šefpavārs.

Apskatām 241 - 280 no 753 vārdam 'šefpavārs'

Rixwell Segevold Hotel ,

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie luksus viesnīcas «Dome Hotel & SPA» īpašnieka Gundara Ozola

Viesnīcas Dome Hotel & SPA īpašnieks Gundars Ozols kopš pavasara pats aktīvi iesaistījies tās vadībā un tālākajā...

Gardēžu ceļa “Livonijas garša” pieturvietu saimnieki andelēsies ar īpašiem labumiem Burtnieka ezera svētkos

Jau sestdien, 25. augustā, Burtniekos, pie Burtnieku centra laivu kanāla, tuvi un tāli viesi varēs...

Eksperts: “Rudzu maize baro zarnu traktu no abām pusēm!”

Lai atzīmētu Latvijas Maiznieku biedrības 25. jubileju, jau 7. septembrī izstādē “Riga Food 2018” Ķīpsalā...

Viedokļi: Ko Latvijas restorāni dara ar ēdiena pārpalikumiem?

Pasaulē arvien attīstas "zaļā domāšana", respektīvi censties pēc iespējas mazāk izniekot...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Light House Jurmala» vadītājas Anastasijas Gorikas

Anastasija Gorika pēc vairākiem gadiem darba viesnīcas "Light House Jurmala" mārketinga menedžere...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Pica Lulū» līdzīpašnieka Elmāra Taņņa

Pica Lulū līdzīpašnieks Elmārs Tannis pusi sava mūža nodzīvojis un veltījis Latvijas sabiedriskās...

Viedokļi: Kā restorāniem šogad gāja Rīgas Burgeru festivālā?

Šajā nedēļas nogalē Rīgā norisinājās jau otrais Rīgas burgeru festivāls. Tāpat kā pērn, arī šogad festivāls...

Krāšņi izskanējuši Siguldas Opermūzikas svētki

Ar vērienīgu 80 gadus neredzētu izrādi Latvijā „Andrē Šenjē” un Galā koncertu „Marina...

Āgenskalna tirgus atsāks savu darbību 3.augustā ar āra tirdzniecību

2018.gada 26. jūlijā, Āgenskalna tirgu apmeklēja Rīgas domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs Andris Ameriks kopā ar...

Norisināsies vakariņas pilnmēnesī ar šefpavāru Raimondu Zommeru

27.jūlija naktī Kāla ezerā notiks unikāls pasākums “Pilnmēness uz ezera”. Tā ir iespēja ļauties garšu...

Valmieras pilsētas svētkos reģionālā gardēžu ceļa meistardarbnīcā cels godā Livonijas kulināro mantojumu

Sestdien, 28. jūlijā, no plkst. 11:00 līdz 14:00 Valmieras pilsētas 735. gadadienas svinību...

Atmodini baudas Dikļu pils Sajūtu festivālā

14. jūlijā Dikļu pils ielūdz uz skaisto pils parku izbaudīt tradicionālo mūzikas un gastronomijas piedzīvojumu – Dikļu pils Sajūtu festivālu...

Zaubes savvaļas kulinārais festivāls aicina - košs un aizraujošs

14. jūlijā Zaubes savvaļas kulinārais festivāls jau trešo reizi aicina ikvienu izbaudīt KOŠO DABAS GARŠU...

Viedokļi: Kā tūrisma uzņēmumu vadītāji ņem dalību Dziesmu un Deju svētkos?

Šonedēļ norisinās XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki kuros...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas restorāna «Prospekts 55» šefpavāra Reiņa Čerņajeva

Reinis Čerņajevs savos 26 gados ieguvis pavāra pieredzi gan Latvijā, gan Spānijā gan Norvēģijā...

Viedokļi: Kādu uzmanību ekoloģijai pievērš ar tūrismu saistītie uzņēmumi Latvijā?

Jau ilgu laiku aktuāla ir bijusi ideja par pēc iespējas ekoloģiskāku pieeju dzīvei...

Hotel Bergs ar īpašiem pasākumiem atzīmēs piecpadsimt gadu jubileju

Jūlijā viesnīca Hotel Bergs svin savu 15 gadu jubileju. Jubilejas mēnesī viesnīca Hotel Bergs...

Viedokļi: Kā tūrisma nozares uzņēmumi un to vadītāji atzīmēs Līgo svētkus? (papildināts, 6 viedokļi)

Līgo svētkus jau svinēsim šajā nedēļas nogalē – katrs tos pavadīsim citādāk, piekopjot katrs savas jau gadiem...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Cēsu Tūrisma attīstības un informācijas centra vadītājas Andras Magones

Cēsu Tūrisma informācijas centra vadītāja Andra Magone vietējo tūrisma dzīvi vada astoņus gadus...

Viedokļi: Kā tūrisma nozares uzņēmumi un to vadītāji atzīmēs Līgo svētkus?

Līgo svētkus jau svinēsim šajā nedēļas nogalē – katrs tos pavadīsim citādāk, piekopjot katrs savas jau gadiem...

Viedokļi: Kā restorāni Latvijā uzņem tūristus?

Tūrisma sezona ir atsākusies un rit pilnā sparā – interesanti vai restorāni īpašu uzmanību pievērš ārzemju viesiem vai tomēr...

6 ekskluzīvas viesnīcas, kurās noteikti būtu vērts nakšņot

Katrs ceļotājs vēlas piedzīvot savu sapņu ceļojumu. Kamēr zināmie tūrisma mērķi pārsvarā ir pārpildīti, citas vietas ...

Dikļu pils restorāna šefpavārs Jānis Siliņš 7.jūnijā aicina atkal kāpt uz gardēžu plosta - Foto

15 bildes. Dikļu pils restorāna šefpavārs Jānis Siliņš 7.jūnijā aicina atkal kāpt uz gardēžu plosta.

Dikļu pils restorāna šefpavārs gatavos Kāla ezera vidū

Vasaras pop-up restorāna VAKARS UZ EZERA saimi papildina Dikļu pils restorāna šefpavārs Jānis Siliņš, kurš uz gardēžu plosta...

Viedokļi: Vai maize kalpo kā vizītkarte Rīgas restorānos?

Maize ir neatņemams produkts katra latvieša ēdienkartē. Bieži vien ēdienreize bez maizes pat šķiet nepilnīga. Bet kā ar maizi restorānos? Lai noskaidrotu...

Viedokļi: Vai Rīgas restorānos ir pieejams bezmaksas ūdens?

Ūdens ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa ikvienam! Ūdens attīra ādu, uzlabo pašsajūtu un vienkārši remdē slāpes. Citviet pasaulē plaši izplatīta prakse...

Iepazīsti trīs pavasarīgas desertu receptes

Aizvadīto nedēļu pavadījām gardēžu zīmē, kad Rīgas labākie restorāni aicināja nobaudīt izsmalcinātas maltītes par īpaši izdevīgām cenām...

Aicina izbaudīt unikālu ēdiena piedzīvojumu muzikālajā pasaulē «Food Symphony»

Viesnīcas HOTEL BERGS privātajā lauku rezidencē Rūmenes muižā Jums, sestdien, 2018. gada 19. maijā, būs unikāla iespēja pirmajiem...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti…» vadītāja Jāņa Lipņicka

Restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti...» vadītājs Jāņis Lipņickis iepriekš Vecrīgas bāros un klubos uzkrāto bārmeņa pieredzi jau trešo gadu labi...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI Hotel&SPA» valdes locekles Kristīnes Kursītes

Kristīne Kursīte iet tēva pēdās un turpina ģimenes biznesu, kas Latvijā plašāk pazīstams ar veikalu tīklu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Hotel Jurmala Spa & Conference Centre» Pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītājas Kristīnes Štālas-Bulas

Hotel Jurmala Spa & Conference Centre Pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītāja Kristīne Štālas-Bula savulaik redzēja kā cēla šo...

Apmaiņas studentes Itālijā aizdedzinājušas dzīvokli, gatavojot makaronus bez ūdens

Ikvienam ir kāds stāsts par neveiksmi, kas atgadījusies virtuvē... Bet šo, visdrīzāk, nepārspēt nevienam - jo kādi amerikāņu apmaiņas studentes...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Rocket Bean Cafe» direktora Inga Stepanova

Kafejnīcai – grauzdētavai Rocket Bean Roastery, Miera ielā, Rīgā aprit trešais gads, un direktors Ingus Stepanovs novērtē...

Cēsīs notiks Restorānu nedēļa «Garšas mostas»

No 26.marta līdz 2.aprīlim notiks pirmā Cēsu Restorānu nedēļa. Cēsniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja...

KONKURSS (noslēdzies): Piedalies konkursā un laimē 2 ielūgumus uz Valmieras skaņu un garšu festivālu «Vasarai ziemā būt»

Travelnews.lv un "Vidzmes olimpiskais centrs", aicina piedalīties konkursā un laimēt 2 ielūgumus uz...

Arī Latvijā varēs baudīt Francijas garšas īpašos pasākumos

Akcijā Francijas garša / Good France, kura šogad notiks jau ceturto gadu pēc kārtas, 2018. gada 21.martā piedalīsies...

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš: Burrata siers ir romantisks un to var ēst daudz

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš “Reaton” Pārtikas Profesionāļu dienās, kas norisinājās 13. un 14. februārī Rīgā, pavārmākslas...

Valmierā martā norisināsies nebijis pasākums ar vasarīgām aktivitātēm

10.martā Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā notiks vēl nebijis pasākums “Vasarai ziemā būt”. Tajā uzstāsies...

Rīgā pulcina pavārmākslas speciālistus un viesmīlības nozares ekspertus

Meistarklases ar pavārmākslas leģendām un virtuoziem, Bretaņas austeru degustācija, šefpavāru diskusija, idejas Baltijas jūras...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Gutenbergs» direktora un līdzīpašnieka Sanda Solima

Sandis Solims ir gan Vecrīgā meklējamās viesnīcas “Gutenbergs” direktors, gan līdzīpašnieks. Biznesā joprojām...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.97590613sec.