Cēzara salāti.

Apskatām 1 - 30 no 30 vārdam 'Cēzara salāti'

4. jūlijs vēsturē: Atzīmē Cēzara salātu dienu

Cēzara salāti ir izpelnījušies popularitāti ne tikai ASV, kur 4. jūlijs ir atzīmējama diena tieši šiem salātiem, bet arī citur pasaulē...

Špikeris slinkiem līgotājiem: ko celt galdā svētkos, ja negribas gatavot, bet ar sieru vien ir par maz?

Līgo svētki lielākajai daļai Latvijas iedzīvotāju ieņem īpašu vietu gan sirdī, gan kalendārā. Pošoties svētkiem, īpaši tiek domāts par to, ko celt galdā...

Dace Šķēle: Alus no rudzu maizes – seno tradīciju un mūsdienu risinājumu apvienojums

Pastāv uzskats, ka senatnē alus darīts tieši no maizes – ir dažādas teikas par to, ka alus radies nejauši, no maizes, kas salijusi un uzrūgusi...

Travelnews.lv sadarbībā ar «Coral Travel» iepazīst Hurgadu. Kaitotāju paradīze un gardākais ēdiens

Piektā ceļojuma diena jeb ceturtā infotūres darbadiena iesākās ar ar labām ziņām un ar sliktām ziņām. Labā – mūsu jaunajā viesnīcā internets burtiski “lido”, bet sliktā...

Latvijas šefpavāri atklāj «Chef’s BOX» – restorānu tiem, kas ceļā

2022. gada 21.jūlijā, klātesot Latvijā plaši pazīstamiem šefpavāriem Laurim Aleksejevam (36.līnija), Mārim Jansonam (Kest), Mārtiņam Sirmajam (Ramen Riga), Andrim Rūmītim (Hercogs Garden) un Kristīnei Vīksnai (Tower Cafe)...

Travelnews.lv izgaršo restorāna «Hercogs Mārupe» brīvdienu kastes gardumus

Izmēģinot šo piedāvājumu, radās vairāki būtiski secinājumi, ar kuriem vēlos padalīties...

Svētku laikā darbu Liepājā sācis virtuālais restorāns

No 23. decembra pasūtījumus pieņemt sācis Liepājas pirmais virtuālais restorāns „Rīve”...

Jaunmoku pilī aicina izbaudīt romantisku vakaru «Viņai un Viņam»

Klausoties saksofona melodijās, baudot vakariņas īpašā gaisotnē un piedaloties meistarklasēs, visu...

Ziemassvētku gaidās Jaunmoku pilī valda brīnišķīga noskaņa

Vēl brīdi pirms sācies lielais svētku drudzis, Jaunmoku pilī ielūdz baudīt šo brīnišķīgo laiku nesteidzīgā...

Ar meistarklasēm, ballīti un pankūku rītiem Jaunmoku pilī pavadīs Adventes svētdienas

Ziemassvētku gaidās Adventes pirmajās svētdienās - 2019. gada 1. un 8. decembrī, Jaunmoku pilī...

TOP 7 lietas, kas Latvijas tūristiem jāizbauda Lietuvas pilsētā Druskininkos

Lietuvas pilsētā Druskininkos paveikts liels darbs, lai ceļotājam izdotos daudzveidīga atpūta gan...

100 gados Latvijas virtuvē ienākuši simtiem jaunu produktu, garšvielu un recepšu

100 gados ne tikai mainījusies Latvija, bet arī valstī pieejamie produkti, receptes, ēšanas kultūra. Pēc...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Pica Lulū» līdzīpašnieka Elmāra Taņņa

Pica Lulū līdzīpašnieks Elmārs Tannis pusi sava mūža nodzīvojis un veltījis Latvijas sabiedriskās...

Piecas atziņas pēc pirmā ceļojuma uz Krieviju

Aprīļa sākumā līdz Travelnews.lv no Krievijas tūrisma un "Rosa Khutor" kūrorta Sočos atnāca uzaicinājums uz četrām dienām...

«800 km atpakaļ pie sevis» - 33. diena: bezemociju Santjago un pļāpas ar Noelu līdz pirmajiem gaiļiem - Ceļotāja stāsts

Nesen mums parādījās li

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma aģentūras «Antario» direktores Veronikas Grīnvaldes

Kad pirms gandrīz 10 gadiem Veronika Grīnvalde izveidoja savu biznesu – tūrisma aģentūru...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Aqua Luna» līdzīpašnieces Jeļenas Kašinas

15 viesmīlības nozarē nostrādātie gadi gan Latvijā, gan ārzemēs – šī daudzpusīgā pieredze...

Uzzini, kur Rīgā vislabāk apvienot maltīti, ūdens priekus un aktīvu atpūtu

Šis raksts prātā bija jau kādu laiciņu, kopš brīža, kad kalendārs uzrādīja vasaras iestāšanos, taču realitātē, laikam ejot, arvien window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { windo

Bērni izgaršo un vērtē lidmašīnās piedāvātos ēdienus (video)

Vai esi kādreiz aizdomājies par to, ko agrāk cilvēki ēda lidmašīnās? Cēzara salāti, sēnes, kaviārs, rīsi, lasis, pica – tie ir tikai daži ēdieni, ko ir bijis...

Cēzara salāti atnāca, ieraudzīja un uzvarēja

Ar Romas imperatoru Jūliju Cēzaru salātiem patiesībā nav nekāda sakara, izņemot to, ka senais valdnieks un slaveno salātu radītājs...

24 pikanti fakti par karstasinīgo valsti - Meksiku

24 fakti par Meksiku, par kuriem iespējams dzirdēsi pirmo reizi...

Tradicionālie Ziemassvētku ēdieni – ieteikums steidzīgajiem

Ģimenes sievietes, lielākoties, ir tās, kuras vairākas stundas stāv pie plīts un rūpējas par to, lai...

Ēdienu piegādei liels pieprasījums – LIDO paplašina piegādes teritoriju

Jau kopš 14.novembra LIDO atjaunoja pirms trīs gadiem pārtraukto ēdienu piegādi uz mājām. Pirmajā..

Idejas, kā pavadīt gada romantiskāko dienu - Valentīndienu

Restorāns Čarlstons Valentīndienas nedēļas nogalē piedāvā izbaudīt romantiskās vakariņas mirdzošu sveču...

Restorāna Piramīda šefpavārs uzskata, ka garšīga ēdiena priekšnoteikumi ir mīlestība un talants

Ko iecienījuši restorāna Piramīda viesi, ko ieteicams ēst ziemas periodā, kā pagatavot garšīgu maizīti un citus...

G.Ķirsons atver jaunu veikalu un bistro Ķirsons Māja", Stirnu ielā 32

Balstoties uz augošo pieprasījumu pēc kvalitatīvas pārtikas un interesi par cittautu ēdieniem...

Kādus ēdienus ikdienā iecienījuši Rīgas restorānu šefpavāri

Ēdiena izvēlē katram cilvēkam sava gaume - vienam garšo veģetārie ēdieni, otrs katru dienu uzturā lieto gaļu...

Viesnīca «Karavella Hotel» aicina pavadīt romantisku vakaru

REKLĀMRAKSTS: Aicinām jūs pavadīt romantisku vakaru viesnīcas “Karavella Hotel” 12. stāva restorānā...

Pirmo reizi McDonald’s piedāvā burgeru ar Latvijā iecienītāko gaļu

Pirmo reizi “McDonald’s” saviem restorāna apmeklētājiem Latvijā piedāvā leģendāro burgeru “McRib”...

Restorānā Provansa četras Francijas dienas un ne tikai

Ar sparģeļu sezonas atklāšanu, franču klasiskajiem ēdieniem un attiecīgi pieskaņotiem vīniem restorāns Provansa šonedēļ atklāj...

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.79788089sec.