ēdiens.

Apskatām 1121 - 1160 no 1293 vārdam 'ēdiens'

Rīga piesaistīs viesus kā gaumīgi garšīgā galvaspilsēta

Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs sadarbībā ar 25 Rīgas restorānu un kafejnīcu šefpavāriem ir izstrādājis projektu, kura ietvaros šī gada...

Brisele pasludinājusi 2012. par laba ēdiena gadu

Beļģijas galvaspilsētā Briselē 2012.gads pasludināts par laba ēdiena gadu, kura ietvaros notiks gan dažādas meistarklases un citi sarīkojumi...

Kalnciema kvartāla pasākumi 2012. gadā

Tradicionālie tirdziņi pavasarī un vasarā tāpat kā ziemā šogad notiks katru otro sestdienu no 10.00-16.00, kā arī tiks organizēti daži...

Piedalies, plkst. 12:00 izlozēsim 50 Ls fitnesa klubu tīklam Atlētika

Pavasaris jau nav aiz kalniem un nemitīgi tuvojas ilgi gaidīta vasara. Mēs visi vēlamies doties uz pludmali...

Viesnīca «Karavella Hotel» aicina pavadīt romantisku vakaru

REKLĀMRAKSTS: Aicinām jūs pavadīt romantisku vakaru viesnīcas “Karavella Hotel” 12. stāva restorānā...

„Pirkstiņēdiens” zīdaiņa vecumā palīdz izvairīties no liekā svara vēlāk

Bērniem, kas piebarojumu vārda tiešā nozīmē varējuši izvēlēties paši savām rokām, ir mazāks risks iedzīvoties...

Pētījumi: sarkanā interjerā sarkanvīns garšo labāk

Izvēloties pareizās krāsas un atbilstošu muzikālo pavadījumu, maltītes ieturēšanu var padarīt vēl baudāmāku, noskaidrots...

Jelgavas īpašais ēdienu piedāvājums – jau ledus skulptūru festivālā

Jelgavas Amatu vidusskolas Ēdienu laboratorijā notika otrā meistarklase pilsētas ēdināšanas uzņēmumu...

«Jūsu jūrā ir par daudz zivju», jeb par ko sūdzas neapmierināti tūristi

Ko dara atpūtnieks, kad atgriežas mājās? – Raksta muļķīgas sūdzības. Piedāvājam 20 smieklīgākās, ko nācies uzklausīt...

Kas mazāk ēd, ilgāk saglabā prāta spējas

Cilvēki ar lieko svaru mūža nogalē biežāk cieš no vecuma demences, un Itālijas zinātnieki noskaidrojuši, kāpēc tā. Kalorijām nabadzīgs ēdiens ierosina...

Gatavojoties svētkiem, iepērcies pārdomāti!

Pārtikas un veterinārais dienests, tuvojoties Ziemassvētku un Jaunā gada svinībām, patērētājiem atgādina zināmas lietas, kas...

Tūristi Rīgā pirmo reizi varēs izbaudīt tradicionālo latviešu grilu

REKLĀMRAKSTS: Vecrīgā pirmo reizi dota iespēja nobaudīt oriģinālus vietējās virtuves ēdienus...

Gran Kanaria – sapelējis grauzdiņš brokastīs

Slikts ēdiens, izmētātas plastikāta glāzes un apreibuši tūristi – daži iespaidi par apartamentu viesnīcu „Turbo Club” Kanāriju salu arhipelāga...

Kurās lidmašīnās ir garšīgākais ēdiens?

Kura lidsabiedrība piedāvā visgaršīgāko ēdienu lidojuma laikā? Protams, ka to vislabāk var novērtēt pasažieri, un viņi atzīstas...

Ko un kā latvietis ēda senāk?

11. decembrī Latvijas Nacionālajā vēstures muzejā stāstīs par latviešu ziemas ēdienu senākos laikos. Cilvēks jau izsenis mācījies iegūt...

Ceļojuma piezīmes par piedzīvoto Šarm El Šeiha

Jau kādu stundu pirms nolaišanās Šam El Šeihas lidostā pa lidmašīnas logu redzama Āfrika! Īsta Āfrika. Nav mums pierastā zaļuma, tā vietā...

Ļausim garšas kārpiņām slīgt atmiņās

Garšas receptori – ir brīnišķīga mūsu atmiņas datu bāze. Kāds specifisks ēdiens, nogaršots tālajās zemēs, var atsaukt atmiņas par ceļojumu labāk nekā...

Dažas lietas par Tunisiju

Lieliskas smilšainas pludmales, jūras zilgme, veselīgs sāļš gaiss un zilas debesis ... Droši vien daudzi no Jums kaut vienreiz sapņo pagulēt...

Austrijas viesnīca aizliedz ierasties viesiem ar bērniem

„Bezbērnu” pakalpojumu modei rodas arvien vairāk sekotāju – kāda pieczvaigžņu viesnīca Austrijā, Tirolē pieņēmusi lēmumu...

Pasažieru ienīstākās lidostas pasaulē – TOP 10

Lidošana būtu pavisam patīkama, ja ne lidostas! Kavēšanās, nepietiekams serviss, slikta infrastruktūra un nebaudāms ēdiens – saskaņā ar...

Iepazīstiet dzeramnaudas etiķeti

Ziemassvētki ir brīnišķīgais laiks ceļojumiem, atpūtai un izklaidei. Daudzi no Jums šajā periodā droši vien dosies kādā braucienā, uzturēsies viesnīcā...

Iepazīstamies ar dzērienu pasniegšanas etiķeti Tuvajos Austrumos

Viesmīlības nozarē Tuvajos Austrumos lielākā nozīme ir tieši sīkumiem, ikdienas saskarsmes momentiem, kurus...

Kā tikt galā ar šūpes kaiti?

Daudzi cilvēki nevar pilnībā izbaudīt ceļojuma burvību šūpes kaites dēļ. Kā tikt galā ar šo problēmu? Statistikas dati rāda, ka no šīs kaites cieš...

Viesnīcā «Europa City Amrita» notika cūkas stilbiņu ātrēšanas sacīkstes

Noslēgušās jau astotās viesnīcas Europa City Amrita bārā „Bruno” rīkotās sacīkstes, kuru dalībniekiem bija...

Sabile varēs nobaudīt kaut ko īpaši garšīgu

Kārumu, kuru baudīt var nesteidzīgi pēc pastaigas Sabiles ielejā, iesaka nogurušiem cilvēkiem. Tādā veidā cilvēki varēs atgūt spēkus...

Latvijā ir atklāts jauns unikāls projekts – Vakariņas Tumsā

Vai esat jebkad iepriekš baudījuši vakariņas 100% tumsā, neredzot, ko tieši Jūs ēdat? Latvijā tika atklāts...

No rudens aukstuma var paslēpties restorānā Māja - Foto

16 bildes. Mājīgais iekārtojums, mierīga mūzika, garšīgs ēdiens un vīna glāze - tas viss var pārvērst aukstu rudens vakaru par...

Lidsabiedrībām nāksies atmaksāt klientiem arī nemateriālos izdevumus

Pasažieri, kuri lidmašīnas aizkavēšanās dēļ nespēs laicīgi sasniegt savu galamērķi, būs tiesīgi paralēli materiāliem...

Vai tava lidsabiedrība ir Ērtāko lidsabiedrību TOPā?

Sekojošajā topā tika ņemti vērā šādi faktori: ēdiens, krēslu komforts, sarunāšanās lidojuma laikā, tīrība salonā, tīrība tualetē, precizitāte un drošības sajūta...

Viesnīcā Europa City Amrita notiks Stilbiņu ātrēšanas sacensibas

Līdz ar nu jau atnākušo rudeni Liepājā viesnīcas Europa City Amrita bārā Bruno notiks jau astotās...

Paella ir spāņu provinces Valensija nacionālais ēdiens

Spānijas provinci Valensiju, kas atrodas Vidusjūras krastā un uz dienvidiem no Katalonijas, var droši uzskatīt...

Brīnišķīgā rudens velte - cidonija

Tradicionālā, taču bieži vien nepietiekami novērtētā rudens oga ir brīnišķīga piedeva dažādām receptēm. Bļoda cidoniju uz galda izskatās patiesi...

Labos restorānos smaržo jeb kādas ir laba restorāna pazīmes

Ik dienas nacionāli un globāli atveras pa kādam jaunam restorānam. Vēlēšanās izmēģināt ko jaunu vienmēr...

Jauna tendence restorānu biznesā: Latvijas tirgu iekaro uzbeku virtuve

Pieaugot interesei par Vidusāzijas valstu kultūru, Latvijā arvien populārāka kļūst arī šo valstu virtuve...

Padomi izcilu vakariņu pagatavošanai

Visbiežāk nepietiek ar labu ideju, lai iecerētās smalkās viesības vai tematiskā ballīte izdotos. Lai mājas viesības atstātu...

Tenerifes sala – gardēžu paradīze zem klajas debess

Tie, kuri ir apmeklējuši Tenerifes salu noteikti ir pamanījuši lielu restorānu daudzumu. Pārsvarā tie izvietoti gar jūras krastu un vilina...

Iepirkšanās centrā «Olimpia» durvis vērs «Čili Pica»

Šī gada 4.augustā iepirkšanās centrā „OLIMPIA”, Āzenes iela 5, Rīgā, durvis vērs jau divdesmit trešā "Čili Pica" picērija Latvijā...

Interesanti fakti par Japānas valsti un tās kultūru

Japānai ir daudz interesantu tradīciju, kas pilnībā atšķiras no mums pieņemtā un bieži vien pārsteidz. Japānā ir izteikta austrumu kultūra...

Vācijas luksus restorāns atsakās no klasiskās ēdienkartes par labu iPad

Bonnas augstākās klases restorāns Next Level, kas atrodas viesnīcā Hotel Kameha Grand ir nomainījis klasisko...

Pirmoreiz Ozolniekos – novada svētki «Ar saknēm novadā»

Vasaras vidū, 30. jūlijā uzsākam jaunu, ikgadēju tradīciju – svinēt novada svētkus. Ozolnieku Sporta centra...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.63997507sec.