gastro.

Apskatām 321 - 360 no 1152 vārdam 'gastro'

Sanatorium Belorus,

Siguldas restorānu nedēļa tuvojas noslēgumam

Siguldas restorānu nedēļa tuvojas noslēgumam...

Cēsis aicina uz Rudens restorānu nedēļu 2020

Cēsis aicina uz Rudens restorānu nedēļu 2020...

Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā

Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā...

Siguldā no 26. oktobra līdz 1. novembrim norisināsies «Spēka Rudens Restorānu nedēļa»

Siguldā no 26. oktobra līdz 1. novembrim norisināsies Spēka Rudens «Restorānu nedēļa»...

Latvija pirmo reizi piedalīsies Pasaules slavenākā pavāru konkursa «Bocuse dOr» Eiropas atlasē

Latvija pirmo reizi piedalīsies Pasaules slavenākā pavāru konkursa “Bocuse d’Or” Eiropas atlasē...

Kur nobaudīt labākās TOP10 picas ārpus Itālijas?

rotams, protams, vienīgie un īstie picu meistari ir Itālijā, taču šo ēdienu itin veiksmīgi pārņēmuši restorāni visā plašajā pasaulē...

Rīgas reģiona īpašā garša atrodama mazo ražotāju saimniecībās

Tieši mazie uzņēmēji un mājražotāji Baltijas nozīmīgākajā pārtikas izstādē “Riga Food 2020” Rīgas plānošanas reģiona...

Nozares pārstāvji spriež par Rīgas Centrāltirgus ēdināšanas zonas attīstības perspektīvām

Rīgas Centrāltirgus Gastronomijas paviljonā norisinājās ekspertu diskusija “Tirgus “fūdkorts” - būt vai nebūt?”, kurā...

Preiļu novada pašvaldība turpina Preiļu pils atjaunošanas darbus

Projekta ietvaros tiks atjaunots Preiļu muižas kompleksa objekta - Preiļu pils 1.stāvs, piemērojot to...

Daugavpilī norisināsies pirmais «Street Food festivāls»

Pilsētas ciemiņi un iedzīvotāji varēs nobaudīt garšīgu ēdienu, ko pagatavojuši vietējie restorāni un kafejnīcas...

Izstādē «Riga Food 2020» var iepazīt Latvijas ražotāju jaunākos produktus

Burciņmaize, latviešu gelato vafeļu glāzītē, sīpolu standziņas, cidoniju čipsi… tie ir tikai daži no...

Apmeklē Grila parku izstādē «Riga Food 2020» un atmodini sevī mītošo kulināru!

Būs grilēšanas sacensības, grilēšanas teātra izrādes, šefpavāra Ingmara Ladiga meistarklases, degustācijas un...

Rīgā durvis ver jauns gastronomisks pieturpunkts

Ikvienam būs iespēja produkciju iegādāties gan līdzņemšanai, gan to baudīt uz vietas mājīgās kafejnīcas...

Prestižā konkursā noteiks Labākos Latvijā pieejamos vīnus un sidrus

Starptautiska žūrija labākos dzirkstošos, baltos, sarkanos, sārtos un stiprinātos vīnus, kā arī sidrus noskaidros...

Izbaudi jaunas garšas izstādē «Riga Food 2020»!

No 9. līdz 12. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde “Riga Food 2020”, kas...

8 galamērķi Lietuvā, kas pārsteigs pat tos, kuri visu ir redzējuši

Pilsēta, ko sauc par Debesu krastiem un kuru ieskauj gandrīz 300 ezeri, bezgalīgi horizonti ar visā Eiropā...

Vācija sagaida rudenī masveida bankrotus tūrismā, gastronomijā un tirdzniecībā

Vācija sagaida rudenī masveida bankrotus tūrismā, gastronomijā un tirdzniecībā...

Latvijas Restorānu biedrība: Turpināsim cīnīties par pazeminātā PVN ieviešanu

Teju visas Eiropas Savienības valstis ir sniegušas būtisku atbalstu Covid-19 pandēmijas smagi skartajai tūrisma

8 galamērķi Lietuvā, kas pārsteigs pat tos, kuri visu ir redzējuši

Pilsēta, ko sauc par Debesu krastiem un kuru ieskauj gandrīz 300 ezeri, bezgalīgi horizonti ar visā...

Liepājas Karostā aicina izbaudīt 3 aizraujošas nedēļas nogales

Katra nedēļas nogales programma sastāvēs no izglītojošas un izklaidējošas ekskursija, aktīvās atpūtas...

Uzzini, kur un kā tiek radītas pasaules mākslīgās salas

Salas spēj uzburt sapņus par paradīzi ar debeszilu ūdeni, saules pielietām pludmalēm un krāšņām palmām...

Ko darīt, ja svētkos ēsts par daudz?

Svētku laiks mūs lutinājis ar vairākām brīvdienām, kuru laikā ļaudis atpūtušies, apciemojuši...

Video intervija ar Ingmāru Ladigu, virtuves «Re'chef» šefpavāru

Tūrisma ziņu portāls «Travelnews.lv» uz sarun aicināja Ingmāru Ladigu, virtuves «Re'chef» šefpavāru...

Viesmīlības uzņēmumi nodokļos samaksā proporcionāli vairāk nekā citas nozares

Latvijas Restorānu biedrības (LRB) analīze liecina, ka nozares uzņēmumi nodokļos valstij nomaksājuši...

Durvis ver Nurmuižas pils restorāns

Nurmuiža ir viena no valsts skaistākajām pērlēm, kas atrodas Ziemeļkursas augstienē. Tieši šeit...

Rīgas Tūrisma attīstības birojs aicina uz vebināru «Gastronomijas tūrisma nozares aktualitātes»

Lai tūrisma nozares atjaunošanas plāna ietvaros rastu efektīvākos risinājumus uzņēmēju atbalstam...

Rīgas Tūrisma attīstības birojs ārvalstu tūristu piesaistei investēs 780 tūkstošus eiro

Rīgas Tūrisma attīstības birojs ir izstrādājis "Covid-19 izraisītās krīzes tūrisma un viesmīlības nozarē...

Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumi visā Latvijā sāk akciju #KatluRevolūcija (video)

Lai pirms vēlēšanām politiķiem atgādinātu par visiem neizpildītajiem solījumiem ārstiem, skolotājiem...

Šmakovkas muzejs veidos gastronomiskā tūrisma maršrutu

Šmakovkas muzejs īstenos projektu pateicoties Latvijas valsts meži un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstītās...

Viļņa latviešus aicina ciemos ar unikālām, karantīnai draudzīgām izpriecām

Pēc divu mēnešu gara karantīnas pārtraukuma, Baltijas valstis beidzot apvienojas. Lai nosvinētu šo...

Pasakainas vietas Latgalē, kur var ļauties makšķerēšanas vaļaspriekam

Makšķerēšanas sezonas atklāšanai Latgales tūrisma asociācija ir sagatavojusi apskatu ar vietām, kur...

Vlads Korjagins: Tirgus Rīgā – etnogrāfisks vai ekonomisks?

Pēdējās nedēļās izskanējusī informācija, ka Rīgas Centrāltirgū esošā "Centrā Gastro Tirgus" nākotne...

Paliec mājās un iepazīsti virtuālo tūrisma piedāvājumu Daugavpilī!

Lai mazinātu riskus Covid-19 tālākai izplatībai Latvijas iedzīvotāju vidū, atbilstoši epidemioloģiskajai...

Video intervija ar Viktoru Ravdivi, ēdināšanas kompānijas «Resto-Rātors» dibinātāju un «Centrālais Gastro Tirgus» vadītāju

Tūrisma ziņu portāls «Travelnews.lv» uz sarunu (16.04.2020) aicināja ēdināšanas kompānijas...

Atklātā vēstulē aicina amatpersonas risināt samilzušās problēmas Rīgas Centrāltirgū

Vēršoties pie Ministru prezidenta, Rīgas domes vadības, kā arī finanšu, ekonomikas un kultūras ministriem...

Zemgales uzņēmēji ieinteresēti sadarbībā ar Pleskavas apgabalu Krievijā

Zemgales Uzņēmējdarbības atbalsta centrs identificējis mazliet vairāk nekā divus desmitus vidējā un mazā biznesa uzņēmējus, kuri...

11 iemesli, kas cilvēkus mudina doties ceļojumos

Ar kādām sajūtām būtu jābūt piepildītam vienam kārtīgam ceļojumam? Baudas pilnu divvientulību, mazliet...

Gastro Tirgus: Centrāltirgus vadības rīcībai, laužot līgumu, ir neskaidri motīvi

Līguma laušanai nav racionāla skaidrojuma vai pamatojuma. Neraugoties uz veiktajiem ieguldījumiem drošības...

«Centrālais Gastro Tirgus» vadība komentē «Rīgas Centrāltirgus» lauzto līgumu ar «SIA International SV»

Atsaucoties uz Rīgas Centrāltirgus publiskoto informāciju plašsaziņas līdzekļos par līguma pārtraukšanu...

Daugavpils publicē nedēļas nogales plānu

Norises laiks un vieta: 13. marts, restorāns “ART HUB”, gastrobārs “Vēsma”, restorāns “Plaza”, meksikāņu restorāns...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.06389594sec.