281.
Vecrīgā atklāj jaunu jūras velšu restorānu
(19/06/2019 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Pirmo reizi vienuviet ir pieejama plašākā svaigo zivju un jūras velšu izvēle no aukstajiem ūdeņiem – sākot ar...
282.
Rīgā notiks Baltijas lielākā pārtikas industrijas izstāde «Riga Food 2019»
(13/06/2019 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
"Riga Food 2019" savus jaunākos produktus un pakalpojumus prezentēs vairāk nekā 700 uzņēmumu...
283.
Kādas tehnoloģijas atpūtas braucienos līdzi ņem slavenības?
(11/06/2019 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Vasara ir atvaļinājumu laiks, kad daudzi iedzīvotāji labprāt izmanto iespējas atpūsties...
284.
Restorāna Piramīda šefpavārs Artūrs Brucis piedāvā garda groziņa recepti
(05/06/2019 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna `Piramīda` šefpavārs Artūrs Brucis Groziņš piedāvā garda groziņa recepti ar....
285.
Restorāna «CUT» šefpavārs Aleksandrs Košanskis iesaka Ābolu un ķirbju krēmzupas recepti
(03/06/2019 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna CUT šefpavārs Aleksandrs Košanskis piedāvā ābolu un ķirbju krēmzupas recepti...
286.
Resto-Rātors ielūdz uz gardēžu svētkiem «Gourmet Fair»
(03/06/2019 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Ikvienu sagaidīs gardumu un izklaides pilna programma tradīcijām bagātajā gardēžu pasākumā...
287.
Rīgā notiks Bērnu dienas festivāls
(01/06/2019 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Gardo vafeļu darbnīca, āra boulings, foto studija, koncerts, orientēšanās sacensības, mazākajiem par...
288.
Restorāns «Bibliotēka No1» atgriežas ar jaunu konceptu un interjera dizainu
(29/04/2019 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Viens no Latvijas labākajiem restorāniem – Bibliotēka No1 pēc rekonstrukcijas atgriezies ne...
289.
Atrodi mūsdienu Latvijas garšu kopā ar šefpavāru Valteru Zirdziņu
(26/04/2019 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties mūsu valsts Neatkarības atjaunošanas dienai, aizvien vairāk cilvēku plāno, kā...
290.
Viedoklis: Kā Rīgas restorānu nedēļā tiks pārsteigti viesi?
(17/04/2019 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgā notiks Live Rīga organizētā Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir jau piecpadsmitā...
291.
Margarita Platace: augstais darbaspēka trūkums un bezdarbs spilgti iezīmējas arī tūrisma nozarē
(16/04/2019 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Uzņēmējs tūrisma vai viesmīlības jomā zināmā mērā ir situācijas ķīlnieks – darbinieku trūkst, līdz ar to...
292.
Noteikti 30 labākie restorāni Latvijā 2019
(05/04/2019 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Novērtējot sešdesmit dažādus restorānus visā Latvijā, ārvalstu ekspertu žūrija noteikusi 30 labākos restorānus Latvijā 2019.gadā...
293.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva
(04/04/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...
294.
Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā notika starptautiskais konkurss «Learn, Know, Do, Can, Show»
(02/04/2019 05:38)
[lv]
Skatīt vairāk
Jaunie profesionāļi un savu amatu meistari noskaidroti VSIA “Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums” rīkotajā...
295.
Restorānā «Light House Jurmala» viesus priecēs jaunā pavasara ēdienkarte - Foto
(29/03/2019 06:27)
[lv]
Skatīt vairāk
20 bildes. Restorāna «Light House Jurmala» šefpavārs Fjodors Kasatkins viesiem sagatavojis pavasarīgu jaunās sezonas ēdienkarti...
296.
Valmierā atklāj jaunu un gaumīgu kultūrtelpu
(26/03/2019 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Jaunā telpa ne vien mūsdienu Latvijas garšu baudīšanai, bet arī dažādām mūsdienu Latvijas...
297.
Viedokļi: Kā mainās restorānu ēdienkarte, iestājoties pavasarim?
(25/03/2019 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorānu sfērā sezonu maiņa ir ļoti būtisks aspekts ēdienkartes
izstrādē. Mainās pieejamo izejvielu klāsts, kā arī mainās klientu
velmes. Par to, kādas tieši pārmaiņas var novērot ēdienkartē...
298.
Kāpostu vīstoklis, rasols un šašliks - kā mainījusies Latvijas virtuve 100 gados?
(22/03/2019 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Raksturojot ēdienu tradīcijas no desmitgades uz desmitgadi, var redzēt, ka ar pirmās desmitgades ...
299.
Atzītākie Latvijas šefpavāri aicina izbaudīt vakariņas uz ezera
(20/03/2019 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Ekskluzīvs pop-up restorāns, kas atrodas uz peldoša plosta vienā no skaistākajiem Latvijas ezeriem...
300.
Valters Zirdzinš: Latvijas virtuve tā pa īstam veidojas tikai tagad
(13/03/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai gan izskan viedoklis, ka koncepta restorāni piedzīvo savu norietu, viens no tādiem – Valtera restorāns...
301.
Restorānā «Amber» radīts unikāls piekdienas vakara ballīšu koncepts
(07/03/2019 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga restorānā AMBER ar pavasara atnākšanu tiks atklāts moderns un...
302.
Viedoklis: Kādas tendences vērojamas vēlo brokastu piedāvājumā?
(06/03/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Brančs (brunch) ir brokastu un pusdienu apvienojums jeb, latviski runājot, vēlās brokastis. Šis...
303.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa
(21/02/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...
304.
Rīgā durvis ver unikāla velo-kafejnīca «The Hub Cafe»
(15/02/2019 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas centrā apmeklētājiem durvis vaļā vēris unikāls kafejnīcas koncepts, kas zem viena...
305.
3 idejas romantiskām Valentīndienas svinībām
(12/02/2019 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Mīlestības diena ir kā radīta ekstravagantiem pārsteigumiem! Un kāpēc gan nepārsteigt mīļoto ar...
306.
Ventspilī nosaka labākos ēdināšanas un izmitināšanas uzņēmumus Ventspilī
(04/02/2019 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Šogad konkurss pārsteidza ar jaunām nominācijām un apbalvošanas ceremonijas īpašo viduslaiku...
307.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Radisson viesnīcu grupas» pārdošanas direktores Latvijā Ludmilas Holcas
(31/01/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
"Radisson Hotel Group" (Radisson viesnīcu grupa) ir viena no lielākajām viesnīcu kompānījām Eiropā un...
308.
Francijā noskaidro pasaulē labākos pavārus (video)
(31/01/2019 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Francijas pilsētā Lionā 2019. gada 30. janvārī kopā pulcējās 24 jauni pavāri no visiem...
309.
Rīgas kulināro mantojumu prezentē pasaules lielākajā gastronomijas un viesmīlības nozares festivālā
(29/01/2019 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
310.
Durvis vērs nebijuša koncepta restorāns - godīgas cenas restorāns «ATVĒRTS»
(29/01/2019 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Februāra pirmajās dienās durvis vērs Baltijā pirmais godīgo cenu koncepta restorāns, kurā...
311.
Rīgas kulināro mantojumu prezentē pasaules lielākajā gastronomijas un viesmīlības nozares festivālā
(29/01/2019 05:33)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasaules lielākajā gastronomijas un viesmīlības nozares festivālā SIRHA,
kas šajās dienās notiek Francijas pilsētā Lionā, apmeklētāji un...
312.
«Promo Cash&Carry Gastro» studijā viesojas Igaunijas restorāna «Söe» šefpavārs Pāvels Gurjanovs - Foto
(28/01/2019 06:29)
[lv]
Skatīt vairāk
50 bildes. «Promo Cash&Carry Gastro» studijā viesojas Igaunijas restorāna «Söe» šefpavārs Pāvels Gurjanovs...
313.
Aivars Mackevičs: Kas labs tūrismā ir bijis 2018. gadā un kas gaidāms 2019. gadā? (papildināts)
(10/01/2019 06:12)
[lv]
Skatīt vairāk
314.
Vairāki Latvijas labākie šefpavāri aicina uz pop-up restorānu mežā!
(05/01/2019 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Līdz šim nebijis pasākums gaidāms Madonā - ziemas pop-up restorāns "TAS NAV TAS...
315.
Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali
(04/01/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
316.
Indonēzijā atvērts pirmais «zero-waste» restorāns
(14/12/2018 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
"Zero Waste" ("nulles atkritumi", arī "nulles izšķiešana") kustība pasaulē radās pagājušā gadsimta...
317.
Rīgā ieskandina Eiropas Ziemassvētkus
(13/12/2018 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums bija izvēlēts kā 27. Ziemassvētku Eiropā...
318.
Divi augstu vērtēti restorānu šefpavāri piedāvā noderīgas idejas Vidzemes novada pārtikas ražotājiem
(07/12/2018 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
28. novembrī, īpašā Vidzemes plānošanas reģiona rīkotā tīklošanās un
jaunu kontaktu veidošanas pasākumā Dikļu pils klētī satikās...
319.
Restorāna «Piramīda» šefpavārs Artūrs Brucis dalās ar rupjmaizes kārtojuma recepti
(29/11/2018 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties svētku sezonai, restorāna "Piramīda" šefpavārs Artūrs Brucis piedāvā vienkāršu un...
320.
Rīgā norisinās Baltijas valstīs lielākais vīna un šampanieša festivāls
(23/11/2018 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Festivāls Riga Wine & Champagne pulcē pasaules vadošos vīna ekspertus, lai gardēžiem un vīnmīļiem no...