gaļa.

Apskatām 241 - 280 no 1469 vārdam 'gaļa'

Via Vitalité,

Outlet ciematā durvis vērusi grila kafejnīca «Ranchero 36.line»

Viens no Latvijas vadošajiem šefpavāriem un restorāna 36.līnija līdzīpašnieks Lauris Aleksejevs outlet ciematā Piņķos atklājis grila kafejnīcu “Ranchero 36.line”, kur...

Pulcējot teju 6000 gardēžus, Siguldā aizvadīta gardēžu festivālu «Ziemas garšu svinēšana»

Sestdien, 28. janvārī, Livonijas ordeņa Siguldas pilī jau piekto gadu norisinājās lielākais Siguldas gastronomijas festivāls “Ziemas garšu svinēšana”, pulcinot...

Dabai draudzīgu ēšanas paradumu ieviešana soli pa solim: iesaka eksperts

Par to, ka dārzeņi, graudi, pupas, rieksti un citi augu valsts produkti uzlabo pašsajūtu un dod ļoti daudz enerģijas, šķiet, ir dzirdējuši visi...

Gardēžu festivāla «Ziemas garšu svinēšana» restorānu un šefpavāru piedāvājums

Tuvojoties šī mēneša gardēžu visgaidītākajam notikumam – gastronomiskajam festivālam “Ziemas garšu svinēšana” –, aicinām jau tagad...

Veselīgas ēšanas pamatprincipi, kas noderēs ne tikai janvārī. Iesaka uztura speciāliste

Janvāris viennozīmīgi ir jaunu apņemšanos mēnesis. Vairums cilvēku pēc Vecgada svētkiem izvirza sev mērķi – jaunajā gadā sākt jaunu dzīvi...

Jēkabpils novadā radīts jauns pārtikas produkts tiem, kas dodas dabā

Bioloģiska saimniecība SIA “Spāres-L”, kas saimnieko Jēkabpils novada Elkšņu pagastā, radījusi jaunu produktu – garšīgu un barojošu zupu...

Mutē kūstošas un apetelīgas receptes no barbekjū gatavošanas meistara

Uz atklātas uguns izcepts gaļas gabals, iespējams, ir bijis viens no pirmajiem ēdieniem, ko pagatavoja mūsu tālie priekšteči, un lai gan kopš tā laika...

Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs pirmo reizi rīko EAZA starptautisko konferenci

Pirmo reizi Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs rīko EAZA (Eiropas Zooloģisko dārzu un akvāriju asociācija) zooloģisko dārzu dzīvnieku barošanas konferenci...

Outlet ciematā tapis jauns restorāns

 “Via Jurmala Outlet Village” iepriecina ar jaunumu – durvis vēris jauns restorāns “Ranchero 36.line”...

Travelnews.lv sveic pareizticīgos un vecticībniekus Ziemassvētkos!

Pēc Jūlija kalendāra, 7. janvārī, vairāk nekā 100 valstīs, tiek svinēti pareizticīgo Ziemassvētki. Svētki notiek...

TOP 8 labākie vegānu galamērķi pasaulē

Viens no labākajiem veidiem, kā iepazīt jaunu valsti un tās kultūru, ir nobaudīt vietējo ēdienu. Atšķirībā no vienkārša ceļotāja, vegāniem šādas iespējas...

Speciālisti iesaka: TOP3 Jaunā gada apņemšanās

Jaunā gada tuvošanās nereti mudina mūs ņemt rokā pierakstu blociņus un sākt rakstīt jaunas apņemšanās nākamajam gadam...

Travelnews.lv redaktore: Mazliet pasmieties par sevi

Gada pēdējā diena ir klāt, pārņēmis laiskums, lai gan skaidrs, ka vakarā būs ballīte. Bet tikmēr jārealizē sen aizmirsta sajūta – darīt neko...

Trīs Signes Meirānes receptes Jaunā gada svētku galdam

Ko jūs šogad liksiet svētku galdā? Rasols, siļķe kažokā, vīns un šampanietis… tas viss jau ir apnicis! Aizrautīgā kulināre un 13 bestselleru autore Signe Meirāne ir sagatavojusi...

Kad gaisā virmo Ziemassvētku smarža un garša!

Ziemassvētku smaržu un garšu rada garšvielas no visas pasaules – tās papildina gan jau labi zināmas un pārbaudītas ģimenes receptes, gan piešķir citādas...

Īpašā Ziemassvētku ēdienkarte Gordona Remzija izpildījumā

Sākot no perfekti cepta tītara līdz Ziemassvētku kārtojumam, “National Geographic” raidījuma “Gordons Remzijs: Neatklātās teritorijas” vadītājs slavenais šefpavārs Gordons Remzijs ir...

Iedvesma Ziemassvētku cienastam: divas viegli pagatavojamas tradicionālas zviedru receptes

Ziemassvētkos zviedriem ir tradīcija klāt Julbord – bufetes tipa galdu ar īpašiem svētku ēdieniem. IKEA Zviedru restorāna vadītājs atklāj divas vienkāršas zviedru receptes...

Ko saka speciālisti par populārākajiem Ziemassvētku ticējumiem?

Teju ikviens ir dzirdējis kādu Ziemassvētku ticējumu, piemēram, par ēdienu skaitu, kas jāliek svētku galdā, vai par zirņu ēšanu...

8 ieteikumi, kas palīdzēs bez satraukuma sagaidīt Ziemassvētkus

Ziemassvētkos parasti vienkopus sanāk visa ģimene, un tieši pirms pašiem svētkiem šķiet, ka vēl...

Ziemassvētki Zviedrijā: 4 padomi, kā noķert svētku sajūtu

Ja šogad Ziemassvētkos tā vien gribas nomainīt ierasto pulcēšanos pie svētku galda un doties piedzīvojumā ar ģimeni, Zviedrija būs īstais galamērķis, kas...

Kādas Ziemassvētku maltītes pasūta iedzīvotāji dažādās Eiropas valstīs?

Ziemassvētku laiks nav iedomājams bez bagātīgi klāta galda ar 12 dažādiem ēdieniem. Uzņēmuma “Wolt” pārstāvji novērojuši, ka latvieši Ziemassvētku laikā iecienījuši...

Kuldīgā svin ziemu ar gardēžu tradīcijām, gaismas spēlēm Ventas rumbā un Ziemassvētku dunu

Jau 5. decembrī, visas nedēļas garumā līdz 11. decembrim, Kuldīgas un tās apkārtnes restorānos un kafejnīcās svinēs gardēžu svētkus “Kuldīgas restorānu nedēļa 2022”...

Valmieras Restorānu nedēļā lutinās gardēžus

Tuvojoties rudens pilnbrieda izskaņai, valmierieši un pilsētas viesi zina, ka nu ir laiks ne tikai meklēt siltāku jaku, kurai drīzumā ar lepnumu piestiprināt...

Viļņas restorāniem piešķirtas īstas zvaigznes debesīs - alternatīva «Michelin» zvaigznēm

Kvalificēti kulinārijas talanti, daudzkultūru gastronomiskais mantojums, kā arī drosmīgs tradicionālo un moderno garšu sajaukums vilina vietējos un ārvalstu apmeklētājus uz daudziem...

Marta Mackeviča: Vakariņas ar šovu «Scandal» jeb Tenerife 16+

Daudziem ceļotājiem Tenerife asociējas ar ģimenes atpūtu, piemēram, Loro parka apmeklējumu ar bērniem, baudot delfīnu vai jūras lauvu priekšnesumus...

5 idejas atvaļinājumam ar draugiem Zviedrijā

Novembris ir labs laiks, kad doties sen plānotā ceļojumā ar draugu grupu. Šis būs īstais brīdis, lai ceļotu lielākā draugu grupā, lai izvairītos...

Marta Mackeviča: Aristokrātiska elegance tropu vidū – viesnīca «Bahia del Duque» Tenerifē

Vienā no tūristu iecienītākajām Tenerifes daļām – Adehē – atrodas pieczvaigžņu viesnīca “Bahia del Duque”, kas, kā stāsta zinātāji, bija pati pirmā viesnīca...

Travelnews.lv sadarbībā ar «Coral Travel» dodas uz Hurgadu. Ēģipte sagaida ar maigu sauli

Patiešām kauns atzīties, bet līdz šim Hurgada manā ceļojumu kartē bijusi melnais plankums – kaut kā nekad nebija sanācis apciemot šo Ēģiptes daļu. Pateicoties tūroperatoram “Coral Trave”, tagad...

Liepāja aicina uz Latvijas mājražotāju un amatnieku Rudens ražas dižtirgu Rožu laukumā

Kad raža novākta, graudiem piepildītas klētis, āboli un bumbieri jau grozos, šīs nedēļas nogalē, 21. un 22. oktobrī no plkst. 9:00-16:00 Rožu laukumā uz...

Eksperti norāda uz biežāk pieļautajām pārtikas drošības kļūdām, gatavojot ēdienu mājās

Visiem zināms, ka ogas ir daudz gardākas, ja tiek noplūktas un apēstas uzreiz no krūma. Tāpat arī meža zemenes un mellenes vispirms nonāk mutē, un tikai tad sākam...

Rīgas Restorānu nedēļā izbaudi rudens garšas nianses «Coctail bar RŪM»

Ik gadu Rīgas Restorānu nedēļa ir gaidītākais laiks visiem gurmāņiem. Arī Coctail bar RŪM valdīs īstas rudens garšu nianses par kurām parūpēsies...

Viesnīcā «Grand Hotel Kempinski Riga» viesojas «Michelin» restorāna šefpavārs

Par godu Latvijas vadošās pieczvaigžņu viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga piecu gada jubilejai, bārā un restorānā Stage 22 notika vakariņas ar šefpavāru no Spānijas...

«Grand Hotel Kempinski Riga» aicina uz vakariņām ar ''Michelin'' šefpavāru

Par godu Latvijas vadošās pieczvaigžņu viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga piecu gada jubilejai...

Ar ko bagātas sēnes un kas jāņem vērā, lietojot tās uzturā?

Līdz ar rudens lietavām un drēgnajiem laikapstākļiem klāt sēņu laiks. Lai gan tiek ziņots, ka šogad nav bagātīgas sēņu ražas, cītīgākie sēņotāji noteikti atrod...

Marta Mackeviča: «Piazza Italiana» jeb latvieši var visur, arī Londonā

Katram latvietim, kurš mīl garšīgi paēst un viesojas Londonā, iesakām apmeklēt latvieša izveidotu itāļu restorānu “Piazza Italiana”...

Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības pieredzes stāsts – “Jēru kluba” saimnieki Ilze un Valters Mitāni

Ierodoties “Ķeiķu” sētā Skaņkalnes pagastā, pārņem miers un klusums - šeit mājvieta rasta aitkopības saimniecībai ar savdabīgu nosaukumu “Jēru klubs”...

Preiļu novads: Atklāta kulinārā mantojuma istaba Vārkavas novadpētniecības muzejā

2022.gada 30. septembrī Vārkavas novadpētniecības muzeja klēts 2. stāvā tika atklāta Vārkavas kulinārā mantojuma istaba, kurā ir apskatāma izstāde...

Četras fantastiskas vietas, ko apmeklēt Zviedrijā šoruden

Ja, plānojot rudens atvaļinājumu, vēlies apmeklēt jaunatklātu ceļošanas galamērķi, kas pārsteigs pat tad, ja esi pieredzējis ceļotājs, tad Zviedrijas dienvidi ir īstais galamērķis. Zviedrijas neskartās dabas skaistums un mierīgais dzīves plūdums īp

Savādi ēdieni, kuru dēļ ir vērts posties ceļojumā

To, cik pasaule ir dažāda, vislabāk mēs izjūtam ceļojumos. Katra jauna valsts pārsteidz ar dabu, kultūru, tradīcijām un arī ēdienu...

No tradicionāliem ēdieniem līdz neparastiem eksperimentiem: galamērķi Lietuvā ēdienu cienītājiem

Kaut arī mēs paši vēl iepazīstam savu nacionālo virtuvi un atklājam jaunas garšu kombinācijas, tas neliedz doties gardēžu brīvdienās pie mūsu kaimiņiem lietuviešiem...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.41715908sec.