Karostas cietums gaida apmeklētājus katru dienu

01.05.2010 Karostas cietums uzsāk tūrisma sezonu. Tas nozīmē, ka cietums būs atvērts katru dienu no pl.10:00 - 18:00. Sākot ar 1.maiju, katram apmeklētājam cietumā būs iespēja ekskursijas ietvaros noskatīties jauno 16 minūšu garo filmu „Karosta”. Tā būs iespēja apmeklētājiem ekskursijas laikā iepazīt ne tikai cietumu, bet arī uzzināt vairāk par Karostu kā par vienotu kultūrvēsturisku objektu.

Līdz ar tūrisma sezonas sākšanos Karostas cietums piedāvās arī velo īri un velo ekskursijas pa Karostu velo gida pavadībā. Velo ekskursijas gan vēlams pieteikt iepriekš.

Šosezon plašais Karostas cietuma piedāvājumu klāsts ir papildināts ar jaunumu – nakts ekskursiju ar šova elementiem. Pēdējos gados tieši nakšņošana Karostas cietumā bija tas piedāvājums, kas piesaistīja vislielāko masu mediju interesi, un līdz ar to šī iespēja tiek plaši reklamēta, īpaši ārvalstu medijos. Tomēr izbaudīt cietumnieka ikdienu – ierindas mācību, guļas vietas klāšanu, vakara tualeti bija iespējams tikai, piesakoties nakšņošanai lielākā grupā. Šogad ir izveidots jauns piedāvājums – arī individuālie apmeklētāji, kas gribēs pārnakšņot cietumā, varēs ne tikai izbaudīt, ko nozīmē gulēt uz cietumnieka lāvas vai metāla gultā, bet varēs saņemt pilnu programmu – sākumā ekskursiju pa cietumu un pēc tam – īstu cietumnieka vakara režīmu.

Savukārt Karostas cietuma sētā šogad ir iespēja uzcelt savu telti vai pārnakšņot kempingauto. Kempinga laukumā tiek nodrošināts elektrības pieslēgums, ūdens padeve un labierīcības nakšņotājiem, kā arī iespēja kempingauto iztukšot kanalizācijas tvertnes.

No jūnija cietumā tiks piedāvātas īpašas nedēļas nogales programmas – darbosies cietuma bufete un vojentorgs, būs iespēja fotografēties dažādu laiku vēsturiskās uniformās.

Vairāk informācijas par Karostas cietumu iespējams atrast interneta vietnē http://www.karostascietums.lv/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.06.2024 - 01.07.2024 Vasaras atlaides auto nomai Europcar
Rezervē no 27. jūnija līdz 1. jūlijam un baudi vasaras brīvdienas ar līdz pat 20% atlaidi automašīnu nomas rezervācijām līdz septembrim. | Skatīt vairāk
Premium klases kruīzi  Estravel Latvia
7 naktis uz kuģa // dažādas ostas pilsētas // lieliska apkalpošanas kvalitāte // aizraujoši maršruti // Aicinām Premium klases kruīzā! | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Valmiermuižas etnomūzikas festivāls Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Ieplāno vērienīgāko etnomūzikas notikumu Latvijā, lai jau 2024. gada 6. un 7. jūlijā atkal satiktos Valmiermuižā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.06.2024 - 03.07.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


Dobeles novada TIC
,


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44323707sec.