virtuves.

Apskatām 201 - 240 no 1324 vārdam 'virtuves'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Pullman Riga Old Town,

Atpūtas komplekss “Miķelis” ,

View Restaurant & Lounge,

Bellevue Park Hotel Riga,

Restorāns PRIMAVERA,

Restaurant Elefant,

Rixwell Segevold Hotel ,

il Sole,

Jūrmalas restorānu šefpavāri dalās ar receptēm gardākai Jāņu svinēšanai

Jūrmalai ir sava garša, kur dažādu gastronomijas kultūru tradīcijas savijušās tikai ar šeit rodamo unikālo dabas buķeti. Jūrmalas šefpavāri iesaka piecas receptes Līgo svētkiem...

Pieci ģimenei draudzīgi festivāli, ko šovasar apmeklēt kopā ar bērniem

Klāt vasara un brīvlaiks, un daudzās ģimenēs kļūst aktuāls jautājums – kā pavadīt brīvo laiku, lai vasaras dienas dotu piepildījumu un sagādātu jaunus iespaidus...

Šefpavārs Māris Jansons aicina nogaršot unikālus ēdienus no zviedru gaļas bumbiņām Bumbiņ’festā

Talantīgais šefpavārs Māris Jansons ir radījis unikālus ēdienus, izmantojot tradicionālās zviedru virtuves gaļas bumbiņas, un pasniegs tos...

Vasara jau drīz. 20 iemesli šovasar ieplānot sev ceļojumu

Līdz vasarai atlikušas vien nepilnas sešdesmit dienas. Šis gadalaiks saistās ar bezrūpību, siltumu, mieru un atpūtu...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

Dzīve laukos – kas iedvesmo ģimenes uzsākt savas lauku saimniecības?

Pēdējo gadu laikā vērojama pieaugoša tendence mainīt dzīvi pilsētā pret dzīvi laukos. Cits ikdienas ritms un vide daudzus iedvesmo savu...

Latvijā strauji aug vegānisko recepšu popularitāte

Ilgtspējīga dzīvesveida popularitāte pasaulē turpina pieaugt. Par to liecina arī Rimi lietotnes pārtikas atkritumu mazināšanai “Iztukšo savu ledusskapi”...

Seši tradicionālie īru ēdieni, ko ir vērts pagaršot

Kurš gan nav dzirdējis par īru kafiju un kartupeļu pīrāgu? Taču īru tradicionālā virtuve neaprobežojas tikai ar stipro dzērienu receptēm un kartupeļu ēdieniem...

Palutini sevi ar kādu no brīnišķīgajiem itāļu saldumiem

Lieldienas mūs priecē ar četrām brīvām dienām. Un brīvdienām piestāv saldumi, tāpēc šoreiz piedāvājam...

Pārtikas paliekas palīdzēs tikt pie košām un krāsainām Lieldienu olām

Olu krāsošana un krāsaino olu kaujas ir viena no daudzu ģimeņu svarīgākajām Lieldienu tradīcijām, kurai vērts gatavoties laikus, izplānojot gan nepieciešamo olu daudzumu, gan materiālus to krāsošanai...

Idejas Lieldienu galda klāšanai, izmantojot arī vienkāršus un pašdarinātus dekorus

Gatavojoties Lieldienām, daudzi domā ne tika par to, ko likt svētku galdā, bet arī kā to dekorēt un noformēt. Dabas atmodas svētkos mēs...

Pirms un pēc: teju 30 gadus sena, mantota kafejnīca kļūst mājīgāka un viesmīlīgāka

Kafejnīcām un restorāniem pēdējie gadi bijuši izaicinājumu pilni. Daudzas kafejnīcas pacietīgi gaidīja ierobežojumu mazināšanu, kas ļautu atkal pilnvērtīgi uzņemt...

Lauku tūrisma uzņēmēju atklāta vēstule par iesaistīšanos Ukrainas bēgļu uzņemšanā

Šobrīd, kad valdībai ātrā tempā nākas risināt ar Ukrainas bēgļu uzņemšanu saistītos jautājumus, mēs, lauku tūrisma uzņēmēji, vēlamies vērst uzmanību uz lauku tūrisma nozares potenciālu un...

Džeimijs Olivers: ceļš uz ievērojamākā britu šefpavāra titulu

Džeimijs Olivers ir viens no visaugstāk novērtētajiem britu šefpavāriem un vairāku pavārgrāmatu autors. Pateicoties savai īpašajai un vienkāršajai kulinārijas...

10 idejas, ko darīt Jūrmalā skolēnu pavasara brīvlaikā

Pavasara brīvlaiks tūlīt jau ir klāt, tādēļ esam apkopojuši desmit idejas, kā interesanti un lietderīgi pavadīt laiku kopā ar bērniem Jūrmalā...

7 idejas, ko darīt skolēnu pavasara brīvdienās Alūksnē

Sarīkojiet ģimenes sapulci, lai vienotos, kurus apskates objektus vēlaties apskatīt Alūksnē un novadā...

7 populārākie ēdieni, kurus izvēlas autobraucēji Latvijā

Brokastot, pusdienot un vakariņot automašīnā, braucot pie stūres, nav droši – tas visiem ir skaidrs...

Slavenais krievu restorāns «The Russian Tea Room» Ņujorkā ir tukšs

Viens no slavenākajiem un vecākajiem restorāniem Ņujorkā ir «The Russian Tea Room», kas šobrīd ir gandrīz tukšs, bet ukraiņu restorāns «Veselka» Ņujorkā...

Daudzpusīgā Ēģipte: kādas atpūtas iespējas bez pludmales tā vēl piedāvā

Tad tā dāvā vasarīgu siltumu ziemas nogurdinātajiem un aicina ļauties piejūras dzīves mieram, nodrošinot ar gardu ēdienu un kultūras izziņas iespēju bagātību...

Kad cīņas ringā iziet divi milži - Maurīcija un Maldīvija - kas uzvar

Drosmīgajiem pieder pasaule! Doties neizzinātos tālumos, gūt jaunas pieredzes, atklāt un ļauties iedvesmojošiem atklājumiem...

Mārcis Bogdanovs: Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības veiksmes

Neskatoties uz pēdējā laika izaicinājumiem tūrisma nozarei, Valmieras novadā  joprojām varam lepoties ar aizrautīgiem un radošiem uzņēmējiem, kuri...

Atvadoties no Latvijas kulinārijas leģendas

Mūžībā pēc slimības ir devies leģendārais pavārs Mārtiņš Rītiņš...

Marta Mackeviča: Atpūta viesnīcā «Rixos Sharm El Sheikh Adult Friendly» jeb ko piedāvā 5 zvaigznes Ēģiptē?

Dzirdot jēdzienus “5 zvaigznes”, “Ēģipte” un “viss iekļauts” katrs no mums iedomājas kaut ko citu – vieni domā par neierobežotu ēdienu izvēli...

«Grand Hotel Kempinski Riga» atsāk tematisko svētdienu vēlo brokastu sēriju

Vadošā pieczvaigžņu viesnīca Grand Hotel Kempinski Riga atsāk tematisko svētdienu vēlo brokastu sēriju...

Ēdienu pārpalikumu pagatavošanā Baltijā populārākās ir veģetārās un makaronu receptes

Gadumijas svētki aizvadīti, taču vēl aizvien par tiem atgādina gan pārtikas krājumi ledusskapī, gan gluži svaigās apņemšanās šogad ēst mazāk vai veselīgāk...

Attālinātais darbs: Kurp doties, ja kārojas uz laiku nomainīt ierasto darba vietu

Viens no ieradumiem, kas paver visplašākos iespēju apvāršņus, ir attālinātais darbs - kad neesam piesaistīti konkrētai darba vietai, mums tiek dota iespēja...

Apskatāma Tautas Lietišķās mākslas studijas «Valmiera» jubilejas izstāde

Valmieras Kultūras centrā apskatāma Tautas Lietišķās mākslas studijas “Valmiera” 75 gadu jubilejas izstāde...

Valmierā norisināsies Ziemassvētku tirdziņš

Trešdien, 22. decembrī, plkst. 15.00-20.00 laukumā pie Valmieras Kultūras centra norisināsies Ziemassvētku tirdziņš...

Gadu mija citos planētas platuma grādos

Šo mirkli nemainīgi dodā lielās pilsētās un mazos ciemos, sniegotos plašumos un smilšu klajumos, kalnu pakājēs un okeānu apskalotās pludmalēs...

Kā atrast savu labāko kafijas garšu mājās?

Kafijas krūze, kas skrienot no punkta A uz punktu B, paņemta tuvākajā Narvesen ir kļuvusi par urbānā dzīves veida neatņemamu sastāvdaļu...

Ilgi gaidītā mēbeļu, interjera un dizaina izstāde «Furniture & Design Isle 2021» ir klāt

Transformējamas un nestandarta mēbeles, betons interjerā, funkcionāli dizaina risinājumi, oriģināli interjera priekšmeti un gleznas, ergonomiskas mēbeles, gultu, matraču un dīvānu parāde…

Decembrī ar plašu programmu tiks atzīmētas Latvijas dienas Japānā

Par godu Latvijas un Japānas diplomātisko attiecību simtgadei laika periodā no 1. līdz 19. decembrim Japānas galvaspilsētā Tokijā notiks virkne pasākumu...

Lieliskas vietas ēdiena līdzņemšanai Daugavpilī

Atbalstot vietējos uzņēmējus, Tūrisma informācijas centrs apkopojis Daugavpils ēdināšanas uzņēmēju piedāvājumus, kuri piedāvā iespēju sagatavotas maltītes piegādāt vai paņemt līdzi...

Strādājot attālināti, atceries par ugunsdrošību mājoklī

Līdz ar valstī izsludināto ārkārtējo situāciju vairums iedzīvotāju strādā un mācās attālināti un daudz laika pavada mājoklī...

Latvijas Vīnziņu čempionātā laurus plūc Roberts Brencēns

Pagājušajā nedēļā, 29. septembrī, sešpadsmito reizi Rīgā norisinājās Vīziņu jeb Someljē čempionāts. Visas dienas garumā Latvijas vīnziņi...

Santa Vaļuma: Novada garša – pašmāju pavāru meistarklases piedzīvojums

Ik gadu norisinās konference “Novada garša”. Un ik gadu pasākumā tiek popularizēti Latvijas vietējie produkti un izcelta to vērtība...

Atklāj labāko, ko piedāvā Tallina

Pavisam nesen medijos izskanēja, ka Tallina, salīdzinājumā ar Rīgu, ir krietni pievilcīgāks, atraktīvāks un aizraujošāks galamērķis ārzemju tūristu un viesu vidū...

Aicina ēdināšanas uzņēmumus pieteikties vides kvalitātes zīmes «Zaļais sertifikāts» iegūšanai

Laikā, kad lielai daļai sabiedrības „zaļās” izvēles šķiet pašsaprotamas, vides kvalitātes zīmi „Zaļais sertifikāts” tagad var iegūt ne tikai naktsmītnes un lauku apskates saimniecības, bet arī  ēdināšanas uzņēmumi, īpaši laukos...

«3 Pavāru Restorāns» nosvin jau 10. dzimšanas dienu

“3 Pavāru Restorāna” dzimšanas diena ir 2011. gada 15. septembris...

«Riga Food 2021» viesistabā 9.09-10.09.2021 risinās 3 stundu Pavāru kluba «Virtuves sarunas» - Foto

55 bildes. «Riga Food 2021» viesistabā 9.09-10.09.2021 risinās 3 stundu Pavāru kluba «Virtuves sarunas»...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.2758112sec.