ēst gatavošana.

Apskatām 321 - 360 no 1172 vārdam 'ēst gatavošana'

Tūristu rīcībā šovasar būs perfekta lauku māja Latgalē «Siguldas»

Kā Valmierā dzīvo muzeja krājums?

Šobrīd Valmieras muzeja krājumā ir 67203 vienību, tāpēc tas ir ne vien rūpīgs, bet arī laikietilpīgs process...

Daugavpils novadā taps Pirmā Pasaules kara mantojuma maršruts

Taps Pirmā pasaules kara mantojuma tūrisma maršruta un ekspozīcijas izveide ar mērķi piesaistīt apmeklētājus pierobežas zonā” WWI route...

Anna Rancāne: Eiropas kultūras galvaspilsētas ceļā Latgales vārtu atslēgu varam atrast strādājot kopā

Latgale ir vārti – starp Rītiem un Vakariem, kultūrām, valodām, ticībām un tradīcijām...

Izgaršot Latgali: no spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem

No spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem, no gardām dabas tējām līdz stiprinātiem dzērieniem...

Valmiera ir noslēpumaina vieta gardēžiem

Lai gan valstī noteiktie ierobežojumi un situācija pasaulē kopumā būtiski ietekmējusi gan ceļošanas iespējas, gan tikšanos klātienē...

Valsts investēs miljonus starptautiskā sporta pasākumā bez skatītājiem

Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Padome 2021. gada 2. februārī pieņēma lēmumu apstiprināt Rīgu kā vienīgo 2021. gada pasaules čempionāta hokejā vīriešiem organizatoru...

LIAA: «Valsts tēla komunikācijā plaši iesaistīsim gan vietējo sabiedrību, gan ārvalstīs dzīvojošos valstspiederīgos»

Valsts tēlu nevar izveidot administratīvi, tādēļ šajā procesā vēlamies iesaistīt pēc iespējas plašāku sabiedrības daļu...

Aptauja: Ātro ēstuvju ēdienus uzturā mēdz iekļaut vairāk nekā ¾ Latvijas iedzīvotāju

Lai arī Covid-19 laikā liela daļa iedzīvotāju ir pārgājusi uz attālinātu darba režīmu, uzturā joprojām bieži parādās ātro ēstuvju piedāvātie ēdieni..

Seminārā vēstīs par Latgales tradīciju saglabāšanas un tālāknodošanas izaicinājumiem

25. janvārī Latgales vēstniecībā GORS, Rēzeknē, norisināsies tiešsaistes seminārs “Tradīciju ilgtspēja mūsdienās”, kas būs noslēdzošais divu semināru cikla “Latgales tradīciju ilgtspēja mūsdienu vidē” pasākums Latgales un citu

Barikāžu aizstāvju atceres diena Cēsīs

20.janvārī visā Latvijā tiks atzīmēti 30 gadi kopš 1991.gada barikāžu notikumiem...

Dzīve ledū: kā dzīvo inuīti?

Mūžīgās ledus zemes Arktikas pamatiedzīvotāji dzīvo vienā tandēmā ar dabu, kā to darījuši viņu senči...

Latgales tradīciju ilgtspēju aktualizēs tiešsaistes semināru ciklā

14. un 25. janvārī Latgales vēstniecībā “Gors”, Rēzeknē, norisināsies divu tiešsaistes semināru cikls “Latgales tradīciju ilgtspēja mūsdienu vidē”...

«Enter Gauja» aicina iepazīt Latviju caur virtuālajām tiešsaistes tūrēm

Gaujas nacionālā parka tūrisma biedrība ir izveidojusi jaunu produktu – tiešsaistes virtuālās tūres Gaujas nacionālajā parkā...

Uz Viļakas ezera salas uzstādīts jauns viduslaiku pils makets

Tā kādreiz bija...

Piparkūku garšvielu noslēpums un citi svētku našķi

Piparkūkas ir viens no senākajiem un iecienītākajiem Ziemassvētku našķiem, kas savu popularitāti saglabā arī mūsdienās...

Latgales mākslas un amatniecības centrs maina nosaukumu

Vēsturiski izveidojās, ka ekspozīcija “Līvānu stikla muzejs” savu mājvietu atrada Latgales mākslas un amatniecīkbas centra telpās...

Kad aptrūkstas idejas Ziemassvētku dāvanām

Klāt Ziemassvētku gaidīšanas laiks, kad mazi un lieli visā pasaulē raksta vēstules Ziemassvētku vecītim, atklājot savas slēptākās vēlmes un sapņu dāvanas...

Pabeigta kopijas skice Jūliusa Dēringa gleznai

Uzsākts darbs pie Jelgavas mākslinieka Jūliusa Dēringa (1818–1898) gleznas “Matiass fon der Reke un viņa mazdēls Karls Durbes pils pakājē” kopijas izgatavošanas...

Vīna gatavošana Kvevros – tradīcija izkopta jau 8000 gadus

Māla krūkas Kvevri Gruzijā gadsimtu garumā labi pazīstamas kā īpaši trauki vīna gatavošanai...

Noskaidro Ventspils 2020. gada Fotoattēlu konkursa laureātus

Noslēdzies Ventspils 2020. gada fotokonkurss un noskaidroti labāko fotogrāfiju autori gan Reklāmas, gan Mākslas fotogrāfiju kategorijās...

Gruzijas vīns – garša, kas jāiepazīst pakāpeniski

Gruzijas vīns – garša, kas jāiepazīst pakāpeniski...

«Starptautiskais Ziemassvētku ceļojums» - lielākais starptautiskais labdarības pasākums Rīgā

«Starptautiskais Ziemassvētku ceļojums» - lielākais starptautiskais labdarības pasākums Rīgā...

Kulinārā tūrisma piedāvājums rudenim - «Rudzu ceļš»

Kulinārā tūrisma piedāvājums rudenim - «Rudzu ceļš» ...

Top lielākais restorāns Mārupē – «Brunch Garden»

Top lielākais restorāns Mārupē – "Brunch Garden”...

Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā

Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā...

Viedokļi: Kura Latvijas pilsēta pelnījusi kļūt par Eiropas kultūras galvaspilsētu?

Viedokļi: Kura Latvijas pilsēta pelnījusi kļūt par Eiropas kultūras galvaspilsētu?...

26.septembrī aicina izzināt Druvienas muižas stāstus

Katru gadu septembrī notiek Eiropas Kultūras mantojuma dienas, lai tuvinātu cilvēkus kultūras mantojumam...

Latvijas pilsētas iedvesmo kandidēt Eiropas kultūras galvaspilsētas titulam

23.septembrī  seminārā – domnīcā  ”Eiropas kultūras galvaspilsēta Latvijā 2027”  pašvaldību, nacionālo un reģionālo  kultūras...

5 ieteikumi, kā vislabāk sagatavoties piknikam

Turpinoties siltajam laikam, aizvien biežāk cilvēki izvēlas brīvdienas pavadīt ārpus mājas. Ja atpūta pie dabas tiek...

DARBA VAKANCE: tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicina darbā žurnālistu

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcijai ir vajadzīga atbildīga, enerģiska un apņēmīga personība ar labām...

Kā sagatavot sēnes uzglabāšanai ziemā

Sēņošanas sezona Latvijā, šķiet, ir nepārtraukts process – gaileņu “medības” vasarā plūstoši pāriet beku un baraviku maratonā agrā rudenī...

Rīgas reģiona īpašā garša atrodama mazo ražotāju saimniecībās

Tieši mazie uzņēmēji un mājražotāji Baltijas nozīmīgākajā pārtikas izstādē “Riga Food 2020” Rīgas plānošanas reģiona...

Viesmīlības nozares atbalstam oktobrī rīkos «Rudens Rīgas restorānu nedēļas»

Viesmīlības nozares atbalstam rīkos Rudens Rīgas restorānu nedēļas... 

Preiļu novada pašvaldība turpina Preiļu pils atjaunošanas darbus

Projekta ietvaros tiks atjaunots Preiļu muižas kompleksa objekta - Preiļu pils 1.stāvs, piemērojot to...

Ceļotājiem sarūpēts īpaši gards rudens tūrisma piedāvājums «Sidra ceļš»

Kas ir īsts ābolu sidrs, kāda ir sidra vēsture pasaulē un Latvijā, kā tas top, kā to baudīt, un kā tas...

Visā Latvijā norisināsies pasākums «Satiec savu meistaru!»

Šogad savā pieredzē dalīsies un rosinās darboties 195 dažādu amatu meistari vairāk nekā...

Sigita Vasiļjeva: Par Tūrisma jomu regulējošo normatīvo aktu skaidrojumu un piemērojamību

Ņemot vērā Pasaules veselības organizācijas 2020. gada 11. marta paziņojumu, ka Covid-19...

Ceļotājus aicina doties ekskursijā «Mētrienas pagasta ekspedīcija»

Modonas novada tūrisma infotmācijas centrs aicina doties izzinošā braucienā "Mētrienas pagasta ...

Dabas aizsardzības plāni atklāj teritoriju unikalitāti un dod iespēju domāt tālredzīgi

Lai sabalansētu dabas aizsardzības un saimnieciskās intereses, kā arī risinātu dažādas problēmsituācijas īpaši aizsargājamās dabas...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.93398404sec.