skābenes.

Apskatām 1 - 38 no 38 vārdam 'skābenes'

Siguldas novads aicina doties aizraujošā garšu ceļojumā «10 dienās apkārt zemeS!lodei»

No 2024. gada 19. līdz 28. aprīlim Siguldas novada kafejnīcas un restorāni ielūdz izbaudīt pavasarīgi eksotiskas vairākkārtu maltītes...

Padomi senioriem veselīgam pavasarim – iesaka klīniskā farmaceite

Pavasaris ar tā spožajiem saules stariem un plaukstošajām lapām spēj iepriecināt cilvēkus visus vecumos...

Recepte: Elitas Patmalnieces Lieldienu katliņā top pavasarīgā skābeņu zupa

Jūs teiksiet – olas ir tipisks Lieldienu ēdiens? Modes māksliniece Elita Patmalniece atbildētu – jā, ja vien tās glīti gozējas skābeņu zupas šķīvī...

Top 5 produkti, kurus iekļaut pavasara ēdienkartē – iesaka speciālisti

Pēc garās un tumšās ziemas esam zaudējuši vitamīnu un enerģijas krājumus, tādēļ pavasarī ir laiks tos atjaunot ar produktiem, kuros...

Kas jāņem vērā, ievērojot gavēni? Iesaka speciālisti

Tuvojoties pavasarim, arvien vairāk cilvēku sāk ievērot dažādus organisma atslodzes pasākumus, piemēram, pavasara kūres vai dažādas diētas...

Pavasara pārgājiens ar ģimeni: izzini dabu bērniem interesantā veidā

Pastaigas dabā nāk par labu ikvienam, un uz organismu jo īpaši labvēlīgu ietekmi rada svaigais pavasara meža gaiss, tāpēc līdztekus sagatavošanās darbiem Lieldienām un...

Idejas Lieldienu svētku galdam

Pāri visam Lieldienu svētkos jāvalda mīlestībai, savstarpējai cieņai un saticībai. Tomēr, ja gaidāt ciemiņus...

10 lietas, kuras ieteicams ēst pavasarī

Tas, ko tu izvēlies ēst, lielā un tiešā veidā ietekmē tavu veselību, labsajūtu un garastāvokli...

Tuvojas Cēsu Pavasara restorānu nedēļa

Marta izskaņā, sākot no 28. marta līdz 5. aprīlim, Cēsīs jau trešo gadu notiks Cēsu Restorānu nedēļa...

Latgales saimniece iesaka recepti skābeņu zupai

Latgalē skābeņu zupa ir ļoti iecienīta un to var droši uzskatīt par īstu pavasara ēdienu, ko pasniedz gan viesiem, gan ģimenes locekļiem...

Ēdieni, kurus ieteicams ēst aprīlī un maijā

Zaļumos ir daudz fitoncīdu, ēterisko eļļu, fermentu, fitohormonu, minerālvielu, vitamīnu. Visā...

Valmieras Restorānu nedēļas ēdienkartē šonedēļ plaukst pavasaris

Viesiem tiks piedāvātas Latvijas dabas velšu un vitamīnu bagātas maltītes, lai garšīgi...

10 lietas, kuras ieteicams ēst pavasarī

Tas, ko tu izvēlies ēst lielā un tiešā veidā ietekmē tavu veselību, labsajūtu un garastāvokli...

Vitamīnu trūkums pavasarī: kā sevi uzmundrināt un noskaņot vasarai?

Nogurums, vājums, miegainība vai šķietami uz neatgriešanos zudis skaistums… Kurš gan...

Viedokļi: Kā mainās restorānu ēdienkarte, iestājoties pavasarim?

Restorānu sfērā sezonu maiņa ir ļoti būtisks aspekts ēdienkartes izstrādē. Mainās pieejamo izejvielu klāsts, kā arī mainās klientu velmes. Par to, kādas tieši pārmaiņas var novērot ēdienkartē...

Valmieras restorānu nedēļā varēs izbaudīt dabas velšu simfoniju

Izceļot pavasara sezonai atbilstošus produktus un Latvijas dabas veltes, Valmieras restorāni saviem apmeklētājiem sagatavojuši īpašas ēdienkartes...

Iesākusies Pavasara Rīgas restorānu nedēļa

Pirmdien, 8.maijā, iesākusies vienpadsmitā Rīgas restorānu nedēļa. Tās laikā īpašu trīs kārtu maltīti piedāvās 46 Rīgas restorāni. Atzīmējot Eiropas gastronomijas reģiona titulu, šefpavāri tās radījuši atbilstoši konceptam "Ar dabu

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 6 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Iepazīsties ar aktuālajiem galamērķiem "Rīgas - Gaujas gastronomijas reģiona 2017" ietvaros

Tūrisma attīstības vadītāja Andra Magone aicina šogad apmeklēt tos restorānus Cēsīs un apkārtnē, kuri ir gastronomijas gada partneri un apņēmušies saviem...

Kas ir Latvijas dabas garša un gastronomijas tūrisms?

Valmierā 21.oktobrī norisināsies starptautiska tūrisma konference, kurā viena no tēmām būs gastronomijas tūrisms. Par to, kāda ir Latvijas dabas garša, stāsta viens no Latvijā vadošajiem šefpavāriem...

Restorāns «Niklāvs» savus viesus iepriecina ar jaunu ēdienkarti - Foto

15 bildes. Restorāns «Niklāvs» lepojas ar latviešu tradicionālās virtuves sezonālajiem ēdieniem, kuros izmanto pašas šefpavāres Sarmītes Neimanes  lasītās meža veltes – murķeļus, zaķskābenes, gailenes un citus...

Viedoklis: Cik populāra ir Rīgas Restorānu nedēļa?

Rīgas Restorānu nedēļa ir ļoti gaidīts pasākums gan apmeklētāju, gan pašu restorānu vidū. Šoreiz, salīdzinot ar aizvadīto...

Restorāna Niklāvs šefpavāre piedāvā izmēģināt receptes, kuru sastāvdaļa ir skābenes

Viena no pavasara sezonas aktualitātēm ir ar dzelzi bagātās skābenes, tādēļ piedāvājam mūsu lasītājiem...

Vai Rīgas restorānos var nobaudīt bērzu sulas?

Gardās, atspirdzinošās un ļoti veselīgās bērzu sulas iegūst aprīlī un, pareizi sagatavojot, var uzglabāt un lietot visu...

TOP 11 produkti aktīva dzīvesveida piekritējiem

Gada vēsākā sezona ir laiks, kad arvien vairāk cilvēku apņemas doties uz sporta zāli. Savukārt profesionālie sportisti rudenī...

Skotu bārmenis rada unikālu kokteili no 71 sastāvdaļas

Par godu sadraudzības valstu spēlēm Glāzgovā vietējais bārmenis radījis kokteili, kura garšu nevar pielīdzināt nevienam...

Vasaras veselīgais spirdzinājums – smūtijs un tā pagatavošanas noslēpumi

Vasara ir vērtīgākais laiks svaigiem augļu, dārzeņu vai zaļumu atspirdzinošiem un veselīgiem kokteiļiem jeb...

Sezonas produkti uzturā – enerģijas un vitamīnu lādiņš

Iestājoties siltākam laikam, ir svarīgi lietot uzturā produktus, kas palīdz uzņemt organismam nepieciešamo...

Rīgas restorānos pavasarī aicina nobaudīt kazaspiena sieru, zaķskābenes un bisītes

Projekta "Gaumīgi Garšīgā Galvaspilsēta – Rīga", ko realizē Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB) sadarbībā...

Lido aicina uz pavasara ēdienkartes atklāšanu

Maijā LIDO atklāj pavasara ēdienu sezonu, piedāvājot jaunus un veselīgus produktus – spinātu, zemeņu salātus, spinātu biezzupu un spinātu ananāsu dzērienu...

Stiprinās Rīgas kā Baltijas gastronomijas galvaspilsētas tēlu

2013. gada 1. martā, tika atklāts Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja (RTAB) sadarbībā ar biedrību Latvijas...

Šogad projekta Gaumīgi garšīgā galvaspilsēta - Rīga īstenotāji uzsvērs sezonālos produktus

2013. gadā projektā "Gaumīgi garšīgā galvaspilsēta - Rīga", ko sadarbībā ar biedrību "Latvijas Pavāru klubs"...

Nākamgad Rīgu turpinās nostiprināt kā Baltijas gastronomijas tūrisma galvaspilsētu

Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB) sadarbībā ar biedrību Latvijas Pavāru klubs 2013.gadā turpinās...

Zaķskābeņu zupu iesaka restorānu Kaļķu vārti un Kannas šefpavārs Ēriks Dreibants

Pavasarī no dabas jāņem labākais un veselīgākais un tieši skābeņu laiks ir īstais laiks, kad palutināt organismu...

Vieglā skābeņu zupa pavasarim - iesaka restorāna Fīlings šefpavārs

Restorāna Fīlings šefpavārs iesaka Travelnews.lv lasītājiem lielisku skābeņu zupas recepti. Nepieciešamās...

Skābenēm piemīt dziedinošas īpašības

Skābeņu laikā jāsteidz izmantot ne tikai to garšas nianses, kas latviešu virtuvi papildina jau ilgi un priecē ēdājus gan zupās, gan salātos...

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.72325993sec.