augļi.

Apskatām 161 - 200 no 746 vārdam 'augļi'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Le Chef Buffet Pērle,

Le Dome,

«Novatours» iesaka: Augļi, kuru dēļ ir vērts ceļot uz tālām, eksotiskām valstīm

Gadu simtiem jaunu garšu meklējumi arvien aicina ēdiena mīļus šķērsot okeānus un kalnus, izzināt jaunas valstis un ļauties garšas kārpiņu izaicinājumiem...

Marta Mackeviča: Tenerifes viesnīca «Landmar Costa los Gigantes» – lieliska vieta mazajiem ceļotājiem

Travelnews.lv redakcija šoruden vienojas Tenerifē, Spānijā, viesojoties dažādās viesnīcās un daloties savos novērojumos par katru...

Liepāja aicina uz Latvijas mājražotāju un amatnieku Rudens ražas dižtirgu Rožu laukumā

Kad raža novākta, graudiem piepildītas klētis, āboli un bumbieri jau grozos, šīs nedēļas nogalē, 21. un 22. oktobrī no plkst. 9:00-16:00 Rožu laukumā uz...

Eksperti norāda uz biežāk pieļautajām pārtikas drošības kļūdām, gatavojot ēdienu mājās

Visiem zināms, ka ogas ir daudz gardākas, ja tiek noplūktas un apēstas uzreiz no krūma. Tāpat arī meža zemenes un mellenes vispirms nonāk mutē, un tikai tad sākam...

Kādu labumu dod kofeīnu saturoši kosmētikas produkti?

Tasīte rīta kafijas spēj atmodināt organismu un piešķirt možumu dienas iesākumam, bet tas nav vienīgais ieguvums un pielietojums kafijas pupiņām

Piedalies rudens ražas pārgājienā!

9. oktobrī plkst. 10.00 baudi dabas krāšņo rotu un izaicini sevi rudens ražas pārgājienā kopā...

Rudens vēstneša – ābola godināšana Dobelē

Latvijas sulīgākais festivāls “Ābolu svētki 2022” apmeklētājus Dobelē gaidīs jau pavisam drīz – 1. oktobrī. Tajā kopā pulcēsies novada un apkārtnes mājražotāji un...

Savādi ēdieni, kuru dēļ ir vērts posties ceļojumā

To, cik pasaule ir dažāda, vislabāk mēs izjūtam ceļojumos. Katra jauna valsts pārsteidz ar dabu, kultūru, tradīcijām un arī ēdienu...

Daugavas muzejs aicina baudīt rudeni Miķeļa ražas tirgū

2022. gada  25. septembrī no plkst. 10.00 līdz 14.00 Daugavas muzeja parkā pulcēsimies uz ceturto mājražotāju un amatnieku gadatirgu – Miķeļa ražas tirgu...

Andris Rasiņš: Augļu alus un pat smūtiju alus – kas šobrīd «modē» alus pasaulē?

Pēdējā pusgada laikā lielu aktivitāti piedzīvo dažādi alus festivāli visā Eiropā – pēc pandēmijas ierobežojumiem alus darītavas ir aktīvas un cenšas...

Skolēnu rudens ekskursijas Cēsu novadā

Lai jaunais mācību gads būtu izdevies tas jāsāk ar kopīgu klases ekskursiju! Mazliet satraukums un neziņa par sagaidāmo mācību gadu ļaus relaksēties un...

Vērtīgie un daudzpusīgie smiltsērkšķi – stāsta klīniskā farmaceite

Vasaras noslēgumā un rudens laikā daba mūs īpaši dāsni lutina ar vērtīgām dabas veltēm. Viena no tām ir smiltsērkšķis...

Iepazīsti dažādu valstu virtuves izstādē «Riga Food»

Gruzīnu čurčhela un čača, ungāru vīni, vafeles un eļļas, ukraiņu borščs un vareņiki, uzbeku augļi un dārzeņi, itāļu šķiņķis un balzamiko…

Atklāj jaunas garšas izstādē «Riga Food 2022»

BEZpiena biezpiens, medus suflē, garšaugu tējas maisiņi, alus ar grauzdētu ķiploku garšu, fizāļu konfektes, lapu kāpostu čipsi, kukaiņu pulveris un...

Pirmā skolas diena – speciālistu padomi veiksmīgam sākumam

Pirmā skolas diena ir satraucošs, prieka, satraukuma, gaidu un visdažādāko emociju pilns mirklis. Gan vecākiem, gan bērniem ir daudz domu un emociju...

Ar Latvijā sublimētām dabas veltēm startēs pasaules superēdienu tirgū

Smiltenes uzņēmums SIA "Lāča Oga" roku rokā ar Latvijas Lauksaimniecības universitātes pārtikas tehnoloģijas zinātniekiem ir izstrādājis 20 jaunus produktus...

Sievišķība un skaistums – «AKROPOLE Alfa» atklāta mākslinieces Baibas Feoktistovas izstāde «Sievišķības portrets»

Iepirkšanās centrā “AKROPOLE Alfa” svinīgi atklāta mūsdienu latviešu mākslinieces Baibas Feoktistovas izstāde “Sievišķības portrets”...

Rīgas Doms aicina uz ērģeļmūzikas koncertu

Jau 2022. gada 6. augustā pl. 21.00 Rīgas Doms aicina uz 35. Starptautiskā ērģeļmūzikas noslēguma koncertu – nakts koncertu, kas šoreiz klausītājam ļaus iejusties...

Vasaras enerģijas eliksīrs – aukstā kafija

Arvien lielāku popularitāti iegūst aukstie kafijas dzērieni. Īpaši jau vasarā! Taču vai ledus latti tiešām var saukt par kafiju?...

Vai Tu varētu būt banāns? 7 interesanti fakti par banāniem

Nacionālais cilvēka genoma pētniecības institūts 2013. gadā publicēja video, kurā tika pausts uzskats, ka cilvēka un banāna DNS ir par 41% līdzīgs...

Kā uzlabot savu ēdienkarti vasarā un izvairīties no pārēšanās

Gada siltā sezona nereti var būt īsts izaicinājums mūsu gremošanas sistēmai. Lai gan varētu šķist, ka vasarā ir ievērojami vieglāk padarīt savu ēdienkarti veselīgāku un ...

Elīna Karnišova: Kā stiprināt darbinieku vēlmi atgriezties birojos?

Sākoties Covid-19 pandēmijai, saskārāmies ar izaicinājumu – nepieciešamību strādāt attālināti, taču ātri vien sapratām, ka priekšrocību ir krietni vairāk, nekā varējām iedomāties...

Vairāk kustību, mazāk sāls un citi padomi cīņai ar tūsku

Smagi plakstiņi rītos vai kājas, kas vakarpusē kļuvušas kā bluķi nav retas parādības – tūska var piemeklēt ikvienu...

Kāpēc ceļošana ir arī rūpes par sevi un savu labsajūtu

Vasara ik gadu nāk ar aicinājumu ļauties dzīves baudīšanai, uzlādējošu saules siltumu un gūzmu dabas vitamīnu. Šis ir laiks, kad darbu dzīvei tiek dota pauze...

Skaistuma konsultantes padomi nagu stiprināšanai

Vasara ir pārbaudījumu laiks mūsu nagiem. Mēs veicam dārza darbus, vācam ogas un citas veltes, plūcam ziedus, pavadām daudz vairāk laika pie dabas...

Ceļvedis plašajā saldējumu pasaulē

Par spīti tam, ka saldējumu pagatavot ir vienkārši, tas nebūt nav vienveidīgs – šis našķis ir pieejams visdažādākajās formās...

Pētījumi liecina: žirafu skaits negaidīti pieaug

Jaunākie pētījumi liecina, ka visā Āfrikā ir pieaudzis žirafu skaits, kas ir negaidīta, taču visai patīkama ziņa, jo 2016. gadā tās iekļāva izmirstošo dzīvnieku sarakstā...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

LED gaismas ceļš no greznu auto ekstras līdz zīmolu identitātes veidotājai

Gaismas diodes jeb LED mūsdienās tiek izmantotas it visur, sākot no lētiem lukturīšiem un viedtālruņu zibspuldzēm un beidzot ar mašīnām...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

Seši tradicionālie īru ēdieni, ko ir vērts pagaršot

Kurš gan nav dzirdējis par īru kafiju un kartupeļu pīrāgu? Taču īru tradicionālā virtuve neaprobežojas tikai ar stipro dzērienu receptēm un kartupeļu ēdieniem...

Reinis Reinfelds: Izvēloties alu, vairums skatās uz tilpumu un cenu

Tradicionāli pieņemts uzskatīt, ka alus ir dzēriens, kas vairāk piemērots gada siltajam laikam, tomēr patiesībā alus nebūt nav sezonāls dzēriens un to var baudīt...

Idejas Lieldienu svētku galdam

Pāri visam Lieldienu svētkos jāvalda mīlestībai, savstarpējai cieņai un saticībai. Tomēr, ja gaidāt ciemiņus...

Rīgas Porcelāna muzejs aicina uz Janīnas Mironovas personālizstādi «Ģimenes pastkartes»

Rīgas Porcelāna muzejā no 2022. gada 8. aprīļa līdz 5. jūnijam būs skatāma ukraiņu izcelsmes Polijā strādājošas mākslinieces Janīnas Mironovas personālizstāde “Ģimenes pastkartes”...

Valmieras Restorānu nedēļā izgaršo pavasari

Pavasaris – laiks, kad daba sāk mosties, dzenot pirmos asnus un iesārtojot vaigus ar siltajiem saules stariem. Tas ir laiks, kad ne tikai kļūstam priecīgāki, meklējam...

Kā pateikt nē pagurumam pavasarī

Gadalaiku maiņas un ikdienas nestabilitātes radītajam pagurumam raksturīgais enerģijas trūkums izpaužas kā nogurums, miegainība vai apātija...

Brūnie lāči ir uzmanīgi - bez iemesla cilvēkiem neuzbrūk

Pavasarī no ziemas miega mostas vieni no iespaidīgākajiem mūsu savvaļas sugu pārstāvjiem – brūnie lāči (Ursus arctos), kas visā Eiropas Savienībā...

Vai našķi ir veselīga uztura ienaidnieks?

Pasaulē pieprasījums pēc našķiem un ātrajām uzkodām arvien palielinās, piemēram, 2021. gadā veiktā pētījuma “Global Snack Foods Industry” rezultāti ļauj secināt...

Kā pareizi uzņemt diennakts nepieciešamo ūdens daudzumu?

Ūdens piedalās dažādos cilvēka organisma procesos – tas uzlabo asins cirkulāciju, regulē ķermeņa temperatūru, “ieeļļo” un aizsargā locītavas, mitrina ādu, palīdz uzturēt optimālu ķermeņa svaru, kā arī...

Konkursā «Mežpils Prove 2022» izvēlēts labākais mājbrūvētājs

Noslēdzoties ikgadējam mājbrūvētāju konkursam "Mežpils Prove", žūrijas komisija par labāko noteikusi Latvijas pārstāvja Reiņa Reinfelda no gaišā iesala un...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.58007002sec.