Sulas.

Apskatām 1 - 32 no 32 vārdam 'Sulas'

Milzu oga varenam mielastam – gardais un daudzveidīgais ķirbis

Ķirbis ar riekstu garšu, ķirbis cepšanai, spageti ķirbis, muskata ķirbis, dekoratīvais ķirbis – šie un citi ķirbju šķirņu nosaukumi jau saka priekšā, cik...

Iemūrē laika kapsulu Cēsu darītavas topošā Apmeklētāju centra pamatos

2024. gada 26.augusta vakarā notika svinīgs laika kapsulas iemūrēšanas pasākums Cēsu darītavas topošā Apmeklētāju centra pamatos...

Travelnews.lv sadarbībā ar tūroperatoru «Coral Travel» dodas uz Turciju: Kad tik ļoti, ļoti gribas siltumu

Vidusjūra, krāšņi ziedi, svaigi spiestas sulas, lielisks ēdiens, krāšņas viesnīcas, uzturēšanās svaigā gaisā... nekas nevar būt labāks par šo, lai atgūtos no pavasara saguruma...

Ceļvedis plašajā saldējumu pasaulē

Par spīti tam, ka saldējumu pagatavot ir vienkārši, tas nebūt nav vienveidīgs – šis našķis ir pieejams visdažādākajās formās...

Svaigi spiestas sulas: piecas receptes veselībai un imunitātei

Rudens sezonā mums plašā klāstā pieejami visdažādākie augļi un dārzeņi, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām...

Igaunijā atklāj Baltijā pirmo kapsulas tipa naktsmītni

Tallinas centrā atklāta Baltijā pirmā inovatīvā kapsulas tipa naktsmītne! Hostelī ar futūristisku dizainu...

Alūksnes Bānīša stacijā rīko īpašu pavasara kokteiļu meistarklasi - Foto

25 bildes. Katrs klātesošais kopā ar bārmeni Rūdolfu Milzarāju varēja izmēģināt savas prasmes kokteiļu pagatavošanā, uzzināt, kā pagatavot interesantus un baudāmus kokteiļus, izmantojot dažādus sīrupus, augļus un sulas...

Viedokļi: Kā mainās restorānu ēdienkarte, iestājoties pavasarim?

Restorānu sfērā sezonu maiņa ir ļoti būtisks aspekts ēdienkartes izstrādē. Mainās pieejamo izejvielu klāsts, kā arī mainās klientu velmes. Par to, kādas tieši pārmaiņas var novērot ēdienkartē...

Lidojums bez glāzes tomātu sulas? Neiespējami!

Lidojuma laikā tomātu sulu mēdz pasūtīt arī tie pasažieri, kas ikdienā to nemaz nedzer. Kaut kā tas ir ieviesies, ka tas ir to ...

Vairākums latviešu dzer bērzu sulas

Latviešiem aprīlis vēsturiski ir bijis sulu mēnesis. To var attiecināt arī uz mūsdienām, jo gandrīz divas trešdaļas...

49% Latvijas iedzīvotāju jau ir sākuši dzert bērzu sulas

Bērzu sulu sezona ir klāt. Kantar TNS lūdza Latvijas iedzīvotājus atklāt, vai šajā pavasarī iedzīvotāji bērzu sulas jau...

Hamburga ir pirmā pilsēta pasaulē, kas aizliedz vienreiz lietojamās kafijas kapsulas

Mazās kapsulas tiek izgatavotas no plastmasas un alumīnija maisījuma. Diemžēl šī sastāva dēļ...

Vai Rīgas restorānos var nobaudīt bērzu sulas?

Gardās, atspirdzinošās un ļoti veselīgās bērzu sulas iegūst aprīlī un, pareizi sagatavojot, var uzglabāt un lietot visu...

Jānis Vaišlis un Ikars Keiša dalās ar tējas baudas noslēpumu

Ja pienācis brīdis, kad šķiet - svaigas bērzu sulas ikdienas uzturā nu jau par daudz, laiks izmēģināt alternatīvu organisma pavasara...

Aprīļa (sulu mēneša) infografika: ko Tu zini par sulām?

Aprīlis Latvijā tradicionāli tiek uzskatīts par sulu mēnesi, jo šajā laikā aktīvi tiek tecinātas sulas. Tomēr bērzu un kļavu...

Noskaidros Latvijas ātrāko sulu dzērēju

Lai arī svaigi spiestas sulas ir lielisks enerģijas, vitamīnu un minerālvielu avots, Latvijā viens iedzīvotājs vidēji gadā patērē tikai 9,7 litrus sulas...

Purva mošanās Kalna purvā

2014. gada 12. aprīlī dabīgo sulu ražotāja Very Berry ogu audzētavā un ražotnē notiks pavasara sagaidīšana jeb purva mošanās. Pasākuma programmā...

Sezonas produkti uzturā – enerģijas un vitamīnu lādiņš

Iestājoties siltākam laikam, ir svarīgi lietot uzturā produktus, kas palīdz uzņemt organismam nepieciešamo...

Aprīlis – īstais laiks, lai baudītu bērzu sulas

"Bērzu sula ir pirmais patiesais pavasara vēstnesis. Pāris malku vēso koka sulu, pilno mostošos pumpuru spēka un ziemeļnieciski atturīga aromāta, un tu esi gatavs noticēt...

Travel RSP aicina nobaudīt dzirkstošās bērzu sulas un iepazīt saulaino Horvātiju

Pašā ziemas vidū ceļojumu aģentūra Travel RSP aicina nogaršot dzirkstošo bērzu sulu un atcerēties pavasari...

Ko ziemā baudīt virs Rīgas jumtiem - Skyline bārā

Vienīgais kokteiļu bārs debesīs ar labāko skatu pilsētā atrodas Radisson Blu Hotel Latvija 26. stāvā, Elizabetes ielā 55. Turpinot rudens noskaņu...

Guļamkapsulas kļūst arvien populārākas Eiropas lidostās

Vai zināt, kas vieno, piemēram, Amsterdamas, Londonas un Minhenes lidostas? Visās tajās ir pieejamas guļamkapsulas...

Ikšķilē izgatavo bērzu sulas limonādi, sīrupu, vīnus un šampanieti

Jau kopš seniem laikiem Linarda Liberta aizraušanās ir bērzi, taču 2010. gadā Linards pievērsies tieši bērza...

Iepazīstamies ar dzērienu pasniegšanas etiķeti Tuvajos Austrumos

Viesmīlības nozarē Tuvajos Austrumos lielākā nozīme ir tieši sīkumiem, ikdienas saskarsmes momentiem, kurus...

Brokastīs - glāze sulas un vingrinājums

Vai zināji, ka no rīta izdzerta glāze sulas sniegs enerģiju un možumu un izpildīts vingrojums sniegs dubultu enerģiju un pozitīvu efektu...

Nobaudi Turaidas bērzu sulas

Kad pienācis pavasaris, zeme ir atkususi un laiks kļuvis siltāks, klāt arī sulu laiks. Turpinot pagājušā gada pavasarī iesākto tradīciju, Turaidas muzejrezervāts...

Sulu mēnesī izglītos par sulu veselīgumu

Latvijā gadā viens iedzīvotājs izdzer vidēji tikai 5 litrus sulas, kas ir stipri par maz, lai nodrošinātu organismam vajadzīgos vitamīnus un...

Dienā - piecas porcijas augļu, dārzeņu un to sulas

Dārzeņi, augļi un to sulas Latvijas iedzīvotāju ikdienas ēdienkartē ir par maz. To apliecina gan statistika, gan novērojumi...

Vai Latvijā iedzīvotāji pietiekami daudz dzer sulas?

Latvijas iedzīvotāji sulas dzer ievērojami mazāk nekā citu Eiropas valstu iedzīvotāji. Piemēram, mūsu kaimiņi igauņi gadā izdzer gandrīz...

Kā baudīt dabas enerģijas dzērienu?

Dzirdēts, ka Kurzemes pusē jau šonedēļ sācies sulu tecināšanas laiks. Zinātāji teic, ka šobrīd ir pietiekami silts, lai tecinātu kļavu sulu, bet pavisam drīz...

Arī beigtas medūzas ir bīstamas

Beigtas medūzas un to taustekļus noteikti nevajag uzskatīt par nekaitīgiem - medūzu taustekļos arī pēc nāves saglabājas indes kapsulas...

Varšavā atvērts pirmais ekohostelis

Saules batarejas kā galvenais enerģijas avots, japāņu guļam kapsulas – tā izskatās Polijas pirmais ekohostelis, kura svinīgā atklāšana notika 2009.gada 8.oktobrī Varšavā. Hostelis Wilson atrodas Żoliborz rajonā. Hosteļa īpašnieks Kondrads Monkoss ļ

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.31766605sec.