ķirši.

Apskatām 1 - 40 no 82 vārdam 'ķirši'

Pa Latviju turpina kursēt «Ziedoņa vilciens»

Vilciena sastāvs, kura vagonu logus iepriekšējā gadā rotāja ziedoši ķirši, šogad ieguvis zaļumu un aicina ceļot pa Latviju, turpinot projektu "Ieraugi, Sajūti, Noķer Ziedoni"...

Atvērta jauna diennakts «Pica Lulū» picērija

Ceturtdien, 2024. gada 18. aprīlī, Aristida Briāna ielā 9a, durvis klientiem vērusi jauna "Pica Lulū" diennakts picērija...

Kur Eiropā baudīt sakuras ziedēšanas laiku

Nenoliedzami sakuras ziedēšanas laikā par galamērķi numur viens pasaulē kļūst Japāna. Taču, kā izrādās, lai baudītu šo krāšņumu, nav jādodas tik tālu...

Uzzini, kādus Ziemassvētku ēdienus galdā ceļ citās valstīs

Šajos svētkos visai ģimenei pieņemts sēsties pie bagātīga svētku galda, līdz ar to daudziem rodas jautājums – ko gan celt galdā, ja...

31. jūlijs vēsturē: 781.gadā norisinās vecākais dokumentētais Fudži vulkāna izvirdums

Fudži jeb Fudzi kalns ir ir viens no Japānas zināmākajiem simboliem, kā arī šīs valsts augstākā virsotne. Tā augstums ir 3776 m virs jūras līmeņa. Kalnu rietumu pasaulē dēvē arī par Fudzijama...

Jūrmala pavasara ziedēšanas pilnbriedā

Jūrmala pavasara ziedēšanas pilnbriedā – saules stari kļūst arvien siltāki un viss iekrāsojies košākām krāsām. Jūrmalā pilnā krāšņumā zied tulpes, ceriņi...

Soli tuvāk skaistam dārzam ar izstādi «Dārzs un dzīvesstils» Ķīpsalā

Beidzot dabā ir iestājies kārtīgs pavasaris, un tieši šonedēļ, no 12. līdz 14. maijam, Ķīpsalā notiks dārzkopības izstāde “Dārzs un dzīvesstils 2023”...

Sāk kursēt pēc Imanta Ziedoņa dzejas motīviem rotāts vilciens

No 20. aprīļa pa Latviju sāk kursēt ar taureņu uzbrukumu vagonos un ziedošiem ķiršiem to logos izrotāts AS "Pasažieru vilciens" elektrovilciena sastāvs...

Rīgas Restorānu nedēļā izbaudi rudens garšas nianses «Coctail bar RŪM»

Ik gadu Rīgas Restorānu nedēļa ir gaidītākais laiks visiem gurmāņiem. Arī Coctail bar RŪM valdīs īstas rudens garšu nianses par kurām parūpēsies...

Iepazīsti dažādu valstu virtuves izstādē «Riga Food»

Gruzīnu čurčhela un čača, ungāru vīni, vafeles un eļļas, ukraiņu borščs un vareņiki, uzbeku augļi un dārzeņi, itāļu šķiņķis un balzamiko…

Vasaras enerģijas eliksīrs – aukstā kafija

Arvien lielāku popularitāti iegūst aukstie kafijas dzērieni. Īpaši jau vasarā! Taču vai ledus latti tiešām var saukt par kafiju?...

Izbaudi vasaru Smiltenes novadā!

Nedeļas nogale jau klauvē pie durvīm un nav ideju kā tās pavadīt, lai piepildītos ar jaunām emocījām? Ieskaties zemāk, mūsu sagatavotajā piedāvājumā...

Fotogrāfa ieteikumi: Notver ziedēšanas krāšņumu kvalitatīvās fotogrāfijās ar viedtālruni

Šobrīd pilnā sparā zied sakuras, magnolijas, plūmes, tūlīt tām sekos ābeles, ķirši un pavasara sezonu noslēgs ceriņi. Ir īstais laiks doties fotomedībās...

Siguldas Jaunās pils Salonā apskatāma krāšņa Dinas Dubiņas izstāde

Izstāde Siguldas Jaunās pils Salonā apskatāma no 6. augusta līdz 1. septembrim...

Aivars Mackevičs: piecas atziņas par spānisko «Seat Arona»

Spānijas autobūves zīmols «Seat» man līdz 2020.gada jūnijam bija svešs no lietotāja skatupunkta, taču tagad...

Uzzini, kā radušies Latvijas pilsētu nosaukumi!

Latvijas svētkiem par godu, esam šķetinājuši raibo vēstures kamolu, lai uzzinātu un noskaidrotu...

Kā radušies Latvijas pilsētu nosaukumi (2. daļa)

Latvijas Simtgadei un Neatkarības atjaunošanas gadadienai par godu esam šķetinājuši raibo...

Izstādē «Riga Food 2019» varēs nobaudīt daudzus jaunus produktus

Saldā torte no kabačiem, mārrutku etiķis ar čili, alus ar pienu, visātrāk pagatavojamais olu kultenis...

Kā pavadīt Maija svētkus Tukuma pusē?

Tuvojoties maijam, saule silda arvien vairāk un daba priecē ar košu zaļumu un krāsainiem...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «ABAVAS» vīndarītavas saimnieka Mārtiņa Barkāna

«ABAVAS» vīndarītavas produkcija pazīstama ne tikai Latvijā, bet nepilnos 10 gados ieguvusi arī...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Japānā un Tokijā

Pavasaris ikvienam saistās ar dabas mošanos un pumpuru pārvēršanos krāšņos ziedos. Lai arī...

Mānīgie laikapstākļi mudinājuši Japānas ķiršiem ziedēt pāris mēnešus ātrāk

Sakura jeb japāņu ķiršu koki šajā zemē nav tikai vienkārši krāšņs koks ar skaistiem ziediem. Tā ieņem...

Restorānā «Stage 22» tiek atklāta jauna sezonas ēdienkarte

Pēc veiksmīgi aizvadītas vasaras sezonas, viesnīcas pavāru komanda un restorāna vadība ir nākusi klajā ar ideju...

INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: Rūdolfs Treijs mudina iepazīt noslēpumainos Balkānus

Pagājušajā nedēļā publicējām divas daļas ceļotāja stāstam, kurā Rūdolfs stāstīja par savu šī brīža...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Cēsu Tūrisma attīstības un informācijas centra vadītājas Andras Magones

Cēsu Tūrisma informācijas centra vadītāja Andra Magone vietējo tūrisma dzīvi vada astoņus gadus...

Eiropiešu tusiņš Turcijas nekurienes vidū jeb braucam apmaiņas projektā (2.daļa - Turcija)

Vakardien palikām pie brīža, kad mēs, pieci eiropieši, kājām šķērsojām Gruzijas - Turcijas robežu. Ar visiem saviem koferiem, somām...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Rocket Bean Cafe» direktora Inga Stepanova

Kafejnīcai – grauzdētavai Rocket Bean Roastery, Miera ielā, Rīgā aprit trešais gads, un direktors Ingus Stepanovs novērtē...

Nosaukti populārākie galamērķi amerikāņu sievietēm, kas ceļo vienas

Ceļojumu industrija atzīst sievietes dažādos veidos par godu gan starptautiskajai Sieviešu dienai, gan...

Ar jauno «Rīgas Melnā Balzamu Ķiršu» plāno augt vietējā un eksporta tirgos

Papildinot “Rīgas Melnā Balzama” dzērienu līniju, A/S “Latvijas balzams” sāk ražot jaunu – ķiršu balzama versiju. Uzsākot šobrīd limitētās ķiršu sērija...

Tarantula kājiņas un citi neparasti gardumi svešās zemēs

Ja no ceļojuma vēlies gūt maksimālo, tad esot piedzīvojumu meklējumos Kambodžā, Japānā, Teksasā vai kur citur - painteresējies arī par neparastiem ēdieniem, ko piedāvā iespējams tikai šajā valstī...

Gastronomiskais ceļojums pa Francijas reģioniem – 1.daļa.

Francijas virtuve ir viena no slavenākajām virtuvēm pasaulē – garda, izsmalcināta, kur viss pārdomāts

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 6 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Iepazīsties ar aktuālajiem galamērķiem "Rīgas - Gaujas gastronomijas reģiona 2017" ietvaros

Tūrisma attīstības vadītāja Andra Magone aicina šogad apmeklēt tos restorānus Cēsīs un apkārtnē, kuri ir gastronomijas gada partneri un apņēmušies saviem...

Ghibli muzejs - maģiska vieta, kur braukt ar bērniem

Maģiska vieta, kur jūs bērni var spēlēties un izpētīt Ghibli studiju. Muzejs atrodas Japānā, Mitaka priekšpilsētā, Ghabi muzejā ir studija kurā tika veidotas...

Pašreiz ir podagras uzliesmojumu laiks – kā slimību atpazīt?

Ziemassvētku un Jaungada svinības ar bagātīgi klātiem galdiem izraisa cilvēkiem podagras uzliesmojumus. Dažiem pārmērīga pārtikas uzņemšana rada...

Klajā laists Gardēžu ceļvedis

Jau pēc dažiem mēnešiem Rīgas-Gaujas reģions kļūs par Eiropas Gastronomijas reģionu, un jaunais izdevums tad vēl jo vairāk noderēs. Šāda izdevuma iepriekš nav bijis, tāpat kā nebijis ir...

Uzzini par pasaulē labākajiem ēdienu festivāliem

Pasaulē ir vairāki grandiozi ēdienu festivāli, ko...

Sabiles Vīna kalns ver vārtus apmeklētājiem

Pavasaris bijis darbīgs un jau pašā tā sākumā kalna dārzniece aktīvi darbojusies. Vīnogas pārziemojušas labi, kas...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.77967787sec.