīlējusi Apvienotos Arābu Emirātus

Dažkārt ceļošanas prieks vai piedzīvojumu gars ir tik liels, ka kādā valstī sanāk aizķerties uz ilgāku laiku. Anete Zača ir viena no...

LIELĀ INTERVIJA ar Vadimu Muhinu, «Mogotel» valdes priekšsēdētāju

Viesnīcu operatoru kompānija "Mogotel" valdes priekšsēdētāja Vadima Muhina vadībā piedzīvo strauju...

Zviedru emuāristes Rīgā ciemojas, nogaršo un bauda

Diāna Flobekere šo iepazīšanās braucienu nopelnīja ar uzvaru ideju konkursā emuāristu sarīkojumā “The Travellink Blog Event” Stokholmā pagājušajā rudenī, kad...

Jēkabpils aicina nogaršot īpašo delikatesi - Daugavas samu

Daugava Jēkabpilī jau izsenis bijusi iecienīta zvejas vieta. Te mīt tādas zivis kā asari, ālanti, karūsas, karpas, līdakas...

LIELĀ INTERVIJA ar Sandru Sirmaci, restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektori

Latvijas restorānu apmeklētāja prasīgums un reizē atkarība no tūristu pieplūduma aizvadītajos gados veicinājusi...

Travelnews.lv ielūkojas L-Ekspreša restorāna vagonā - Foto

15 bildes. Ceļojumu laikā uz Maskavu un Sanktpēterburgu iespējams garšīgi paēst restorānvagonā...

Viedoklis: Kas jauns šovasar Latgales tūrismā? (papildināts)

Latgalei piemīt sava garša un netverams dabas skaistums. Tajā mīt sirsnīgi un atsaucīgi cilvēki, kas allaž...

8 produkti, kurus nevajadzētu ēst pirms lidojuma

Lai lidojums būtu komfortabls, tad ir izveidots produktu apkopojums, kurus neiesaka ēst...

Japānas tūroperatori viesojās Latgalē

18. maijā, no Helsinkiem Rīgā ieradās grupa Japānas tūrisma operatoru, lai klātienē iepazītos ar mūsu valsts tūrisma piedāvājumu. Braucienu organizējis...

Āraišu arheoloģiskajā muzejparkā varēs vērot dzīvi aiz ezerpils durtiņām

Ar neparastiem stāstiem, dažādām aktivitātēm un vērošanu varēs līdziesaistīties ikviens liels un...

Vai zini, kā garšīgi nofotografēt ēdienu?

Ja pirms neilga laika pusdienu šķīvja fotografēšanai tika veltīti dažādi joki, tad šodien šis fenomens kļuvis par nopietnu...

Rīgā tiks izgatavota lielākā ledene Baltijas valstīs

Tās svars būs aptuveni 20 kg, bet augstums – 1,5 metri. Tiks sniegta iespēja milzu karameli ne tikai aplūkot, bet arī...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::7.90946412sec.