piens.

Apskatām 281 - 320 no 461 vārdam 'piens'

Whitehouse,

Cēsīs tirgosies lietoto mantu tirgošanas un pirkšanas krustpunktā

Pēc garas ziemas atpūtas 21. martā Cēsīs, Vecajā Tirgus paviljonā, otro reizi notiks ...

Parma: garša, aromāts un kultūra

Ar Mišlēna zvaigzni godalgotais itāļu šefpavārs Alberto Roseti, kas strādā vienā no labākajiem Parmas restorāniem «Al Tramezzo»...

Saulainu nedēļu var izgaršot restorānā Dinaburg Daugavpilī

Gandrīz katrā ģimenē pankūkas ir iecienīta maltīte, taču it sevišķi populāra tā kļūst septiņās dienās pirms lielā

Kā apmānīt laiku un saīsināt lidojuma ilgumu?

Tas ir fakts - cilvēkiem nepatīk gaidīt. Vēl jo kaitinošāk kļūst, kad jāgaida esot iespiestam starp ļaužu pūli veikalu rindās, starp nogurušiem...

10 pazīmes, kas raksturo sliktu ceļotāju

Domājams, ka lielākā daļa ceļotāju atzīst, ka vismaz reizi dzīvē brīvdienu laikā pieļāvuši kādu vairāk vai mazāk nopietnu kļūdu...

TOP 7 vēlo brokastu vietas Rīgā

Vēlās brokastis jeb brančs (brunch) ir nedēļas labākā maltīte, kad pēc saspringtas darba dienas ģimenes lokā var laiski baudīt...

Iepazīsties ar pasaules dīvainākajiem pret saaukstēšanās līdzekļiem

Saaukstēšanās ir neciešama, jo īpaši, kad atrodies ceļojumā. Ieskaties pasaules dīvainākajos imunitātes...

Pirmajā Adventē iedegs galveno Rīgas egli – 40 gadīgu meža skaistuli

Pirmajā Adventē – 30.novembrī pulksten 18.00 – Doma laukumā tiks iedegta galvenā Rīgas...

Iepazīsti latviešu tradicionālo svētku virtuvi

Latviešu svētku virtuve ir bagāta ar dažādām tradīcijām, kas atšķirīgas no citu tautu paražām...

TOP 11 produkti aktīva dzīvesveida piekritējiem

Gada vēsākā sezona ir laiks, kad arvien vairāk cilvēku apņemas doties uz sporta zāli. Savukārt profesionālie sportisti rudenī...

Sun Travel aicina doties ceļojumā uz Izraēlu – zemi, kur piens un medus tek

Sun Travel aicina doties lieliskā ceļojumā ar interesantu ekskursiju programmu un gūt milzums...

Britu klinšu kāpēji diennakts laikā iekaro 125 virsotnes

Divi pārgalvji no Lielbritānijas nesen pārsteiguši pasauli ar nepārspējamu izturības maratonu, mazāk kā 24 stundu laikā...

Turi roku uz dizaina pulsa izstādē «Design Isle 2014»

Ar pienu apdrukāti T-krekli, galda piederumu komplekts "Sajūti sajūtu", drēbju pakaramais "Žagaru saišķis", mēteļu kolekcija...

Pārtikas nozare attīstās – liecina izstāde «Riga Food 2014»

7. septembrī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā veiksmīgi noslēdzās pārtikas izstāde “Riga Food 2014”...

«Riga Food 2014» medaļas ir sadalītas

Pārtikas ražotāji un meistari starptautiskās pārtikas izstādes „Riga Food 2014” laikā sacentās par “Riga Food”...

Arheologi Gibraltārā uziet «neandertāliešu mākslu»

Arheologi ir pārliecināti, ka atradums kādā alā Gibraltārā uzskatāms par vienu no pirmajiem jebkad uzietajiem neandertāliešu mākslas paraugiem...

Uzstāda jaunu rekordu Kilimandžāro iekarošanā

Āfrikas kontinenta augstākās virsotnes iekarošana ir viens no daudziem piedzīvojumiem, kam ceļotāji var nodoties Tanzānijā. Turklāt kalna atrašanās...

Mārtiņa Rītiņa pavadībā tapis Rīgas svētku oficiālais ēdiens

Restorāna ''Vincents'' šefpavārs Mārtiņš Rītiņš par godu Rīgas svētkiem ir radījis speciālu ēdienu, kas turpmāk...

Festivāls «Telavivas pludmale Rīgā» izziņo programmu

Tuvojoties vērienīgajam festivālam ''Telavivas pludmale Rīgā – mūzika, deja, mode, sports, tūrisms, bizness...

Noteiks Latvijā labāko ražoto kefīru, sieru, krējumu, biezpienu un tā izstrādājumus

Kooperatīvā sabiedrība Latvijas Piensaimnieku centrālā savienība (LPCS) sadarbībā ar Starptautisko izstāžu...

Izraēlas kino nedēļa K.Suns festivāla «Telavivas pludmale Rīgā» ietvaros

Nedēļā pirms vērienīgā festivāla "Telavivas pludmale Rīgā" ("Tel-Aviv Beach" Festival, Rīga, Ķīpsala beach) notiks...

Degumnieku lidlaukā 20. jūlijā notiks Aviācijas svētki

Madonas novada Ošupes pagasta Degumnieku lidlaukā ar aizraujošu programmu visas dienas garumā tiek gaidīti Aviācijas svētki...

Vairāk nekā ¼ Latvijas iedzīvotāju vēlas iegādāties sieru ar samazinātu tauku daudzumu

Latvijā 25% sieviešu un 20% vīriešu labprāt iegādājas sieru ar samazinātu tauku saturu...

Deviņi ne visiem zināmi fakti par pasaulslaveniem tūrisma objektiem

Domājams, ka teju ikkatrs ceļotājs, nokļūstot iecerētajā galamērķī, kaut reizi piedzīvojis zināmu vilšanos...

Kā pagatavot garšīgu Jāņu sieru, iesaka restorāns Boulevard 33

Ja beidzot esi izlēmis Jāņu sieru pagatavot pats, tad vērts ielūkoties Rīgas viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna...

Aicina uz vasaras saulgriežu svētkiem Turaidas Jāņkalnā

Turaidā jau tradicionāli 21. jūnijā no pulksten 19.00 līdz saules lēktam latviskās tradīcijās tiks svinēti vasaras...

Lido atdzīvina skābputru un rada īpašu «Līgo Spēka dzērienu»

Līgo ir vieni no lustīgākajiem latviešu svētkiem. Tomēr pieredze rāda, ka danči un rotaļas no saules rieta...

Valmieru prezentēs Hanzas dienās Lībekā

No 22. līdz 25.maijam norisināsies tradicionālās Starptautiskās Hanzas dienas, kas šogad tiks atzīmētas jau 34.reizi...

Atklāj vasaras sezonas garšas nianses Jelgavas pilsētā un tās apkārtnē

Līdz ar vasaras tūrisma sezonas sākumu ikviens ir aicināts novērtēt īpašās ēdienu garšas nianses...

Rokām vaskotais siers «Cesvaine 6 mēneši» uzsāk ceļu pie patērētāja

Savu briedumu sasnieguši pirmie A/S "Cesvaines Piens" (CP) sešus mēnešus nogatavinātie sieri...

Aprīļa (sulu mēneša) infografika: ko Tu zini par sulām?

Aprīlis Latvijā tradicionāli tiek uzskatīts par sulu mēnesi, jo šajā laikā aktīvi tiek tecinātas sulas. Tomēr bērzu un kļavu...

Le Dome šefpavārs cienā ar recepti «Vārīta krēma un ogu groziņpīrāgs»

Vecrīgas viesnīcas Dome Hotel & SPA zivju restorāna Le Dome šefpavārs Māris Astičs...

Pavasara sezonas gardums - kazas siers

Latvijas labākie restorāni aizvien biežāk ēdienkartēs izvēlas iekļaut sezonas produktus – Latvijā audzētus augļus un dārzeņus, kā arī vietējo...

Restorāna Le Dome šefpavārs aicina pagatavot «Smiltsērkšķu krēma kūku ar bazilika saldējumu»

Vecrīgas viesnīcas Dome Hotel & SPA zivju restorāna Le Dome šefpavārs atklāj recepti...

Pasaulē stāvākās ielas iedzīvotājiem žēl pastnieka

Boldvina ielas iedzīvotāji Jaunzēlandes pilsētiņā Danedinā ik rītu gājienam ārpus mājas gatavojas gluži kā Olimpiskajām spēlēm. Turklāt viņus pārņem vainas apziņa...

RA travel: Ēšana Itālijā jeb mangiare in Italia

Pirmoreiz sastopoties ar ēšanas paradumiem Itālijā, esi viegli šokēts. Tomēr apzinoties, ka tie ir daļa no itāļu kultūras, nāk...

Spānijas piekrastes reģionā Costa Brava brīvdienas var pavadīt kempingos

Spānijā ir vairāk nekā 1000 dažādas kempinga vietas. Tās ir labiekārtotas autotūristu vai kājāmgājēju vasaras...

Uzsāk darbību Lido Uztura skola ar mērķi izglītot bērnus par kvalitatīvu ēdienu

Ceturtdien, 27. februārī, AS LIDO atklāj LIDO Uztura skolu ar mērķi jau no mazotnes veicināt bērnu izpratni...

Maijā tiks atklāts pasaulē augstākais ūdens slidkalniņš

"Verruckt" vāciski nozīmē - traks. Tieši tā ir nosaukts nesen uzbūvētais ūdens slidkalniņš Kanzasā. "Verruckt" būšot...

Nepālā stingrāk kontrolēs kāpējus Everestā

Nepālā šobrīd tiek plānots nodrošināt stingrāku kontroli ekspedīcijām pasaules augstākajā kalnā, lai vienmēr garantētu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.50207686sec.