361.
Iepazīsti pasauli: Ceļojuma apraksts - Uguni sāls tuksnesis Bolīvijā
(15/06/2018 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Šis sāls tuksnesis aizņem 10 582 km2 no Bolīvijas teritorijas, un tas ir
lielākais (klājot zemes virsmu vienā gabalā)...
362.
Viedokļi: Kā restorāni Latvijā uzņem tūristus?
(13/06/2018 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Tūrisma sezona ir atsākusies un rit pilnā sparā – interesanti vai
restorāni īpašu uzmanību pievērš ārzemju viesiem vai tomēr...
363.
Pārbaudīti grilēšanas padomi
(06/06/2018 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Sulīgi izcepta gaļa, zivs vai dārzeņi ir katra grilētāja lepnums, un Santa Maria BBQ skolā apkopoti daudzi knifi, lai...
364.
6 ekskluzīvas viesnīcas, kurās noteikti būtu vērts nakšņot
(30/05/2018 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Katrs ceļotājs vēlas piedzīvot savu sapņu ceļojumu. Kamēr
zināmie tūrisma mērķi pārsvarā ir pārpildīti, citas vietas ...
365.
Dikļu pils restorāna šefpavārs Jānis Siliņš 7.jūnijā aicina atkal kāpt uz gardēžu plosta - Foto
(21/05/2018 06:26)
[lv]
Skatīt vairāk
15 bildes. Dikļu pils restorāna šefpavārs Jānis Siliņš 7.jūnijā aicina atkal kāpt uz gardēžu plosta.
366.
Dikļu pils restorāna šefpavārs gatavos Kāla ezera vidū
(21/05/2018 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Vasaras pop-up restorāna VAKARS UZ EZERA saimi papildina Dikļu pils
restorāna šefpavārs Jānis Siliņš, kurš uz gardēžu plosta...
367.
Viedokļi: Vai maize kalpo kā vizītkarte Rīgas restorānos?
(18/05/2018 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Maize ir neatņemams produkts katra latvieša ēdienkartē. Bieži vien
ēdienreize bez maizes pat šķiet nepilnīga. Bet kā ar maizi restorānos?
Lai noskaidrotu...
368.
Viedokļi: Vai Rīgas restorānos ir pieejams bezmaksas ūdens?
(17/05/2018 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Ūdens ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa
ikvienam! Ūdens attīra ādu, uzlabo pašsajūtu un vienkārši remdē slāpes.
Citviet pasaulē plaši izplatīta prakse...
369.
Iepazīsti trīs pavasarīgas desertu receptes
(15/05/2018 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Aizvadīto nedēļu pavadījām gardēžu zīmē, kad Rīgas labākie restorāni
aicināja nobaudīt izsmalcinātas maltītes par īpaši izdevīgām cenām...
370.
Aicina izbaudīt unikālu ēdiena piedzīvojumu muzikālajā pasaulē «Food Symphony»
(10/05/2018 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Viesnīcas HOTEL BERGS privātajā lauku rezidencē Rūmenes muižā Jums,
sestdien, 2018. gada 19. maijā, būs unikāla iespēja pirmajiem...
371.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti…» vadītāja Jāņa Lipņicka
(26/04/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti...» vadītājs Jāņis Lipņickis iepriekš Vecrīgas bāros un klubos uzkrāto bārmeņa pieredzi jau trešo gadu labi...
372.
Rīgā notiks Latvijā pirmais fizikas festivāls
(24/04/2018 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 12. maijā Rīgā, Arhitektūras un mediju centrā H2O 6 (Durbes
ielā 4), notiks Latvijā pirmais fizikas festivāls...
373.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI Hotel&SPA» valdes locekles Kristīnes Kursītes
(12/04/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Kristīne Kursīte iet tēva pēdās un turpina ģimenes biznesu, kas Latvijā plašāk pazīstams ar veikalu tīklu...
374.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Hotel Jurmala Spa & Conference Centre» Pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītājas Kristīnes Štālas-Bulas
(05/04/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Hotel Jurmala Spa & Conference Centre Pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītāja Kristīne Štālas-Bula
savulaik redzēja kā cēla šo...
375.
Apmaiņas studentes Itālijā aizdedzinājušas dzīvokli, gatavojot makaronus bez ūdens
(27/03/2018 06:13)
[lv]
Skatīt vairāk
Ikvienam ir kāds stāsts par neveiksmi, kas atgadījusies virtuvē... Bet
šo, visdrīzāk, nepārspēt nevienam - jo kādi amerikāņu apmaiņas studentes...
376.
Pārrobežu kulinārā ceļa «Livonijas garša» pavāri senās receptēs atrod jaunas idejas mūsdienu virtuvei
(27/03/2018 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
21. martā, īpašā vietā - "Pavāru radošajā mājā”, Pārgaujas novadā satikās piecpadsmit pavāri no Vidzemes novadu restorāniem un...
377.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Rocket Bean Cafe» direktora Inga Stepanova
(22/03/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Kafejnīcai
– grauzdētavai Rocket Bean Roastery, Miera ielā, Rīgā aprit trešais
gads, un direktors Ingus Stepanovs novērtē...
378.
Cēsīs notiks Restorānu nedēļa «Garšas mostas»
(15/03/2018 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
No 26.marta līdz 2.aprīlim notiks pirmā Cēsu Restorānu nedēļa. Cēsniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja...
379.
«ITB 2018» tika uzsākta ar garšīgu pieņemšanu baltiešu stendos
(12/03/2018 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Izstāde “ITB Berlin” pulcē tūrisma uzņēmējus un galamērķu pārstāvjus no visas pasaules. Atklāšanas sarīkojuma dalībniekus...
380.
KONKURSS (noslēdzies): Piedalies konkursā un laimē 2 ielūgumus uz Valmieras skaņu un garšu festivālu «Vasarai ziemā būt»
(05/03/2018 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Travelnews.lv un "Vidzmes olimpiskais centrs", aicina piedalīties
konkursā un laimēt 2 ielūgumus uz...
381.
Arī Latvijā varēs baudīt Francijas garšas īpašos pasākumos
(05/03/2018 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Akcijā Francijas garša / Good France,
kura šogad notiks jau ceturto gadu pēc kārtas, 2018. gada 21.martā
piedalīsies...
382.
Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš: Burrata siers ir romantisks un to var ēst daudz
(28/02/2018 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš “Reaton” Pārtikas Profesionāļu dienās, kas
norisinājās 13. un 14. februārī Rīgā, pavārmākslas...
383.
Valmierā martā norisināsies nebijis pasākums ar vasarīgām aktivitātēm
(27/02/2018 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
10.martā Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā notiks vēl nebijis pasākums “Vasarai ziemā būt”. Tajā uzstāsies...
384.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ģimenes restorānu «Hercogs» vadītāja Andra Rūmīša
(15/02/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Ģimenes restorānu «Hercogs» vadītājs un līdzīpašnieks Andris Rūmītis aktīvi strādā, lai drīzumā trim...
385.
Rīgā pulcina pavārmākslas speciālistus un viesmīlības nozares ekspertus
(13/02/2018 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Meistarklases ar pavārmākslas leģendām un virtuoziem, Bretaņas austeru degustācija, šefpavāru diskusija, idejas Baltijas jūras...
386.
Valentīndienas ceļvedis «Radisson Blu» viesnīcu restorānos un bāros
(07/02/2018 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Šogad Svētā Valentīna dienā Radisson Blu Elizabete Hotel restorāns CUT sadarbībā ar kinoprojektu...
387.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Gutenbergs» direktora un līdzīpašnieka Sanda Solima
(01/02/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Sandis Solims ir gan Vecrīgā meklējamās viesnīcas “Gutenbergs”
direktors, gan līdzīpašnieks. Biznesā joprojām...
388.
Lietas, ko stjuarts tev nekad nestāstīs (bet noteikti būtu jāzina)
(29/01/2018 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Sākot ar vispopulārākajām lidostām līdz pat dzērieniem, no kuriem
atteikties lidmašīnā, gadu laikā esam dzirdējuši...
389.
10 ēdieni, kas noteikti jānogaršo Grieķijā
(26/01/2018 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Katrai valstij ir raksturīgi ēdieni.
Tomēr starp tiem ir arī ikonas - tādi ēdieni, kas ikvienam saistās ar šo
valsti...
390.
Šefpavāram - valmierietim Valteram Zirdziņam tiks veltīts gardēžu vakars Valmiermuižā
(20/01/2018 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
20. janvārī, sestdien, gardēži Valmieras pusē tiek aicināti uz īpašu
notikumu – šefpavāra Valtera Zirdziņa autorvakaru...
391.
Siguldā notiks pasākums gardēžiem «Ziemas garšu svinēšana»
(18/01/2018 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
27.janvārī Livonijas ordeņa Siguldas pilī otro gadu pēc kārtas
norisināsies pasākums gardēžiem...
392.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie kafejnīcu tīkla «Cup&Cino» direktores Ineses Vīcupas
(11/01/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas iepirkšanās centrā Sky&More esošās kafejnīcas Cup&Cino viena no otras atšķiras ar savu konceptu...
393.
Veikalu tīkls Lielbritānijā pārstās tirgot enerģijas dzērienus nepilngadīgajiem
(08/01/2018 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Viens no lielākajiem Lielbritānijas veikalu tīkliem "Waitrose"
paziņojis, ka no 5.marta aizliegs enerģijas dzērienus...
394.
Otro gadu Vecrīgā notiks ielu ēdiena festivāls
(04/01/2018 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 13. janvārī, Vecrīgā otro gadu notiks ielu ēdiena festivāls
jeb Riga Street food festival, kurā piecpadsmit Rīgas restorānu...
395.
Vīnes lidostā atvērts Džeimija Olivera restorāns
(20/12/2017 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Kurš gan ir sacījis, ka ēdienam lidostā ir jābūt... parastam? Šis
cilvēks, noteikti, nav rēķinājies ar to, ka kādu dienu...
396.
«Entresol» šefpavārs Raimonds Zommers ar lekciju viesojas Biznesa augstskolā «Turība» - Foto
(05/12/2017 06:26)
[lv]
Skatīt vairāk
20 bildes. «Entresol» šefpavārs Raimonds Zommers ar lekciju viesojas Biznesa augstskolā «Turība».
397.
Apbalvoti Ventspils pilsētas labākie ēdināšanas uzņēmumi 2017. gadā
(05/12/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
2017.gada 30.novembrī, svinīgā pasākumā Livonijas ordeņa pilī tika
apbalvoti konkursa “Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2017”...
398.
Godinās labākos Ventspils ēdināšanas un izmitināšanas uzņēmumus
(29/11/2017 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
30.novembrī, Livonijas ordeņa pilī notiks Ventspils pilsētas labāko ēdināšanas un izmitināšanas uzņēmumu godināšana...
399.
Aicinām apmeklēt Raimonda Zommera vieslekciju «Dzīve ar smaidu»
(23/11/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Trešdien, 29.novembrī, plkst. 18.00 notiks Biznesa augstskolas Turība
organizētā vieslekcija...
400.
Baltijas valstīs lielākais vīna un šampanieša festivāls Rīgā uzņems pasaules vadošos vīna ekspertus, kopā pulcējot gandrīz 1000 gardēžu
(22/11/2017 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
No 22.-26. novembrim festivāls Riga Wine & Champagne pulcēs pasaules vadošos vīna ekspertus...