garšīgi.

Apskatām 121 - 160 no 351 vārdam 'garšīgi'

Vasara šķiet par īsu? Pagarini to ar ceļojumu uz siltajām zemēm!

Saule, pludmale, palmas, vējā plīvojoši mati un vissvarīgākais apģērbs ir peldkostīms...

Valmierā vērsies priekškars vasaras teātra festivālam

Valmieras vasaras teātra festivāls notiks ceturto reizi, līdz šim ik gadu pulcējot vairāk nekā...

Jaunajā grāmatā «Našķoties» atradīsi gandrīz 100 receptes, kuras vienmēr izdosies

Ēdienu gatavoju savam priekam, draugiem un ģimenei. Pirms pāris gadiem nolēmu, ka receptes, ko...

Latvijā 150 Dievnamos norisināsies Baznīcu nakts

Kristīgās kultūras notikums "Baznīcu nakts" Latvijā norisināsies jau sesto reizi. Baznīcu nakts...

Travelnews.lv garšīgi izbauda Daugavas panorāmas restorānu «Aqua Luna» Andrejostā - Foto

30 bildes. Travelnews.lv garšīgi izbauda Daugavas panorāmas restorānu «Aqua Luna» Andrejostā...

Baltezera viesnīca «Baltvilla Hotel» svinīgi un garšīgi atklāj vasaras tūrisma sezonu - Foto

80 bildes. Baltezera viesnīca «Baltvilla Hotel» svinīgi un garšīgi atklāj vasaras tūrisma sezonu...

Vērmanes dārzā sākas Baltijā lielākie alus svētki «Latviabeerfest 2019»

Ar svinīgu spundes iedzīšanu tradicionālajā festivāla Latviabeerfest alus mucā, pašā Rīgas sirdī...

Festivālā «Latviabeerfest 2019» aicina nobaudīt vairāk kā 500 alus šķirnes

Vērmanes dārzā Rīgā norisināsies Baltijas vērienīgākie alus svētki Latviabeerfest 2019, kurā...

2019. gada pieci tūrisma galamērķi, kuri Rietumeiropai šķiet jauni un interesanti

Vācijas tūrisma profesionāļu žurnāls Traveltalk.de ir apkopojis vairākus tūrisma profesionāļu un žurnālistu viedokļus par aktuālajiem un interesantākajiem...

Ko darīt, ja Lieldienās ēsts par daudz?

Lieldienu laiks mūs lutinājis ar vairākām brīvdienām, kuru laikā ļaudis atpūtušies, apciemojuši...

Valmieras Restorānu nedēļas ēdienkartē šonedēļ plaukst pavasaris

Viesiem tiks piedāvātas Latvijas dabas velšu un vitamīnu bagātas maltītes, lai garšīgi...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Ar skanīgiem putnu sveicieniem pavasaris ir ieradies uz palikšanu - lai arī sniegs šonedēļ mūs...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva

Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...

Igaunijas interaktīvo muzeju un tematisko parku TOP 10

Lieliski pavadi laiku kopā ar ģimeni, iepazīstot Igaunijas daudzos aizraujošos muzejus...

Kāpostu vīstoklis, rasols un šašliks - kā mainījusies Latvijas virtuve 100 gados?

Raksturojot ēdienu tradīcijas no desmitgades uz desmitgadi, var redzēt, ka ar pirmās desmitgades ...

«Latviabeerfest 2019» aicina uz garšas un aromātu baudīšanu kopā ar savējiem

Iekļauts starptautiskajā alus notikumu ceļvedī, "Latviabeerfest 2019" aicina uz garšas un...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Šrilankā

Līdz pat 1972. gadam Šrilanku dēvēja par Ceilonu - gluži tā kā mūsdienās saucam tēju, kuras dzimtene ir...

Viedoklis: Kur atrast jaunākās vēlo brokastu vietas Rīgā?

Brančs ir brokastu un pusdienu apvienojums jeb, latviski runājot, vēlās brokastis. Šis nosaukums...

3 fantastiskas idejas aktīvām brīvdienām Gulbenes novadā

Šajā nedēļas nogalē ļaujoties kārtīgai adrenalīna devai apmeklējot ralliju "Sarma 2019", kas norisināsies...

INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: Irina Florinska ceļojumos dodas ar jauniem izaicinājumiem

Ceļojumu tehnoloģiju uzņēmuma "Travelport" vadītāja Baltijas valstīs Irina Florinska gada nogali aizvada...

Gatavojot Ziemassvētku maltīti, jāvadās pēc sajūtām

Tuvojoties Ziemassvētkiem, allaž vēlamies sajust šiem svētkiem tik raksturīgās smaržas un garšas...

100 gados Latvijas virtuvē ienākuši simtiem jaunu produktu, garšvielu un recepšu

100 gados ne tikai mainījusies Latvija, bet arī valstī pieejamie produkti, receptes, ēšanas kultūra. Pēc...

Daugavpils tūrisma objektos pieaudzis apmeklētāju skaits

Daugavpils tūrisma informācijas centra apkopotie statistikas dati liecina, ka Daugavpils tūrisma objektu, kultūras, aktīvās atpūtas un...

Brīvdabas muzejs aicina uz Mārtiņdienas svinībām

Latviešu kalendārā Mārtiņa diena iezīmē rudens beigas un ziemas sākumu, kā arī noslēgumu labības kulšanai un gatavošanos...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Mamma Pasta» direktores Olgas Buhalovas

2018. gada 4. oktobrī itāļu restorānam "Mamma Pasta" Vecrīgā apritēja divi gadi un to vada direktore Olga...

Vita Jermoloviča: Tūrisma izaugsmes potenciāls jaunajā simtgadē

Piedāvājam Vitas Jermolovičas, Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja valdes priekšsēdētājas, viedokļa rakstu par...

Šoruden varēs pieredzēt vēl nebijušu izklaidi – sliktākās vakariņas Rīgā

20. septembrī Rīgā, kultūras telpā “Autentika”, ar provokatīvu pirmizrādi sevi pieteicis Latvijā jauns izklaides piedāvājums...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Bellevue Park Hotel Riga» direktores Ievas Ozolas

Katra vadītāja veiksmes atslēga ir kopīgs mērķis, ko skaļi definē kopā ar komandu. Mūsu viesnīcā ir izteikts komandas darbs...

Dodies uz Ventspili baudīt aktīvo atpūtu

Ventspils pilsētas domes Tūrisma informācijas centra apkopotā informācija par tūrisma objektu apmeklētību...

INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: Rūdolfs Treijs mudina iepazīt noslēpumainos Balkānus

Pagājušajā nedēļā publicējām divas daļas ceļotāja stāstam, kurā Rūdolfs stāstīja par savu šī brīža...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie luksus viesnīcas «Dome Hotel & SPA» īpašnieka Gundara Ozola

Viesnīcas Dome Hotel & SPA īpašnieks Gundars Ozols kopš pavasara pats aktīvi iesaistījies tās vadībā un tālākajā...

Mežaparka zaļajā oāzē izveidots jauns restorāns visai ģimenei

Beidzot ir vieta, kur iegriezties ar visu ģimeni pēc aktīvas atpūtas vai pastaigas pa Mežaparku...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Light House Jurmala» vadītājas Anastasijas Gorikas

Anastasija Gorika pēc vairākiem gadiem darba viesnīcas "Light House Jurmala" mārketinga menedžere...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Pica Lulū» līdzīpašnieka Elmāra Taņņa

Pica Lulū līdzīpašnieks Elmārs Tannis pusi sava mūža nodzīvojis un veltījis Latvijas sabiedriskās...

Viedokļi: Kā restorāniem šogad gāja Rīgas Burgeru festivālā?

Šajā nedēļas nogalē Rīgā norisinājās jau otrais Rīgas burgeru festivāls. Tāpat kā pērn, arī šogad festivāls...

Pieci ieteikumi, kā sagatavoties brīvdienām bez stresa

Brīvdienas ir domātas, lai atpūstos no ikdienā radītā stresa, taču ne vienmēr to izdodas izdarīt...

Ceļotāja stāsts: 70 kilometri gar jūru

Šķiet arvien populārāk kļūst "iešana dabā" un īpaši - došanās gar mūsu dārgo Baltijas jūru...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas restorāna «Prospekts 55» šefpavāra Reiņa Čerņajeva

Reinis Čerņajevs savos 26 gados ieguvis pavāra pieredzi gan Latvijā, gan Spānijā gan Norvēģijā...

Daugavpils novada Līksnā notiks latgaliešu mūzikas festivāls

Daugavpils novada Līksnā, Līksnas parkā 2018. gada 14. un 15.jūlijā jau septīto reizi notiks latgaliešu mūzikas...

Ceļotāja stāsts: Vai ar trim dienām Londonā pietiek?

Šī gada aprīlī devos nelielā 3 dienu atpūtas braucienā uz Londonu kas atrodas Apvienotajā Karalistē 2 stundu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.11091709sec.