Latvijas produkti.

Apskatām 361 - 400 no 1208 vārdam 'Latvijas produkti'

Izstādē «Riga Food 2020» ir plaši pārstāvēts arī Rīgas reģions

Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiekošajā Baltijas nozīmīgākajā pārtikas izstādē "Riga Food 2020"...

Tiks noteikts «Latvijas gada pavārs 2020» un «Latvijas gada pavārzellis 2020»

Hanzas peronā notiks Pavāru kluba rīkotās Latvijas Republikas pavāru sacensības "Latvijas gada pavārs 2020"...

Jelgavā svinēs gada gardāko notikumu

Palutinot vēderus un godinot latviešu ēdienkartē tik iemīļotos piena, maizes un medus produktus...

Rīgas svētkos gardēžus lutinās «Rīgas svētku restorāns»

Viens no apmeklētāju iecienītākajiem pasākumiem Rīgas pilsētas svētku laikā ir "Rīgas svētku restorāns" - balti izsmalcināts...

Aicina uzņēmējus pieteikties līdz 14. augustam iniciatīvai «Ierēdnis ēno uzņēmēju»

2020. gada 16. septembrī Latvijā jau otro reizi notiks iniciatīva “Ierēdnis ēno uzņēmēju”. Ekonomikas ministrija aicina...

Izbaudi jaunas garšas izstādē «Riga Food 2020»!

No 9. līdz 12. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde “Riga Food 2020”, kas...

Hakatonā «Rīga 2020» uzvar un līdzfinansējumu saņem 6 tūristu piesaistes idejas

Vērtējot hakatonā tapušos projektus, žūrija deva priekšroku tām idejām, kurām ir ne tikai lielāka iespēja uzrunāt...

Video intervija ar Margaritu Aļabjevu-Vaišļu, «Paulig Coffee Latvia SIA» valdes locekli

Tūrisma ziņu portāls «Travelnews.lv» uz sarunu aicināja Margaritu Aļabjevu-Vaišļu...

«Paulig Coffee Latvia» Ilgtspējības indeksā jau trešā godalga

Piedaloties Ilgtspējas indeksa vērtējumā, ko rīko Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūts, uzņēmums...

Dr.oec. Ēriks Lingebērziņš: Tūrisma nozarē nav #vissslikti

Lai gan no daudziem tūrisma un viesmīlības nozares uzņēmējiem šobrīd izskan neapmierinātība ar...

Video intervija ar Ingmāru Ladigu, virtuves «Re'chef» šefpavāru

Tūrisma ziņu portāls «Travelnews.lv» uz sarun aicināja Ingmāru Ladigu, virtuves «Re'chef» šefpavāru...

Projekta Cult-RInG partneri tiekas videokonferencē

Pēc gandrīz četru gadu aktīvas projekta ieviešanas, projekta Cult-RInG partneri no septiņām dažādām valstīm, tikās...

Rīgā būvēs vērienīgu Eiropas līmeņa augstplauktu noliktavu

Globālajam alkoholisko dzērienu ražotājam un izplatītājam "Amber Beverage Group" (ABG) izveidojot...

Mārcienas muiža aicina uz antistresa un imunitātes tūri

Ko darīt, ja jūtat, ka ārkārtas stāvoklis gan pašu, gan tuviniekus padarījuši neiecietīgus, stresainus un dažam labam...

Rīgas Tūrisma attīstības birojs uzsāk vebināru ciklu «Restartēt Rīgu!»

Lai tūrisma nozares atjaunošanas plāna ietvaros rastu efektīvākos risinājumus uzņēmēju atbalstam...

«Paulig» izvirza ambiciozus stratēģiskos mērķus ilgtspējības jomā līdz 2030. gadam

Paulig galvenais mērķis ir kļūt par vienu no ilgtspējīgas attīstības līderiem pārtikas un dzērienu...

6 interesanti un iepriekš nedzirdēti fakti par «Latvijas balzams»

Ilgās darbības laikā "Latvijas balzams" kļuvis par neatņemamu Latvijas vēstures mantojuma daļu, savukārt...

Dr.oec. Ēriks Lingebērziņš: Tūrisma nozares mājasdarbs, lai atgūtos pēc krīzes

Eiropas Savienības dalībvalstīs pēdējās nedēļas laikā ekonomikas tēma aktīvi tiek diskutēta politiskajā...

Viesmīlības nozare noslēdz ģenerālvienošanos

Viesmīlības nozarē parakstīta ģenerālvienošanās, kas paredz noteikt minimālo algu un sociālās garantijas...

Ikšķilē krīzes laikā atver ugunīgu kafejnīcu

Trīs Ikšķilnieki - Kristaps, Jānis un Edgars - spēruši drosmīgu soli un krīzes laikā Ikšķilē atvēruši...

Zemgalē kultūras tūrisma maršrutu izveide turpinās tiešsaistē

Projekta partneri visās trīs kaimiņvalstīs pavisam identificējuši gandrīz 100 ievērības vērtus tūrisma objektus...

Zemgales uzņēmēji ieinteresēti sadarbībā ar Pleskavas apgabalu Krievijā

Zemgales Uzņēmējdarbības atbalsta centrs identificējis mazliet vairāk nekā divus desmitus vidējā un mazā biznesa uzņēmējus, kuri...

Izvēlies piemērotus un drošus rīkus strādāšanai attālināti!

Lai arī valda dažādi viedokļi un pētījumi par to, vai attālināts darbs ir efektīvs organizācijām un...

Pētījums: piecas IT tendences, kas mainīs pasauli 2020. gadā

Tālāka tehnoloģiju attīstība nav iedomājama bez cilvēciskajām vērtībām. Iespēja izvēlēties dažādus servisus, cilvēka...

Vai sabiedriskās ēdināšanas uzņēmums drīkst veikt ēdienu piegādes?

Latvijas Republikas Zemkopības ministrijas mājaslapā teikts, ka uzņēmumi, kas nodarbojas ar...

Tiešraidē notiks ekspertu diskusija par krīzes risinājumiem tūrisma nozarē

Lai rastu risinājumus, kā sekmēt tūrisma nozares atkopšanos pēc krīzes, ar kādiem produktiem un...

Sanktpēterburgā norisinās Latvijas dienas

Latvijas dienu norises laikā Sanktpēterburgā Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) organizē dažādus pasākumus gan...

«Grand Hotel Kempinski Riga» aicina baudīt zvaigžņotas «MICHELIN» vakariņas

Pieczvaigžņu luksusa viesnīca Grand Hotel Kempinski Riga un tās panorāmas Restorāns STAGE 22 kā...

3 iemesli, kādēļ ir vērts ceļot ārpus Eiropas

Tādas pasaulslavenas vietas kā Riodežaneiro, Bali, Sidneja, Bruneja, Omāna u.c. spēj pārsteigt...

Dr.geogr. Maija Rozīte: Cik zaļš ir mūsdienu tūrisms?

Gada sākumā Šveices kūrortpilsētā Davosā tika aizvadīts ikgadējais Pasaules ekonomikas forums, kura...

Restorāns «AVALON» aicina gardēžus izbaudīt īpaši vilinošu Valentīndienas piedāvājumu

Valentīndienas rašanās vēsture, tāpat arī ziņas par Svēto Valentīnu, ir visai neskaidras un neprecīzas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Baltijas Apdrošināšanas Nams» AAS ceļojumu apdrošināšanas attīstības menedžeres Elīnas Leitendorfas

«Baltijas Apdrošināšanas Nams» AAS ceļojumu apdrošināšanas attīstības menedžerei Elīnai Leitendorfai...

Rīgas Porcelāna muzejā atklāj Levona Agadžanjana darbu izstādi

Levons Agadžanjans ir armēņu izcelsmes mākslinieks, kura radošais mūžs ir nesaraujami saistīts ar Latviju...

Kas slēpjas dažādu Latvijā iecienītu burgeru sastāvā?

Sabiedrībā un arī uztura jomas speciālistu vidū valda viedoklis, ka ātrās uzkodas kā burgeri ir bagāti ar...

Itāliete Karlota Servidžio: Katra diena Latvijā sniedz emocijas un pārsteigumus

Pirms studiju uzsākšanas es nekad nebiju bijusi Latvijā, bet nodomāju, kāpēc neizmantot izdevību paviesoties...

Rīgas Porcelāna muzejs aicina uz Levona Agadžanjana darbu izstādi

Levons Agadžanjans ir armēņu izcelsmes mākslinieks, kura radošais mūžs ir nesaraujami saistīts ar...

Ekonomikas ministrs LIAA direktora amatā ieceļ Kasparu Rožkalnu

Š.g. 7.janvārī ekonomikas ministrs Ralfs Nemiro par VA “Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra” (LIAA) direktoru iecēla...

Marta Kive par «Valtera Restorāns»: Trīs stundu ceļojums Latvijas garšu pasaulē

Ja meklējiet labu ideju, kā pavadīt nedēļas nogales vakaru, viennozīmīgi varu ieteikt doties...

7 aizraujošas lietas, ko apskatīt Latvijas Dabas muzejā

Lai ilgi gaidītais Skolēnu ziemas brīvlaiks tiktu pavadīts lietderīgi, savā brīvdienu programmā vērts ieplānot...

Gastronomijas tūrisma projekts «Livonijas kulinārais ceļš» dod iespēju Vidzemes uzņēmējiem apzināties savu varēšanu

Šogad Vidzemes plānošanas reģions kopā ar Latvijas lauku tūrisma asociāciju "Lauku Ceļotājs" un sadarbības partneriem...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.40257692sec.