asi ēdieni.

Apskatām 681 - 720 no 760 vārdam 'asi ēdieni'

Cik maksā pasaule? – dārgākie tūrisma piedāvājumi 2012. gadā. 1. daļa

200.000 ASV dolāru, un drīz atvaļinājumu varēs pavadīt arī kosmosā. Ienirt pie „Titānika” vraka vai par 20.000...

Nepiemērota pārtika bērnībā var izraisīt palielinātu tieksmi pēc sāls

Vecāki, kas maziem bērniem piedāvā vecumam neatbilstošu pieaugušo pārtiku, piemēram, maizi, liek pamatus...

Gran Kanaria – sapelējis grauzdiņš brokastīs

Slikts ēdiens, izmētātas plastikāta glāzes un apreibuši tūristi – daži iespaidi par apartamentu viesnīcu „Turbo Club” Kanāriju salu arhipelāga...

Ceļojuma piezīmes par piedzīvoto Šarm El Šeiha

Jau kādu stundu pirms nolaišanās Šam El Šeihas lidostā pa lidmašīnas logu redzama Āfrika! Īsta Āfrika. Nav mums pierastā zaļuma, tā vietā...

Dažas lietas, kas jāievēro Japānā

Sanāksmē Jums ir jāstāv pie savas sēdvietas, kamēr sēdes vadītājs palūgs apsēsties. Kad sanāksme ir beigusies, necelieties, iekams...

Prāga aicina apmeklēt Ziemassvētku tirdziņus

Maģisko Prāgu uzskata par skaistāko Adventes laika pilsētu, kur valda svētku noskaņa, Ziemassvētku gars, tradicionālie ēdieni un...

Divi ievainotie pasaules karstajā čilli čempionātā

Ātrā palīdzība tika izsaukta uz Edinburgas “Kismont” restorāna aso garšvielu ēšanas sacīkstēm pēc tam, kad konkursa dalībnieki agonijā locījās uz grīdas...

Kādas ir dumjākās sūdzības par ceļojumiem

Tūroperators Thomas Cook kopā ar britu ceļotāju savienību ABTA atraduši nejēdzīgākās rakstiskās sūdzības no klientiem par ceļojumu...

«Rīga Food 2011» ietvaros noteiks Latvijas labāko vīnzini

Šonedēļ jau sesto reizi notiks ikgadējais Latvijas Vīnziņu konkurss, kurā noteiks labākos sava amata...

Kannu kinofestivālā noslēguma vakariņās ēd mālos ceptus kartupeļus

64. Kannu kinofestivāla noslēguma vakariņās festivāla žūrija ēda baltajos mālos ceptus jaunos kartupeļus ar...

Turcijā tika atklāta jauna viesnīca Rixos Downtown Antalya

Viesnīca Rixos Downtown Antalya (pie pasaulslavenās Konjalti pludmales) atvēra savas durvis tūristiem...

Ieskaties nedēļas nogales pasākumu kalendārā Latvijā 17.06.-19.06.2011

Nedēļas nogales notikumu kalendārā Latvijā (17.06.-19.06.2011) iespējams atrast informāciju par...

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs aicina ielīgot Jāņus

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs aicina bagātināt Jāņu gaidīšanu un piedalīties muzeja ielīgošanas...

Siera klubs organizē Siera svētkus Mežaparkā

Biedrība „Siera klubs” 18. jūnijā organizē Siera svētkus – gada lielāko, skaistāko un garšīgāko kopā sanākšanas pasākumu, un tas...

Relaks Tūre: Piedzīvojumi karsto ūdeņu ielejā - IV daļa

Ar piedzīvoto Andu kalnos Travelnews.lv lasītājus turpina iepazīstināt Hardijs Madzulis, Relaks Tūre vadītājs...

«Abrakadabra» – tas ir pozitīvās gaisotnes festivāls

Pozitīvā gaisotnē ir aizritējusi jau trešā Abrakadabra – iluzionistu Pecolli organizētais Starptautiskais iluzionistu festivāls...

Omāri, tārpi un aligatori - ko ēd vietējie

Mīlestība iet caur vēderu, tā tautā runā. Līdzīgi ir arī ar svešu kultūru iepazīšanu - daudz ko var uzzināt, ēdot vietējo ēdienu. Reizēm pat par daudz uzzināt... Kādi tad ir dīvainākie vai...

Valmieras Gardēžu piknikā - īpaša sparģeļu ēdienkarte un alus ēdieni

Valmieras un tās apkārtnes vasaras tūrisma sezonas atklāšanas pasākuma Gardēžu piknikā Dikļu pils piedāvās...

Tez Tour: «Grecotel» grupas viesnīcas – ideāla izvēle prasīgiem tūristiem

„Grecotel” grupa ir ne tikai vieni no līderiem viesnīcu biznesā, bet daudzējādā ziņā arī modes noteicēji...

Notiks piektais Kurzemes stāstnieku festivāls «Ziv zup»

2011. gada 29. aprīļa līdz 1. maijam notiks piektais Kurzemes stāstnieku festivāls «Ziv zup». Tas notiks četrās Kurzemes pilsētas...

Restorānā Provansa četras Francijas dienas un ne tikai

Ar sparģeļu sezonas atklāšanu, franču klasiskajiem ēdieniem un attiecīgi pieskaņotiem vīniem restorāns Provansa šonedēļ atklāj...

Uz otras augstākās arkas Eiropā atklās restorānu

2011.gada 1. aprīlī Electrolux atklās pirmo Cube pop-up restorānu uz viena no Briseles kultūrvēsturiskajiem pieminekļiem – uz 30 metrus augstās...

Latvijā katram otrajam iecienītākā gaļa ir liellopu

Latvijas iedzīvotāji visbiežāk pārtikā uzņem vistas (88% respondentu), cūkas (82%) un liellopa (46%) gaļu, liecina “McDonald’s” pētījums...

Aicina uz Straupes lauku labumu tirdziņu

Šo svētdien, 20.martā, visus tos, kas vēlas ēst veselīgi un ēst to, kas audzēts un gatavots tepat pie mums, Vidzemes pusē, aicinām doties uz...

Rīgā tiek atklāts jauns restorāna formāts – pīrāgu ēstuve «Stolle»

2011. gada 16. martā Rīgā tiek atklāts jauns restorāna formāts – pīrāgu ēstuve „Stolle”...

Interesenti tiek aicināti apmeklēt Straupes tirdziņu

06.03.2011 iemalkojuši rīta kafiju, nesteidzīgi tveriet savus pītos iepirkumu grozus un dodieties uz Straupes lauku labumu tirdziņu. Tas darbosies no...

Sardīnijā vīns palīdz dzīvot ilgāk

Sardīnija tūristiem var piedāvāt daudz ko - senas celtnes, jaukas pludmales, plašas niršanas iespējas. Tur ir arī daudz...

Par jaunumiem restorānā Kaļķu vārti vēsta šefpavārs Raimonds Zommers

Mēs esam mūsdienu latviešu virtuves restorāns un uzsvars tiek likts Latvijas izcelsmes produktiem...

Index cafe atver jaunu kafejnīcu un cienā apmeklētājus ar bezmaksas brokastīm

Pēc neilgas gaidīšanas un intrigas uzturēšanas labas kafijas cienītāju vidū Index cafe lepni paziņo...

Vai pica kļūs par pasaules kultūras mantojumu?

Pica noteikti ir garšīga, dažāda un vienreizīga - bet vai picai piemīt potenciāls, lai tā kļūtu par pasaules kultūras mantojuma sastāvdaļu? 15.11.2010 pasaules...

Rumānijā atkal tiks celta ledus viesnīca

25.12.2010 Rumānijā tiks atklāta ledus viesnīca. Pirmo reizi šādu viesnīcu Rumānijā atklāja 2006. gada ziemā un tā...

Slēpotāju paradīze kļūst par gardēžu metropoli

Kaut arī Kicbīela (Kitzbühel) ceļotāju vidū pazīstama kā lieliska vieta, kur doties slēpot, spēlēt tenisu vai skatīties sniega polo spēles...

Atklāts jauns restorāns Metropolitain Café

Jūlija sākumā Rīgā durvis vēris jauns restorāns "Metropolitain Café", kas atrodas Antonijas ielā 13. "Metropolitain Café" tika atvērts...

Pasaule nav iedomājama bez itāļu virtuves

Ceļotāji, kas dodas uz Itāliju, bieži atgriežas mājās kā patiesi itāļu virtuves cienītāji. Itālijas gatavošanas māksla un tradicionālie ēdieni tiek...

Zemeņu smarža un garša jau kārdina vasaras ceļotāju

Vasara un saldās zemenes ir nešķirami jēdzieni. Lai jau agrā pavasarī no Kipras vai citām siltām zemēm atceļojušie ar pacilātību stāsta, ka tur jau gatavas...

Viesojoties Kanāriju salu virtuves pasaulē

Kaut arī mūsdienās gandrīz visos ceļojumu piedāvājumos uz Kanāriju salām ietilpst arī lieliskas maltītes viesnīcās, ir vērts vismaz vienu...

Vācieši Expo apmeklētājus pievilinās ar kāpostiem un desiņām

Jau 01.05.2010 tiks atklāta grandiozā pasaules izstāde World Expo 2010. Tā norisināsies Ķīnas metropolē Šanhajā...

Iepazīsti gardo un pamatīgo Spānijas virtuvi

Lielākoties restorānos Spānijas tūristu iecienītajās vietās ēdienkartē redzami jūras velšu ēdieni - paella, gambas, gazpacho. Bet...

Somu ēdieni pārsteidz pat latviešus

Somu tradicionālo ēdienu apskatam jāsākas netradicionālā vietā - saunā. Tur neatņemama kulināra specialitāte ir saunas desa...

Erotiskie ēdieni ārzemēs pārsteidz ar eksotiku

Lai palīdzētu iemigušajam libido pamosties, daudzi mīlnieki visā pasaulē ķeras pie diezgan neiedomājamiem līdzekļiem. Vienalga, vai čūsku asinis, ceptas skudras...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::8.33009005sec.