Melo-M Liepājā sniegs šogad vienīgo rokkoncertu trim čelliem

Čellu trio „Melo – M” 21.08.2010 plkst. 19:00 Liepājas koncertdārzā „Pūt, Vējiņi” sniegs šogad vienīgo rokmūzikas koncertu Latvijā trim čelliem un sitamajiem instrumentiem.

Koncerta programmā skanēs daudzi latviešu mūzikas skaņdarbi, kuri grupas koncertos nav atskaņoti ļoti ilgu laiku, piemēram, „Līvu” „Dzimtā valodā”, versija par „SkyForger” dziesmu „Kad ūsiņš jāj” un citas pazīstamas latviešu rokmūzikas dziesmas „Melo – M” aranžējumā.

Kopā ar čellu trio Liepājas koncertā muzicēs bundzinieks Vilnis Krieviņš. Sastāvā ar sitamajiem instrumentiem čellu trio „,Melo – M” Latvijā nav muzicējis vairāk nekā gadu, tādēļ šis koncerts būs īpašs un atšķirsies no pērn un šopavasar notikušajiem trunejas „Around The World” koncertiem.

„Šī būs vienreizēja iespēja atkal dzirdēt „Melo – M” īpašā rokmūzikas skanējumā. Tieši tāpēc koncerts notiek Liepājā, kur ir bagātīgas roka tradīcijas. Pēc ilgas koncertsezonas spēlējot pasaules tautu mūziku trijatā jutām, ka ir nepieciešams viens skaļāks un trakulīgāks koncerts. Arī koncerta repertuārs būs īpašs, tāpēc aicinām visus, kas vēlas dzirdēt rokmūziku trīs čellu izpildījumā doties uz Liepāju,” skaidro grupas mūziķi.

Čellu trio „Melo – M” nesen atgriezās no Krievijas, kur kopā ar Krievijas kvartetu “Terem” un simfonisko orķestri uzstāsies D. Šostakoviča Sanktpēterburgas Akadēmiskās filharmonijas Lielajā zālē. Koncerts notika pateicoties „Melo – M” gūtajiem panākumiem martā notikušajā pirmajā starptautiskajā izpildītāju konkursā „Terem Crossover Competition”.

„Melo – M” rokkoncerts Liepājas koncertdārzā „Pūt, vējiņi” notiks 21. augustā plkst 19.00. Biļetes iespējams iegādāties „Biļešu servisa” kasēs un internetā http://www.bilesuserviss.lv/.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
“Autobuss debesīs” jubilejas koncerts Valmieras novada Tūrisma pārvalde
12.oktobrī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas "Autobuss debesīs” jubilejas koncerts “Sitiet bungas, mani mīļie”! | Skatīt vairāk
no 15 EUR
Jaunums! Pankūku rīti Hercogā! Hercogs Mārupe
No rīta nekas nesmaržo labāk par svaigi ceptām pankūkām! 🧑‍🍳 Ielūdzam jūs uz gardām brokastīm sestdienu un svētdienu rītos no plkst.11 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.09.2024 - 05.10.2024 Improvizācijas šovs “Spiediens” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
4.oktobrī plkst.19.00 acinām uz improvizācijas teātra “SPIEDIENS” šovu Valmieras Kultūras centrā! | Skatīt vairāk
no 10 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.09.2024 - 30.09.2024 Stand-up komēdija “Mačo” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. augustā plkst. 18.00 Trikātas Kultūras namā aicinām uz stand-up komēdiju “MAČO”! Mačo lomā iejutīsies aktieris Ainārs Ančevskis. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


Dobeles novada TIC
,


Jaunmoku pils
,


Limbažu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.98059201sec.