baltvīns.

Apskatām 1 - 38 no 38 vārdam 'baltvīns'

Valmieras Restorānu nedēļā izgaršo pavasari

Pavasaris – laiks, kad daba sāk mosties, dzenot pirmos asnus un iesārtojot vaigus ar siltajiem saules stariem. Tas ir laiks, kad ne tikai kļūstam priecīgāki, meklējam...

Svarīgākais izvēloties dzirkstošo vīnu – vīnziņa padomi

Pirms svētkiem, tai skaitā gadu mijā, iegādājoties dzirkstošo vīnu, nonākam dilemmas priekša – kādu no plašā klāsta iegādāties...

«Grand Hotel Kempinski» Riga prezentē Ziemassvētku ēdienkarti

Latvijas vadošajā pieczvaigžņu viesnīcā Grand Hotel Kempinski Riga norisinājās Ziemassvētku piecu kārtu ēdienkartes prezentācija...

Travelnews.lv redaktore: Kā pandēmijas laikā cīnās Turcijas tūrisma industrijas pārstāvji

Nē, tie nav sociālie pētījumi, pamatoti uz statistikas datiem, tās nav plašas aptaujas…

Vīnzinis iesaka – Top 5 vīni pavasara sezonai

Iestājoties pavasarim un vasarai, arī mēs vairāk vēlamies baudīt vieglākus vīnus, kas ir atsvaidzinoši siltajā laikā un atspoguļo mūsu noskaņojumu...

Gruzīnu tradicionālā virtuve – bez piemērota vīna neiztikt

Tagad, kad pasaules iepazīšana joprojām ir ierobežota, mēs varam ļauties ceļojumam garšas pasaulē...

Rīgas reģiona īpašā garša atrodama mazo ražotāju saimniecībās

Tieši mazie uzņēmēji un mājražotāji Baltijas nozīmīgākajā pārtikas izstādē “Riga Food 2020” Rīgas plānošanas reģiona...

Izstādē «Riga Food 2020» ir plaši pārstāvēts arī Rīgas reģions

Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiekošajā Baltijas nozīmīgākajā pārtikas izstādē "Riga Food 2020"...

Idejas sarkanbaltsarkaniem Latvijas svētku gardumiem

Lai Latvijas Republikas Neatkarības satjaunošanas dienā sarūpētu saviem mājiniekiem svētku maltīti...

Viedoklis: Cik pieprasīti ir viesnīcu numuriņos esošie minibāri?

Vairumā viesnīcu ir minibāri - mazi ledusskapīši, kuros iekšā atrodas dažādi gardumi...

Kādus gardumus Jūrmalas restorāni piedāvās restorānu nedēļas ietvaros?

Nākamnedēļ, no 14.08 līdz 21.08 augustam Jūrmalā norisināsies Jūrmalas restorānu nedēļa, kuras ietvaros...

Viedoklis: Kādus atspirdzinājumus un karstajam laikam atbilstošus ēdienus piedāvās Rīgas restorāni un kafejnīcas?

Arī mūs, Latvijā, laiks sācis lutināt un pilsētas ielas jau sāk pildīt kafejnīcu terases. Īpaši pilsētas sirdī – vecpilsētā – tās ir teju blakus viena otrai "plecu pie pleca". Tas, protams, pilsētas iedzīvotājiem un viesiem apgrūt

Viedoklis: Kādus dzērienus izvēlas restorānu apmeklētāji?

Pie labas maltītes pieder arī labs un atbilstošs dzēriens. Lai noskaidrotu kādus dzērienus izvēlas restorānu apmeklētāji, Travelnews.lv redakcija lūdza vairāku restorānu šefpavāriem un vadītājiem pastāstīt par dzērienu izvēles tendencēm.

Viedoklis: Kuri ir šīs vasaras iecienītākie dzērieni?

Šī vasara mijusies gan ar karstu tveici tās sākumā, gan ar nepārejošu lietu vairāku nedēļu garumā. Jautājām Latvijas...

Restorāna «Felicita» īpašniece Viktorija Brovuna: Rīga ir pilsēta gardēžiem!

Restorāns darbojas jau piecus gadus, savukārt, es to vadu jau trešo gadu. Runājot par apmeklētājiem, jāsaka, ka...

Viktorija Brovuna: Rīga ir pilsēta gardēžiem!

Uzņēmēja, restorāna „Felicita” īpašniece, Biznesa augstskolas Turība absolvente Viktorija Brovuna stāsta, kā restorānam izdzīvot sīvas konkurences apstākļos un apstiprina...

Divi Rīgas restorāni iekļūst pasaules labāko vīna sarakstu kartē

Izdevumu "Wine Spectator" varētu salīdzināt ar vīna un restorānu pasaules "VOGUE". Šogad nu jau diviem...

Viedoklis: Kas dzērienkartēs slēpjas zem nosaukuma «krāna ūdens»?

Apmeklējot vietējos restorānus, kafejnīcas, kā arī bārus, remdējot slāpes, jo īpaši karstā laikā, nereti...

Viedoklis: kādas ir dzērienu pasūtījumu tendences restorānos gada aukstākajos mēnešos?

Rudenī un ziemā mums kārojas pēc lietām, ka izstaro siltumu. Velkam cimdus un cepures...

Pērļu grūbu putra ar baravikām un baltvīnu

Putras nedēļas ietvaros, Mežotnes pils restorāna šefpavārs Markus Murovskis piedāvā:PĒRĻU GRŪBU PUTRA AR BARAVIKĀM UN BALTVĪNU. Recepte...

Par godu Valentīna dienai Hotel Roma atver septītā stāva restorānu

Viesnīcas Hotel Roma 7.stāva restorāns ikdienā ir slēgts, taču pošoties Valentīna diena, tas tiks...

Rīgas restorāni piedāvā nobaudīt rudens zupas ar medījumu gaļu

Rudens pilnbriedā aktuāli kļūst ēdieni un dzērieni, kas ir ne tikai gardi, bet arī spēj sasildīt organismu no iekšas...

Brussels Airlines ir labākais biznesa klases vīnu piedāvājums

Starptautiska vīna ekspertu grupa nosauca lidsabiedrību ar labāko biznesa klases vīna piedāvājumu - Brussels...

Restorāna Le Dome šefpavārs aicina pagatavot «Smiltsērkšķu krēma kūku ar bazilika saldējumu»

Vecrīgas viesnīcas Dome Hotel & SPA zivju restorāna Le Dome šefpavārs atklāj recepti...

Restorāns Pintxo piedāvā Paeljas ar vistas gaļu un čorizo foto recepti

Jūrmalas restorāns Pintxo aicina ne tikai baudīt restorānā pagatavotos Vidusjūras un sezonālos ēdienus...

Recepte: Mārtiņdienas zoss Suite restorāna šefpavāra izpildījumā

Restorāna Suite (Vecrīga, Pils iela 12) šefpavārs Roberts Lismanis ir sagatavojis Mārtiņdienas tradicionālo...

Rezervē galdiņu Rudens Rīgas restorānu nedēļai

Jau nākamajā nedēļā, no 14. līdz 20. oktobrim, gardēži pulcēsies Rīgas restorānos, kur norisināsies Rudens Rīgas restorānu nedēļa...

Suite restorāns gardēžus aicina atzīmēt austeru mēnesi

SUITE Restorāns ar lepnumu paziņojis par sadarbību ar Moët & Chandon, lai atzīmētu austeru mēnesi. Kādēļ par austeru mēnesi...

Nedēļas ceļojums: Grieķija – mīklaini eksotiska un reizē tik pazīstama

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv turpina rakstu sēriju – nedēļas ceļojums, kurā piedāvājam tūrisma nozares...

Neļauj paģirām sabojāt ceļojumu

Tā vietā, lai nākamo atvaļinājuma dienu pavadītu gultā, labāk sasparojoties dariet visu iespējamo savas labsajūtas labad...

Pasaules rekords: 200 gadus veca vīna pudele pārdota par 80 000 eiro

26.07.2011 ir sasniegts jauns pasaules rekords, kas apliecina, ka viena baltvīna pudele var maksāt 80000 eiro...

Atklāta pirmā virtuālā Vīna skola Latvijā

Vīna pazinēju klubiņi un kursi jau kļuvuši par ierastu lietu tiem, kas interesējas par dzērienu pasauli. Virtuālā „Nautimus Vīna skola...

Restorāna Kaļķu vārtu šefpavārs Raimonds Zommers iesaka karstos dzērienus svētkiem

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicināja Raimondu Zommeru, mūsdienu latviešu virtuves restorāna...

Jāpaspēj izbaudīt sarkanvīnu

Baltvīns, kas lielākoties ir salīdzinoši svaigs, tipiski piestāv vasarai, bet smags, tumšs sarkanvīns saistās ar tumšiem ziemas vakariem. Kāpēc...

SAS lidojumos pasniedz labāko vīnu

Biznesa ceļojumu žurnāls „Business Traveller” ir apbalvojis Skandināvijas lidsabiedrību SAS Scandinavian Airlines ar prestižu balvu, kuras nosaukums runā pats par sevi...

Aldis Kušķis iesaka: ceļojumi ar baržu - lēni, majestātiski un bez šūpošanās

Pasaulē ir ātri ceļošanas līdzekļi - attāluma pārvarēšanai, ekstrēmi ceļošanas līdzekļi - spēju izaicināšanai, un lēni ceļošanas...

Aldis Kušķis iesaka: ajurvēda angļu kolonijās

Angļu augstākā sabiedrība jau vairākus gadsimtus ir radusi doties uz Indiju izklaidēties, tomēr, tā kā cilvēki vairāk...

Aldis Kušķis iesaka: ajurvēda angļu kolonijās

Angļu augstākā sabiedrība jau vairākus gadsimtus ir radusi doties uz Indiju izklaidēties, tomēr, tā kā cilvēki vairāk domā par veselību...

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.24280715sec.