Liepājas dzimšanas dienā notiks grandiozs jubilejas koncerts

18.03.2010 liepājniekiem ir svētku diena, jo pilsētai šajā dienā apritēs 385. gadskārta. Kā jau dzimšanas dienai raksturīgs, iedzīvotājiem tiks piedāvāta bagātīga svētku programma.

Liepājas 385. dzimšanas dienai veltītais koncerts notiks 18. martā pl. 19.30 Liepājas Olimpiskā centra Lielajā arēnā. Producents Guntis Kolerts sadarbībā ar Liepājas Kultūras pārvaldi un Liepājas Simfonisko orķestri uz šo koncertu ielūdzis māksliniekus, kam Liepāja ir ne tikai dzimtā vieta, bet pilsēta, kur mūzikas radīšanai ir labvēlīga aura.

Koncerts solās būt krāšņs un dzirkstošs kā svētku tosts. Kopā ar Liepājas Simfonisko orķestri uzstāsies solisti diriģenta Jēkaba Ozoliņa vadībā.

Uz aicinājumu muzicēt Liepājai veltītā koncertā atsaukušies Aivars Brīze, Zigfrīds Muktupāvels, Ance Krauze, Mārtiņš Freimanis, Jānis Grodums, Guntis Veits, Aivars Hermanis, Uldis Marhilēvičs, Ivo Fomins, Ainars Virga, Fēliks Ķiģelis, Andris Ērglis, Kristina Zaharova, Marts Kristiāns Kalniņš, Edijs Šnipke, Sigita Jevgļevska, Ieva Dreimane, Linda Rozentāle, koris „Laiks” (diriģente Ilze Balode), kā arī nule SEB MUZIKĀLAJĀ BANKĀ popularitāti ieguvušais Liepājas duets Musiqq – Emīls Balcers un Marats Ogļezņevs.

Arī klausītāju maciņos šī koncerta apmeklējums necirtīs nepatīkamus robu. Pirmās 385 biļetes pārdošanā izliktas par Ls 1,50, bet tie liepājnieki un pilsētas viesi, kuri nepaspēs biļetes iegādāties savlaicīgi, maksās jubilejai pieskaņotu ieejas maksu – 385 santīmi. Biļetes jau pieejamas Biļešu paradīzes kasēs visā Latvijā, bet Liepājā arī Olimpiskajā centrā, lielveikalā RIMI, 1. Rokkafejnīcā un Liepājas teātrī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.06.2024 - 29.06.2024 Koncertstāsts “DEBISĪ. Ir Jāpiedzīvo..” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
28.jūnijā pl.19.00 AKUSTIKA aicina uz kopīgu muzikālu mākslas darbu, kolāžu, stāstu ar mūziķiem Etīnu Emīliju SAULĪTI, Daniilu MICKEVIČU un Arti | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.06.2024 - 30.06.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Taizemes kulinārā pieredze! Estravel Latvia
Labākai dzīvei, enerģijai un aizraujošam piedzīvojumam - Īpašas tūres un kulinārijas meistarklases Taizemē! | Skatīt vairāk
no 363 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.06.2024 - 03.07.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


Dobeles novada TIC
,


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56044698sec.