Liepājā koncerts Tautas laiks notiks Rožu laukumā bez maksas

Liepājas Kultūras pārvalde ir sarūpējusi dāvanu liepājniekiem, dodot iespēju LR Neatkarības deklarācijas pasludināšanas dienā 4. maijā pulksten 16:00 Rožu laukumā noklausīties Jāņa Lūsēna sagatavoto koncertprogrammu „Tautas laiks” bezmaksas. Dzejā un mūzikā ierakstīto nācijas vienotību un pacilātību izdziedās Kristīne Zadovska, Ance Krauze, Ingus Pētersons un Zigfrīds Muktupāvels.

4. maijs ir īpaša svētku diena, tāpēc Liepājas Kultūras pārvalde uzskatīja par nepieciešamu nodrošināt iespēju liepājniekiem baudīt šo emocionālo Jāņa Lūsēna koncertprogrammu bezmaksas. Tie būs svētki ikvienam liepājniekam, ļaujot izjust vienotības sajūtu un baudīt labu atpūtu.

„Koncertprogrammā iekļautas dziesmas, kur līdzās notīm un vārdiem, ir ierakstītas mūsu neapvaldāmās prieka asaras, stindzinoši gaidpilnais klusums, atvadu smeldzošās sāpes un vairāk par visu prātā neaptverams, bet sirdī absolūts atbalsts, kas lika iegrimt laipnībā, mīlestībā un cieņā vienam pret otru. Savijot laika pavedienus tautas likteņrakstā, komponists Jānis Lūsēns savā jaunajā koncertprogrammā “Tautas laiks” izspēlēs atmodas dziesmas, kā nesadzirdētu atbildi šodienas haosam”- teikts koncertprogrammas pieteikumā.

Zigfrīda Muktupāvela vijoles solo papildinās Jāņa Lūsēna, Jāņa Lūsēna (juniora) basa ģitāras, Kārļa Vanaga saksofona un Ivara Kalniņa perkusiju un sitamo instrumentu muzikālo pavadījumu. Stāsts sākas ar dziesmām “Tautas laiks”, “Taisnība”, “Pūt, vējiņi!”, “Māmuļai Latvijai” „Daugava”, bet turpinās iemīļotajās dziesmās no rokoperām un spēcīgi atbalsojas nesen tapušajās dziesmās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Programma Vesela mugura Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Tava mugura jau sen to ir pelnījusi! 7 dienas un 6 naktis programmā VESELA MUGURA Kūrorta rehabilitācijas centrā pie jūras - KRC "Jaunķemeri". | Skatīt vairāk
no 427 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.10.2024 - 04.10.2024 AkvaLab Liepāja Liepājas reģiona TIB
No 30. septembra līdz 4. oktobrim iespēja piedalīties izglītojošos braucienos ar “AkvaLab Liepāja” | Skatīt vairāk
Atvasaras sezona Grieķijas salās! Tez Tour Latvia
Lidojums no Rīgas un atpakaļ (sadarbībā ar a/k airBaltic ; nododamā bagāža – 23 kg / rokas bagāža – 8 kg); dzīvošana viesnīcā, grupas | Skatīt vairāk
Jūras velšu cienītājiem ķemmīšgliemenes! Le Dome
Dažādās ķemmīšgliemenes tiek atlasītas ar rokām, lai iegūtu augstākās kvalitātes un maigu garšu. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.09134698sec.