241.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie luksus viesnīcas «Dome Hotel & SPA» īpašnieka Gundara Ozola
(24/08/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Viesnīcas Dome Hotel & SPA īpašnieks Gundars Ozols kopš pavasara pats aktīvi iesaistījies tās vadībā un tālākajā...
242.
Gardēžu ceļa “Livonijas garša” pieturvietu saimnieki andelēsies ar īpašiem labumiem Burtnieka ezera svētkos
(24/08/2018 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau sestdien, 25. augustā, Burtniekos, pie Burtnieku centra laivu
kanāla, tuvi un tāli viesi varēs...
243.
Eksperts: “Rudzu maize baro zarnu traktu no abām pusēm!”
(23/08/2018 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai
atzīmētu Latvijas Maiznieku biedrības 25. jubileju, jau 7. septembrī
izstādē “Riga Food 2018” Ķīpsalā...
244.
Viedokļi: Ko Latvijas restorāni dara ar ēdiena pārpalikumiem?
(20/08/2018 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasaulē arvien attīstas "zaļā
domāšana", respektīvi censties pēc iespējas mazāk izniekot...
245.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Light House Jurmala» vadītājas Anastasijas Gorikas
(16/08/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Anastasija Gorika pēc vairākiem gadiem darba viesnīcas "Light House Jurmala" mārketinga menedžere...
246.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Pica Lulū» līdzīpašnieka Elmāra Taņņa
(09/08/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Pica Lulū līdzīpašnieks Elmārs Tannis pusi sava mūža nodzīvojis un veltījis
Latvijas sabiedriskās...
247.
Viedokļi: Kā restorāniem šogad gāja Rīgas Burgeru festivālā?
(08/08/2018 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Šajā nedēļas nogalē Rīgā norisinājās jau otrais Rīgas burgeru festivāls. Tāpat kā pērn, arī šogad festivāls...
248.
Krāšņi izskanējuši Siguldas Opermūzikas svētki
(31/07/2018 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar vērienīgu 80 gadus neredzētu izrādi Latvijā „Andrē Šenjē” un Galā koncertu „Marina...
249.
Āgenskalna tirgus atsāks savu darbību 3.augustā ar āra tirdzniecību
(27/07/2018 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
2018.gada 26. jūlijā, Āgenskalna tirgu apmeklēja Rīgas domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs Andris Ameriks kopā ar...
250.
Norisināsies vakariņas pilnmēnesī ar šefpavāru Raimondu Zommeru
(24/07/2018 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
27.jūlija naktī Kāla ezerā notiks unikāls pasākums “Pilnmēness uz
ezera”. Tā ir iespēja ļauties garšu...
251.
Valmieras pilsētas svētkos reģionālā gardēžu ceļa meistardarbnīcā cels godā Livonijas kulināro mantojumu
(24/07/2018 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 28. jūlijā, no plkst. 11:00 līdz 14:00 Valmieras pilsētas 735.
gadadienas svinību...
252.
Atmodini baudas Dikļu pils Sajūtu festivālā
(14/07/2018 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
14. jūlijā Dikļu pils ielūdz uz skaisto pils parku izbaudīt tradicionālo
mūzikas un gastronomijas piedzīvojumu – Dikļu pils Sajūtu festivālu...
253.
Zaubes savvaļas kulinārais festivāls aicina - košs un aizraujošs
(10/07/2018 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
14.
jūlijā Zaubes savvaļas kulinārais festivāls jau trešo reizi aicina
ikvienu izbaudīt KOŠO DABAS GARŠU...
254.
Viedokļi: Kā tūrisma uzņēmumu vadītāji ņem dalību Dziesmu un Deju svētkos?
(06/07/2018 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Šonedēļ norisinās XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki
kuros...
255.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas restorāna «Prospekts 55» šefpavāra Reiņa Čerņajeva
(05/07/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Reinis Čerņajevs savos 26 gados ieguvis pavāra pieredzi gan Latvijā, gan Spānijā gan Norvēģijā...
256.
Viedokļi: Kādu uzmanību ekoloģijai pievērš ar tūrismu saistītie uzņēmumi Latvijā?
(03/07/2018 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau ilgu laiku aktuāla ir bijusi ideja par pēc iespējas ekoloģiskāku pieeju dzīvei...
257.
Hotel Bergs ar īpašiem pasākumiem atzīmēs piecpadsimt gadu jubileju
(02/07/2018 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Jūlijā viesnīca Hotel Bergs svin savu 15 gadu jubileju. Jubilejas
mēnesī viesnīca Hotel Bergs...
258.
Viedokļi: Kā tūrisma nozares uzņēmumi un to vadītāji atzīmēs Līgo svētkus? (papildināts, 6 viedokļi)
(22/06/2018 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Līgo svētkus jau svinēsim šajā nedēļas nogalē – katrs tos pavadīsim citādāk, piekopjot katrs savas jau gadiem...
259.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Cēsu Tūrisma attīstības un informācijas centra vadītājas Andras Magones
(21/06/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Cēsu Tūrisma informācijas centra vadītāja
Andra Magone vietējo tūrisma dzīvi vada astoņus gadus...
260.
Viedokļi: Kā tūrisma nozares uzņēmumi un to vadītāji atzīmēs Līgo svētkus?
(21/06/2018 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Līgo svētkus jau svinēsim šajā nedēļas nogalē – katrs tos pavadīsim citādāk, piekopjot katrs savas jau gadiem...
261.
Viedokļi: Kā restorāni Latvijā uzņem tūristus?
(13/06/2018 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Tūrisma sezona ir atsākusies un rit pilnā sparā – interesanti vai
restorāni īpašu uzmanību pievērš ārzemju viesiem vai tomēr...
262.
6 ekskluzīvas viesnīcas, kurās noteikti būtu vērts nakšņot
(30/05/2018 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Katrs ceļotājs vēlas piedzīvot savu sapņu ceļojumu. Kamēr
zināmie tūrisma mērķi pārsvarā ir pārpildīti, citas vietas ...
263.
Dikļu pils restorāna šefpavārs Jānis Siliņš 7.jūnijā aicina atkal kāpt uz gardēžu plosta - Foto
(21/05/2018 06:26)
[lv]
Skatīt vairāk
15 bildes. Dikļu pils restorāna šefpavārs Jānis Siliņš 7.jūnijā aicina atkal kāpt uz gardēžu plosta.
264.
Dikļu pils restorāna šefpavārs gatavos Kāla ezera vidū
(21/05/2018 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Vasaras pop-up restorāna VAKARS UZ EZERA saimi papildina Dikļu pils
restorāna šefpavārs Jānis Siliņš, kurš uz gardēžu plosta...
265.
Viedokļi: Vai maize kalpo kā vizītkarte Rīgas restorānos?
(18/05/2018 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Maize ir neatņemams produkts katra latvieša ēdienkartē. Bieži vien
ēdienreize bez maizes pat šķiet nepilnīga. Bet kā ar maizi restorānos?
Lai noskaidrotu...
266.
Viedokļi: Vai Rīgas restorānos ir pieejams bezmaksas ūdens?
(17/05/2018 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Ūdens ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa
ikvienam! Ūdens attīra ādu, uzlabo pašsajūtu un vienkārši remdē slāpes.
Citviet pasaulē plaši izplatīta prakse...
267.
Iepazīsti trīs pavasarīgas desertu receptes
(15/05/2018 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Aizvadīto nedēļu pavadījām gardēžu zīmē, kad Rīgas labākie restorāni
aicināja nobaudīt izsmalcinātas maltītes par īpaši izdevīgām cenām...
268.
Aicina izbaudīt unikālu ēdiena piedzīvojumu muzikālajā pasaulē «Food Symphony»
(10/05/2018 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Viesnīcas HOTEL BERGS privātajā lauku rezidencē Rūmenes muižā Jums,
sestdien, 2018. gada 19. maijā, būs unikāla iespēja pirmajiem...
269.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti…» vadītāja Jāņa Lipņicka
(26/04/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti...» vadītājs Jāņis Lipņickis iepriekš Vecrīgas bāros un klubos uzkrāto bārmeņa pieredzi jau trešo gadu labi...
270.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI Hotel&SPA» valdes locekles Kristīnes Kursītes
(12/04/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Kristīne Kursīte iet tēva pēdās un turpina ģimenes biznesu, kas Latvijā plašāk pazīstams ar veikalu tīklu...
271.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Hotel Jurmala Spa & Conference Centre» Pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītājas Kristīnes Štālas-Bulas
(05/04/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Hotel Jurmala Spa & Conference Centre Pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītāja Kristīne Štālas-Bula
savulaik redzēja kā cēla šo...
272.
Apmaiņas studentes Itālijā aizdedzinājušas dzīvokli, gatavojot makaronus bez ūdens
(27/03/2018 06:13)
[lv]
Skatīt vairāk
Ikvienam ir kāds stāsts par neveiksmi, kas atgadījusies virtuvē... Bet
šo, visdrīzāk, nepārspēt nevienam - jo kādi amerikāņu apmaiņas studentes...
273.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Rocket Bean Cafe» direktora Inga Stepanova
(22/03/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Kafejnīcai
– grauzdētavai Rocket Bean Roastery, Miera ielā, Rīgā aprit trešais
gads, un direktors Ingus Stepanovs novērtē...
274.
Cēsīs notiks Restorānu nedēļa «Garšas mostas»
(15/03/2018 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
No 26.marta līdz 2.aprīlim notiks pirmā Cēsu Restorānu nedēļa. Cēsniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja...
275.
KONKURSS (noslēdzies): Piedalies konkursā un laimē 2 ielūgumus uz Valmieras skaņu un garšu festivālu «Vasarai ziemā būt»
(05/03/2018 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Travelnews.lv un "Vidzmes olimpiskais centrs", aicina piedalīties
konkursā un laimēt 2 ielūgumus uz...
276.
Arī Latvijā varēs baudīt Francijas garšas īpašos pasākumos
(05/03/2018 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Akcijā Francijas garša / Good France,
kura šogad notiks jau ceturto gadu pēc kārtas, 2018. gada 21.martā
piedalīsies...
277.
Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš: Burrata siers ir romantisks un to var ēst daudz
(28/02/2018 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš “Reaton” Pārtikas Profesionāļu dienās, kas
norisinājās 13. un 14. februārī Rīgā, pavārmākslas...
278.
Valmierā martā norisināsies nebijis pasākums ar vasarīgām aktivitātēm
(27/02/2018 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
10.martā Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā notiks vēl nebijis pasākums “Vasarai ziemā būt”. Tajā uzstāsies...
279.
Rīgā pulcina pavārmākslas speciālistus un viesmīlības nozares ekspertus
(13/02/2018 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Meistarklases ar pavārmākslas leģendām un virtuoziem, Bretaņas austeru degustācija, šefpavāru diskusija, idejas Baltijas jūras...
280.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Gutenbergs» direktora un līdzīpašnieka Sanda Solima
(01/02/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Sandis Solims ir gan Vecrīgā meklējamās viesnīcas “Gutenbergs”
direktors, gan līdzīpašnieks. Biznesā joprojām...