asi ēdieni.

Apskatām 281 - 320 no 759 vārdam 'asi ēdieni'

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Daba tinas zeltā un šķiet, ka rudens pieskaries ik kokam, ik ziedam ik pļavai - pat zemei pāri...

Čehija alus pazinēja acīm jeb - ko redzēt un izbaudīt alus lielvalstī

Tāpat kā miljoniem cilvēku dodas vīnu iepazīt uz Franciju, viens no tūrisma galamērķiem visiem...

Rīgā atklāj Baltijā lielāko «Marriott» tīkla viesnīcu

Viesus cienāja ar tradicionālām Spāņu un īpaši svētkiem pagatavotām tapām, kuras ikdienā viesi var nobaudīt...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Restorāns «Bibliotēka No1» piesaka jaunu zīmolu un atver pirmo gastrobāru

Lai arī Restorāns Bibliotēka No1 ir ļoti plašs un spēj uzņemt pat 700 viesu, tas ir unikāls, turklāt atrodas Rīgā...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Ja augusta mēnesi pielīdzinātu kalnam, tad nu jau esam sākuši savu lejupceļu no virsotnes. Un tomēr...

Bauskas puses tūrisma uzņēmēji apvienojušies vienotā maršrutā «Lielceļa kaimiņi»

Četri Bauskas novada tūrisma objekti, kuri atrodas pie automaģistrāles A7 – “Mazā muiža”, atpūtas komplekss ...

Latvijas pavāri sacentīsies par dalību pasaulslavenajā «Bocuse d'Or»

Dinārs Zvidriņš, Artūrs Taškans, Juris Latišenoks – trīs jauni, talantīgi un Latvijā labi zināmi pavāri, kuri ir pieņēmuši izaicinājumu un...

Latviešu ēdināšanas tīkls «Hercogs» ver piekto restorānu

Restorāna piedāvājumā papildus jau iecienītajiem Hercoga ēdieniem ir izveidota īpaša...

Atēnās ceļotājiem no jauna atklāts slavens pludmales kūrorts

Ja kādam ceļotājam šajā vasarā Latvijas sauli ieplānots samainīt pret Grieķijas tveici...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Hotel Jurmala Spa & Conference Centre» direktora Arnes Kalbus

Arne Kalbus, Hotel Jūrmala Spa & Conference Centre direktors šajā viesnīcā dzīvo savā istabā...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Silts vējš, basas kājas, putnu čivināšana un pavasara ziedi reibina ikvienu sajūtās pietuvina...

airBaltic prezentē jaunu iepriekšpasūtīšanas ēdienkarti

Latvijas lidsabiedrība airBaltic ieviesusi jaunu iepriekšpasūtīšanas ēdienkarti, piedāvājot izvēlēties no vairāk nekā...

10 ēdieni, kuri pavisam noteikti jānogaršo Spānijā

Spānija ir kontrastu zeme un tas izpaužas arī nacionālās virtuves izveidē, ko ietekmējušas...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Šī nedeļas nogale nāk ar patiešām prāvu pasākumu skaitu - sākot no Latvijas kuplāko skrējēju...

«Kuņģa dedzināšana» jeb kuņģa-barības vada atviļņa slimība ir jāārstē

Kuņģa-barības vada atviļņa slimība jeb «kuņģa dedzināšana» ir nopietna saslimšana, kad skābe no kuņģa...

11 itāļu ēdieni, kas noteikti dzīvē jānomēģina

Itāļu virtuve, tāpat kā valoda, ir neatkārtojama un ārkārtīgi vilinoša. Ne velti tā visā...

Restorāns «Bibliotēka No1» atgriežas ar jaunu konceptu un interjera dizainu

Viens no Latvijas labākajiem restorāniem – Bibliotēka No1 pēc rekonstrukcijas atgriezies ne...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel» ģenerāldirektora Gerharda Erasmus

Rīga un Latvija tikai iegūs, ja tirgū ienāks vairāk starptautiskās tīkla viesnīcas, tas sekmēs...

Iepazīsti Latgales tūrisma jaunumus gardēžiem

Mīlestība noteikti iet caur vēderu, pārliecināti viesmīlīgie Latgales reģiona ļaudis, kas...

Valmieras Restorānu nedēļas ēdienkartē šonedēļ plaukst pavasaris

Viesiem tiks piedāvātas Latvijas dabas velšu un vitamīnu bagātas maltītes, lai garšīgi...

10 lietas, kuras ieteicams ēst pavasarī

Tas, ko tu izvēlies ēst lielā un tiešā veidā ietekmē tavu veselību, labsajūtu un garastāvokli...

Restorānā «Piazza Italiana» norisināsies vīna vakariņas 6 kārtās

Sadarbībā ar vīna ražotājiem Noble Wine restorānā Piazza Italiana rīkos vīna vakariņas 6 kārtās, lai...

Noteikti 30 labākie restorāni Latvijā 2019

Novērtējot sešdesmit dažādus restorānus visā Latvijā, ārvalstu ekspertu žūrija noteikusi 30 labākos restorānus Latvijā 2019.gadā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva

Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...

Viedokļi: Kā mainās restorānu ēdienkarte, iestājoties pavasarim?

Restorānu sfērā sezonu maiņa ir ļoti būtisks aspekts ēdienkartes izstrādē. Mainās pieejamo izejvielu klāsts, kā arī mainās klientu velmes. Par to, kādas tieši pārmaiņas var novērot ēdienkartē...

Igaunijas interaktīvo muzeju un tematisko parku TOP 10

Lieliski pavadi laiku kopā ar ģimeni, iepazīstot Igaunijas daudzos aizraujošos muzejus...

Kāpostu vīstoklis, rasols un šašliks - kā mainījusies Latvijas virtuve 100 gados?

Raksturojot ēdienu tradīcijas no desmitgades uz desmitgadi, var redzēt, ka ar pirmās desmitgades ...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Japānā un Tokijā

Pavasaris ikvienam saistās ar dabas mošanos un pumpuru pārvēršanos krāšņos ziedos. Lai arī...

Kuldīgā norisinās restorānu nedēļa, kur īpašā godā ceļ kaņepes

Kaņepe latvietim vienmēr ir bijis tuvs augs. Mūsu senčiem kaņepju sēklas bija viens no svarīgiem...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Baltic Beach Hotel» pārdošanas direktora Oļega Bļinova

Baltic Beach Hotel pārdošanas direktors Oļegs Bļinovs ir pārliecināts, ka Baltic Beach Hotel & SPA ir...

Viedoklis: Kādas tendences vērojamas vēlo brokastu piedāvājumā?

Brančs (brunch) ir brokastu un pusdienu apvienojums jeb, latviski runājot, vēlās brokastis. Šis...

Venēcijas karnevāls ierodas Rīgā!

Iekrāsojiet savu ikdienu Venēcijas karnevāla krāsās un sajūtās - restorānā Piazza Italiana norisinās...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Rit pēdējās februāra dienas un neticami, bet vēl mirklis, līdz ziemas mēneši būs savu lomu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Vjetnamas galvaspilsētā Hanojā

Hanojā var novērot gan Austrumu, gan Rietumu kultūrām raksturīgās iezīmes, kā arī...

Padomi aktīviem ceļotājiem – ko ēst ziemā?

Aukstais laiks diktē savu ēšanas režīmu un arī ēdienkarti. Lai nenosaltu, nepieciešams pareizi barot...

10 lieliski produkti, kas noderēs Jaunā gada mērķu sasniegšanā

Eksperti ir vienisprātis – ceļā uz skaistu augumu un labu veselību pirmais solis ir sabalansēts uzturs, kam...

Āgenskalna tirgū Ziemassvētkos sagatavoti dažādi pārsteigumi

Tirdziņos Jūs priecēs ne tikai vietējo amatnieku un zemnieku produkcija, bet varēsiet nogaršot uz vietas...

Pasniedz Kurzemes tūrisma balvas «Lielais Jēkabs 2018»

Kā katru gadu balva "Lielais Jēkabs" pasniegta labākajiem naktsmītņu un ēdināšanas uzņēmumiem Kurzemē, kā arī...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::3.70892191sec.