kur paēst.

Apskatām 241 - 280 no 446 vārdam 'kur paēst'

7 Latvijas valstiskuma veidošanās ceļi izveidoti tūrisma maršrutos

Sagaidot Latvijas valsts simtgadi, mēs, LLTA "Lauku ceļotājs", aicinām iepazīt 7 īpašus maršrutus...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūroperatora MOUZENIDIS TRAVEL attīstības nodaļas vadītājas Nataļjas Golovinovas

Nav nemaz tik daudz cilvēku, kuri savu darbavietu Latvijā atraduši tieši kādas sev tuvas valsts dēļ, taču tūroperatora...

Piecas pasaules pilsētas, kur tūristiem iespējams pamatīgi ietaupīt

Britu laikraksts Daily Star nosaucis piecas pasaules pilsētas, kurās ceļotājiem iespējams krietni vien ietaupīt...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Limbažu tūrisma informācijas centra vadītājas Ilzes Milleres

Limbažu Tūrisma informācijas centra vadītāja Ilze Millere pēc 16 gadu darba aizvien saredz jaunas iespējas...

Lietas ko nedarīt, kad pirmo reizi ierodies kādā pilsētā

Apmeklējot arvien jaunas pilsētas pasaulē, noteikti, ir sarakstiņš ar lietām, ko katrā no tām iesākt...

Viedoklis: Ko darīt rudens lietainajās dienās?

Viena no neatņemamām rudens sastāvdaļām ir lietus - kādu gadu biežāks, kādu gadu retāks...

Budžetam draudzīgākās Lielbritānijas pilsētas (un ko tajās darīt)

Ja pasaulē nebūtu naudas, tad, droši vien, mēs ceļotu visu laiku... Tomēr, ja zina, kā naudu ietaupīt...

Ceļotāja stāsts: Turcija - valsts, kas ar katru dienu liekas normālāka - 3.daļa

Šī būs rakstiņa noslēdzošā - trešā daļa. Pirmo daļu lasi ŠEIT, bet otro ŠEIT...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Rīgas Motormuzeja direktora Aivara Aksenoka

CSDD Rīgas Motormuzeja direktora Aivara Aksenoka un viņa vadītā kolektīva uzdevums ir vēsturisku vērtību...

Vislētākais kapučīno ir Tunisijā, alus - Ķīnā. Bet vīns...

Interneta serviss Momondo informē, kurās valstīs pārtikas produkti, transports un restorāna apmeklējums izmaksās lētāk nekā citur; piemēram, Krievijā...

Ēdieni, kas jāpamēģina ASV

Turpinām lūkoties pasaules gastronomiskajā piedāvājumā! Šoreiz paskatīsimies uz Amerikas Savienotajām valstīm... window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { window.postMessage({type:"isT

Viedoklis: Apceļo Latviju: Ko apskatīt vienas dienas ekskursijā?

Latvija ir skaista un daudzveidīga zeme! Un to saka teju ikviens ārvalstu tūrists, kas atbraucis šurp un par...

Sestdien Ventspilī norisināsies Veikparka Kausa izcīņa bērniem un jauniešiem

Sestdien, 19. augustā, Ventspils Piedzīvojumu parka Veikparkā norisināsies "Ventspils Veikparka Kausa izcīņa" bērniem un jauniešiem...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Ferma» vadītāja Jāņa Viļumova

Restorāna «Ferma» darbībā aizvadīts pirmais gads, un tā vadītājs Jānis Viļumovs ar gandarījumu...

Vai zini ko par Vecrīgu saka ārzemnieki?

Vecrīga - Rīgas un arī Latvijas pērle! Vecrīga ir tūristu visapskatītākais objekts Latvijā - jo, pat ja tūrists brauc caurbraucot, ir ļoti liela iespējamība...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «ENTRESOL» līdzīpašnieka un šefpavāra Raimonda Zommera

Pie restorāna "Entresol" durvīm notiek kārtējie Rīgas centra ielu remontdarbi, apmeklētāji uzmanīgi laipo pāri uzlauztajam asfaltam, bet...

Travelnews.lv nobauda Vecrīgas restorāna «Trompete» pusdienu piedāvājumu

Rīgas centrs, īpaši Vecrīga, nezinātājam nesaistās ar pārāk izdevīgām pusdienu iespējām. "Tur taču ir tie dārgie restorāni, kuros otrais maksā padsmit eiro" – šos vārdus nācies dzirdēt ne reizi vien. Un jā, neliekas jau, ka Vecrīg

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma aģentūras «Nikos Travel» direktores Jeļenas Serebrjakovas

Tūrisma aģentūras "Nikos Travel" direktorei Jeļenai Serebrjakovai uzņēmums ir kā trešais bērns, ko viņa kopā ar saviem kolēģiem izlolojusi līdz 10 gadu jubilejai. Viņa cenšas atrast ceļojumus – "rozīnītes", un pašreiz unikālākie i

Ak, šie saldie grēciņi jeb kur meklējamas gardākās kūkas Rīgā

Mēs dzīvojam laikmetā, kura viena no iezīmēm ir tiekšanās pēc arvien veselīgāka dzīves veida un pārtikas,

Travelnews.lv redakcija pusdieno «Hercogs Mārupe»

Tuvojas pusdienlaiks – 12:00 un visi birojā kļūst nedaudz nemierīgāki kā parasti. Tas jau gan saprotams, jo vēders liek par sevi manīt – tas ziņo, ka ir iztukšojis visas tās rezerves, kuras tika uzņemtas jau pirms vairāk nekā četr

Kā veiksmīgāk pārdzīvot lidojumus lētākajās klasēs (un lētajās lidsabiedrībās)?

Cilvēkam, kas regulāri lido ar Ryanair vai Wizzair, šie ieteikumi nebūs nekas jauns - tomēr tiem, kas lido retāk - vai pat nav lidojuši nekad. Lūk, padomi kā veiksmīgāk pārdzīvot lētos lidojumus...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektores Sandras Sirmaces

Restorānu «Kaļķu vārti», Vecrīgā raksturo stabilitāte un spēja ne tikai vairāk nekā 15 gadus pastāvēt galvaspilsētas restorānu saimē, bet arī izpilddirektores Sandras Sirmaces vadībā būt aizvien vienam no labākajiem galvas

Viedoklis: Kā restorāni veido savu porciju izmērus?

Uz restorānu dodamies paēst – ierasts ne tā kārtīgi pierīties, kā pie omītes Ziemassvētkos, bet tomēr, lai ejot prom no restorāna, kurā atstāta zināma naudas summa, nejustu izsalkumu. Tomēr cilvēki ir dažādi – un arī viņu ēstgrib

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes

Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst

Višķu brīvdabas estrādē aicina jautri pavadīt vasaras saulgriežus

Vasaras saulgriežu svētkus arī šogad aicinām svinēt zaļumos – Višķu brīvdabas estrādē pašā Luknas ezera krastā! Būs koncerts un balle, alus un siera degustācija, zāļu tirdziņš...

Kā būt nekaunīgam un ceļojuma laikā paēst par baltu velti?

Ceļojuma plānošana vien var izmaksāt diezgan daudz, līdz ar to iespējas, kā ietaupīt, noteikti ir jāizmanto! Viens no variantiem kā ietaupīt naudu attiecībā uz pārtiku, ir izbaudīt bez maksas maltīti. Lūk, daži no veidiem, kā to

5 Rīgas restorāni, kur pusdienās tikt pie gardēžu maltītes, neiztērējot vairāk par 8 eiro

Reizi pa reizei der izrauties no skrejošās ikdienas rutīnas, pie kuras diemžēl nereti pieder arī steigā ieturētas maltītes,

Guļvieta, brokastis un alus - jauna tendence viesmīlības nozarē?

Ir ceļotāji, kuru mērķis brauciena laikā nav atpūsties pieczvaigžņu viesnīcā, bet primārais ir labi izgulēties un gardi paēst. Tomēr reti kurš no tūristiem atteiktos arī no garšīga alus, kas veido jaunu tendenci - "bed, breakfast and beer"

Dodieties iepazīt Latgales kulināro mantojumu – 1.daļa

Latgales reģions ir īpašs – ar savām unikālajām dabas ainavām, daudzajiem ezeriem un Daugavas lokiem,  no

Interesantas lietas, ko darīt Londonā – 2. daļa

Jau iepriekš dalījāmies idejās, ko darīt Londonā, lai brauciens uz šo skaisto pilsētu neizvērstos par vienkāršu tūrisma objektu apskati. Piedāvājam ceļotājiem vēl dažas idejas kā izbaudīt Londonas dabisko šarmu, tās skaistumu un īpatnīb

Sākusies moto braukšanas sezona - apceļo Latvijas skaistākās vietas

Citu ceļotāju vidū motociklu, jeb, tautas valodā runājot, "moču" braucēji allaž ir izcēlušies – ar savu kaislību pret

Vislabākās pasaules vietas, kur sievietes var ceļot vienatnē - 1.daļa

Ceļot vienatnē, īpaši sievietēm, var sākumā izraisīt bailes, jo divatā vai lielākā kompānijā vienmēr liekas drošāk. Tomēr ir reizes, kad par spīti visam gribas piedzīvojumu garšu gūt ceļojot vienatnē, pavadot laiku ar sevi. Ir viet

Idejas aktīvām brīvdienām dabā - iepazīsti 4 unikālus purvus Latvijā

Viena no populārākajām un no Rīgas visvieglāk sasniedzamajām purva laipām, nesen piedzīvojusi atjaunošanas darbus,

Liepājā norisināsies krāšņas Lieldienu aktivitātes

Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs aicina liepājniekus un pilsētas viesus svinēt Lieldienas Liepājā, pulcējoties svētdien, 16. aprīlī, pulksten 12.00 Jūrmalas parka bērnu laukumā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā

Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...

LIELĀ INTERVIJA ar Tatjanu Kozačuku, Krāslavas Tūrisma informācijas centra vadītāju

Travelnews.lv redakcijas neklātienes viesis ir Krāslavas Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Tatjana Kozačuka, kura ir arī...

LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru

Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...

Japānā veido tortes no kāda unikāla materiāla

Ja esiet unikālu un netradicionālu galamērķu cienītājus, jums noteikti jādodas uz Japānu. Šī valsts nekad nebeidz pārsteigt, kā ceļotājus, tā vietējos...

Valmiera kļūst arvien pievilcīgāks tūrisma galamērķis

Valmieras Tūrisma centra (TIC) apkopotā tūrisma statistika par 2016. gadu liecina, ka ceļotāju interese par Valmieru kā...

Viedoklis: Ko savos novados iesaka apmeklēt tūrisma speciālisti 2017. gadā? (Papildināts, 15 viedokļi)

„Balttour 2017” izstādes ietvaros, Travelnews.lv redakcija aptaujāja dažādus Latvijas tūrisma informācija centru pārstāvjus, lai noskaidrotu, ko interesantu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.45901108sec.