recepte .

Apskatām 561 - 600 no 892 vārdam 'recepte '

Par godu Rīgas pilsētas svētkiem meklēs «Rīgas kūkas garšu 2015»

Par godu Rīgas pilsētas svētkiem, AS "Rīgas Dzirnavnieks" kopā ar "Hercogs" mazniekmeistaru...

Pirmo reizi norisināsies Livonijas Indriķa dienas pasākums Rubenē

Kocēnu novada Rubenē, vietā, kur savulaik Imeras katoļu priesteris Indriķis (Henricus de Lettis)...

Latvijas iedzīvotāji mācās baudīt ēdienu

Pēc bagātīga svētku mielasta bieži vien nākas cīnīties ne tikai ar pārēšanās sajūtu, bet arī ar sirdsapziņas pārmetumiem par lieki uzņemtajām...

Kā pagatavot ideālu šašliku un citi grilēšanas noslēpumi

Grilēšana ir neatņemama vasaras tradīcija, un tā kļūst īpaši aktuāla, tuvojoties Līgo svētkiem, jo jādomā, kā savu ģimeni un viesus iepriecināt...

Ieplānojiet šo nedēļas nogali Latvijas laukiem - Atvērtās dienas laukos!

Lauku saimniecības atvērs savas durvis viesiem, solot īpašus piedāvājumus ar degustācijām, ekskursijām...

Centrāltirgus aicina uz radošu, aktīvu un veselīgu Bērnu dienas pasākumu

Centrāltirgū notiks Starptautiskajai Bērnu aizsardzības dienai veltīts pasākums ar sportiskām...

Restorāna Niklāvs šefpavāre piedāvā izmēģināt receptes, kuru sastāvdaļa ir skābenes

Viena no pavasara sezonas aktualitātēm ir ar dzelzi bagātās skābenes, tādēļ piedāvājam mūsu lasītājiem...

Rundāles pils atzīmēs 279. dzimšanas dienu

2015. gada 24. maijā Rundāles pilī ar Imanta Lancmaņa monogrāfijas "Rundāles pils. Vēsture" prezentāciju, smaržu vāžu darbības....

Pareizas ēdienkartes ieteikumi un receptes, gatavojoties maratonam

Viens no svarīgākajiem faktoriem rezultātu sasniegšanai sportā ir pareizs uzturs...

Restorāna Dinaburg vadītājas Regīnas Rozovas receptes Mātes dienai

Tuvojas pati brīnisķīgāka un gaišāka diena – Mātes diena! Katru gadu otra maija svētdiena asociējas...

Lauku Ceļotājs sadarbībā ar 97 lauku saimniecībām atver Latvijas laukus

Lauku ceļotājs aicina ieelpot, sajust, sadzirdēt, nogaršot, atklāt un piedzīvot Latvijas laukus...

Tukuma ēdiens - Tukuma veltnītis ķiršu mērcē

Dodoties uz citu pilsētu vai pat valsti, ceļotājiem vienmēr ir interese par vietējiem ēdieniem un ražojumiem. Tāpat savā darbā...

Radisson Blu Hotel Latvija piedāvā Spānijas garduma - tapas recepti

Par to, kā tieši radušās tapas, ir vairāki stāsti un leģendas, tomēr pamata ideja visiem ir viena – sākotnēji tapas tika pasniegtas...

Carnikavas nēģi iekļauti ES nacionālo produktu reģistrā

Līdzās nacionālajiem ēdieniem sklandrausim un salinātai rupjmaizei arī Carnikavas nēģi iekļauti Eiropas Savienības...

Ķīnas garša marmora olā

Sīpolu mizas pie malas - laiks Lieldienās ieviest nedaudz tālo austrumu tradīciju! Neparasta olu krāsošanas un pagatavošanas recepte...

Izdots «Satiec savu meistaru» otrais – Latgalei veltītais DVD

Aizvadītajā sestdienā, 2015.gada 28.martā ''Birojnīcā'' Berga Bazārā Rīgā pasākuma ''Satiec savu meistaru...

Kulinārijas piedzīvojums Francijā no «EC Durbe»

Francija ir zināma ne tikai ar savām smaržām, kino, un sieru, bet arī ar savu izsmalcināto un eleganto virtuvi. Franču virtuvi...

Piecas lietas, ko izdarīt jebkurā Amerikas pilsētā

Lai gan Starbucks kafijas kompānija ir izpletusies pa visu pasauli, tomēr tās tēvzeme ir tieši Amerikas Savienotās Valstis...

Zaļums, kas atsvaidzina maltīti

Mēs nedzīvojam siltās zemēs, pat ne tuvu. Tāpēc pavasari pēc drūmā rudens un bargās ziemas ir ļoti grūti sagaidīt, un tas...

Alus lietpratēji degustē jauno Klondaikas alu

Ceturtdienas vakarā alus lietpratēji, sabiedrībā zināmas personas un mediju pārstāvji bija pulcējušies izklaides un atpūtas vietā...

Pavasara ēdienkarti piedāvā izgaršot restorāns «Dinaburg», Daugavpilī

Saule spīd spožāk, ārā kļūst siltāk, dabā viss pamodas, atgriežas gājputni – tas viss liecina par pavasara sākumu. Mēs...

«Mana Sardīnija» blogs, kas palīdz iepazīties ar salas ziemeļu pusi

Šobrīd ir īstais laiks, lai plānotu brīvdienu ceļojumus. Lai labāk iepazītu galamērķi Sardīniju, 2014.gadā...

Bārmenis Gabriele Manfredi iesaka kokteiļus īpašam vakaram

Tuvojoties nedēļas nogalei, kas citiem ieplānota kā svētku diena, citiem kā omulīgs vakars ar draugiem...

Marta beigās visā Latvijā varēs satikt savu meistaru

No 2015. gada 27. līdz 29. martam visā Latvijā norisināsies pasākums ''Satiec savu meistaru! 2015''. Šajā pavasarī...

Bibliotēka No 1 Restorāns šefpavārs Māris Jansons radījis inovatīvu 9 kārtu ēdienkarti

''Bibliotēka No 1 Restorāns'' (www.restoransbiblioteka.lv)inovatīvais šefpavārs...

Augļu un ogu labumus ražo Kandavas novadā

Vieta, kas izklaidē bērnus, ražo Latvijas produktus un aicina tūristus paraudzīties uz gliemežu dzīvi mājas sētā ir tā vērta, lai...

Parma: garša, aromāts un kultūra

Ar Mišlēna zvaigzni godalgotais itāļu šefpavārs Alberto Roseti, kas strādā vienā no labākajiem Parmas restorāniem «Al Tramezzo»...

Bez valodas nav biznesa - studijas Nīderlandē

Lietojot vārdu bizness, mēs saprotam komercdarbību plašā nozīmē (sākot no lielas ražotnes līdz mazam...

10 pārsteidzoši fakti par pankūkām

17. februārī, visā pasaulē svin Starptautisko pankūku dienu. Cik daudz zini par šo ierasto ēdienu? Kad radās pirmā pankūku recepte...

Starptautiskā pankūku diena: 8 neierasti pankūku pasniegšanas veidi

Pankūkas ir vienkāršs un līdz šim nepārspēts veids, kā palutināt sevi un ģimeni laiskā brīvdienu rītā...

LIDO šefpavāre piedāvā desertu receptes Valentīna dienai

LIDO šefpavāre Ilga Joma piedāvā kārdinošu desertu receptes Valentīna dienai. Šie deserti radīs romantisku...

Daži padomi, kā pavadīt laiku lidostā ar bērniem

Ceļošana lidmašīnā kopā ar bērniem nereti kļūst par īstu pārbaudījumu vecākiem, kuru tikai pastiprina reisu aizkavēšanās...

Nobaudi kafiju ar bērnības garšu

Ikviens izstādes "Balttour 2015" apmeklētājs Zemgales stenda Sēlijas pudurī varēs nobaudīt un iegādāties gardu un latvisku dzērienu...

Līgatnes Vīna darītava aicina ceļotājus rūpēties par savu veselību

Izstādē ''Balttour 2015'' Līgatnes Vīna darītavas stendā būs iespēja nogaršot un iegādāties pirmo palīdzību...

Kolonna Hotel Group piedāvā siltā Ziemassvētku dzēriena un gardās piparkūku mīklas receptes

Ar siltiem un gardiem sveicieniem, Kolonna Hotel Group piedāvā karstā smiltsērkšķu dzēriena recepti...

Laimē grāmatu ar omīšu un opīšu senajām receptēm - «Mūsu Mantojums»

Konkursa uzvarētāji balvā saņems jauno kulinārijas žurnāla un portāla "Četras Sezonas" komandas...

Jaunā Signes Meirānes grāmata «Mūsu Mantojums» ir lieliska dāvana Ziemassvētkos

Kulinārijas žurnāla un portāla "Četras Sezonas" komanda kopā ar idejas autori Signi Meirāni laidusi klajā...

Laimē grāmatu ar omīšu un opīšu senajām receptēm - «Mūsu Mantojums»

Konkursa uzvarētāji balvā saņems jauno kulinārijas žurnāla un portāla Četras Sezonas komandas...

Iepazīsti latviešu tradicionālo svētku virtuvi

Latviešu svētku virtuve ir bagāta ar dažādām tradīcijām, kas atšķirīgas no citu tautu paražām...

Rīgas restorāni izmanto radošu pieeju nosaukumu veidošanā

Katrs uzņēmums pirms tā oficiālās darbības uzsākšanas ir aizdomājies par uzņēmuma...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.4754138sec.