Valentīndienā Riču ģimene uzstāsies Liepājā

Tā dēvētajā Visu mīlētāju dienā – 14.02.2010 plkst. 18.00 Liepājas latviešu biedrības namā dzīvesprieku, optimismu un enerģiju izstaros dziedošā Riču ģimene no Rīgas!

Ritmiskās romu un pasaules tautu mūzikas melodijas, īpašā, tikai šim ansamblim raksturīgā aranžējumā, liek sirdij krūtīs pukstēt straujāk. Bet, kad parādās apburošās dejotājas, acis no tām grūti novērts, jo viņu deju stāsti liek aizmirsties.

Jokošana, kāds stāsts un, protams, kopā dziedāšana - tā ir neatņemama programmas sastāvdaļa. Būsim kopā sirsnīgā, jaukā, enerģijas un prieka pārpilnā koncerta atmosfērā. Koncerta programmā ir padomāts par ikvienu klausītāju - tādēļ koncertu var apmeklēt kopā ar visu ģimeni.

Ansambļa ģitārists Agris Ričs stāsta: „Ja Jūs esat atnākuši uz koncertu, tad esiet gatavi, ka būs gan jādzied, gan jādejo. Citādāk jau nemaz nevar būt! Nākot uz koncertu, cilvēks nopērk biļeti, lai pats varētu padejot un padziedāt kopā ar citiem viesiem. Tas ir svarīgi un ļoti pareizi! ”.

Ļoti spēcīgs vokāls un samtaini patīkams balss tembrs ir ģimenes jaunākajam solistam Rinaldo, kurš ar savu balsi spēj saviļņot ikvienu klausītāju publikā. Ja vēlaties baudīt klasisku romances izpildījumu un mīlas dziesmas, tad ansambļa romantiskākās balss īpašnieks Kaspars Ričs ir tieši tas, kas jums sagādās šo baudījumu.

Kaisles pilnas dziesmas, ugunīgas dejas, virtuoza vijoļspēle, romantiska klaviermūzika, klasiskās ģitāras ritmi, jaunākās ansambļa dziesmas, pirmatskaņojumi, skatuves tērpu izrādīšana, muzikāli elementi, prieks un līksmība tas viss jūsu sirds siltumam Riču ģimenes Valentīndienas koncertā!

Biļešu cena 3-7 Ls

Biļetes iepriekšpārdošanā no 22. janvāra Liepājas latviešu biedrības nama kasē, tālr. 63423829

 

Papildus informācija: www.biedribasnams.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.06.2024 - 28.06.2024 Grila un vīna vakars 28. jūnijā Jurmala Golf Club & Hotel
Grila un vīna vakars pie mums - Jurmala Golf Club & Hotel! 📆Kad? 28. jūnijā ⏰Cikos? no plkst. 18:00 Tālrunis rezervācijai:+371 23280303. | Skatīt vairāk
Dodies garšu ceļojumā Latgalē Latgale.travel
Rēzeknes un Ludzas Mājas kafejnīcu dienas jau šajā nedēļas nogalē! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


Dobeles novada TIC
,


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.34795904sec.