karpačo.

Apskatām 1 - 16 no 16 vārdam 'karpačo'

Cēsu novada Restorānu nedēļa pārsteigs ar garšām un personībām!

No 2023. gada 3. līdz 12. novembrim Cēsu novada restorāni aicina nobaudīt īpaši Restorānu nedēļai veidotu ēdienkarti, kas pārsteigs pat visizsmalcinātāko gardēžu maņas...

Receptes: vienkāršas uzkodas, kas sader ar alu

Alus cienītājiem, kuriem apnikušas ierastās garšu saderības, baudot alu kopā ar ķiploku grauzdiņiem, čipsiem vai vistu spārniņiem, sadarbībā ar pavāri Lindu Brensoni tapušas vairākas gardu un...

Izgaršo pavasari Valmieras Restorānu nedēļā!

Saules stariem sildot siltāk un spožāk, seja atplaukst smaidā un tā vien kārojas ieviest pavasarīgu košumu ne tikai savā ikdienā, bet arī uz šķīvja...

No tradicionāliem ēdieniem līdz neparastiem eksperimentiem: galamērķi Lietuvā ēdienu cienītājiem

Kaut arī mēs paši vēl iepazīstam savu nacionālo virtuvi un atklājam jaunas garšu kombinācijas, tas neliedz doties gardēžu brīvdienās pie mūsu kaimiņiem lietuviešiem...

Marta Mackeviča: «Grand Palace hotel» restorāns «Seasons» – svētku sajūta garantēta

Elegants iekārtojums, gaumīgs un neuzbāzīgs interjers, lieliska apkalpošana un izcils ēdiens – tā īsumā varētu raksturot viesnīcas viesnīcas...

Valmieras Restorānu nedēļā izgaršo pavasari

Pavasaris – laiks, kad daba sāk mosties, dzenot pirmos asnus un iesārtojot vaigus ar siltajiem saules stariem. Tas ir laiks, kad ne tikai kļūstam priecīgāki, meklējam...

Venēcijas karnevāls ierodas Rīgā!

Iekrāsojiet savu ikdienu Venēcijas karnevāla krāsās un sajūtās - restorānā Piazza Italiana norisinās...

10 ēdieni, kas noteikti jānogaršo Grieķijā

Katrai valstij ir raksturīgi ēdieni. Tomēr starp tiem ir arī ikonas - tādi ēdieni, kas ikvienam saistās ar šo valsti...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 22.04.2016 - 24.04.2016

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...   

Siguldā pirmo reizi norisinās restorānu nedēļa

Siguldas Restorānu nedēļas ietvaros viesi aicināti baudīt dažādas trīs ēdienu maltītes, iepriekš veicot...

Viedoklis: Kādus ēdienus restorānos visbiežāk izvēlas vietējie un ārzemju viesi?

Mēdz teikt, ka garda maltīte pieskaitāma pie lielākajām baudām uz zemes. Ceļotāji nereti izvēlas...

Viedoklis: kādi latviešu virtuves ēdieni ārzemniekiem garšo vislabāk un kādi nē?

Arvien vairāk ārzemju tūristi dodas uz Latviju, lai izbaudītu šeit piedāvātās garšas. Bet kuri no latviešu...

Idejas, kā pavadīt gada romantiskāko dienu - Valentīndienu

Restorāns Čarlstons Valentīndienas nedēļas nogalē piedāvā izbaudīt romantiskās vakariņas mirdzošu sveču...

Vai zini, kas slēpjas restorānā Čemodāns

Ar ko mēs saprotam vārdu "čemodāns"? Pirmās asociācijas, iedomājoties par čemodānu, ir došanās ceļojumā, ņemot līdzi...

Tūristu atzītāko pasaules restorānu TOP 10

Interneta vietnes "TripAdvisor" pasaules labāko restorānu sarakstā pārliecinošu pirmo vietu ieņem franču jūras velšu restorāns "Le Bernardin" Ņujorkā (ASV)...

Liellopu gaļas karpačo radies Venēcijā

Kādā 1950. gada rudens dienā grāfiene Amālija Nano Mocanigo apmeklēja Harry's Bar, mazu restorānu Venēcijā, kas bija...

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.07390094sec.