kulinārija.

Apskatām 361 - 400 no 696 vārdam 'kulinārija'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Viesistaba,

il Sole,

Le Dome,

Jūrmalas sanatorijā «Jantarnij bereg» aizvada Masļeņicu

Jau vairāk kā desmit gadus sanatorija „Jantarnij bereg” ielūdz visus, kas vēlas, kopā nosvinēt spilgtos, krāsainos un jautros slāvu ģimenes svētkus Masļeņica ar...

Noskaidroti 2016. gada Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā

Ceturto gadu pēc kārtas atzīti ārvalstu eksperti noteikuši 2016.gadā labākos Latvijas restorānus un kāroto „Ekselence labākā restorāna Latvijā 2016” titulu...

Mišelina restorānu eksperts «piešķir» zvaigzni restorānam Rīgā

Mišelina restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler) pagājušajā nedēļā viesojās Rīgā, kur piedalījās Reaton rīkotājās...

Iepērcies un pusdieno vienlaicīgi

Tu mīli pusdienot ārpus mājas. Tev patīk iepirkties.Vai nebūtu lieliski atrast vietu, kur to var darīt vienlaikus?

Rīgā notiks itāļu un franču kulināro zvaigžņu meistarklases

Profesionāļu Dienās Rīgā 16.februārī meistarklases sniegs slavenais itāļu šefpavārs Marčello Trentini (Marcello Trentini) un pasakaino...

Vai Mārtiņš Rītiņš saņems Mišelina zvaigzni pēc tikšanās ar pasaulslaveno kritiķi?

Restorāna Vincents šefpavārs Mārtiņš Rītiņš tiksies ar pasaulslaveno Mišelina restorānu kritiķi Endiju Heileru (Andy Hayler), kurš...

Romantiskas Valentīna dienas vakariņas augstākajā Rīgas punktā

Valentīna diena ir laiks, kad jo īpaši vēlamies baudīt romantiku un neaizmirstamus mirkļus kopā ar mīļoto. Tieši tāpēc Radisson Blu Hotel Latvija...

Pasaulslavenais Mišelina restorānu kritiķis ierodas Latvijā uz HoReCa Profesionāļu Dienām

Pasaulē plaši pazīstamais restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler), kurš vienīgais pasaulē apmeklējis visus trīszvaigžņu Mišelina...

Stiprinās Igaunijas-Latvijas sadarbību 28 kopīgos projektos

Igaunijas-Latvijas pārrobežu sadarbības programmā 1.projektu konkursa rezultātā 10.-11. janvārī, Tartu (Igaunijā) Uzraudzības komiteja...

Latvijā durvis ver jauna viesnīca «Park Inn by Radisson Rīga, Valdemāra»

“Park Inn by Radisson”, krāsains un dinamisks vidējās klases viesnīcu zīmols, šodien izziņo atvēršanu jaunai, 178 istabu lielai...

Latvijā durvis ver viesnīca Park Inn by Radisson Rīga, Valdemāra

“Park Inn by Radisson”, krāsains un dinamisks vidējās klases viesnīcu zīmols, šī gada 9.janvārī izziņo atvēršanu jaunai, 178 istabu lielai viesnīcai Rīgā...

PVD pirms svētkiem atgādina par drošu pārtikas produktu iegādi, uzglabāšanu un gatavošanu

Gatavos produktus un jēlproduktus apstrādā atsevišķi – nelieto vienus un tos pašus virtuves piederumus – dēlīšus, nažus, traukus vai...

Iepazīsti Sublimotion – pasaules modernāko restorānu (Video)

Sublimotion restorāna idejas autors ir šefpavārs Paco Roncero, kurš ir ieguvis divus Michelin zvaigžņu apbalvojumus. 2014. gadā Paco Roncero atvēra...

«Restorānā 3» notiek Ances Anna Šteinbergas grāmatas «Topi Vesels» atklāšana

Grāmata “Topi vesels ar mājas ēdienu” ir loģisks turpinājums Ances Annas Šternbergas darbībai. Ieguvusi izglītību naturopātijā Londonā, autore savas...

Franču beķeris izgudro salokāmas bagetes velosipēdistiem

Viss, kas bija nepieciešams šīs idejas realizācijai, bija īsa tikšanās Francijā. Beķeris satikās ar savu mācekli Francijas ziemeļrietumos un izgudroja...

Šefpavāri no vairākām Latvijas pilsētām Vīlandē piedalīsies starptautiskā meistarklasē

Šefpavāri no Cēsīm, Limbažiem, Kuldīgas, Straupes, Valmieras, Vīlandes un Pērnavas (pēdējās divas – Igaunija) 14. novembrī Vīlandē piedalīsies...

airBaltic atklāj ziemas sezonu ar uzlabotu lidojumu grafiku

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2016.gada 30.oktobrī atklās ziemas sezonu ar uzlabotu lidojumu grafiku, kas piedāvās aizraujošus ziemas brīvdienu maršrutus...

Ingas Bukovskas pētījums par Rīgas restorāniem: Bon Appetite, mon Ami!

Atliek tikai paiet garām kādam „šikākam” restorānam, lai taptu pilnīgi skaidrs, ka ieturēt maltīti nenozīmē tikai paēst. Kas agrāk bija izsalkuma remdēšana...

Jūras velšu festivāls veicina jūras produktu apgrozījumu Latvijā

Lielākā jūras velšu piegādātāja Baltijas valstīs Reaton Ltd pasūtītā pētījuma rezultāti liecina, ka pēdējā gada laikā paaugstinājies jūras velšu patēriņš...

Indonēzija vēlas attīstīt pārtikas tūrismu Bali

Pašlaik Bali ir plašāk pazīstama kā galamērķis tiem ceļotājiem, kas vēlas atpūsties pludmalē...

Ar plašu pasākumu programmu tiks atzīmēti LIDO Alus svētki

Jau šajā nedēļas nogalē, 23. un 24. septembrī, LIDO Atpūtas centrā norisināsies tradicionālie LIDO Alus svētki. Ar plašu izklaides programmu...

LIDO atklājis jaunu restorānu Ādažu tirdzniecības centrā "Apelsīns"

31. augustā, ar LIDO Uztura skolas atvērto meistarklasi tika svinīgi atklāts jaunā dizaina koncepta LIDO restorāns Ādažos. Tas ir jau vienpadsmitais LIDO restorāns Latvijā un...

Radošajā telpā "Ideju bode" aizsākas veselīgas kulinārijas meistarklašu kurss

15. augustā ar lekciju “Ģimenes galds” radošajā telpā “Ideju bode” aizsākas meistarklašu kurss, kura galvenais uzdevums ir piedāvāt iespēju iegūt zināšanas un praktisku pieredze veselīgas...

«LIDO» uztura speciāliste: pareizi izvēlēti ēdienreižu laiki var atrisināt lielu daļu veselības problēmu

Pareizi izvēlēti ēdienreižu laiki ir neatņemama veselīga dzīvesveida sastāvdaļa un var atrisināt...

5 pasaules kulinārie festivāli, kuri šogad noteikti jāapmeklē!

Kulinārais mantojums būtiski atšķir valstis un tautas. Tie, kas mīl baudīt visdažādāko valstu virtuves vai labprāt gatavot paši, zina, ka...

5 veidi kā nepārmaksājot izbaudīt tradicionālos ēdienus ārzemēs

Tradicionālo ēdienu baudīšana ir visai svarīga ceļošanas sastāvdaļa, caur kuru iespējams...

Rēzeknē tiks organizēts Latgales reģiona konkurss „Biezpiena un maizes gardumi uz svētku galda”.

30. jūlijā Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros notiks biedrības „Siera klubs” un Latvijas Maiznieku biedrības, sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas domi un pašvaldības aģentūru...

Preiļu Galvenajā bibliotēkā apskatāma seno pavārgrāmatu izstāde

Preiļu un Riebiņu novada TIC, īstenojot projektu "Maizīt'-mana bagātība", rīkoja akciju, kuras laikā...

Virtuālā realitāte ASV Neatkarības dienas piknikā

Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā norisinājās Amerikas Tirdzniecības Palāta Latvijas organizētais...

Jaunākā tendence mācībām vasarā – unikālas tematiskās nometnes Lielbritānijā

Lai gan tradicionālās valodu nometnes joprojām ir pieprasītas, pēdējo gadu laikā vecāki un bērni ir kļuvuši arvien...

Gatavojoties Līgo svētkiem, iepērcies, uzglabā un gatavo droši!

Klāt Līgo svētki un drīz arī vasarīgi karstais laiks, tādēļ Pārtikas un veterinārais dienests atgādina – iegādājoties...

Gaidot Vasaras saulgriežus, izveidota alus kausu izstāde «Sidraba putas, zeltainais dzēriens»

Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs aicina kopīgi sagaidīt Vasaras saulgriežus, atklājot...

7 lietas, ko izmēģināt ārzemju ceļojumā

Reti kuram ceļojumā pietiek ar laisku atpūtu pludmalē vai iepirkšanos vairāku dienu garumā. Vienmēr gribas...

Ar aizraujošu pasākumu ieripos Saulkrastu vasarā!

Pasākuma laikā ikviens varēs baudīt dažādu novadu muzikālos priekšnesumus, piedalīties veloparādē...

Ir sākusies pieteikšanās piektajam «Gastronomijas festivālam»

Jau piekto gadu Baltijā plašāko pārtikas izstādi "Riga Food" atklās Gastronomijas festivāls, kas...

Rēzeknē plaši svinēs Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas svētkus

4. maijā, Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas svētkos, Rēzeknē trešo gadu aicina piedalīties...

Vasarā Latgales sirdī vienlaicīgi īstenosies trīs grandiozi festivāli

Rēzeknē ieradīsies viesi vismaz no 15 valstīm. Svētku ietvaros būs dienas un nakts koncerti, radošās...

Vai zini, kā garšīgi nofotografēt ēdienu?

Ja pirms neilga laika pusdienu šķīvja fotografēšanai tika veltīti dažādi joki, tad šodien šis fenomens kļuvis par nopietnu...

«Allumette» restorāna šefpavārs nācis klajā ar kulinārijas entuziastu apģērbu kolekciju «Chef’s line»

Ambiciozais un inovatīvais "Allumette" restorāna Šefpavārs – Reinis Čerņajevs nupat nācis klajā ar vēl Latvijā neredzētu...

10 kārdinoši ēdieni dažādās pasaules valstīs

Katrā valstī ir savi nacionālie ēdieni, ar ko katras valsts virtuve atšķiras no citām. Ēdieni un paražas reizēm mēdz ļoti...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::1.89390779sec.