Latvija mīl picu.

Apskatām 1 - 24 no 24 vārdam 'Latvija mīl picu'

Cēsīs Ruckas muižas kultūrtelpā atver ģimenes picēriju ar Neopoles autentiskajām picām

Renārs Sproģis ar ģimeni Cēsīs Ruckas muižā izveidojis picēriju “Trattoria”, kurā tiek ceptas picas, kas autentiskas Itālijas Neopoles reģionam...

Tūrisma uzņēmēji priecēs ar pārsteigumiem Valmieras dzimšanas dienā

Izcilajam soļotājam, valmierietim Jānim Daliņam veltīts jauns picas piedāvājums un spēka brokastis, īpašie Valmieras dzimšanas dienas gardumi un...

«Baltic Chefs» paziņo par otrās pavārgrāmatas iznākšanu

"Baltic Chefs" projekta komanda, kas pirms diviem gadiem izdeva pirmo pavārgrāmatu ar receptēm no Baltijas atpazīstamākajiem pavāriem...

Salaspils lepojas ar aktīvu tūrisma sezonu

Šogad aktīvā tūrisma sezona tika atklāta neierasti agri - jau 27. martā ar Salaspils Zeltiņu purva pavasara pārgājienu, ko vadīja dabas gide Laura Riekstiņa

Zemgale nāk klajā ar piedāvājumu gardēžiem

“Blondā grēka” valdzinājums, dažādi ogu un augļu vīni, kuģelis un pupaunieks, īstas mājas tortes un veselīgi čiekuru, cūku pupu našķi...

Marta Mackeviča: ceļinieka restorāns «Tūrists» – ideāls pastaigas noslēgums Siguldas pusē

Neraugoties uz to, vai dodaties baudīt Turaidas muzejrezervāta dabas takas karstā vasaras dienā vai priecāties par krāsainajām rudens lapām Siguldā...

Dzīve laukos – kas iedvesmo ģimenes uzsākt savas lauku saimniecības?

Pēdējo gadu laikā vērojama pieaugoša tendence mainīt dzīvi pilsētā pret dzīvi laukos. Cits ikdienas ritms un vide daudzus iedvesmo savu...

Aptauja: katrs trešais Latvijas iedzīvotājs ēd picu ik mēnesi

Vairumam Latvijas iedzīvotājam garšo pica (91%), un trešā daļa picu ēd vismaz reizi mēnesī...

«Tiamo grupa» attīstībā investē pusotru miljonu eiro un atver Rīgā sesto «Čili Pizza»

Gada laikā uzņēmums zīmola “Čili Pizza” picēriju atvēršanai galvaspilsētā kopumā investējis pusotru miljonu eiro un radījis papildu 240 darbavietas...

Valmiera ir noslēpumaina vieta gardēžiem

Lai gan valstī noteiktie ierobežojumi un situācija pasaulē kopumā būtiski ietekmējusi gan ceļošanas iespējas, gan tikšanos klātienē...

Liepājas uzņēmums atver vēl vienu picēriju Rīgā

Viens no Latvijā lielākajiem ēdināšanas un viesmīlības uzņēmumiem SIA “Tiamo grupa” 12. novembrī atvēris vēl vienu picēriju “Čili Pizza” Rīgā...

Valmieras restorāni un kafejnīcas sarūpējuši īpašus dzimšanas dienas piedāvājumus (video)

737 ir lidotāju skaitlis, tāpēc par īsti debešķīgiem ēdieniem Valmieras 737. dzimšanas dienas nedēļā...

Tiamo grupa svinīgi atklāj savu pirmo «Čili Pizza» Rīgā

18. jūnijā SIA “Tiamo grupa”, viens no lielākajiem ēdināšanas un viesmīlības uzņēmumiem Latvijā, atvēris savu pirmo picēriju...

«Tiamo grupa» atver savu pirmo «Čili Pizza» restorānu Rīgā

SIA "Tiamo grupa", viens no lielākajiem ēdināšanas un viesmīlības uzņēmumiem Latvijā, jūnijā parakstījis...

Viedoklis: Kādas tendences vērojamas vēlo brokastu piedāvājumā?

Brančs (brunch) ir brokastu un pusdienu apvienojums jeb, latviski runājot, vēlās brokastis. Šis...

Pavasarī «Lielajā dzintarā» notiks trīs īpaši koncerti bērniem un jauniešiem

Pavasarī Liepājas "Lielais dzintars" bērnus un jauniešus, kā arī viņu vecākus un skolotājus...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Mamma Pasta» direktores Olgas Buhalovas

2018. gada 4. oktobrī itāļu restorānam "Mamma Pasta" Vecrīgā apritēja divi gadi un to vada direktore Olga...

Aicina uz Muzeju nakts pasākumiem Tukumā un apkārtnē

Šajā nedēļas nogalē, sestdien, 19.maijā sākot no pulksten 19.00 vakarā, Latvijā un visā Eiropā atzīmēs Starptautisko Muzeja nakti, kad lielākā daļa...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ģimenes restorānu «Hercogs» vadītāja Andra Rūmīša

Ģimenes restorānu «Hercogs» vadītājs un līdzīpašnieks Andris Rūmītis aktīvi strādā, lai drīzumā trim...

Viedoklis: Ko savos novados iesaka apmeklēt tūrisma speciālisti 2017. gadā? (Papildināts, 15 viedokļi)

„Balttour 2017” izstādes ietvaros, Travelnews.lv redakcija aptaujāja dažādus Latvijas tūrisma informācija centru pārstāvjus, lai noskaidrotu, ko interesantu...

Vai zini, cik bieži Latvijas iedzīvotāji ēd picu?

Lai gan par picas dzimteni uzskatīta Itālija, picas iekļaušana ikdienas ēdienkartē ir stipra tradīcija arī Latvijas ģimenēs. Kā liecina aptaujas dati...

Latviešu restorānā Taverna var izbaudīt pašmāju Zelta Hennessy

Mūsu senču tradīciju un senlatviešu kultūras uzturēšana mūsdienās ir latviskuma etalons. Tas ir apliecinājums tam...

Pūkainās dienas Ķīpsalā 2010 – svētki visai ģimenei

Lieldienās Ķīpsalā atkal valdīs patīkama kņada un rosība! 03. un 04.04.2010 aprīlī notiks pasākums dzīvnieku mīļotājiem – mājdzīvnieku...

Gruzija ir īsta paradīze veselīgā dzīvesveida piekritējiem

Tie, kuri ir pabijuši Gruzijā, mācēs par šo zemi stāstīt dažādus pārsteidzošus stāstus — stāstus par mežonīgiem, vareniem kalniem, stāstus par Melnās jūras smiltīm, stāstus pa viesmīlību un draudzību. Taču nebūs neviena ceļotāja, kurš, at

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.75130105sec.