ēst gatavošana.

Apskatām 321 - 360 no 1181 vārdam 'ēst gatavošana'

Bērns virtuvē – palīgs vai papildu slogs? 6 padomi, kā iesaistīt bērnus ēst gatavošanā

Ēst gatavošana var būt lielisks veids, kā kopā radoši, interesanti un garšīgi pavadīt laiku, turklāt bērnu iesaistīšana maltīšu pagatavošanā sniedz jaunas prasmes, kas noderēs viņiem visa mūža garumā. Lai arī tas prasa gan laiku, gan pacietību, k

Valmieras novadā skolēni rada sveicienu Dziesmu un deju svētkiem

Aizvadītajā nedēļā topošajā Valmieras novadā skanēja skolu kolektīvu dziedātāju balsis, orķestru un vokāli instrumentālo ansambļu radītās skaņas, bija vērojami dejotāju soļi, teātra pulciņu etīdes un tērpu demonstrējumi...

Beļģijas Grimbergenas abatijā pēc 200 gadu pauzes atsāk alus darīšanu

Šodien, 27. maijā, slavenajā Grimbergenas abatijā Beļģijā, tiek atklāta novatoriska alus darītava, kura kalpos kā inovāciju centrs, apvienojot gandrīz 900 gadu alus ražošanas tradīcijas...

VNĪ: Rīgas pils kastelas daļas pārbūves gaitā atrasta ap 600 gadu sena krāsns

Rīgas pils senākās daļas jeb kastelas būvdarbu gaitā atklāts jauns objekts. Eksperti  lēš, ka tas varētu būt ap 600 gadus vecs pils virtuves pavards jeb krāsns...

Jauns ceļošanas veids un piedzīvojums - burāšana

Šis pārmaiņu laiks ir radījis priekšnosacījumus arī apdomāt savus hobijus, ceļošanas paradumus. Un kāpēc gan šovasar neizmēģināt kādu citādāku ceļošanas veidu – burāšanu?...

Laiks bērnam pašam gatavot brokastis: 3 recepšu idejas

Bērni jau no mazotnes jāradina ēst brokastis.  Kad ir īstais brīdis uzticēties un ļaut bērnam pašam tās gatavot...

Aicina uz Annas Pannas vieslekciju par apzinātas ēšanas paradumiem

13. aprīlī plkst. 18:00 Biznesa augstskola Turība aicina uz populārās latviešu bloga “Anna Panna” īpašnieces vieslekciju “Apzinātā virtuve”...

Izdots recepšu krājums «Latgales pavārgrāmata»

Prast gatavot ēst – tā ir liela vērtība, jo ēdiens ir ne vien neatņemama ikdienas sastāvdaļa, bet arī svētki ir skaistāki un īpašāki, ja tajos ir klāts bagātīgs galds...

Linkaits: iedzīvotāju pārvietošanās ērtībai svarīgi nodrošināt iespēju kombinēt dažādus transporta veidus

Zaļie ceļi Latvijas iedzīvotājiem dod iespēju apceļot savu dzimteni un darīt to svaigā gaisā, veselīgi un epidemioloģiski droši...

Tūristu rīcībā šovasar būs perfekta lauku māja Latgalē «Siguldas»

Kā Valmierā dzīvo muzeja krājums?

Šobrīd Valmieras muzeja krājumā ir 67203 vienību, tāpēc tas ir ne vien rūpīgs, bet arī laikietilpīgs process...

Daugavpils novadā taps Pirmā Pasaules kara mantojuma maršruts

Taps Pirmā pasaules kara mantojuma tūrisma maršruta un ekspozīcijas izveide ar mērķi piesaistīt apmeklētājus pierobežas zonā” WWI route...

Anna Rancāne: Eiropas kultūras galvaspilsētas ceļā Latgales vārtu atslēgu varam atrast strādājot kopā

Latgale ir vārti – starp Rītiem un Vakariem, kultūrām, valodām, ticībām un tradīcijām...

Izgaršot Latgali: no spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem

No spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem, no gardām dabas tējām līdz stiprinātiem dzērieniem...

Valmiera ir noslēpumaina vieta gardēžiem

Lai gan valstī noteiktie ierobežojumi un situācija pasaulē kopumā būtiski ietekmējusi gan ceļošanas iespējas, gan tikšanos klātienē...

Valsts investēs miljonus starptautiskā sporta pasākumā bez skatītājiem

Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Padome 2021. gada 2. februārī pieņēma lēmumu apstiprināt Rīgu kā vienīgo 2021. gada pasaules čempionāta hokejā vīriešiem organizatoru...

LIAA: «Valsts tēla komunikācijā plaši iesaistīsim gan vietējo sabiedrību, gan ārvalstīs dzīvojošos valstspiederīgos»

Valsts tēlu nevar izveidot administratīvi, tādēļ šajā procesā vēlamies iesaistīt pēc iespējas plašāku sabiedrības daļu...

Aptauja: Ātro ēstuvju ēdienus uzturā mēdz iekļaut vairāk nekā ¾ Latvijas iedzīvotāju

Lai arī Covid-19 laikā liela daļa iedzīvotāju ir pārgājusi uz attālinātu darba režīmu, uzturā joprojām bieži parādās ātro ēstuvju piedāvātie ēdieni..

Seminārā vēstīs par Latgales tradīciju saglabāšanas un tālāknodošanas izaicinājumiem

25. janvārī Latgales vēstniecībā GORS, Rēzeknē, norisināsies tiešsaistes seminārs “Tradīciju ilgtspēja mūsdienās”, kas būs noslēdzošais divu semināru cikla “Latgales tradīciju ilgtspēja mūsdienu vidē” pasākums Latgales un citu

Barikāžu aizstāvju atceres diena Cēsīs

20.janvārī visā Latvijā tiks atzīmēti 30 gadi kopš 1991.gada barikāžu notikumiem...

Dzīve ledū: kā dzīvo inuīti?

Mūžīgās ledus zemes Arktikas pamatiedzīvotāji dzīvo vienā tandēmā ar dabu, kā to darījuši viņu senči...

Latgales tradīciju ilgtspēju aktualizēs tiešsaistes semināru ciklā

14. un 25. janvārī Latgales vēstniecībā “Gors”, Rēzeknē, norisināsies divu tiešsaistes semināru cikls “Latgales tradīciju ilgtspēja mūsdienu vidē”...

«Enter Gauja» aicina iepazīt Latviju caur virtuālajām tiešsaistes tūrēm

Gaujas nacionālā parka tūrisma biedrība ir izveidojusi jaunu produktu – tiešsaistes virtuālās tūres Gaujas nacionālajā parkā...

Uz Viļakas ezera salas uzstādīts jauns viduslaiku pils makets

Tā kādreiz bija...

Piparkūku garšvielu noslēpums un citi svētku našķi

Piparkūkas ir viens no senākajiem un iecienītākajiem Ziemassvētku našķiem, kas savu popularitāti saglabā arī mūsdienās...

Latgales mākslas un amatniecības centrs maina nosaukumu

Vēsturiski izveidojās, ka ekspozīcija “Līvānu stikla muzejs” savu mājvietu atrada Latgales mākslas un amatniecīkbas centra telpās...

Kad aptrūkstas idejas Ziemassvētku dāvanām

Klāt Ziemassvētku gaidīšanas laiks, kad mazi un lieli visā pasaulē raksta vēstules Ziemassvētku vecītim, atklājot savas slēptākās vēlmes un sapņu dāvanas...

Pabeigta kopijas skice Jūliusa Dēringa gleznai

Uzsākts darbs pie Jelgavas mākslinieka Jūliusa Dēringa (1818–1898) gleznas “Matiass fon der Reke un viņa mazdēls Karls Durbes pils pakājē” kopijas izgatavošanas...

Vīna gatavošana Kvevros – tradīcija izkopta jau 8000 gadus

Māla krūkas Kvevri Gruzijā gadsimtu garumā labi pazīstamas kā īpaši trauki vīna gatavošanai...

Noskaidro Ventspils 2020. gada Fotoattēlu konkursa laureātus

Noslēdzies Ventspils 2020. gada fotokonkurss un noskaidroti labāko fotogrāfiju autori gan Reklāmas, gan Mākslas fotogrāfiju kategorijās...

Gruzijas vīns – garša, kas jāiepazīst pakāpeniski

Gruzijas vīns – garša, kas jāiepazīst pakāpeniski...

«Starptautiskais Ziemassvētku ceļojums» - lielākais starptautiskais labdarības pasākums Rīgā

«Starptautiskais Ziemassvētku ceļojums» - lielākais starptautiskais labdarības pasākums Rīgā...

Kulinārā tūrisma piedāvājums rudenim - «Rudzu ceļš»

Kulinārā tūrisma piedāvājums rudenim - «Rudzu ceļš» ...

Top lielākais restorāns Mārupē – «Brunch Garden»

Top lielākais restorāns Mārupē – "Brunch Garden”...

Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā

Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā...

Viedokļi: Kura Latvijas pilsēta pelnījusi kļūt par Eiropas kultūras galvaspilsētu?

Viedokļi: Kura Latvijas pilsēta pelnījusi kļūt par Eiropas kultūras galvaspilsētu?...

26.septembrī aicina izzināt Druvienas muižas stāstus

Katru gadu septembrī notiek Eiropas Kultūras mantojuma dienas, lai tuvinātu cilvēkus kultūras mantojumam...

Latvijas pilsētas iedvesmo kandidēt Eiropas kultūras galvaspilsētas titulam

23.septembrī  seminārā – domnīcā  ”Eiropas kultūras galvaspilsēta Latvijā 2027”  pašvaldību, nacionālo un reģionālo  kultūras...

5 ieteikumi, kā vislabāk sagatavoties piknikam

Turpinoties siltajam laikam, aizvien biežāk cilvēki izvēlas brīvdienas pavadīt ārpus mājas. Ja atpūta pie dabas tiek...

DARBA VAKANCE: tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicina darbā žurnālistu

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcijai ir vajadzīga atbildīga, enerģiska un apņēmīga personība ar labām...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.64931607sec.