restorāna.

Apskatām 1161 - 1200 no 2168 vārdam 'restorāna'

Kaļķu vārti,

Baltic Beach Hotel & SPA,

View Restaurant & Lounge,

Le Dome,

Atpūtas komplekss “Miķelis” ,

Rixwell Segevold Hotel ,

Viedoklis: Kādēļ viesmīļi restorānos velk cimdus?

Gluži kā aristokrātiskās filmās, arī Latvijas restorānos vērojami viesmīļi, kas darbojas ar...

Viedoklis: Vai Latvijas restorāni ir draudzīgi pret viesiem ar mājdzīvniekiem?

Mēdz teikt, ka dzīvnieki ir cilvēku labākie draugi. Uzņemoties rūpes par mājdzīvniekiem, tiek...

KONKURSS: Laimē dāvanu karti no mājīgā itāļu restorāna Da Roberta

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicina piedalīties konkursā un laimēt dāvanu karti 20 € vērtībā no mājīgā...

Ķīpsalā durvis vērs lielākais alus restorāns Baltijā

Rīgā tiks atvērts lielākais alus restorāns Baltijas valstīs. Tā kopējā platība būs aptuveni...

Viedoklis: Kādus ēdienus restorānos visbiežāk izvēlas vietējie un ārzemju viesi?

Mēdz teikt, ka garda maltīte pieskaitāma pie lielākajām baudām uz zemes. Ceļotāji nereti izvēlas...

Pavasarīga recepte Lieldienu svētku maltītei

Lieldienas ir skaista svētku diena, kad satiekas tuvie un dārgie cilvēki, kopā baudot...

Viedoklis: Kad restorānos mainās ēdienkartes?

Sekojot līdzi gadalaikiem un to tendencēm, arī restorāni pielāgo savas ēdienkartes viesu vēlmēm, piedāvājot...

Viedoklis: Kā restorānos izvēlas traukus, kuros pasniedz ēdienu?

Maltīte labākajos Latvijas restorānos izskatās gluži kā mākslas darbs. Lai tas ir ne vien...

Norisināsies laivu brauciens «Strīķē un Vaidi!»

"Strīķē un Vaidi" būs pavasara laivu brauciens mazo upju gardēžiem, tā mērķis ir sniegt maksimāli lielu...

Travelnews.lv un Centurion Hospitality veiks neatkarīgu Rīgas top 20 restorānu novērtējumu

Kopumā, veicot 60 telefona zvanus, tiks novērtēti "TripAdvisor" top 20 Rīgas restorāni...

Atvērts restorāns, kura ēdienkartēs ir plašs piedāvājums arī bērniem no 4 mēnešu vecuma

Ģimenēm ar maziem bērniem Rīgā ir grūti atrast restorānu, kur visa ģimene omulīgi, bez stresa var...

Viedoklis: Kā Latvijas uzņēmumos izvēlas darbinieku apģērbu?

Darba forma ir viens no uzņēmuma tēla vēstnešiem – tās stils, detaļas un asociācijas ar uzņēmuma būtību ir gluži kā...

Viedoklis: Kā Latvijas restorānos pavada sieviešu dienu?

Sieviešu diena veltīta visām sievietēm, neatkarīgi no to sociālā vai bioloģiskā statusa, tikai tāpēc, ka...

Notiks rīsu ēdienu meistarklase

Viens no lielākajiem graudaugu pārstrādātājiem Latvijā AS "Rīgas Dzirnavnieks" uzsācis...

Robotizētas «mājsaimnieces» vairs nav zinātniskā fantastika

No attāluma vadāmi mājokļi, robotizētas "mājsaimnieces" un droni zemes mērīšanai – tā vairs nav...

Lidmašīna, kas izveidota kā restorāns

Vietējais uzņēmējs lidaparātu iegādājies no Indonēzijas un novietojis to uz intensīvas kustības...

Tallink atklāj vienīgo pasaulē peldošo ātrās ēdināšanas restorānu BURGER KING® uz ātrgaitas prāmja M/S Star

Vienīgais pasaulē peldošais ātrās ēdināšanas restorāns BURGER KING® 2016. gada 29. februārī tika atvērts uz Tallink Shuttle prāmja...

Skandināvijas restorāni pirmo reizi saņem 3 prestižās Michelin zvaigznes

Slavenie Michelin kulinārijas kritiķi ir izdevuši savu 2016. gada Ziemeļvalstu ceļvedi, kur...

Viedoklis: Kādam ir jābūt ideālam viesmīlim?

Izvēloties baudīt maltīti kādā restorānā, mēs nonākam vidē, kur atmosfēru rada ne vien...

Vecpuišu parkā izveidota koncertzāle «Valmiera»

Astoņi kungi, tostarp arī ārsts un kādreizējais pilsētas galva Georgs Apinis, īstenoja ideju...

Piedalies interesantā mākslas ceļojumā pa bohēmas pēdām Rīgas ielās

Ir daudzas mājas Rīgā, kuras, ja varētu runāt, pastāstītu brīnumlietas par pagātni. Sevišķi tie ir...

Liepājas kafejnīcas un restorāni aicina nobaudīt īpašu zivju ēdienus

Liepājā, kā piejūras pilsētā, nozīmīgu lomu ieņem zvejniecība un makšķerēšana. Uzsverot šo...

Piedalies diskusijā par Latvijas valsts simtgades pasākumiem kā kultūras tūrisma produktiem

Strauji tuvojas 2018. gads, kas iezīmēsies ar vērienīgu un būtisku notikumus – mūsu valsts...

Vidzemes atpūtas iespējas kļūst vēl pievilcīgākas

Valmieras Drāmas teātra apmeklējuma un pasākumu plašajam piedāvājumam ar marta mēnesi pievienojas...

LIDO turpina attīstību Baltijā, atverot trešo restorānu Tallinā (video)

Latvijas lielākais sabiedriskās ēdināšanas uzņēmums LIDO turpina savu attīstību ārvalstīs, atverot jau...

Rīgā tiks atvērts pirmais robata restorāns Baltijā

Latvijas galvaspilsētas restorānu saimei martā piepulcēsies pirmais robata grila restorāns un...

Liepājas stends izstādē «Balttour 2016» aicina izvējoties un iedzintaroties

Īpaši veidotajā interaktīvajā stendā, kurā ikvienam ir iespēja sajust Liepājas vēju un iedzintaroties...

Indijā atvērts pirmais zemūdens restorāns (video)

Atvērts pirmais zemūdens restorāns ar nosaukumu "The Real Poseidon", kas tā atvēršanas dienā bijis pilnībā...

Skandināvijas zvaigžņu šefpavārs mācīs Latvijas pavārus

Rīgā notiks vērienīga pārtikas produktu izstāde, kur būs iespēja sastapt pasaules...

Latgales garša ietērpta sirsnīgā video (video)

Video rāda silto Latgales sajūtu un ļauj vizuāli nobaudīt bagātības, kas, ejot cauri gadiem...

Atver studentu un Raimonda Zommera radītu POP UP restorānu

Restorānā apmeklētājiem būs iespējams nobaudīt labākos Itālijai raksturīgos ēdienus, kas...

Kā garšo asinsdesa un Latgales šmakauciņa darba dienas vakarā?

Travelnews.lv redakcija nolemj savus ziemīgos vakarus pārvērst baudpilnos mirkļos, tādēļ dodas ciemos pie...

Ceļotāja stāsts: Viena diena Melnkalnē un saulrieta ķeršana

Piektajā dienā pēc izbraukšanas no Rīgas dodamies izpētīt Melnkalnes piekrasti. Pēc Kotoras un Budvas apskates...

Raimonds Zommers atvērs POP UP restorānu

Restorāna "Kaļķu Vārti" šefpavārs Raimonds Zommers kopā ar savas profesijas pārstāvi...

Atvērts pasaulē pirmais veselīgais McDonald's

McDonald’s vienmēr pozicionējis sevi ar rūpīgu sastāvdaļu izlasi, ātrumu apkalpošanā un cenu, kas...

KONKURSS: Padalies ar savu 2015. gada ceļojuma stāstu Travelnews.lv

Ja esi piedzīvojis neaizmirstamas sajūtas, uzlādējies ar patīkamām emocijām no redzētā un...

Noskadroti Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā 2015. gadā

Pieaicinot kompetentu šefpavāru žūriju no ārvalstīm, trešo gadu pēc kārtas noskaidroti labākie restorāni Latvijā un...

Viedoklis: Vai restorānu apmeklētāji baidās no sliktiem laikapstākļiem un sala?

Laikā, kad Latvijā valda ziema, pilsētu pārklāj sniegputenis un gaisa temperatūras stabiņš nokrīt krietni...

Pagatavo karsto dzērienu ziemas vakariem

Līdz ar janvāri, ir atnācis arī ilgi gaidītais gadalaiks – ziema. Sals kniebj degunā, visapkārt, kur paveras skats, redzama balta sniega...

Ceļotāja stāsts: Skrējiens pēc vasaras Spānijā un Portugālē

Laikā, kad ārā viss ir sniegots, slapjš, tumšs un vēss, atmiņās mēdzu aizceļot uz nu jau aizgājušā gada pavasari, kad...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.18251991sec.