gastronomija.

Apskatām 321 - 360 no 496 vārdam 'gastronomija'

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 12.08.2016 - 14.08.2016

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...

Rīgas svētkos Spīķeri trešo gadu pārtaps restorānā

Aizvadīto pāris gadu laikā "Rīgas svētku restorāns" ir kļuvis par vienu no iecienītākajiem un gaidītājiem...

Viedoklis: Kādi pārsteigumi gaidāmi Rīgas Svētku restorānā Spīķeru laukumā?

Jau trešo gadu Rīgas svētku laikā Spīķeru laukumā durvis ver "Rīgas svētku restorāns". Šogad tā tēma būs...

Rīgā ar īpašu ēdienkarti pārsteigs atzīts šefpavārs no ASV

Lai iepazīstinātu Latvijas iedzīvotājus ar Amerikas Savienotajām Valstīm raksturīgām garšām un produktiem un lai atzīmētu Rīgas un Sandjego pilsētu sadraudzību...

Rīgā ar īpašu ēdienkarti pārsteigs atzīts šefpavārs no ASV

Lai iepazīstinātu Latvijas iedzīvotājus ar Amerikas Savienotajām Valstīm raksturīgām garšām un produktiem un lai...

5 pasaules kulinārie festivāli, kuri šogad noteikti jāapmeklē!

Kulinārais mantojums būtiski atšķir valstis un tautas. Tie, kas mīl baudīt visdažādāko valstu virtuves vai labprāt gatavot paši, zina, ka...

Viedoklis: Kur Latvijas novados var baudīt īsto Latvijas garšu?

Par Latvijas garšu ir runāts daudz – gan to, kāda tā bijusi daudzus gadu simtus un desmitus iepriekš, gan arī to, kā tā...

Valmierā notiks starptautiska līmeņa tūrisma konference

Konferences programma iezīmē trīs galvenās pamattēmas: tendences tūrismā un zināšanu pieprasījums, tūrisma uzņēmējdarbības vide un...

Par Rīgas-Gaujas gastronomijas reģiona vēstnesi izvēlēts Dzintars Kristovskis

Atzīmējot Rīgas-Gaujas reģiona iegūto titulu “Eiropas gastronomijas reģions 2017”, par tā oficiālo vēstnesi iecelts restorāna...

Rīgas svētkos Spīķeri trešo gadu pārtaps restorānā

13.augustā Rīgas svētku laikā Spīķeru centrālajā laukumā jau trešo gadu tiks atvērts “Rīgas svētku restorāns”. Šogad tā tēma būs...

Vaidavā tiekas Gastronomija un Māls

Jūnija beigās Vaidavā ieradušies 20 mākslinieki no dažādām pasaules malām - no Argentīnas līdz pat Sibīrijai, un no Norvēģijas līdz pat Jordānijai, lai "Vaidava Ceramics" ražotnē demonstrētu...

Norisināsies 1.Starptautiskais keramikas simpozijs «Mālēdiens»

Ēšana vairs nav tikai gastronomiska bauda, bet arī vizuāla bauda, tāpēc Simpozija galvenais uzdevums māksliniekiem būs...

Viedoklis: Kas jauns šovasar Vidzemes tūrismā? (papildināts)

Latvija ir brīnumskaista valsts, kas šalc priežu mežiem klātās kāpās jūras tuvumā, slēpj sevī...

Valmieras puse iepriecina gardēžus

21.maijā notika Valmieras Tūrisma informācijas centra, Valmieras tehnikuma un „Valmiermuižas alus” darītavas rīkotā meistarklase–degustācija...

Valmieras puse pulcē vietējās dabas garšas baudītājus

Kā atzina šefpavārs Ēriks Dreibants, Valmiera un tās apkārtne viņam asociējas ar Burtnieka zandartu, tādēļ meistarklasē tika piedāvāti...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 20.05.2016 - 22.05.2016

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...   

Aicinām apmeklēt meistarklasi “Dabas garša – Burtnieka zandarts”

Valmieras Tūrisma informācijas centrs, Valmieras tehnikums un “Valmiermuižas alus” darītava aicina gardēžus, pavārus un tos, kuriem vienkārši...

Baudi pavasara Rīgas restorānu nedēļu!

Visas nedēļas garumā gardēžus gaidīs 53 restorāni, kuros varēs nobaudīt tādus ēdienus kā sviestā cepta...

Pirmo reizi Latvijā – tematiskās tūres pa Rīgu un Jūrmalu ar Vespa motorolleriem

Šogad būs iespēja doties mākslas, gastronomijas, dabas un mikrorajonu tūrēs, braucot pa...

Ir sākusies pieteikšanās piektajam «Gastronomijas festivālam»

Jau piekto gadu Baltijā plašāko pārtikas izstādi "Riga Food" atklās Gastronomijas festivāls, kas...

Briselē, braucot tramvajā, var baudīt mūsdienu Latvijas virtuves vakariņas

Rīgas kā gastronomijas galamērķa mārketinga kampaņas ietvaros Briseles tramvaja restorānā "Brussels Tram Experience" varēs baudīt...

Cēsis ar plašu vērienu svinēs 810 gadu jubileju

Cēsu 810 gadu jubilejas svētki būs krāšņi un unikāli ar tradicionālās, modernās un...

Pavasarīga recepte Lieldienu svētku maltītei

Lieldienas ir skaista svētku diena, kad satiekas tuvie un dārgie cilvēki, kopā baudot...

Rīgas – Gaujas reģions izvēlēts par Eiropas gastronomijas reģionu 2017. gadā

Izmantojot tradīcijas kā atspēriena punktus  jaunām idejām un attīstībai, vienlaikus saglabājot...

Turpinās pieteikšanās tūrisma gidu apmācībām

Uz tūristu gidu apmācības kursiem tiek aicināti visi interesenti, kuri vēlas apgūt pamata prasmes...

Ceļotājiem būs iespēja izbaudīt Hanzas laikus un vērtības

Projekts vieno desmit projekta partnerus no Latvijas, Igaunijas un Zviedrijas un tā mērķis ir...

Latgales garša ietērpta sirsnīgā video (video)

Video rāda silto Latgales sajūtu un ļauj vizuāli nobaudīt bagātības, kas, ejot cauri gadiem...

Noskadroti Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā 2015. gadā

Pieaicinot kompetentu šefpavāru žūriju no ārvalstīm, trešo gadu pēc kārtas noskaidroti labākie restorāni Latvijā un...

Tradicionālie Ziemassvētku ēdieni – ieteikums steidzīgajiem

Ģimenes sievietes, lielākoties, ir tās, kuras vairākas stundas stāv pie plīts un rūpējas par to, lai...

Baltijas valstis piesaista japāņu tūristu interesi

Šoreiz kārtējā rudens vizīte notika mazliet vēlāk nekā ierasts, un ciemiņiem tā bija iespēja ieraudzīt mūsu galvaspilsētu Ziemassvētku...

Latgale ieguvusi Eiropas izcilāko tūrisma galamērķu balvu

Katru gadu ES dalībvalstīs tiek izsludināts konkurss, un katru gadu tam ir sava tēma. Šogad EDEN konkursa tēma ir...

Septiņas neierastas lietas, kas jāpaveic Londonas viesiem

"Ja kādam apnīk Londona, viņam ir apnicis dzīvot," šādi par Lielbritānijas galvaspilsētu 18. gadsimtā izteicies pazīstamais...

Vilņa aicina uz gastronomijas nedēļu

Lietuvas galvaspilsēta Viļņa aicina iedzīvotājus un viesus rezervēt vietas jau otro gadu pēc kārtas uz gastronomijas nedēļas pasākumiem. Viļņas gastronomijas...

Lage gastronomija: noslogotības dēļ, cilvēki arvien vairāk iegādājas gatavu maltīti

Lage gastronomija pētījuma dati liecina, ka pēdējos trīs mēnešos pieprasījums pēc gatavās kulinārijas produktiem...

Ungārijas garšas ne tikai gardēžiem

"Ungārijas dienas" nebūtu iedomājamas bez ungāru gastronomijas un vīniem. Pirmais, par ko cilvēki visbiežāk iedomājas, dzirdot pieminam ungāru ...

Pirmo reizi Rīgā - Ungārijas dienas!

Ungārijas vēstniecība Latvijā pirmo reizi organizē "Ungārijas dienas 2015", kas notiks šā gada oktobrī un nākotnē varētu kļūt par...

Siera karš var skart gastronomijas tūrismu

Brisele pieprasa Itālijas valdībai svītrot nosacījumu, ka siers var tikt izgatavots tikai no svaiga piena, jo tur siera gatavošanai drīkst...

Jūras velšu festivāls Spānijā

Kā katru gadu, arī šajā, 2015. gadā notiek Jūras velšu festivāls Spānijā. Tā norises vieta ir Ponteverdas provinces O Groves pilsēta...

Rīgas-Gaujas reģions oficiāli saņems Eiropas Gastronomijas reģiona titulu

pasaules lielākās starptautiskās izstādes "World Expo 2015" ietvaros rīkotajā Eiropas Pārtikas tūrisma...

Mežotnes pils restorānā jauns šefpavārs

Markus Murovskis no Vācijas uz dzīvi Latvijā pārcēlies pirms 9 gadiem. Savas pavāra zināšanas ieguvis Berlīnes gastronomijas skolā, kur pēc...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.70208001sec.