241.
Dikļu pilī notiks gastronomiskā misija "Alnis"
(11/02/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Apvienojoties trīs izciliem Latvijas šefpavāriem – Jānim Siliņam (Dikļu
pils restorāns), Mārtiņam Sirmajam un Artūram Trinkunam („Tam labam būs...
242.
Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 10.02.2017 - 12.02.2017
(10/02/2017 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...
243.
Viedoklis: Ko sagaidīt, ja apmeklēsiet starptautisko tūrisma izstādi «Balttour 2017» (Papildināts, 12 viedokļi)
(30/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties starptautiskajai tūrisma izstādei “Balttour 2017”, kas notiks
no 3. līdz 5. februārim, vēlējāmies uzzināt, ko ir sarūpējuši tūrisma
speciālisti...
244.
Viedoklis: Ko sagaidīt, ja apmeklēsiet starptautisko tūrisma izstādi «Balttour 2017» (Papildināts, 9 viedokļi)
(27/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties starptautiskajai tūrisma izstādei “Balttour 2017”, kas notiks
no 3. līdz 5. februārim, vēlējāmies uzzināt, ko ir sarūpējuši tūrisma
speciālisti...
245.
Latvijas labākie šefpavāri Dikļu pilī piedāvā apmeklēt gastronomisko misiju „Alnis”
(26/01/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Apvienojoties trīs izciliem Latvijas šefpavāriem – Jānim Siliņam (Dikļu
pils restorāns), Mārtiņam Sirmajam un Artūram Trinkunam („Tam labam būs...
246.
Eksperti: Izcilu restorānu viesmīļiem ar valodu prasmēm vien nepietiek
(23/01/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Četru gadu laikā, kamēr norisinās “Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā” saraksta veidošana, Latvijā viesojušies vairāk kā...
247.
Viedoklis: Kā Rīgas šefpavāri un uzņēmēji novērtē ielu ēdiena festivālu «Riga Street Food Festival»?
(17/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
14. janvārī, Vecrīgā pirmo reizi notika ielu ēdiena festivāls, kas
iesāka Rīgas – Gaujas atzīšanu par gastronomijas reģionu 2017. Aicinām
ieklausīties...
248.
Ar ielu ēdienu festivālu atklāts Eiropas gastronomijas reģions 2017
(17/01/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgā, Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā Vecrīgā, notiek pirmais Rīgas ielu
ēdiena festivāls |Stāsts: Ziema|. Pasākums ir ļoti plaši apmeklēts -
līdz plkst. 16:00 to
249.
Pasākums gardēžiem - notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls
(14/01/2017 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas-Gaujas reģions 2017. gadā ieguvis godpilno Eiropas gastronomijas
reģiona 2017 titulu. Atklājot Rīgas - Gaujas reģiona notikumus, 14.
janvārī...
250.
Jau rīt notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls
(13/01/2017 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīt, 14. janvārī, Rīgā, Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā Vecrīgā, no
plkst. 14.00 līdz plkst. 20.00 notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena
festivāls |Stāsts: Ziema|...
251.
2017.gads Siguldā tiek veltīts gastronomijai
(09/01/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Šogad izbaudīsim plašu gastronomijas aktivitāšu klāstu par godu Rīgas –
Gaujas reģiona iegūtajam titulam „Eiropas gastronomijas reģions 2017”...
252.
LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru
(05/01/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar kvalitatīvu ēdienu
uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā
Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...
253.
Ar Rīgas ielu ēdiena festivālu atklās Eiropas gastronomijas reģionu 2017
(03/01/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
2017.gada 14. janvārī, atklājot Rīgas - Gaujas reģiona titulu Eiropas
gastronomijas reģions 2017, Rīgā notiks līdz šim vēl nebijis pasākums
gardēžiem...
254.
LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru
(22/12/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...
255.
Ķīnas žurnālisti iepazīstas ar Latvijas tūrismu
(20/12/2016 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
Ķīnas žurnālistu vizīte Latvijā notika no 15. decembra līdz 18. decembrim, tālajiem ciemiņiem dodot iespēju pilnā mērā izjust...
256.
Iepazīsti Sublimotion – pasaules modernāko restorānu (Video)
(19/12/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Sublimotion restorāna idejas autors ir šefpavārs Paco Roncero, kurš ir
ieguvis divus Michelin zvaigžņu apbalvojumus. 2014. gadā Paco Roncero
atvēra...
257.
Biķernieku trasē notiks «Pierādi sevi citur, nevis uz ceļa!» finālbraucieni
(23/11/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceturtdien, 24.novembrī plkst.16:00 kampaņas “Pierādi sevi citur, nevis
uz ceļa!” noslēgumā notiks CSDD un apdrošināšanas sabiedrības ERGO
rīkotās...
258.
Vidzeme dodās ceļā uz «Hanzas gastronomiju»
(22/11/2016 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu
mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams...
259.
Šoziem varēsiet pavakariņot stikla iglū gar Temzas upi
(21/11/2016 06:14)
[lv]
Skatīt vairāk
Šis ir kas jauns arī priekš Londonas – restorāns, kas slejas stalti gar
Temzas upi. Tas, kas to padara unikālu, ir īpašās iglū formas stikla
mājiņas, kurās šo
260.
Ceļā uz «Hanzas gastronomiju»: fokuss uz vietējām iespējām
(17/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu
mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams
pārliecināties...
261.
Šefpavāri no vairākām Latvijas pilsētām Vīlandē piedalīsies starptautiskā meistarklasē
(14/11/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Šefpavāri no Cēsīm, Limbažiem, Kuldīgas, Straupes, Valmieras, Vīlandes
un Pērnavas (pēdējās divas – Igaunija) 14. novembrī Vīlandē piedalīsies...
262.
Dizaina viesnīcas – neatkarīgas viesnīcas, kas kļūst arvien populārākas
(09/11/2016 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Dizaina viesnīcas ir neatkarīgas viesnīcas, kas kļūst arvien populārākas
visā pasaulē un šobrīd tās ir jau 50 valstīs apkārt visai zemeslodei...
263.
Vācijas lielākais ikdienas laikraksts nosauc Rīgu par gardēžu pilsētu
(26/10/2016 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīga pēdējos gados no izklaides tūrisma galamērķa kļuvusi par nozīmīgu
Baltijas gastronomijas tūrisma galamērķi, vēsta Vācijas lielākais
ikdienas laikraksts...
264.
Ingas Bukovskas pētījums par Rīgas restorāniem: Bon Appetite, mon Ami!
(21/10/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Atliek tikai paiet garām kādam „šikākam” restorānam, lai taptu pilnīgi
skaidrs, ka ieturēt maltīti nenozīmē tikai paēst. Kas agrāk bija
izsalkuma remdēšana...
265.
Kas ir Latvijas dabas garša un gastronomijas tūrisms?
(18/10/2016 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Valmierā 21.oktobrī norisināsies starptautiska tūrisma konference, kurā viena no tēmām būs gastronomijas tūrisms. Par to, kāda ir Latvijas dabas garša, stāsta viens no Latvijā vadošajiem šefpavāriem...
266.
Valmierā notiks starptautiska konference "Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi"
(11/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
No 2016. gada 7. septembra ir iespējams reģistrēt dalību
starptautiskajai, zinātniskajai konferencei “Pieredze, inovācijas un
izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi”, kas...
267.
Viedoklis: Kas gaidāms starptautiskajā tūrisma konferencē Valmierā?
(06/10/2016 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
21. oktobrī Valmierā, Vidzemes Augstskolā, notiks starptautiska,
zinātniskā konference “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā:
globālo tendenču vietējie risinājumi”. Šī konference ir liels notikums
pilsētā...
268.
Uzsāk reģistrāciju tūrisma konferencei Valmierā
(12/09/2016 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
No 2016. gada 7. septembra ir iespējams reģistrēt dalību starptautiskajai, zinātniskajai konferencei “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā...
269.
Viedoklis: Ko restorāni piedāvā klāt maizei?
(02/09/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Nesen vairākiem restorāniem jautājām to, kā viņi izvēlas maizi un kādus
maizes veidus piedāvā saviem viesiem. Noskaidrojās, ka pēc tā, kāda...
270.
Ļaujies garšu piedzīvojumam Gastronomijas festivālā!
(01/09/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Arī šogad 12 dienas – no 31. augusta līdz 11. septembrim – notiks Gastronomijas festivāls, kas aicinās tevi izvēlēties...
271.
Radīts Baltijas jūras kulinārais ceļš
(30/08/2016 06:13)
[lv]
Skatīt vairāk
Kas kopīgs garšas ziņā valstīm ap Baltijas jūru? Vai pastāv īpaša
Baltijas jūras valstu virtuve ar pasaulē atpazīstamiem ēdieniem un...
272.
«Baltijas Kulinārais Ceļš» aicina gardēžus ceļot apkārt Baltijas jūrai
(29/08/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Kas kopīgs garšas ziņā valstīm ap Baltijas jūru? Vai pastāv īpaša Baltijas
jūras valstu virtuve ar pasaulē atpazīstamiem ēdieniem un izslavētām
tradīcijām? Uz šiem jautājumiem atbildes rod...
273.
LIELĀ INTERVIJA ar Māri Jansonu, restorāna «Bibliotēka No1» šefpavāru
(25/08/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Vērmaņdārza ieskautais restorāns "Bibliotēka No1", Rīgas centrā piecos gados šefpavāra Māra Jansona vadībā kļuvis par...
274.
Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 12.08.2016 - 14.08.2016
(14/08/2016 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Ieskaties labākajos brīvdienu
pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...
275.
Rīgas svētkos Spīķeri trešo gadu pārtaps restorānā
(13/08/2016 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Aizvadīto pāris gadu laikā "Rīgas svētku restorāns" ir kļuvis par vienu no iecienītākajiem un gaidītājiem...
276.
Pasaules slavenais «Dinner in the Sky» ir atgriezies Latvijā
(11/08/2016 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasākumā dalību ņems dažādi augstākās raudzes šefpavāri. Vakariņu laikā "dienas šefpavārs" pats personīgi pievienosies...
277.
Ar kūku degustāciju Rīgā noslēdzās konkurss "Rīgas kūkas garša 2016"
(11/08/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
9.augustā ar kūku degustāciju pašā Rīgas sirdī noslēdzās konkurss
“Rīgas kūkas garša 2016”. Vēlreiz vēlamies sveikt konkursa uzvarētājkūku...
278.
Rīgā ar īpašu ēdienkarti pārsteigs atzīts šefpavārs no ASV
(11/08/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai
iepazīstinātu Latvijas iedzīvotājus ar Amerikas Savienotajām Valstīm
raksturīgām garšām un produktiem un lai atzīmētu Rīgas un Sandjego pilsētu sadraudzību...
279.
Rīgā ar īpašu ēdienkarti pārsteigs atzīts šefpavārs no ASV
(08/08/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai iepazīstinātu Latvijas iedzīvotājus ar Amerikas Savienotajām Valstīm raksturīgām garšām un produktiem un lai...
280.
5 pasaules kulinārie festivāli, kuri šogad noteikti jāapmeklē!
(29/07/2016 06:14)
[lv]
Skatīt vairāk
Kulinārais mantojums būtiski atšķir
valstis un tautas. Tie, kas mīl baudīt visdažādāko valstu virtuves vai
labprāt gatavot paši, zina, ka...