konditoreja.

Apskatām 201 - 240 no 489 vārdam 'konditoreja'

Turpina augt pieprasījums pēc augstvērtīgas maizes un jaunumiem

Latvijas maizes tirgus ir stabilizējies: turpina pieaugt pieprasījums pēc maizes ar augstu pievienoto vērtību, neliels pieaugums vērojams arī...

Krāslavas pils dārzā norisinājās 3.Starptautiskais kulinārā mantojuma festivāls

21. - 22.jūlijā Krāslava nosvinēja pilsētas svētkus un viens no centrālajiem svētku pasākumiem bija Starptautiskais kulinārā mantojuma festivāls. Šogad šis festivāls noritēja ar īpašu tematiku – GURĶU SVĒTKI. Festivāls pulcēja vairākus tū

Liepājas Rožu laukumā ar andeli piektdien svinēs Saimnieču dienu

Atzīmējot Annas jeb Saimnieču dienu, 21. jūlijā Rožu laukumā no plkst. 10:00 līdz plkst. 17:00 tiek organizēts amatnieku un mājražotāju tirdziņš, lai celtu godā mūsu zemes darba tikumu - ar mājas smeķi pagatavotus gardumus un amatnieku meista

Aicina uz saldo svētdienu Jasmuižā

16. jūlijā Starptautiskajā saldējuma dienā plkst. 15.00 RAIŅA MUZEJS "JASMUIŽA" (Preiļu novada Aizkalnē) ģimenes ar bērniem aicina uz pasākumu SALDĀ SVĒTDIENA. Kopā skatīsimies filmu studijas "Animācijas brigāde" animācijas filmas...

Ak, šie saldie grēciņi jeb kur meklējamas gardākās kūkas Rīgā

Mēs dzīvojam laikmetā, kura viena no iezīmēm ir tiekšanās pēc arvien veselīgāka dzīves veida un pārtikas,

Jaunpienācēji piesaka konkurenci ilggadējiem Ventspils ēdinātāju konkursa dalībniekiem

Vērtēšanai šogad izvēlēti 50 Ventspils ēdināšanas uzņēmumi, starp kuriem ir gan apmeklētāju jau ilgstoši iecienīti uzņēmumi, gan pavisam jauni...

Valmierā aicina ekskursijā, pārgājienā un velo braucienā

Valmieras pilsētas svētku laikā, kas norisināsies no 27.jūlija līdz 30. jūlijam, Valmieras Tūrisma informācijas centrs (TIC) aicina doties tematiskā ekskursijā, piedzīvojumu pārgājienā, kā arī aizraujošā atjautības velo braucienā...

Ogres tehnikumu absolvējuši pirmie Viesnīcu un restorānu pakalpojumu nodaļas audzēkņi

Ogres tehnikumu (OT) absolvējuši pirmie Viesnīcu un restorānu pakalpojumu nodaļas audzēkņi, kuri pirms četriem gadiem...

Arlita Sedmale: svarīgākais par maizes uzglabāšanu vasarā

Kā vislabāk maizi uzglabāt vasarā? Vasara ir pikniku laiks – kā, dodoties piknikā, maizi paņemt līdzi, lai tā ilgāk būtu svaiga un...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 30.06.2017 - 02.07.2017

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā...

Liepājas Kungu ielas radošajā kvartālā notiks Zemeņu festivāls

Sestdien, 1. jūlijā, no pulksten 10 līdz 15 Kungu ielas radošajā kvartālā gaisā virmos zemeņu smarža, jo tajā norisināsies Zemeņu festivāls, kura ietvaros notiks arī gardāko kūku konkurss, kurā kūku cepēji sacentīsies savā konditoreja

19 padomi: gatavojoties svētkiem, iepērcies, uzglabā un gatavo droši!

Lai Līgo svētku maltīte nesagādātu nepatīkamus pārsteigumus, Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) atgādina – iegādājoties pārtikas produktus svētku galdam, iepērcies tikai drošās tirdzniecības vietās...

Pārtikas uzņēmumu Reputācijas topā Fazer Latvija kāpums uz septīto vietu

Fazer Latvija Uzņēmumu reputācijas topā šogad ierindots 26. vietā, pakāpjoties par divām vietām, salīdzinājumā ar...

10. jūnijā aicina atklāt garšvielu pasaules noslēpumus "Garšaugu ballē" Liepājā

Liepājas Latviešu biedrības nams sadarbībā ar biedrību "ETNO Liepāja" aicina ikvienu 10. jūnijā no plkst. 10:00 Kungu ielas radošajā kvartālā (Liepājā, Kungu ielā 24), atklāt jaunas krāsas...

10. jūnijā Kalnciema kvartāla tirgū jautrība un atrakcijas Valmieras dienas ietvaros

Sestdien, 10.jūnijā, Kalnciema kvartāla tirgū Rīgā norisināsies Valmieras diena. Līdztekus teātrim, izrāžu radīšanai un pagalma spēlēm, ko piedāvās Valmieras vasaras teātra festivāls, īpašu noskaņu galvaspilsētā ievedīs arī Valmie

«Santa Maria» veic izmaiņas garšvielu ražošanā un veicinās veselīgāku uzturu

Domājot par patērētāju veselīgumu, AS Santa Maria uzlabojusi lielāko daļu savu garšvielu receptūru, un uzņēmuma pārtikas tehnologiem tajās izdevies ievērojami samazināt sāls...

Viedoklis: Kas ir pieprasītākie saldie ēdieni Rīgas restorānos?

Travelnews.lv redakcija ir novērojuši, ka saldo ēdienu klāsts dažādos restorānos ir visai plašs - tomēr, cik tas ir pieprasīts no klientu puses un ko konkrēti dažādi restorāni piedāvā...

Dodieties iepazīt Latgales kulināro mantojumu – 1.daļa

Latgales reģions ir īpašs – ar savām unikālajām dabas ainavām, daudzajiem ezeriem un Daugavas lokiem,  no

Gulbenē 20.maijā sezonu atklās ar tūrisma ralliju

Ar atraktīvu un piedzīvojumiem bagātu pasākumu - tūrisma ralliju "Gulbja ligzdu meklējot 3" - 20.maijā Gulbenes un Balvu novadā tiks atklāta šīgada aktīvā tūrisma sezona...

Liepājas Latviešu Biedrības nams aicina Lieldienu brīvdienās apmeklēt trušu izstādi un ikgadējo mājražotāju tirdziņu

Liepājas Latviešu Biedrības nams aicina dienu pirms Lieldienām, 15. aprīlī no plkst. 11:00 līdz 15:00 liepājniekus un pilsētas viesus apskatīt daudzveidīgo šķirņu trušu izstādi...

Rīgā norisināsies Modernās gastronomijas seminārs un gardēžu vakariņas (video)

19.aprīlī pavāriem un 20.aprīlī konditoriem no plkst. 10:00-14:00 Gemoss semināru zālē norisināsies SOSA produktu demonstrācija, kuru vadīs...

Fazer Latvija pērn apgrozījuma pieaugums par 12,23%

Vienas no Latvijā lielākajām maiznīcām Fazer Latvija apgrozījums 2016. gadā sasniedza 24,23 miljonu eiro, kas ir par...

Coffee Inn svin 10 gadu jubileju un ievieš jaunu zīmolu Baltijā

Coffee Inn kafejnīcu ķēde, kuras kafejnīcas ir viena no rīdzinieku iemīļotākajām vietām mierīgai atpūtai dienas gaitās un...

Noslēgusies pirmā starptautiskā tūrisma kontaktbirža «Daugavpils – daudzveidīgs tūrisma galamērķis»

23. martā noslēdzās Daugavpils pirmā starptautiskā tūrisma kontaktbirža „Daugavpils – daudzveidīgs tūrisma galamērķis”...

Jūrmalas sanatorijā «Jantarnij bereg» aizvada Masļeņicu

Jau vairāk kā desmit gadus sanatorija „Jantarnij bereg” ielūdz visus, kas vēlas, kopā nosvinēt spilgtos, krāsainos un jautros slāvu ģimenes svētkus Masļeņica ar...

Kuldīgā pirmo reizi norisināsies restorānu nedēļa «Kuldīgas garša»

Izbaudīt “Kuldīgas garšu” aicina Restorānu nedēļa, kas notiks no 13. līdz 19. martam. Pirmajā Restorānu nedēļā...

Rīgā apbalvoti skatlogu, ēku fasāžu un priekšlaukumu noformējuma konkursa «Ziemassvētki 2016» uzvarētāji

23. februārī, Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrā „Mazā ģilde” tika apbalvoti skatlogu, ēku fasāžu un priekšlaukumu...

Rīgā notiks itāļu un franču kulināro zvaigžņu meistarklases

Profesionāļu Dienās Rīgā 16.februārī meistarklases sniegs slavenais itāļu šefpavārs Marčello Trentini (Marcello Trentini) un pasakaino...

Vai Mārtiņš Rītiņš saņems Mišelina zvaigzni pēc tikšanās ar pasaulslaveno kritiķi?

Restorāna Vincents šefpavārs Mārtiņš Rītiņš tiksies ar pasaulslaveno Mišelina restorānu kritiķi Endiju Heileru (Andy Hayler), kurš...

Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā palielinājās par 2,9 %

Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā, palielinājās par 2,9 %, liecina jaunākie Centrālās statistikas pārvaldes dati...

Vēlies pavadīt romantisku Valentīndienu Krievijā?

Pavisam drīz būs klāt visu mīlētāju diena, kura tiek svinēta, ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē. Daudzi no mums iespējams ir izdomājuši, kur pavadīt šo dienu, bet citi vēl ir ideju meklējumos. Kāds ir ieplānojis

Ogres tehnikuma topošie ēdināšanas speciālisti amata prasmes apgūs uzņēmumos

Ogres tehnikuma (OT) Viesnīcu un restorānu pakalpojumu nodaļas Ēdināšanas pakalpojumu izglītības programmas...

PVD pirms svētkiem atgādina par drošu pārtikas produktu iegādi, uzglabāšanu un gatavošanu

Gatavos produktus un jēlproduktus apstrādā atsevišķi – nelieto vienus un tos pašus virtuves piederumus – dēlīšus, nažus, traukus vai...

Latvijā arvien vairāk cieņā – maize ar pievienoto vērtību

Latvijā puse jaunu cilvēku vecumā no 18-24 gadiem ikdienā patērē rudzu un kviešu maizes ar sēklām, klijām, graudiem un citām piedevām, liecina...

Valmierā notiks Ziemassvētku egles iedegšanas svētki

2. decembrī plkst.18.00 mazi un lieli valmierieši pilsētas centrā aicināti apmeklēt lielās Ziemassvētku egles iedegšanas svētkus. Egles iedegšanas...

Sešas vietas Francijā, kuras noteikti jāapmeklē sievietēm

Marcia de Sanctis kļuva par frankofīli no pirmā kruasāna kodiena, kuru viņa izbaudīja astoņu gadu vecumā. Pēc vairākiem ceļojumiem un dzīvošanas Parīzē, viņa uzrakstīja grāmatu...

«Fazer» Ogrē izveido jaunas darba vietas un palielina kūku ražotnes jaudu

"Fazer" jauno kūku ražotni Ogrē atklāja pagājušā gada decembrī, un šo laiku visa saražotā produkcija tika eksportēta uz Somiju...

Maize ikdienas pārtikas grozā ir 81% Latvijas iedzīvotāju

Kā liecina Fazer Latvija un SKDS veiktais pētījums par maizes lietošanas paradumiem Latvijā, 81% Latvijas iedzīvotāju ēd maizi katru dienu vismaz...

Ar plašu pasākumu programmu tiks atzīmēti LIDO Alus svētki

Jau šajā nedēļas nogalē, 23. un 24. septembrī, LIDO Atpūtas centrā norisināsies tradicionālie LIDO Alus svētki. Ar plašu izklaides programmu...

Ogres tehnikuma topošie pavāri un viesmīļi gūst pieredzi starptautiskā izstādē

Izstāde "Riga Food" ir gada lielākais notikums pārtikas ražošanas un arī viesmīlības nozarē, un tradicionāli tajā piedalās Ogres tehnikums...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.36841393sec.