ēdienkarte.

Apskatām 321 - 360 no 1088 vārdam 'ēdienkarte'

Jūrmalas TIC,

Baltic Beach Hotel & SPA,

Le Chef Buffet Pērle,

Skyline Bar,

View Restaurant & Lounge,

Esplanāde,

Hercogs Mārupe,

Čehija alus pazinēja acīm jeb - ko redzēt un izbaudīt alus lielvalstī

Tāpat kā miljoniem cilvēku dodas vīnu iepazīt uz Franciju, viens no tūrisma galamērķiem visiem...

Rīgas Motormuzejs ģimenēm ar bērniem sarūpējis īpašu piedāvājumu

Pie tam, pie Rīgas Motormuzeja joprojām ir iespējams izmēģināt AHHAA zinātnes centra izglītojošo...

Daugavpilī tapis īpašs ceļvedis gardēžiem

Jaunais ceļvedis ir bagāts ar ilustrācijām un noderīgu informāciju, tajā ir pieejams katra ēdināšanas...

Restorāns «Bibliotēka No1» piesaka jaunu zīmolu un atver pirmo gastrobāru

Lai arī Restorāns Bibliotēka No1 ir ļoti plašs un spēj uzņemt pat 700 viesu, tas ir unikāls, turklāt atrodas Rīgā...

Radīts pakalpojums, kas garantē, ka lidmašīnas sēdvieta blakus būs brīva

Liela daļa ceļotāju piekritīs, ka ne vienmēr blakus sēdošais pasažieris lidmašīnā ir patīkamākais...

Travelnews.lv ceļojumā uz Prāgu izbauda «Ecolines» autobusa stjuarta gādību

Rīgas autoosta, tveicīgs vasaras vakars ap plkst. 20:00 vakarā un sajūta, ka izbraukšanas nojumēs asfalta...

5 vasaras veltes, kuras lieliski iederēsies ēdienkartē un skaistumkopšanā

Vasarā uzturā ieteicams lietot pēc iespējas dažādākus sezonālos produktos, jo nevienā citā...

Zaubes savvaļas kulinārais festivāls jau šajā nedēļas nogalē!

Šī gada 13. jūlijā pulcēsimies Zaubes ezera krastos, kas būs pārtapuši savvaļas garšu piedzīvojumā. Tas ir festivāls domu...

Latviešu ēdināšanas tīkls «Hercogs» ver piekto restorānu

Restorāna piedāvājumā papildus jau iecienītajiem Hercoga ēdieniem ir izveidota īpaša...

Restorāna «Trends» ēdienkarte gardēžus pārsteidz ar pasaules tendencēm un nacionālo virtuvi - Foto

15 bildes. Vasaras sākumā Rīgas pieczvaigžņu viesnīca "Hotel Bergs" un restorānu grupa "Resto-Rātors" ir vērusi vaļā jaunu restorānu – "Trends", kurā strādā "International Rīga" pavāru komanda...

Rīgas pieczvaigžņu viesnīcā «Hotel Bergs» aicina uz jaunu restorānu «Trends»

Restorāns "Trends" ir izsmalcinātas atrašanās vietas - Berga Bazārs - apvienojums ar starptautiskās...

Bārā - Restorānā «STAGE 22» atklāj jauno vasaras sezonas ēdienkarti - Foto

65 bildes. Bārā - Restorānā «STAGE 22» tiek atklāta jauna vasaras sezonas ēdienkarte un tiek mainīts darba laiks...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Airport Hotel Māra» valdes priekšsēdētājas Aijas Šēlas un izpilddirektores Agneses Guršinskas

Trīszvaigžņu viesnīcas "Airport Hotel Māra" valdes priekšsēdētāja Aija Šēla un izpilddirektore...

«Resto-Rātors» viesnīcā «Hotel Bergs» atvērs jaunu restorānu «Trends»

Restorāns "Trends" ir ideālās lokācijas - Berga Bazārs - apvienojums ar starptautiskās virtuves...

Latvijas vadošie šefpavāri aicina izbaudīt «Vakaru uz ezera»

Vakars uz ezera|Dinner on the lake ir ekskluzīvs pop-up restorāns, kas atrodas uz peldoša plosta vienā no...

airBaltic prezentē jaunu iepriekšpasūtīšanas ēdienkarti

Latvijas lidsabiedrība airBaltic ieviesusi jaunu iepriekšpasūtīšanas ēdienkarti, piedāvājot izvēlēties no vairāk nekā...

Viesnīcas «Grand Hotel Kempinski Riga» Bārā - Restorānā «STAGE 22» atklāj jaunu vasaras sezonas terasi - Foto

50 bildes. Restorānā STAGE 22 atklāj jaunu vasaras sezonas terasi sadarbībā ar BOLLINGER šampanieša namu, un tiek mainīta restorāna ēdienkarte un darba laiks.

Restorānā «Avalon» sagatavota jauna A la carte ar līdz šim nebijušiem produktiem - Foto

15 bildes. Viesnīcas "AVALON HOTEL & Conferences" restorānā tapusi jauna ēdienkarte (https://hotelavalon.eu/restorans/lv), kurā pieejami vairāk nekā 30 dažādi ēdieni....

Restorāns «Bibliotēka No1» atgriežas ar jaunu konceptu un interjera dizainu

Viens no Latvijas labākajiem restorāniem – Bibliotēka No1 pēc rekonstrukcijas atgriezies ne...

Rīgā notiks Pavasara «Rīgas restorānu nedēļa»

Rīgā notiks Live Rīga organizētā Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir jau piecpadsmitā Restorānu...

7 SPA vietas, kur Latvijā harmoniski sagaidīt Lieldienas

Pavasaris ir laiks, kad mostas daba un ziedēt sākam arī mēs paši. Ir īstais laiks palutināt sevi pēc...

Cēsīs norisinās Pavasara Restorānu nedēļa

Cēsīs notiks, nu jau ikgadējā Restorānu nedēļa. Cēsu Pavasara Restorānu nedēļas dalībnieki, rūpējoties par ...

Apvieno ceļojumu uz Igauniju ar Pērnavas restorānu nedēļu

Igaunija vilina ceļotājus ar visdažādākajiem piedāvājumiem - plašo Spa procedūru klāstu, baseiniem...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Mostas daba un no ziemas miega mostamies arī mēs - aizvien vairāk ielās redzami skrējēji un...

10 svarīgas lietas, kuras ņemt vērā, plānojot kāzas

Kāzu sezonai dots starta signāls - lai vieglāk būtu plānošanas procesā neapjukt, un būtu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva

Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...

6 veselīga atvaļinājuma pamatnoteikumi

Aktīva dzīvesveida piekritējus nereti baida doma, ka dodoties atvaļinājumā, viņiem nāksies...

Restorānā «Light House Jurmala» viesus priecēs jaunā pavasara ēdienkarte - Foto

20 bildes. Restorāna «Light House Jurmala» šefpavārs Fjodors Kasatkins viesiem sagatavojis pavasarīgu jaunās sezonas ēdienkarti...

Valmierā atklāj jaunu un gaumīgu kultūrtelpu

Jaunā telpa ne vien mūsdienu Latvijas garšu baudīšanai, bet arī dažādām mūsdienu Latvijas...

Viedokļi: Kā mainās restorānu ēdienkarte, iestājoties pavasarim?

Restorānu sfērā sezonu maiņa ir ļoti būtisks aspekts ēdienkartes izstrādē. Mainās pieejamo izejvielu klāsts, kā arī mainās klientu velmes. Par to, kādas tieši pārmaiņas var novērot ēdienkartē...

Igaunijas interaktīvo muzeju un tematisko parku TOP 10

Lieliski pavadi laiku kopā ar ģimeni, iepazīstot Igaunijas daudzos aizraujošos muzejus...

Atzītākie Latvijas šefpavāri aicina izbaudīt vakariņas uz ezera

Ekskluzīvs pop-up restorāns, kas atrodas uz peldoša plosta vienā no skaistākajiem Latvijas ezeriem...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Japānā un Tokijā

Pavasaris ikvienam saistās ar dabas mošanos un pumpuru pārvēršanos krāšņos ziedos. Lai arī...

Ceļotāji Pērnavas iepazīšanu varēs apvienot ar pavasara restorānu nedēļu

Šefpavāri visus pārtikas mīļotājus aicina uz Pērnavu, lai ļoti laba līmeņa restorānos baudītu lieliskus ēdienus...

Siguldā sākas pavasara restorānu nedēļa

Siguldas Restorānu nedēļas ietvaros viesi aicināti baudīt svaigas un vitaminizētas trīs...

Viedoklis: Kādas tendences vērojamas vēlo brokastu piedāvājumā?

Brančs (brunch) ir brokastu un pusdienu apvienojums jeb, latviski runājot, vēlās brokastis. Šis...

Siguldā notiks tradīcijām bagātākās un senākās kalnu slēpošanas sacensības Latvijā

Siguldas Pilsētas trasē notiks "Siguldas kauss 2019" kalnu slēpošanā un snovbordā, kas ir...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Sveiciens pavasara pirmajā mēnesī, ko senie latvieši dēvējuši par sērsnu mēnesi! Gluži kā aiz...

Venēcijas karnevāls ierodas Rīgā!

Iekrāsojiet savu ikdienu Venēcijas karnevāla krāsās un sajūtās - restorānā Piazza Italiana norisinās...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.45756698sec.