sulas.

Apskatām 241 - 280 no 524 vārdam 'sulas'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Le Chef Buffet Pērle,

Ar rekordlielu dalībnieku skaitu atklāta Smiltenes novada aktīvā tūrisma sezona

20. maijā ar velobraucienu "Ieriteņo vasarā" tika atklāta aktīvā tūrisma sezona Smiltenes novadā. Pasākumā piedalījās rekordliels dalībnieku skaits (127), kuri sestdienas rītā pulcējās stāvlaukumā Drandu ielas galā, lai dotos 24 vai 38 km g

Nedēļas nogalē Jelgavā jau devīto reizi notiks Latvijas Stādu dienas

Jelgavas pilsēta aicina ikvienu apmeklēt Latvijas Stādu dienas Jelgavas pils parkā 13. un 14. maijā. Stādu dienas vienviet pulcēs vairāk nekā 240 stādu audzētājus, dažādu sēklu, dārza tehnikas, darbarīku un citu dārza preču tirgotājus...

Interesantas lietas, ko darīt Londonā – 1.daļa

Londona, Apvienotās Karalistes galvaspilsēta, ir tradīcijām bagāta pilsēta. Lai arī tūristiem tā vairāk asociējas ar tādiem apskates objektiem kā Bigbens, Bekingemas pils, "Londonas acs", tomēr tās valdzinošo šarmu glabā arī nelielās ieliņ

Viedoklis: Vai latvieši atbilst pieņēmumam un ir «mājās sēdētāji» - restorānu pieredze!

Nereti nākas dzirdēt, ka latvieši ir tādi "mājās sēdētāji" un pārsvarā gatavo un ēd mājās. Vai tā patiešām ir – to jautājām tiem, kas ikdienā strādā ēdināšanas nozarē...

Viedoklis: Kādus dzērienus izvēlas restorānu apmeklētāji?

Pie labas maltītes pieder arī labs un atbilstošs dzēriens. Lai noskaidrotu kādus dzērienus izvēlas restorānu apmeklētāji, Travelnews.lv redakcija lūdza vairāku restorānu šefpavāriem un vadītājiem pastāstīt par dzērienu izvēles tendencēm.

Jūsu nākamajam ceļojumam – pasaules neparastākie hosteļi

Reiz hosteļus uzskatīja par maigi sakot, pieticīgām naktsmītnēm, kas bieži vien saistījās ar netīrību, smakām, piespiedu...

49% Latvijas iedzīvotāju jau ir sākuši dzert bērzu sulas

Bērzu sulu sezona ir klāt. Kantar TNS lūdza Latvijas iedzīvotājus atklāt, vai šajā pavasarī iedzīvotāji bērzu sulas jau...

Viedoklis: Ko zaļu un svaigu mums šopavasar piedāvās restorāni?

Lēniem soļiem Latvijai tuvojas pavasaris – nepastāvīgs, neprognozējams, bet tik ļoti gaidīts. Šis ir laiks, kad esam

Viedoklis: Kādus vitamīniem bagātus ēdienus iesaka restorānu speciālisti?

Tuvojoties pavasarim vēlējāmies noskaidrot, kādus ēdienus restorāu speciālisti iesaka lietot uzturā.

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 6 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Iepazīsties ar aktuālajiem galamērķiem "Rīgas - Gaujas gastronomijas reģiona 2017" ietvaros

Tūrisma attīstības vadītāja Andra Magone aicina šogad apmeklēt tos restorānus Cēsīs un apkārtnē, kuri ir gastronomijas gada partneri un apņēmušies saviem...

Mišelina restorānu eksperts «piešķir» zvaigzni restorānam Rīgā

Mišelina restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler) pagājušajā nedēļā viesojās Rīgā, kur piedalījās Reaton rīkotājās...

Dabas muzejā notiks izstāde «Latvijas ziemas augļi – vitamīnu avots»

Latvijas Dabas muzejs sadarbībā ar Dārzkopības institūtu no 16. līdz 19. februārim piedāvā apmeklēt izstādi „Latvijas ziemas augļi – vitamīnu avots”.

4. un 5. februārī notiks trešais Mierlaiku slēpojums un otrais Mierlaiku T.T.T

Ikviens interesents 4. un 5.februārī tiek aicināts doties uz Tirzas pagastu, kur norisināsies III Mierlaiku slēpojums un II Mierlaiku T.T.T. (Tirzas Trakais

Pirmās klases pasažierus lutinās ar jūras aļģu pidžammām

Apvienotie Arābu Emirāti lepojas ar saviem luksusa klases lidojumiem, kas tiek papildināti ar kādu jauninājumu. Tagad pirmās klases pasažieriem būs iespēja

No Latvijas ražotājiem «Latvijas balzams» pērn iepircis vairāk nekā 11 tonnas dabas velšu

Pašmāju dzērienu ražotājs “Latvijas balzams’’ pērn ražošanā izmantojis 131 tonnu dažādu dabīgo un augu izcelsmes izejvielu...

Viedoklis: Kādi ir veselīgākie ēdieni, kurus lietot uzturā ziemas periodā?

Pavasaris vairs nav aiz kalniem, taču šis, Janvāra, periods ir laiks, kad ļoti daudzi cilvēki slimo. Vēlējāmies noskaidrot, kā no tā izvairīties?...

Latvijas nacionālais kopstends Berlīnes starptautiskajā izstādē «Zaļā nedēļa 2017»

Latvijas uzņēmumi, pateicoties Zemkopības ministrijas (ZM) atbalstam un Agroresursu un ekonomikas institūta...

Izbaudi vasaru ziemā – brauc uz Jūrmalu!

Aktīva atpūta – peldēšana un dažādas nodarbības ūdenī – ir lielisks veselības uzlabošanas veids, kas īpaši nozīmīgi ziemas sezonā. Jūrmalniekiem un pilsētas...

Mēru muižā atstās vēstījumu nākamajām paaudzēm

19. janvārī Mēru muižā plkst. 16:00 plānots iemūrēt laika kapsulu muzeja krājuma 2.stāva telpas sienā, kur šobrīd norit remontdarbi, lai...

Starptautiskās tūrisma izstādēs Valmiera un apkārtējie novadi popularizēs savu piedāvājumu

Latvijas dabas garša, amatnieku meistarība, piedzīvojumu filmu cienīgi pārgājieni, aktīvā atpūta, velobraukšanas prieks, gadalaiku dāvinātā skaistuma...

Ir pēdējās dienas pirms Ziemassvētkiem, un tev vēl nav idejas, ko dāvināt ģimenei?

Ir pēdējās dienas pirms Ziemassvētkiem, un tev vēl nav idejas, ko dāvināt mammai, tētim un vectēvam. Ik gadu mūs nomoka jautājums par to, kā...

Ar kādu dzērienu pievilināt Ziemassvētku vecīti jeb Ziemassvētki tavā glāzē

Kad kalendārs ziņo par ziemas saulgriežu strauju tuvošanos, mūsu apziņā pavisam nemanot iezogas svētku gaidīšanas sajūta. Ziemassvētkus mēģinām...

Apstiprināti Eiropas Gastronomijas reģiona oficiālie suvenīri

Nodibinājuma “Rīgas Tūrisma Attīstības birojs” (zīmols “Live Riga”), Siguldas, Cēsu un Valmieras pašvaldību, kā arī Gaujas Nacionālā parka...

Dižie Sniegavīri aicina doties uz Dobeli

Ziemai atnākot, Dobeles laukumos savas vietas atkal sāk ieņemt dižie Sniegavīri, gatavojoties savam jau septītajam saietam...

«Rīgas Melnā Balzama» kokteilis atnes uzvaru Pasaules bārmeņu čempionātā

Pirmo reizi pasaules prestižākajā bārmeņu čempionātā “IBA World Cocktail Championship 2016” ar “Rīgas Melnā Balzama” kokteili “Ura-nage” ...

Dabas muzejā pārsteigs ķirbju daudzveidība

Latvijas Dabas muzejs sadarbībā ar Artūra Sildes Dārzkopības entuziastu klubu „Tomāts” no 12. līdz 16. oktobrim organizē izstādi „Ķirbis jūsu veselībai 2016”...

Ceļotāja stāsts: Vienas dienas brauciens uz Biržai un Akničiai pilsētām Lietuvā

Raimonds Rozenfelds šim braucienam iepriekš negatavojās! Apmēram nedēļu pirms brauciena internetā atradu tūrisma kompānijas...

Vitamīnu deva rudenim - trīs kokteiļu receptes

Trīs kokteiļu receptes - īpaša vitamīnu deva rudenim, ko sagatavojušas sabiedrībā zināmas dāmas: Una Gavare, Jūlija Ekkerte un Linda Vilmansone.

"Āboļošana" ir Serdes ikgadējs sezonas noslēguma pasākums

"Āboļošana" ir Serdes ikgadējs sezonas noslēguma  pasākums, kurā vienkopus tiek pulcēti gan rezidenču centrā dzīvojošie mākslinieki, gan dažādu amatu meistari...

Ķīpsalā sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde "Riga Food 2016" - pasākumu ceļvedis

Trešdien, 7. septembrī, Ķīpsalā sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde „Riga Food 2016”, kas piedāvās plašu pasākumu programmu. Ikviens gardēdis varēs...

«Baltijas Kulinārais Ceļš» aicina gardēžus ceļot apkārt Baltijas jūrai

Kas kopīgs garšas ziņā valstīm ap Baltijas jūru? Vai pastāv īpaša Baltijas jūras valstu virtuve ar pasaulē atpazīstamiem ēdieniem un izslavētām tradīcijām? Uz šiem jautājumiem atbildes rod...

Share – Wave elastogrāfija palīdz objektīvi novērtēt dažādu orgānu jaunveidojumu ļaundabīguma risku

Ultraskaņa diagnostiskajā medicīnā tiek izmantota jau relatīvi sen. Teju ikviens no mums ir ar to saskāries...

Iepazīsties ar 10 interesantiem faktiem par Indiju

Indija ir ļoti kolorīta un iespaidiem bagāta valsts, tāpēc ļoti lielai daļai cilvēku Indija ir sapņu galamērķu topa augšgalā. Tā kā šī...

50% Latvijas iedzīvotāju plāno vai jau ir uzsākuši saldēt ogas

Salīdzinoši visbiežāk (50%) Latvijas iedzīvotāji ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem ir norādījuši, ka šogad plāno vai jau ir uzsākuši saldēt ogas. To atklāj...

Viedoklis: Kur Latvijas novados var baudīt īsto Latvijas garšu?

Par Latvijas garšu ir runāts daudz – gan to, kāda tā bijusi daudzus gadu simtus un desmitus iepriekš, gan arī to, kā tā...

Gardēžiem ir sagādāts īpašs notikums «Izgaršo vietējo!»

Gardēži šajā sezonā aicināti baudīt svaigus salātus ar sezonas dārzeņiem vai mājas sieru, zivju ēdienu cienītājiem tiks piedāvāta dažādos veidos pagatavota...

Latvijas labāko ārstu komanda ir atvērusi jaunu filiāli «ARS Diagnostikas klīnika»

Medicīnas sabiedrība ARS, apvienojot Latvijas labāko ārstu komandu, 28 gadu pieredzi un vismodernākās...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.38549709sec.