pavārs.

Apskatām 281 - 320 no 1027 vārdam 'pavārs'

Rixwell Segevold Hotel ,

Vecrīgā atklāj jaunu jūras velšu restorānu

Pirmo reizi vienuviet ir pieejama plašākā svaigo zivju un jūras velšu izvēle no aukstajiem ūdeņiem – sākot ar...

Rīgā notiks Baltijas lielākā pārtikas industrijas izstāde «Riga Food 2019»

"Riga Food 2019" savus jaunākos produktus un pakalpojumus prezentēs vairāk nekā 700 uzņēmumu...

Kādas tehnoloģijas atpūtas braucienos līdzi ņem slavenības?

Vasara ir atvaļinājumu laiks, kad daudzi iedzīvotāji labprāt izmanto iespējas atpūsties...

Restorāna Piramīda šefpavārs Artūrs Brucis piedāvā garda groziņa recepti

Restorāna `Piramīda` šefpavārs Artūrs Brucis Groziņš piedāvā garda groziņa recepti ar....

Restorāna «CUT» šefpavārs Aleksandrs Košanskis iesaka Ābolu un ķirbju krēmzupas recepti

Restorāna CUT šefpavārs Aleksandrs Košanskis piedāvā ābolu un ķirbju krēmzupas recepti...

Resto-Rātors ielūdz uz gardēžu svētkiem «Gourmet Fair»

Ikvienu sagaidīs gardumu un izklaides pilna programma tradīcijām bagātajā gardēžu pasākumā...

Rīgā notiks Bērnu dienas festivāls

Gardo vafeļu darbnīca, āra boulings, foto studija, koncerts, orientēšanās sacensības, mazākajiem par...

Restorāns «Bibliotēka No1» atgriežas ar jaunu konceptu un interjera dizainu

Viens no Latvijas labākajiem restorāniem – Bibliotēka No1 pēc rekonstrukcijas atgriezies ne...

Atrodi mūsdienu Latvijas garšu kopā ar šefpavāru Valteru Zirdziņu

Tuvojoties mūsu valsts Neatkarības atjaunošanas dienai, aizvien vairāk cilvēku plāno, kā...

Viedoklis: Kā Rīgas restorānu nedēļā tiks pārsteigti viesi?

Rīgā notiks Live Rīga organizētā Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir jau piecpadsmitā...

Margarita Platace: augstais darbaspēka trūkums un bezdarbs spilgti iezīmējas arī tūrisma nozarē

Uzņēmējs tūrisma vai viesmīlības jomā zināmā mērā ir situācijas ķīlnieks – darbinieku trūkst, līdz ar to...

Noteikti 30 labākie restorāni Latvijā 2019

Novērtējot sešdesmit dažādus restorānus visā Latvijā, ārvalstu ekspertu žūrija noteikusi 30 labākos restorānus Latvijā 2019.gadā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva

Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...

Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā notika starptautiskais konkurss «Learn, Know, Do, Can, Show»

Jaunie profesionāļi un savu amatu meistari noskaidroti VSIA “Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums” rīkotajā...

Restorānā «Light House Jurmala» viesus priecēs jaunā pavasara ēdienkarte - Foto

20 bildes. Restorāna «Light House Jurmala» šefpavārs Fjodors Kasatkins viesiem sagatavojis pavasarīgu jaunās sezonas ēdienkarti...

Valmierā atklāj jaunu un gaumīgu kultūrtelpu

Jaunā telpa ne vien mūsdienu Latvijas garšu baudīšanai, bet arī dažādām mūsdienu Latvijas...

Viedokļi: Kā mainās restorānu ēdienkarte, iestājoties pavasarim?

Restorānu sfērā sezonu maiņa ir ļoti būtisks aspekts ēdienkartes izstrādē. Mainās pieejamo izejvielu klāsts, kā arī mainās klientu velmes. Par to, kādas tieši pārmaiņas var novērot ēdienkartē...

Kāpostu vīstoklis, rasols un šašliks - kā mainījusies Latvijas virtuve 100 gados?

Raksturojot ēdienu tradīcijas no desmitgades uz desmitgadi, var redzēt, ka ar pirmās desmitgades ...

Atzītākie Latvijas šefpavāri aicina izbaudīt vakariņas uz ezera

Ekskluzīvs pop-up restorāns, kas atrodas uz peldoša plosta vienā no skaistākajiem Latvijas ezeriem...

Valters Zirdzinš: Latvijas virtuve tā pa īstam veidojas tikai tagad

Lai gan izskan viedoklis, ka koncepta restorāni piedzīvo savu norietu, viens no tādiem – Valtera restorāns...

Restorānā «Amber» radīts unikāls piekdienas vakara ballīšu koncepts

Viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga restorānā AMBER ar pavasara atnākšanu tiks atklāts moderns un...

Viedoklis: Kādas tendences vērojamas vēlo brokastu piedāvājumā?

Brančs (brunch) ir brokastu un pusdienu apvienojums jeb, latviski runājot, vēlās brokastis. Šis...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

Rīgā durvis ver unikāla velo-kafejnīca «The Hub Cafe»

Rīgas centrā apmeklētājiem durvis vaļā vēris unikāls kafejnīcas koncepts, kas zem viena...

3 idejas romantiskām Valentīndienas svinībām

Mīlestības diena ir kā radīta ekstravagantiem pārsteigumiem! Un kāpēc gan nepārsteigt mīļoto ar...

Ventspilī nosaka labākos ēdināšanas un izmitināšanas uzņēmumus Ventspilī

Šogad konkurss pārsteidza ar jaunām nominācijām un apbalvošanas ceremonijas īpašo viduslaiku...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Radisson viesnīcu grupas» pārdošanas direktores Latvijā Ludmilas Holcas

"Radisson Hotel Group" (Radisson viesnīcu grupa) ir viena no lielākajām viesnīcu kompānījām Eiropā un...

Francijā noskaidro pasaulē labākos pavārus (video)

Francijas pilsētā Lionā 2019. gada 30. janvārī kopā pulcējās 24 jauni pavāri no visiem...

Rīgas kulināro mantojumu prezentē pasaules lielākajā gastronomijas un viesmīlības nozares festivālā


Durvis vērs nebijuša koncepta restorāns - godīgas cenas restorāns «ATVĒRTS»

Februāra pirmajās dienās durvis vērs Baltijā pirmais godīgo cenu koncepta restorāns, kurā...

Rīgas kulināro mantojumu prezentē pasaules lielākajā gastronomijas un viesmīlības nozares festivālā

Pasaules lielākajā gastronomijas un viesmīlības nozares festivālā SIRHA, kas šajās dienās notiek Francijas pilsētā Lionā, apmeklētāji un...

«Promo Cash&Carry Gastro» studijā viesojas Igaunijas restorāna «Söe» šefpavārs Pāvels Gurjanovs - Foto

50 bildes.  «Promo Cash&Carry Gastro» studijā viesojas Igaunijas restorāna «Söe» šefpavārs Pāvels Gurjanovs...

Aivars Mackevičs: Kas labs tūrismā ir bijis 2018. gadā un kas gaidāms 2019. gadā? (papildināts)

Vairāki Latvijas labākie šefpavāri aicina uz pop-up restorānu mežā!

Līdz šim nebijis pasākums gaidāms Madonā - ziemas pop-up restorāns "TAS NAV TAS...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Indonēzijā atvērts pirmais «zero-waste» restorāns

"Zero Waste" ("nulles atkritumi", arī "nulles izšķiešana") kustība pasaulē radās pagājušā gadsimta...

Rīgā ieskandina Eiropas Ziemassvētkus

Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums bija izvēlēts kā 27. Ziemassvētku Eiropā...

Divi augstu vērtēti restorānu šefpavāri piedāvā noderīgas idejas Vidzemes novada pārtikas ražotājiem

28. novembrī, īpašā Vidzemes plānošanas reģiona rīkotā tīklošanās un jaunu kontaktu veidošanas pasākumā Dikļu pils klētī satikās...

Restorāna «Piramīda» šefpavārs Artūrs Brucis dalās ar rupjmaizes kārtojuma recepti

Tuvojoties svētku sezonai, restorāna "Piramīda" šefpavārs Artūrs Brucis piedāvā vienkāršu un...

Rīgā norisinās Baltijas valstīs lielākais vīna un šampanieša festivāls

Festivāls Riga Wine & Champagne pulcē pasaules vadošos vīna ekspertus, lai gardēžiem un vīnmīļiem no...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.65375209sec.