paprika.

Apskatām 41 - 80 no 80 vārdam 'paprika'

19.maijā aicinām uz Zaļo tirdziņu – stādu gadatirgu Gulbenē

Šo sestdien, 19.maijā, no plkst. 9:00 līdz 13:00 aicinām uz Zaļot tirdziņu-stādu gadatirgu Gulbenes pilsētas centrālajā skvērā, Ābeļu ielā 2...

Svini pavasari izstādē «Dārzs un dzīvesstils 2018»

Jau no 27. līdz 29. aprīlim Ķīpsalā notiks dārzkopības izstāde “Dārzs un dzīvesstils 2018”, kura apmeklētājus priecēs...

10 ēdieni, kas noteikti jānogaršo Grieķijā

Katrai valstij ir raksturīgi ēdieni. Tomēr starp tiem ir arī ikonas - tādi ēdieni, kas ikvienam saistās ar šo valsti...

Šīs ziemas kokteiļu ceļojums apkārt pasaulei

Starptautiskā bārmeņu konkursa World Class pasaules vēstnieks Spaiks Merčants (Spike Merchant) vairāk...

Japāņu zupa Ramen – garšu ceļojums ziemeļnieku virtuvē

Tradicionālā japāņu zupa Ramen ir sātīga un garšām bagāta. Tomēr ziemeļniekiem tās pagatavošana nereti sagādā...

Meklējot tapas Seviļā...

Esot Spānijā - un īpaši Seviļā, jāaizmirst par "Mišelin" zvaigznēm apbalvotiem restorāniem...

Kas vislabāk garšoja princesei Diānai - sirsnīgas un smeldzīgas viņas bijušā pavāra atmiņas

Laiks skrien neticami ātri – šodien aprit jau divdesmit gadi, kopš tautā mīļotās princeses Diānas traģiskās nāves window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { window.postMessage({type:"isT

Slavenās gruzīnu virtuves noslēpumi

Gaidāmajās brīvdienās sinoptiķi mums sola gluži neticami siltu un jauku laiku – īstais laiks atklāt āra grilēšanas sezonu.

LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru

Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...

Dabas muzejā pārsteigs ķirbju daudzveidība

Latvijas Dabas muzejs sadarbībā ar Artūra Sildes Dārzkopības entuziastu klubu „Tomāts” no 12. līdz 16. oktobrim organizē izstādi „Ķirbis jūsu veselībai 2016”...

Dabas muzejā atklās tomātu un veselības augu parādi

Izstādē piedalīsies 20 kluba kolekcionāri no visas Latvijas, kuri apmeklētāju vērtējumam piedāvās vairāk nekā 300 tomātu, lauka un...

Ungārijas garšas ne tikai gardēžiem

"Ungārijas dienas" nebūtu iedomājamas bez ungāru gastronomijas un vīniem. Pirmais, par ko cilvēki visbiežāk iedomājas, dzirdot pieminam ungāru ...

Tomātu un veselības augu parāde Dabas muzejā

Latvijas Dabas muzejā notiks izstāde "Tomātu un veselības augu parāde 2015", kas tapusi sadarbībā ar pieredzējušiem...

Labākie suvenīri no 17 pasaules valstīm, ko atvest sev mīļajiem cilvēkiem

No saviem ceļojumiem vēlamies atvest kaut ko īpašu sev un saviem mīļajiem. Aizmirsti par Eifeļa torņa....

Kulinārijas piedzīvojums Francijā no «EC Durbe»

Francija ir zināma ne tikai ar savām smaržām, kino, un sieru, bet arī ar savu izsmalcināto un eleganto virtuvi. Franču virtuvi...

Rīgā atvērts jauns koncepta projekts – veikals, bistro, vīna bārs Elkor Food & Wine

Vēsturiskajā Brīvības bulvāra  19. ēkā, pašā Rīgas sirdī ar lielisku skatu uz Basteja bulvāri un Brīvības pieminekli...

14 vērtīgi padomi tālo attālumu mērotājiem

Daudziem ceļošana ar auto vai autobusu saistās ar pašsajūtas pasliktināšanos, ko vienam izraisa pietūkušas kājas, citam gremošanas...

Aprīļa (sulu mēneša) infografika: ko Tu zini par sulām?

Aprīlis Latvijā tradicionāli tiek uzskatīts par sulu mēnesi, jo šajā laikā aktīvi tiek tecinātas sulas. Tomēr bērzu un kļavu...

Pirmoreiz Ķīpsalā gigantiskās jūrascūciņas

Jau šonedēļ, 22. un 23. martā, lielākajā un mīļākajā mājdzīvnieku izstādē "Petekspo. Latvijas uzvarētājs 2014" Ķīpsalā, līdzās mīlīgiem kāmīšiem...

Restorāns Pintxo piedāvā Paeljas ar vistas gaļu un čorizo foto recepti

Jūrmalas restorāns Pintxo aicina ne tikai baudīt restorānā pagatavotos Vidusjūras un sezonālos ēdienus...

HouseTrip.com nosauc Eiropas viesmīlīgākās pilsētas

Nereti tieši ceļojuma laikā satiktie ļaudis nosaka to, cik pozitīvas būs jūsu atmiņas par šo vietu. Vietējo viesmīlība var būt...

Ungārijas garšu buķete - ko vērts nogaršot šajā Centrāleiropas zemē

Skaistā Centrāleiropas zeme Ungārija ir pazīstama ne vien ar auglīgo augsni, dzidrajiem avotu ūdeņiem, īpašiem...

Piedāvājam idejas, kā pavadīt oktobra beigas - Helovīnu dienu

Lai gan Helovīnu diena ienākusi Latvijā no ASV, tomēr gluži tāpat kā Valentīndiena...

Padari Zinību dienu īpašu - idejas svinībām

1. un 2. septembrī visas dienas garumā īpaša svētku ēdienkarte - pirmklasniekiem gardi pārsteigumi. Konkurss: 10 izdomā...

Jau drīz restorāni vērs durvis "Vasaras Rīgas restorānu nedēļai"

Jau trešo reizi no 5.-11.augustam norisināsies Rīgas restorānu nedēļa, kuras laikā labākie Rīgas restorāni...

Nedēļas ceļojums: nepelnīti piemirstā Ungārija

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv pagājušajā nedēļā aizsāka jaunu rakstu sēriju – nedēļas ceļojums, kurā piedāvājam tūrisma nozares...

Nedēļas ceļojums: vēro seno laiku dzīvesstilu un dabas dažādības skaistumu Rumānijā

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aizsāk jaunu rakstu sēriju – nedēļas ceļojums, kur piedāvāsim...

Virtuves klasika: sātīgs ungāru gulašs aukstai ziemas dienai

Aukstajās dienās nekas nesasildīs labāk par gardu, sātīgu gulašu, jo īpaši, ja tā recepte nākusi no Ungārijas...

Ziemassvētku ēdienkartē - sātīga karpas zupa

Sagaidot Ziemassvētkus, daudzi kristieši izvēlējušies gavēni. Tāpēc šodien piedāvājam sātīgas zupas recepti bez gaļas, kas Ziemassvētku vakara...

Ceļojuma piezīmes par piedzīvoto Šarm El Šeiha

Jau kādu stundu pirms nolaišanās Šam El Šeihas lidostā pa lidmašīnas logu redzama Āfrika! Īsta Āfrika. Nav mums pierastā zaļuma, tā vietā...

Kalifornijas vīna dārzi – jauna izklaide tūristiem

Kalifornijas vīndari aicina tūristus uz vīna dārziem. Šādas idejas būtība slēpjas tajā, ka tūristi vispirms tiek iepzistināti ar to kā smaržo...

Tomātu izstāde priecē Dabas muzejā

No 25.-29.08.2010 Dabas muzejā būs skatāma izstāde "Tomātu un veselības augu parāde", kas tapusi sadarbībā ar Rīgas...

Ungārijā jāapmeklē paprikas muzejs

Papriku bieži mēdz dēvēt par Ungārijas "sarkano zeltu" un ungāru virtuve bez tās nemaz nav iedomājama. Paprikas izcelsme..

Krētā pagatavoti lielākie salāti pasaulē

Grieķijas salā Krētā pagatavoti lielākie salāti pasaulē - to pagatavošanā izmantotas 6,5 tonnas tomātu, 3 tonnas gurķu, 2 tonnas paprikas...

Svarīgākās austrumu virtuves sastāvdaļas gatavošanai mājās - TOP 10

Āzijas virtuves gardumi mūsdienās ir pieejami it visur pasaulē - vismaz lielpilsētās pieejami gan ķīniešu, gan japāņu...

Viesojoties Kanāriju salu virtuves pasaulē

Kaut arī mūsdienās gandrīz visos ceļojumu piedāvājumos uz Kanāriju salām ietilpst arī lieliskas maltītes viesnīcās, ir vērts vismaz vienu...

Iepazīsti gardo un pamatīgo Spānijas virtuvi

Lielākoties restorānos Spānijas tūristu iecienītajās vietās ēdienkartē redzami jūras velšu ēdieni - paella, gambas, gazpacho. Bet...

Spāņu Konsvegra aicina uz safrāna svētkiem

Spānijas Toledo provinces pilsētiņā Konsvegrā (Consuegra) katru gadu oktobra pēdējā nedēļas nogalē tiek atzīmēti safrāna ziedu svētki - fête de la Rose du Safran. Jāatzīmē, ka šī vieta, kas atrodas uz dienvidiem no Madrides, ir lielāka safrāna aud

Gruzija ir īsta paradīze veselīgā dzīvesveida piekritējiem

Tie, kuri ir pabijuši Gruzijā, mācēs par šo zemi stāstīt dažādus pārsteidzošus stāstus — stāstus par mežonīgiem, vareniem kalniem, stāstus par Melnās jūras smiltīm, stāstus pa viesmīlību un draudzību. Taču nebūs neviena ceļotāja, kurš, at

Ēģipte (Egypt)

Ēģipte visos laikos ir bijusi kontrastu zeme: smilšainie Āfrikas tuksneši, putekļainie un nabadzīgie līdzenumi pret raženo Nīlas ieleju, trūcīgie beduīnu ciematiņi pret grandiozajām faraonu svētnīcām.

Atpakaļ

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.24912214sec.