asi ēdieni.

Apskatām 121 - 160 no 732 vārdam 'asi ēdieni'

Iedvesma Ziemassvētku cienastam: divas viegli pagatavojamas tradicionālas zviedru receptes

Ziemassvētkos zviedriem ir tradīcija klāt Julbord – bufetes tipa galdu ar īpašiem svētku ēdieniem. IKEA Zviedru restorāna vadītājs atklāj divas vienkāršas zviedru receptes...

Ko saka speciālisti par populārākajiem Ziemassvētku ticējumiem?

Teju ikviens ir dzirdējis kādu Ziemassvētku ticējumu, piemēram, par ēdienu skaitu, kas jāliek svētku galdā, vai par zirņu ēšanu...

Ziemassvētki Zviedrijā: 4 padomi, kā noķert svētku sajūtu

Ja šogad Ziemassvētkos tā vien gribas nomainīt ierasto pulcēšanos pie svētku galda un doties piedzīvojumā ar ģimeni, Zviedrija būs īstais galamērķis, kas...

Kādas Ziemassvētku maltītes pasūta iedzīvotāji dažādās Eiropas valstīs?

Ziemassvētku laiks nav iedomājams bez bagātīgi klāta galda ar 12 dažādiem ēdieniem. Uzņēmuma “Wolt” pārstāvji novērojuši, ka latvieši Ziemassvētku laikā iecienījuši...

Ziemas saulgriežus pēc latviskām tradīcijām aicina ieskandināt Jelgavas Vecpilsētas ielā

Jelgavai līdz šim netradicionālā vietā – jaunajā Dzīvesziņas un arodu sētā, kas nupat durvis pēc restaurācijas ver Jelgavas Vecpilsētas ielas kvartālā...

Kuldīgā svin ziemu ar gardēžu tradīcijām, gaismas spēlēm Ventas rumbā un Ziemassvētku dunu

Jau 5. decembrī, visas nedēļas garumā līdz 11. decembrim, Kuldīgas un tās apkārtnes restorānos un kafejnīcās svinēs gardēžu svētkus “Kuldīgas restorānu nedēļa 2022”...

Praktiski padomi labam atvaļinājumam Hurgadā

Viens skaists ceļojums ir noslēdzies – infotūre uz Hurgadu, ko organizēja tūroperators “Coral Travel”. Ļoti vērtīga, izzinoša un jauka infotūre, pateicoties lieliskajai organizācijai un...

Valmieras Restorānu nedēļā lutinās gardēžus

Tuvojoties rudens pilnbrieda izskaņai, valmierieši un pilsētas viesi zina, ka nu ir laiks ne tikai meklēt siltāku jaku, kurai drīzumā ar lepnumu piestiprināt...

Travelnews.lv sadarbībā ar «Coral Travel» dodas uz Hurgadu. Ēģipte sagaida ar maigu sauli

Patiešām kauns atzīties, bet līdz šim Hurgada manā ceļojumu kartē bijusi melnais plankums – kaut kā nekad nebija sanācis apciemot šo Ēģiptes daļu. Pateicoties tūroperatoram “Coral Trave”, tagad...

Veselīga ēšanas uzvedība – kas tas ir un kā to veicināt bērnos

Mūsdienās daudz tiek runāts par veselīgu ēšanas uzvedību un to, cik lielā mērā no tās atkarīga produktu izvēle, ēšanas paradumi, ķermeņa svars...

Marta Mackeviča: «Piazza Italiana» jeb latvieši var visur, arī Londonā

Katram latvietim, kurš mīl garšīgi paēst un viesojas Londonā, iesakām apmeklēt latvieša izveidotu itāļu restorānu “Piazza Italiana”...

Salaspils lepojas ar aktīvu tūrisma sezonu

Šogad aktīvā tūrisma sezona tika atklāta neierasti agri - jau 27. martā ar Salaspils Zeltiņu purva pavasara pārgājienu, ko vadīja dabas gide Laura Riekstiņa

Savādi ēdieni, kuru dēļ ir vērts posties ceļojumā

To, cik pasaule ir dažāda, vislabāk mēs izjūtam ceļojumos. Katra jauna valsts pārsteidz ar dabu, kultūru, tradīcijām un arī ēdienu...

Gan skaisti, gan garšīgi: TOP 6 muižas un pilis, kur var paēst gardas pusdienas

Rudens sezonā, kad vēl gribas apbrīnot Latvijas arhitektonisko skaistumu, bet vienlaikus jau absolūti nepieciešams sasildīties pie tējas tases un...

Zemgale nāk klajā ar piedāvājumu gardēžiem

“Blondā grēka” valdzinājums, dažādi ogu un augļu vīni, kuģelis un pupaunieks, īstas mājas tortes un veselīgi čiekuru, cūku pupu našķi...

NOVATOURS iesaka: ko redzēt, izdarīt, nobaudīt un piedzīvot Sicīlijā

No galvaspilsētas Palermo izbalējušā glamūra līdz vēsturisku tempļu un arheoloģisko izrakumu seniem noslēpumiem, no ugunīga vulkāna majestātiskuma...

Noslēdzošā mājas kafejnīcu dienu nedēļas nogale ir klāt

Vasara ir paskrējusi vēja spārniem, un tūlīt būs iestājies rudens, kas arī apliecina – pēdējā mājas kafejnīcu dienu nedēļa ir klāt...

«Novatours» iesaka: ko vērts zināt, pošoties ceļā uz Krētu

Leģendu un mītu caurvītā Krēta ir lielākā Grieķijas sala, kas lutina ar vairāk nekā 960 km garu, gleznainu, Egejas un Lībijas jūru apksalotu piekrasti, solot...

Marihuāna Taizemē nu ir likumīga – kas jāzina ceļotājiem?

Taizemē vēl pirms neilga laika bija vieni no stingrākajiem likumiem narkotiku apkarošanas jomā. Nu valsts ir sākusi marihuānas legalizēšanas ceļu...

Līdztekus slāpju sajūtai ir vairāk nekā 10 norādes, lai padzertos

Šķiet, ikviens ir saskāries ar slāpju sajūtu un izjutis tās remdēšanas baudu. Taču paļauties tikai uz to, ka organisms pats pateiks, kad vēlas ūdens malku...

Valkas novads: Kārķu pagasts ielūdz uz svētkiem un Māju kafejnīcu dienām

12.-14. augustā Kārķos Pagasta svētki ar meistardarbnīcām, sporta turnīriem, Katō, electro –jazz "Viņš un viņa", zaļumballi, Mājas kafejnīcām un daudz ko citu ....

Maizes un sidra svētki Āraišu dzirnavās 31. jūlijā aicina!

Maizes un sidra svētkos satiksies Rudzu ceļš un Sidra ceļš – divi kulinārā tūrisma maršruti, kas iepazīstina ar latviskās identitātes nesējiem...

Tunisija: ko darīt, ko ēst un ko apskatīt

Tunisija ir kā maģiskas krustceles, kurās mijas arābu un franču kultūras, svelmains tuksnesis un atsvaidzinoša jūra, apburoši lēns dzīves temps un vietējo...

Četri mīti par pastiprinātu svīšanu un kad meklēt speciālista padomu

Kamēr svīšana ir normāls fizioloģisks process, kas pastiprinās vien tad, ja sporto, dara fiziski smagu darbu vai iestājies karsts laiks, tikmēr cilvēki tam īpašu uzmanību nepievērš...

Kā uzlabot savu ēdienkarti vasarā un izvairīties no pārēšanās

Gada siltā sezona nereti var būt īsts izaicinājums mūsu gremošanas sistēmai. Lai gan varētu šķist, ka vasarā ir ievērojami vieglāk padarīt savu ēdienkarti veselīgāku un ...

Kalendārs: Mājas kafejnīcu dienas visā Latvijā – Tavs kumoss Latvijas vasaras garšas

Arī šogad no jūlija līdz pat septembra vidum dažādās vietās  Latvijā notiks “Mājas kafejnīcu dienas”. Tā ir iespēja apceļot Latviju...

Zaubes savvaļas kulinārais festivāls atgriežas dabā

Pēc divu gadu pārtraukuma klātienē atgriežas Zaubes savvaļas kulinārais festivāls, kura tēma šogad ir “izdzīvošana dabā”...

Kāpēc ceļošana ir arī rūpes par sevi un savu labsajūtu

Vasara ik gadu nāk ar aicinājumu ļauties dzīves baudīšanai, uzlādējošu saules siltumu un gūzmu dabas vitamīnu. Šis ir laiks, kad darbu dzīvei tiek dota pauze...

Mājas kafejnīcu dienas 2022 | Garšas Abavas lokos

No jūlija līdz pat septembra beigām Latvijā lauku saimniecības, uzņēmēji un vietējo kopienu entuziasti, kā arī dažādas tūristu piesaistes vietas atvērs savas durvis viesiem...

10 savdabīgas saldējuma garšas, ko šovasar nobaudīt Lietuvā: No circeņiem līdz griķiem

Lietuvas saldējuma veikali vasarā kļūst tikpat eklektiski kā valsts daba. Šie saldējumi ar negaidītām garšām, piemēram, ķiršu, diļļu vai...

Aptauja: Katrs piektais Latvijas iedzīvotājs apzināti «cepinās» karstākajā dienas laikā

Iestājoties karstam, saulainam un pat svelmainam laikam, pieaug arī ultravioletais starojums, kā arī ādas apdeguma, saules un karstuma dūrienu riski...

Vai no alus tiešām var izaugt «alus vēders»?

Būsiet pārsteigti, bet “alus vēders” mēdz būt ne tikai vīriešiem, bet arī sievietēm...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

Valmiera ielūdz uz 739. dzimšanas dienu

Parunāsimies, pasmiesimies, paklausīsimies, paskatīsimies, padejosim, padomāsim, pastaigāsimies, pabraukāsimies, paskriesim, pavizināsimies, paleposimies...

Jūrmalas restorānu šefpavāri dalās ar receptēm gardākai Jāņu svinēšanai

Jūrmalai ir sava garša, kur dažādu gastronomijas kultūru tradīcijas savijušās tikai ar šeit rodamo unikālo dabas buķeti. Jūrmalas šefpavāri iesaka piecas receptes Līgo svētkiem...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

Seši tradicionālie īru ēdieni, ko ir vērts pagaršot

Kurš gan nav dzirdējis par īru kafiju un kartupeļu pīrāgu? Taču īru tradicionālā virtuve neaprobežojas tikai ar stipro dzērienu receptēm un kartupeļu ēdieniem...

Kruīzs Tallina - Stokholma - Tallina: studenta pieredzes stāsts

Tomēr ir ceļotāji, kuri pārlika savu maršrutu un izvēlējās ceļot “Tallink” kruīza prāmju līnijā “Tallina-Stokholma-Tallina”...

Valmieras Restorānu nedēļā izgaršo pavasari

Pavasaris – laiks, kad daba sāk mosties, dzenot pirmos asnus un iesārtojot vaigus ar siltajiem saules stariem. Tas ir laiks, kad ne tikai kļūstam priecīgāki, meklējam...

Kā pareizi uzņemt diennakts nepieciešamo ūdens daudzumu?

Ūdens piedalās dažādos cilvēka organisma procesos – tas uzlabo asins cirkulāciju, regulē ķermeņa temperatūru, “ieeļļo” un aizsargā locītavas, mitrina ādu, palīdz uzturēt optimālu ķermeņa svaru, kā arī...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::8.82557106sec.